kejzer

Mie og Martin 31-5-08 den vidunderligste dag i mit liv

941 posts in this topic

Kære zillaer, ja så må jeg nok hellere starte min beretning :cheerleader3:

Jeg har ikke så mange billeder selv endnu, men I har jo set de fantastiske billeder der er taget inde i min egen tråd :cheerleader3:

Jeg vil nu starte historien på mit livs weekend d. 29 maj 2008

Denne torsdag morgen stod jeg tidligt op, hentede rundstykker og løb en lille tur med kejzer. Vi havde dagen forinden fået besøg af min dejlige amerikanske veninde Jenna og hendes kæreste Ben og de var i gang med at gøre sig klar, da jeg kom tilbage fra løbeturen. Der blev guffet morgenmad da alle var klar og mens martin tog til Tønder tog vi en tur i regnskoven :carrot: ( det mest exotiske smiley dyr herinde!)..

vi mødte papegøjer

post-29043-1212444496.jpg

og andre dyr, men de to sjoveste var et bæltedyr og en alligator.

Bæltedyret lå og var småtræt, gabte, rakte tunge og total puttede sig mellem "forpoterne". Det var så sjovt og nuttet :cheerleader3::thumbsupsmileyanim:

post-29043-1212444585.jpg

Edited by kejzer
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Alligatoren havde underbid :cheerleader3: det så simpelthen komisk ud! Det plejer de da ikke at ha :cheerleader3:

post-29043-1212445017.jpg

Og her er Jenna og Ben - jeg havde ikke set Jenna siden 2003, så det var et deeejligt gensyn. :thumbsupsmileyanim:

post-29043-1212445055.jpg

Vi tog fra regnskoven op og fik en sandwich - spiselig, men ikke mere, derefter tog de afsked med mig og ja hvad gjorde jeg egentlig, da jeg trissede rundt nede i byen..

NÅ jo - jeg røg en tur i matas - Stylisten synes jo lige jeg skulle købe lidt.

En vandfast mascara - det havde hun ikke. Og skulle jeg ha noget på den dag, så var det vandfast. Det blev HR lash queen. NOOI den er god tøzer! Dyr men god. En HR lipgloss - med glimmer - ja man blir jo kun gift en gang ikke :cheerleader3: En fast pudder til at friske op med - fra loreal (og som jeg piskede rundt efter til 3 matasser for at få den rigtige farve) og til sidst - køb det piger - det var et hit - sådan noget tyndt tyndt absorberende papiragtigt noget fra Shiseido, som suger det overskydende talg i huden væk. lige en god opfrisker inden pudder.

Kan varmt anbefales :cheerleader3:

I netto efter glasur - eller rettere formelis, øjendråber i matas ( var ikke nødvendigt alligevel, men godt at ha :cheerleader3:) og så tog jeg altså en taxa mand hjem.

Martin var på vej hjem fra Tønder med hans tøj og kjolerne - min og Regitses.

Og han nåede lige at komme hjem, som jeg skulle ud af døren igen for at få lavet negle og det ærgrer mig jeg ikke har billederne af det. IIH nogle lange poser at bære ind når man kun er halv højde :cheerleader3:

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nå, men mig ud i agurken og kørte afsted til negledamen privat. Det viser sig så, at denne dame ikke er hjemme og heller ikke tager tlf. PANIK kommende brud der. Får hende opsporet på arbejde og hun har sørme glemt det og om vi ikke kan finde en anden dag? øøøh neej det blir nok lidt svært... HELDIGVIS redede de SUPER SØDE piger mig i Monroe og fik presset mig ind mellem deres andre kunder :cheerleader3:

Så jeg fik de fineste negle. De forstærkede mine egne og da en 3 stk var liidt korte på den ene end den anden hånd, jamen så var der da lige et triks! Noget med at sætte noget "papir" rundt under neglen og køre geleen udover, det blev kanon!

Lige et billede af højre og venstre hånd

post-29043-1212445929.jpgpost-29043-1212445937.jpg

meget lettet zilla kørte væk i agurken med lykønskninger fra de søde neglepiger.

