simon&matilde

bryllupsrejsen

96 indlæg i dette emne

Ja som overskriften nok tyder på... hvor går bryllupsrejsen hen? er det den helt store "mit livs drømmerejse?" eller...

vi har snakket om, at vi tror ikke at det er lige efter brylluppet at vi har mest behov for store rejseoplevelser. Der er så meget andet at fordøje. Så vi tager i stedet en uge i sommerhus og bruger en masse tid på at nyde hinandens selskab og noget lækkert dansk efterårsnatur :thumbsupsmileyanim: Og så vil vi spare op til en større rejse til foråret/næste sommer... Der har vi nok mere behov for store oplevelser.. og helt sikkert bedre råd! :thumbsupsmileyanim:

men hvad med jer derude? Lad de kommende brudepar få nogen gode ideer :cheerleader3:

knus Matilde

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Vi skal til Bruxelles og drikke øl! :thumbsupsmileyanim:

Nej, ok, vi skal nok også andet end at drikke øl, men min forlovede er vældigt interesseret i øl, heriblandt er han meget glad for sure belgiske øl, og jeg holder af alt, hvad der smager godt og interessant, så efter jeg mødte ham, er jeg bestemt hoppet med på den interesse, selv om jeg selvfølgelig langt fra ved lige så meget om det som ham. Så vi synes begge, vi skulle tage at tage til Belgien engang. Der er også masser af andre steder, vi gerne vil se eller gense, og flere der umiddelbart virker mere romantiske, men vi skal på bryllupsrejse i begyndelsen af juli, hvor mere populære steder som Paris eller Rom let kunne være virkelig fyldt med turister, så det virkede som en god idé at gemme den slags steder til en gang, hvor vi skal afsted på et andet tidspunkt på året. Og derudover kan jeg egentlig godt lide tanken om, at vores bryllupsrejse ikke lyder romantisk.

Nå, men i Bruxelles kan vi både drikke spændende øl, spise god mad og se nogle spændende ting. Det er jo da en storby, så der skal nok være museer og gamle bygninger og den slags, man kan tage rundt og kigge på. Og det er altså vigtigt. Vi ville vist begge to kede os ihjel på en ferie, der bare var afslapnings-/luksusferie, det er ikke rigtigt os. Der må gerne være noget selvforkælelse (der var jo lige det med den gode mad og det gode øl:)), men der skal være noget at opleve også. Af samme grund har vi heller ikke valgt noget specielt fancy hotel, vi regner alligevel ikke med at være der ud over om natten og til morgenmad.

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

vi tager to ferier... en med vores tre årige datter til sydspanien i et lejet hus lide ned til kysten (costa brava) som er den bedste strand i spanien... vi tager afsted dagen efter brylluppet... puha;0) og til december går turen til maldiverne bare mig og min mand på dykker/badeferie.. total afslapning

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Vi har lige bestilt vores rejse til Mauritius - et rigtig ferieparadis. Det er lige os, og det er helt klart drømmerejsen. Vi tager afsted om tirsdagen efter brylluppet og er afsted i 16 dage. Det bliver så fantastisk. Vi skal snokle, se delifiner, dase, under vandet med ubåd osv. Regner også med at leje en bil i et par dage.

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

nej ingen planglagt rejse efter brylluppet... jo en tur til kbh 5 dage efter brylluppet!

i Østre Landsret - pga en sag omkring ronnies arbejdsulykke i 2002 - som han har vundet i byretten - som tidl. arbejdsgiver har anket :biggrin:

vi øsker os dog rejsegavekort - for på den måde at kunne få en bryllupsrejse til næste sommer :blush:

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Vi skal ikke på bryllupsrejse. Med et nyindkøbt r..dyrt hus og en stor fest rækker budgettet ikke længere... Jeg overvejer dog, om jeg skulle gi' manden min en lille tur til Paris eller Amsterdam i morgengave - så kommer vi da lidt afsted, og han er UMULIG at købe ting til!

Vi skal i øvrigt også begge på arbejde mandag morgen - æv!

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Vi skal 10 dage til Mauritius... Vi rejser direkte fra festen, overnatter på Hilton ude ved lufthavnen og flyver så søndag formiddag... Det bliver så lækkert, vi skal bare nyde hinanden og de lækre omgivelser og vores søde familie har så sagt ja tak til at de står for alt oprydningen og opbevaring af gaver indtil vi kommer hjem igen... :biggrin:

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Peter og jeg skal på krydstogt i Middelhavet. Amélie bliver hjemme hos farmor og farfar. Ruten hedder Barcelona-Marseille-Genova-Napoli-Palermo-Tunis-Palma-Barcelona. Vi tager en ekstra overnatning i Barcelona da jeg aldrig har været der :biggrin:

Vi glæder os rigtig meget til at sidde på vores balkon på skibet og nyde turen! Vi tager afsted om torsdagen efter brylluppet og er væk 9 dage.

