Frøken Smil

Frøken Smils oktoberbryllup d.27.10.2007

162 indlæg i dette emne

Annonce ♥

Annonce ♥

Annonce ♥

:thumbsupsmileyanim:

Vi havde aftalt med fotografen, at der skulle tages parbilleder af alle - det blev der gjort til mine forældres bryllupi 1984, og det er skægt at kunne sammenligne billederne fra dengang os så nu - der var jo mange gengangere til begge bryllupper :cheerleader3: ...og så er planen, at vi sender et billede af hvert enkelt par med ud i takkekortene....

Her parbilledet af min dejlige mand og mig selv...

post-2716-1195072762.jpg

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

...og min svigerfar og mig :heart:

Jeg havde åbenbart fået lidt for meget af, ja hvad ved jeg ;), på dette tidspunkt, i hvert fald kan jeg ikke huske, at dette billede blev taget .... ;) Men har fået at vide, at jeg insisterede på at han skulle have sit billede taget sammen med mig, så han ikke skulle være alene på billedet.. Jeg er sg' en sød svigerdatter :thumbsupsmileyanim::cheerleader3:

post-2716-1195073128.jpg

Redigeret af Frøken Smil
0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Annonce ♥

Mine søstre lavede et herresjovt og rørende indslag om den lange vej, der havde ført os til frem til brylluppet.. De fortalte om alle de grufulde prøvelser, min mand måtte gå igennem for at blive "godkendt" af min familie..... Det var SÅ skægt!

Her er det vist i starten, hvor de viste de mindst flatterende billeder af min mand fra vores helt unge dage, da vi lige havde lært hinanden at kende.. det skal siges, at han dengang var noget af en "flipper-punker-agtig" type med langt lilla hår :thumbsupsmileyanim:

post-2716-1195074513.jpg

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Log ind for at besvare

Folk bliver vildt glade for svar!

Ikke medlem endnu?

Opret dig gerne. Det er gratis og tager 10 sekunder.


OPRET NY GRATIS MEDLEMSPROFIL

Allerede medlem?

Du kan med fordel logge ind.


LOG IND HER

Annonce ♥


Annoncer