Hjemme igen fik vi flæskesteg - jeps!! og jeg har ingen billede fra resten af denne aften :cheerleader3::cheerleader3:

Men jeg fik pakket lommeletterne ned i kirkehæfter og jeg fik rengjort agurken fra inderst til yderst. Det tog FLERE TIMER :cheerleader3:

Kom først i seng ved 01 tiden. J & B var på tur og kom først hjem kl 02.30 om natten. Registrede dem kun lige.

FREDAG d. 30-5-08

Denne morgen var dagen før dagen og jeg sprang ud af sengen kl cirka 6. Løb en tur, i bad, ned med agurken til mekanikeren. En eller anden tumpe havde hevet en sprinklerdyse af, så væsken stod ud i tykke stråler. SPILD ,.. Det blev dog hurtigt fixet af en mekaniker elev. He den skulle dog limes, da tumpen havde brækket gevind og det hele af. Jeg øjnede lige chancen til at få eleven til at fixe en dimmer inde i bilen. Sådan et stykke "væg" faldt hele tiden ned. Så mens jeg sad og holdt på dysen, mens den tørrede, så fixede han lige den :thumbsupsmileyanim: Til bageren efter "franner" og så lavede Ben amerikanske pandekager. NAMMENAM det er SNADDER :cheerleader3: med sirup og syltetøj slurp!!

De tog afsted til århus - og vi ville først se dem lørdag :cheerleader3:

Så kom der gang i Martin - der skulle pakkes - han skulle nemlig først afsted. Vi snakkede tale rækkefølge m.m.

og jeg gik også og nussepakkede :cheerleader3:

Martin kørte kl 12 og vi fik lige taget et sidste par billeder af os sammen som kæreste par.

post-29043-1212446570.jpg post-29043-1212446577.jpg

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nå, men da Martin kørte måtte jeg lige trøste mig lidt med BK og ja så trillede tårerne over de sødeste beskeder herindefra. :cheerleader3::cheerleader3:

Jeg fik pakket færdig og kl 14 gik jeg ned med Kejzer drengen, der skulle passes hos to andre bernere nede i byen.

Regitses fik fri kl 14.30 og ville komme lige efter, men vi kom først derfra kl 16, da hun sad fast i trafik kø, hvilket blev en ret god beskrivelse af vores tur til øen.

Jeg måtte ikke selv pakke bilen, da der var noget hemmerligt.. så jeg ventede pænt på at Regitses slæbte det hele selv. og igen tog jeg ikke billeder. Tror jeg alligevel har haft tankerne andre steder, hvilket det også bevidner, da jeg gik hjem med kejzers snor efter at ha sagt farvel til ham, så den måtte vi også lige ned med. He og ja vi nåede liige ud på hovedvejen, da min tlf bibbede tør for strøm og vi hurtigt måtte vende om efter en lader.

Min tlf døde så efter et kvarter :cheerleader3:

IIIH turen til øen var lang og spændende. Det tog os FIRE timer. !! Der var Drøn varmt, vi sad i kø FIRE gange og nå ja det var ligefør vi havde været midt i et harmonika sammenstød.

Vi kørte heldigvis kun 110 km/t, da en eller anden original klodser bremsen i ydersporet. :cheerleader3: Bilen bag ham når at bremse og Gitse bremser også hårdt, men kan se at det ikke ender godt og når i aller aller sidste øjeblik at undvige til højre. Vi snakker cm. Bilen bag os når liiige at bremse cm fra den bil der lige før var foran os. Vi kunne ha risikeret at ha siddet fastklemt mellem to biler total smadret, hvis det ikke havde været for Gitse hurtige reaktion og heldigvis sad vi ikke i et af vores mange grineflip..

Det viser sig så, at idioten skulle ind til en i nødsporet. UHA adrenalinen var høj og Gitses rystede indtil vi kom til den næste resteplads, hvor vi tankede bilen og os selv op.

