Schlene

Efterlysning

40 indlæg i dette emne

Hej alle,

Vil lige prøve at bringe en efterlysning herinde. Det forholder sig sådan at min mor indleverede min kjole til rensning ugen efter brylluppet (den 18.8.) Efter gentagne misforståelser om, hvornår kjolen var færdig på renseriet (hvilket resulterede i et par eller 3 forgæves køreture for min mor), blev hun i sidste uge ringet op og fik at vide at kjolen var færdig og kunne afhentes, når det passede hende. Hun kører ind til renseriet, som udleverer (GISP) den forkerte kjole!!!

Min kære (og hårdt prøvede) mor påpeger, at det altså ikke er den rigtige kjole, hvilket de mener det er, da numrene på henh. kjolen og min mors faktura matcher. Min mor (som nærmer sig et anfald af de helt store) forklarer ekspedienten at hun nok er den, der bedst ved hvordan hendes datters kjole ser ud!!! Nå... stakkels stakkels moar kører hjem med uforrettet sag (de mener at kjolen stadig er i gang med at blive renset). I dag har de så ringet og indrømmet, at de ikke kan finde min kjole :loveboard:

SÅ, kære bridezillaer: hvis nogen af jer har hentet kjolen på billedet fra et renseri inden for de sidste par uger, så vær søøøøøøde at indlevere den igen (ikke mindst for min stakkels mors skyld!!)

post-19669-1191270982.jpg

Redigeret af Schlene
0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

OHMYGOD!!!!!!!!! :7himmel:

Jeg har aldrig nogen sinde hørt noget lignende!!!!!!!!

Jeg ville få et MEGA flip, hvis det var mig!!!! :biggrin::bearhug:

Aaaaaargh!!!! :7himmel:

Venligst, send mig lige en PM med navnet på renseriet, så jeg kan gå LANGT udenom den amatør-biks, når jeg om lidt skal have renset min kjole!!!!!!!!! :loveboard: :bask:

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Ja, jeg burde nok også flippe mere ud (à la min mor!), men jeg bliver ved med at tænke, at der må være en logisk forklaring (en brudekjole forsvinder da ikke bare!), så indtil videre kan jeg se komikken i det. Jeg begynder dog at frygte, at forklaringen er, at de har ødelagt kjolen og prøver at holde os hen så længe som muligt - OG SÅ ER DET SLET IKKE SJOVT MERE.

Forresten, så er det i Jylland, så jeg tror du er fredet, Mariahøne :loveboard:

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Ikke nok med at jeg synes at det må være VIRKELIG frygteligt at miste sin brudekjole - den må også have kostet pænt mange penge...? Hvis det viser sig at den rent faktisk ER væk (eller de har ødelagt den), så må de jo betale erstatning.

Ved godt at det aldrig ville kunne dække tabet rent emotionelt, men det er da det mindste de kan gøre.

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Say what?!?

Er den blevet væk :biggrin:

Jeg havde fået et hysterisk anfald uden lige, hvis det havde været mig - kan kun forestille mig hvor forfærdeligt det må være!

Føler virkelig med dig :bearhug:

HÅBER at komikken holder, og at din kjole dukker op snart!

Ellers skal der helt klart et erstatningskrav på banen :loveboard:

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Hurra, så er kjolen dukket op igen!!!! Min mor har hentet den i dag!!!!

MEN

De har pillet skålene ud af overdelen. Jeg gav 200 kr for at få syet skåle ind i kjolen, så den sad bedre, og nu har de bare taget dem ud. Kan godt forstå det, hvis det nu har været fordi skålene ikke kunne tåle rensningen, men ville det ikke være meget normalt liiiige at ringe og høre først???

For det første har jeg som sagt betalt for at få dem syet ind i kjolen og for det andet, så er overdelen rettet til ud fra at skålene sad i.

Desuden er der nogle af de blonder, der sad på overdelen, der er røget af.

Det er vist skaderne (ifølge min mor - jeg har ikke selv set kjolen endnu).

Jeg er dog lykkelig set i forhold til frygten for at den var forsvundet fra jordens overflade!!!!

Det værste og mærkeligste er, at min mor gladeligt betalte fuld pris for rensningen på trods af disse ting (selvom hun i sidste uge var godt i gang med snak om både advokat og forbrugerstyrelse: )

Argumentet var "jamen, den er jo blevet så flot ren og... .du skal jo heller ikke bruge den igen" :thumbsupsmileyanim:

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Hejsa,

I dag blev så dagen, hvor jeg genså min kjole - og hvilket syn!!! Min mor må simpelthen være blind, eftersom hun sagde at den så fin ud.

"Skålene var pillet ud" fik jeg at vide, men nej: Skålene er revet fra hinanden, i stedet for at pille dem ud, hvor de er syet i, har de åbnet corsagen nedefra og taget dem ud - og har åbenbart "glemt" at sy den del sammen igen.

"En af blonderne er faldet af" fik jeg også at vide, men nej: Der sad en blomst i den ene side af kjolen. Blomsten består af en masse lag tyl og blonder. Blonderne fortsætter ned af tylskørtet i den ene side, og det er ligesom den her blomst, der får over-og underdel til at hænge sammen. Der sad noget fuldstændig ødelagt, krøllet/skrumpet tyl tilbage på kjolen. Resterne af den her blomst (4-5 blonder i laser og noget mere krøllet tyl) lå i en pose ved siden af.

