Lajla

Chokoladetærte

1 indlæg i dette emne

Chokoladetærte

Denne chokoladetærte skal være blød og cremet i midten. Den kan udmærket bages dagen i forvejen. Serveres med letpisket iskold flødeskum. Den er i øvrigt let at lave, sådan lige i en håndevending...

8 stykker

2 æg

3 dl sukker

100 g smeltet smør

Et nip salt

1 tsk. vanillesukker

2 dl hvedemel

4 spsk. kakao

TILBEHØR:

2½ dl piskefløde

Rør æg og sukker sammen til en ensartet masse uden at piske for meget. Brug et almindeligt piskeris. Tilsæt det afsvalede smør, salt, vanillesukker, mel og kakao. Hæld dejen i en velsmurt raspdrysset form ca. 24 cm i diameter og bag den ved 175º på risten midt i ovnen i ca. 30 minutter.

Servér med flødeskum.

post-22726-1187946040.jpg

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Log ind for at besvare

Folk bliver vildt glade for svar!

Ikke medlem endnu?

Opret dig gerne. Det er gratis og tager 10 sekunder.


OPRET NY GRATIS MEDLEMSPROFIL

Allerede medlem?

Du kan med fordel logge ind.


LOG IND HER

Annonce ♥


Annoncer