Da vi nærmede os Køge, begyndte bilen at sige en mærkelig lyd :thumbsupsmileyanim:

og vi stoppede og Gitse fandt ud af det var en løst stykke plastik under bilen.

post-29043-1212447598.jpg

Der blev forsøgt ihærdigt at få det væk. UDEN held.

post-29043-1212447624.jpgpost-29043-1212447628.jpg

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Vi når mod Vallø og begynder at køre ned mod den smukke alle til slottet

post-29043-1212447714.jpg post-29043-1212447719.jpg

Vi får læsset alt bryllupsgejlet af - iih vi slæbte - tjenerne må ha troet vi flyttede ind. :cheerleader3:

Hurtigt videre hjem forbi Farmor og Farfar efter "mit lånte" - Farmors charmsarmbånd i guld, som jeg altid har forbundet farmor med.

Hastigt videre til vores "hjem" hos min onkel og tante. Læsse kjoler og kufferter af og så kørte vi ud for at finde noget aftensmad. Klokken var nu cirka 21.

Det første sted vi fandt var ikke lige os alligevel, da deres menu var skåret drastisk ned pga personalemangel, så vi listede lige så stille af igen.

og vi kørte ind mod KBH i jagten på andet end MCD og pizza. Men da vi gav op efter at ha ledt længe, så endte vi på et pizzaria 2 min før køkkenet lukkede og vi fik en deejlig gang pasta med laks og flødesovs og en stoooor cola :cheerleader3:

Gitse´s kæreste Martin ( ja endnu en :cheerleader3: ) ringede fra skadestuen, han havde skåret sig dybt i fingeren 6 sting. Stakkels mand :cheerleader3:

og jeg fik en sød godnat besked fra min KÆRESTE :thumbsupsmileyanim: SÅ gik turen "hjem" igen og mens Gitse gik i bad snakkede jeg toastmasteropgaver med min onkel og omvendt da det var min tur.

Vi gik trætte i seng, men lå alligevel og sludrede en times tid. så klokken var vel omkring 01, da vi endelig gav op !

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

LØRDAG 31-5-08

DAGEN!!!!

Jeg vågnede første gang kl. 05.30 - pipperne larmede og jeg lå ellers og småblundede indtil vi stod op kl 07.30.

Solen skinnede og iih der så dejlig ud ud gennem vinduerne

post-29043-1212448288.jpg post-29043-1212448295.jpg

vi gik i bad og tog nemt tøj på :cheerleader3: altså noget der ikke skulle over hovedet :cheerleader3:

jeg tog den dejlige morgen kåbe på skænket til en pakkeleg i tidernes morgen fra Dolphin. Genial gave :thumbsupsmileyanim:

post-29043-1212448368.jpg

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

og Gitse i jumpsuit her sammen med min søde tante, der havde hjemmebagt/lavet franner og marmelade, juice og the klar til os :thumbsupsmileyanim:

post-29043-1212448554.jpg

Jeg var total afslappet overhovedet ikke nervøs, men der var Gitse til gengæld på mine vegne :cheerleader3:

hun var meget trist over at hendes langemandsnegl var knækket :cheerleader3: og så lige til i dag.

post-29043-1212448622.jpg

NÅ piger, det var alt for denne gang, er total skævt lige nu og min dejlige dejlige MAND ligger inde i sengen og puttesover :cheerleader3:

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ih hvor spændende!

Dejligt du allerede er i gang. Nu kender jeg jo heldigvis lidt af hvad der sker bagefter. Men hvor jeg da glæder mig til at høre om alt det jeg ikke så... :thumbsupsmileyanim::cheerleader3:

Jeg har i øvrigt filmet din entré i kirken. Send en PM, så sender jeg en cd med det hele.

Sov godt! og kom snart igen!

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Annonce ♥

Annonce ♥

Annonce ♥

HI HIIII I er jo slet slet ikke utålmodige søde piger :cheerleader3:

Nå, men hvor var det nu vi kom fra...

JO Gitse sad og var små arrig på sine negle, jeg sad og nød det hele - juicen smagte extra godt - marmeladen var snadder og franneren god og vi skålede både i the og juice - Regitse og jeg. Min onkel og tante tøffede ned til min farmor og farfar, så vi kunne være helt alene bare os 5 piger.