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Ja uha hvor går rejsen hen?? Jeg ved det simpelhen ikke!! for hos os er det Thomas der står for planlægningen, han har dog sagt at vi, vil bruge omkring de 50 til 70 tusinde kr. Av av mange penge. :blush: Så det bliver nok noget helt vildt eksotisk :lol: Han arbejder for SAS så vi kan få en del rabat :biggrin:

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites
Min mand og jeg tager 6 dage efter brylluppet (den 17. maj) på en 3 måneders backpackertur til Sydamerika.

Ruten hedder: Brasilien (bl.a Rio de Janeiro, Ilha Grande - Bounty ø, Foz de Iguza - kæmpe vandfald, Pantanal sumpen - mini amazon), Bolivia (bl.a. saltørknen og La Paz), Peru (bl.a. Machu Picchu - selvfølgelig, Titicaca søen og Lima) og til sidst går turen til Eucador og Galapagos, hvor vi skal på cruise i 5 dage og dykke i to dage.

Vi har ikke råd til det vilde luksus, eftersom vi er væk så længe, så det blive med rygsæk og sove på vandrehjem osv. men det er lige efter vores hovede, da vi begge er eventyrer, der har rejst meget, så det er helt perfekt :-) Glæder mig helt vildt!!!

AII Lemcke hvor lyder det spændende!! :biggrin: du må da næsten glæde dig mere til rejsen end til bryllupsfesten ;) hehe... det lyder helt fantastisk

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Vi tager 3 uger til Japan et par dage efter brylluppet - vi starter i Tokyo og rejser derefter nordvest på for at ende i Hiroshima.

Vi glæder os helt vildt!!!!

Vi er på ingen måde til strand og afslapning - det bliver simpelthen for kedeligt efter et par dage.

Havde vi haft 3 måneder til rådighed, havde en backpackertur også været en sandsynlig mulighed....vi elsker (!!!!!) begge at rejse og gør det også meget, men det bliver sjældent til mere end 3 uger af gangen på grund af min kærestes arbejde.

Men uhhhhh hvor vi glæder os :0)

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Vi tager 18 dage til Amerika godt en måned efter brylluppet.

Vi har lejet en bil og kører fra Las Vegas til San Fransisco. Kommer bla. forbi Grand Canyon, Death Valley, Monument Valley, Zion og Yosemite

Flere af stederne overnatter vi to nætter, for også at have tid til at nyde hinanden og ikke kun kører bil :biggrin:

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Vi er ikke blevet enige i nu.

Jeg vil gerne på krystrogt, det vil være for lækkert at sejle om natten og vågne op i en ny by hver dag. Jeg har også hørt at de gør en del for nygifte for at give dem en ekstra god oplevelse.

Min kommende mand vil vildt gerne til dubay og stå på ski i ørkenden.

Det eneste der er helt fast er at vi skal på forlænget weekend i efteråret til belgien sammen med nogle venner...

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Vi rejser om mandagen til Miami, hvor vi skal bo i 5 dage,

derefter skal vi en uge på Krydstogt med rute: Miami-Haiti-Jamacai- Grand Camen- Mexico -Miami.

Der har vi også bestilt hytte med balkon på Verdens største krydstogtskib :blush::lol:

Glæder mig simpelthen til at opleve så mange forskellige ting..

:biggrin: en rejse der koster 36.000 for os to med fuld forpljening på skibet og kun morgenmad på hotellet.

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Vi overvejer at tage 1 uge til Rom.

Vi er ikke til de vilde badeferier; vi ved simpelthen ikke hvad vi skal få tiden til at gå med :blush: Så vi tager nok 1 uge til Rom, på oplevelsesferie :lol: Så skal rundt og se alt det Rom er kendt for :biggrin:

Godt råd, tag ikke derned i Juli og August, der er vaaarmt og smog og ikke ret romantisk, men foråret er lækkert i byen.

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Vi skal formentlig en tur til Nordsverige og se nordlys.

Ved ikke om det bliver lige i forlængelse af brylluppet da det er i marts. Men skal på den anden side også være inden myggene begynder deroppe.

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Vi skal ikke på bryllypsrejse lige med det samme. Vi regner med at finde et spaophold lige efter brylluppet i et par dage, o så har vi ferie i slutningen af september/starten af oktober så der tager vi nok afsted hvis budgettet passer, og jeg ikke er blevet gravid :biggrin:

´Vi har snakket om at det enten bliver Hawaii eller Mauritius, det kunne jeg nemlig rigtig godt tænke mig, og manden er bestemt heller ikke bleg for at tage afsted :blush:

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Log ind for at besvare

Folk bliver vildt glade for svar!

Ikke medlem endnu?

Opret dig gerne. Det er gratis og tager 10 sekunder.


OPRET NY GRATIS MEDLEMSPROFIL

Allerede medlem?

Du kan med fordel logge ind.


LOG IND HER

Annonce ♥


Annoncer