Jeg er bare så gal og ked af det - og meget opfyldt af hævntørst lige nu!!!! En ting er det økonomiske aspekt (skålene kostede 200 + 200 for at få dem syet ind), men at de har ødelagt min kjole!!!! Og hvorfor siger de ikke noget. Hvis de på forhånd vidste, at nogle af tingene ville tage skade, hvorfor ringede de så ikke og spurgte hvad de skulle gøre? Den blomst var riet på med 2-3 sting - det havde været det enkleste i verden at tage den af, men stort set umuligt at genskabe den!!!! Øv altså... Og NEJ, hvis nogen prøver med argumentet: "du skal jo ikke i den igen", så virker det ikke. Flere velmenende mennesker har prøvet..

Og hvad får de ud af at aflevere sådan noget uden at knytte et par kommentarer til det?

"Ziljurister", har jeg nogle rettigheder overhovedet? Tænker mest på, at min tilsyneladende halvblinde mor betalte for rensningen uden at sige et eneste ord. Har hun så "accepteret" handlen så at sige? Hun havde - trods synsproblemerne - dog registreret at der i forretningen stod, at pailletter mv. var på eget ansvar. Gælder det også blomsten på min kjole? Og burde de ikke have ringet ?

Buhuuu - jeg synes simpelthen at det er frygteligt........

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Hold da op hvor ville jeg blive super arrig hvis jeg fik min kjole hjem på den måde.

Er det ikke noget du kan høre forbrugerklagenævnet om, eller evt prøve at tage hen og tale med renseriet og høre hvad de lige selv syne om den sag!!!

mange :thumbsupsmileyanim: fra

ViTo

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Jeg er pludselig helt vildt lykkelig for, at mit renseri ringede for at sige mit pynt skulle afmonteres - og om jeg selv ville afmontere, eller bare selv tage ansvaret for at de afmonterer det. Jeg gav dem lov og det var gjort meget flot (kunne ikke se mærker ell. lign.)

Hvor er jeg ked af det på dine vegne - for selvom du ikke skal bruge den igen, er det da rart at den stadig er super flot, når man tager den frem og kigger på den i fremtiden...

Det er da et utroligt uprofessionelt renseri... :cowsleep:

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Nej hvor er det dog en skrækkelig historie om rensningen af din kjole. :cowsleep: Hvor ville jeg blive tosset over en sådan oplevelse.

Og den der med at du ikke skal i kjolen igen - det kunne jo rent faktisk være, at du havde solgt kjolen videre, hvilket mange gør. Så den holder heller ikke helt.

I øvrigt - den er helt fantastisk smuk din kjole. !

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites
Hold da op hvor ville jeg blive super arrig hvis jeg fik min kjole hjem på den måde.

Er det ikke noget du kan høre forbrugerklagenævnet om, eller evt prøve at tage hen og tale med renseriet og høre hvad de lige selv syne om den sag!!!

mange :thumbsupsmileyanim: fra

ViTo

Ih, altså!!!!!!!

Er desværre ikke jurist, men jeg ville helt sikkert også prøve hos forbrugerklagenævnet! Måske kan de ikke gøre så meget, når nu kjolen er betalt, men de kan nok give dig et godt råd.

Og NEJ, du skal ikke finde dig i det - du skal høres!

ØV og dobbelt ØV! Føler med dig. Det er jo ikke bare en hvilken som helst kjole de har ødelagt.

Mange knus til dig!

:cowsleep: og :bearhug:

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Hejsa,

Lige en update vedr. kjolen:

Jeg ringede til renseriet forleden dag. Jeg er SÅ glad for at jeg ringede fra mit arbejde, så jeg var nødt til at bevare en dæmpet stemme og en sober tone, for ellers var jeg gået FULDSTÆNDIG AMOK. Damen, jeg snakkede med var SÅ flabet. For det første så var min kjole ikke "syet ordentligt". Forklarede kvinden, at det sted, hvor de havde tilrettet min kjole og åbenbart ikke "syet den ordentligt", anbefaler renseriet, så jeg tilbød at ringe til kjoleforretningen og høre deres mening om, hvorvidt kjolen var syet ordentligt eller ej.

Jeg opgav til sidst at snakke mere om selve kjolen og spurgte i stedet, hvorfor - når hun efter eget udsagn var en såkaldt "specialist" i brudekjoler - ikke havde sagt, at henh. skålene og blomsten ikke ville kunne klare en rensning, så jeg/vi i det mindste havde haft muligheden for at tage det af? Hendes svar var, at hun jo ikke kunne gå og advare sine kunder - det ville jo skræmme kunderne væk!!!!!!!!!!!!!!! AAARGH, der er så mange flere ting, jeg kunne nævne omkring den samtale!!! Jeg kunne dog se/høre, at jeg ikke kom nogen vegne, så jeg tager ud til renseriet i morgen med kjolen, og så håber jeg:

1) at der kan findes en tilfredsstillende løsning/kompensation, så jeg slipper for at skulle til at bruge tid og energi på at bringe det videre

2) at jeg kan styre mig, så jeg ikke kommer i det der "du har renset din sidste brudekjole"-humør.

Skal nok give en update, når jeg har snakket med renseridamen i morgen....

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Log ind for at besvare

Folk bliver vildt glade for svar!

Ikke medlem endnu?

Opret dig gerne. Det er gratis og tager 10 sekunder.


OPRET NY GRATIS MEDLEMSPROFIL

Allerede medlem?

Du kan med fordel logge ind.


LOG IND HER

Annonce ♥


Annoncer