Det varede ikke længe før Wisp kom ind af døren :cheerleader3: som inden længe blev døbt Cookie"monsteret" :cheerleader3:

Kort efter kom søde Fotololler med sit extra large jumbo kamera

post-29043-1212522312.jpg

Søde Wisp havde også sit Large jumbo kamera med -HAHA- så der er blevet taget en del billeder, men har kun en lille bitte smule af dem nu.

Af søde Wisp og Loller fik jeg en æske chokolade, ASTI og en søøød hjerteæske med de LÆKRESTE kirsebær Igen tusind tak piger! :cheerleader3: Nøj der blev guffet lade, bær og 2 flasker asti om denne formiddag. Der var også rigtig varmt! Kan det undskyldes med det?? tihiii asti er NICE!

Som sidste mand - øh kvinde, kom Charlotte nr. 3 - nemlig stylisten gående med sine to store kufferter med alverdens gode sager i.

Jeg blev kidnappet til Charlottes stol som den første og herfra har jeg altså ingen "process" billeder endnu.

Men sådan så det ud, da det var færdigt. Total Marie Antoinette rokoko stil - ME LIKE _ ME LÅÅÅÅVE :cheerleader3:

post-29043-1212522608.jpg

Jeg fik sat lidt extra garn i, da jeg jo ikke har det tykkeste hår, så det hænger inde i soveværelset til en anden god gang :)

He får at få det til at se mere "normalt" ud, så hev charlotte en saks frem og klippede i håret og iiih man krummede altså tæer, selvom det faktisk ikke var ens eget. Ja jeg kan godt følge nogen af de piger fra topmodel, der blir kronraget næsten.

Min makeup blev rigtig fin synes jeg :) Til at starte med fik jeg sat en hel række extra vipper på, men det så ud som om jeg fik sådan nogle søvnige øjne, så jeg fik dem taget af igen og fik sat et par få enkelte hår på ude i siderne - det blev strax meget bedre :thumbsupsmileyanim:

Mens jeg sad og blev shinet op ( ja man siger jo alt pynter på en møgbunke :cheerleader3: ), så fartede Loller rundt og tog billeder, Wisp pyntede cookies og var SÅ dybt koncentreret, at hun mange gange ikke var til at råbe op!

Så var det Regitses tur i stolen og her havde jeg jo hænderne fri til at være zillarazzi, så nu har jeg billeder !!

Gitse og jeg har før fået af vide, at vi ligner hinanden ( wonder why :cheerleader3: ) så det skulle vi jo ikke i dag. Charlotte går i gang..

post-29043-1212523249.jpg

Edited by kejzer
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Og der blev rullet på curlere

post-29043-1212523481.jpg

her er der lagt smuuukke smokey eyes og curlerne er blevet taget ud..

post-29043-1212523523.jpg

og Charlotte tryller

post-29043-1212523543.jpg

Jeg har selvfølgelig ikke nogen billeder af det færdige resultat..

Da Gitse var færdig skulle jeg lige shines op med en eyeliner, en tot skulle krølles og jeg var klar :thumbsupsmileyanim:

Gitse hoppede i sin lækre røde kjole og jeg kom med hjælp i min smukke kjole.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Og så var der ellers underholdning for alle pengene - Wisp og Gitse samarbejdede om at få snøret mit korset både det inderste og det yderste :thumbsupsmileyanim: Især det yderste fik dem til at koncentrere sig rigtig meget - et udpluk af en samtale..

" Ja og så putter du den ind der - og hvis vi krydser sådan - skal vi krydse på samme måde? eller hvordan skal vi gøre det?!!"

Det var yderst morsomt at være forsøgskanin, især når jeg i bedste Scarlett ohara stil stod og holdt fast i reolen mens de trak til.

og PUHA der var varmt!! VILDT VARMT... Den vifte jeg havde købt var simpelthen GULD værd den dag - HELE dagen!!

Her er billede hvor de kæmper med snørerne og jeg nyder viften..

post-29043-1212523904.jpg

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

Annonce ♥


Annoncer