ying

Rikke og Christians bryllup d. 5. juli

424 posts in this topic

Hej tøser

Så er det vist blevet tid til at få startet på den beretning. Vi har modtaget en hel del billeder, men vi mangler også stadig en del, så der kommer sikkert mange flere billeder senere. Men jeg har nok til en beretning, så NU kan jeg ikke vente længere! :loveboard:

Jeg håber I har lyst til at blive fodret med billeder, for jeg glæder mig til at gennemgå heeele dagen og hele forløbet en gang til! :bearhug:

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Vi starter torsdag d. 3. juli.

Vi havde jo været i super god tid med det hele, så vi havde glædet os meget til torsdag, hvor vi endelig kunne begynde at lave noget igen! :bearhug: Torsdag skulle vi nemlig hente borde og stole til receptionen, og så skulle der rejses telte i svigerforældrenes have! Så det fik vi en super hyggelig eftermiddag/aften ud af sammen med begge familier! Og solen skinnede bare så dejligt, og alt var i den skønneste orden.. :bearhug:

Jeg har desværre endnu ikke et billede at det færdige telt-resultat, men det kommer senere. Jeg ved nemlig at svigermor tog nogle, og vi får deres billeder en af de nærmeste dage.. Det blev faktisk rigtig fint! På selve dagen tog vi så alle sidestykkerne af teltene (så vidt jeg husker), for liiige at få lidt luft ind.. Der var meget varmt den dag, hvis jeg skal sige det mildt.. :loveboard:

men her er vi (og når jeg siger vi mener jeg selvfølgelig mændene og en lille bitte smule mig) godt i gang!

post-25361-1216723178.jpg

Edited by ying
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Så blev det fredag!

Vi havde faktisk ikke så meget at lave, som man skulle tro.. :bearhug: Det var værre med min mor, hun havde vist lidt travlt! Hun havde taget fri torsdag og fredag for at have lidt tid til det hele.. Senere har jeg jo så fundet ud af hvad tiden bl.a. blev brugt til.. Hun havde lavet den fiiiineste sangskjuler til os, hvor hun have lavet 90-100 båndroser på stilk, som var snoet om sangene.. Er de ikke fine! synes de er super godt lavet..

post-25361-1216723593.jpg

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hun havde også lavet en maaaasse risposer, som man fik ved kirken.. Synes det var lidt fint, at hun havde brugt det samme bånd, som jeg brugte til risposerne i vores gaveæsker...

:bearhug: de var rigtig fine, og jeg har heldigvis også fået et eksemplar til at gemme!

post-25361-1216723801.jpg

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Nogle uger før brylluppet havde jeg sammen med min mor lavet en masse kransekagekonfekt.. Det fik hun også pyntet fint med chokolade og glasur, og så kom hun og hentede Christian og mig ved 13-tiden tror jeg. Så kørte vi ud til Svanelunden og afleverede alle vores ting (bordplan, bordkort, menuhæfter, gaveæsker, kransekage og chokolade), og vi fik kort lige snakket om hvordan de forskellige ting skulle bruges.. Så var det på plads!

:bearhug:

Derefter skulle vores mødre og søstre pynte kirke! det ville mor så gerne stå for, så det måtte hun da gerne! Det hyggede de sig vældigt med.. Synes da også det er lidt hyggeligt med overraskelser.. :bearhug:

Imens de pyntede kirke tog Christian og jeg op på hotellet hvor vi skulle tilbringe bryllupsnatten, for at aflevere vores bagage.. Det var godt nok en underlig fornemmelse at stå der på værelset med en kuffert, som man skulle bruge dagen efter, velvidende, at vi ville være gift på det tidspunkt! :unsure:

Herefter havde vi tid til en dejligt frokost sammen, for lige at fejre vores sidste dag som kærester.. :loveboard:

I får lige et billede af den fine kirkepynt! :griner:-

post-25361-1216724374.jpg

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jeg havde en tid til at få ordnet negle i Sindal kl 16, så det passede fint med at vi tog fra Hjørring da de var færdige med at pynte kirken.. Uuuh, det var underligt at sige farvel til Christian der... "Vi ses i kirken, skat!"

:bearhug:

Negledamen blev ved med at spørge om jeg ikke ville have noget farve på neglene eller en lille blomst eller noget, men det syntes jeg ikke liiiige jeg ville.. :loveboard: Det var først til aller aller sidst, at det gik op for hende, at det rent faktisk var mit eget bryllup jeg skulle til! :bearhug: Så kunne kun lige pludselig godt forstå jeg helst ville have dem lidt neutrale... ;) Jeg har desværre ingen billeder af dem endnu, men de blev SÅ fine! :griner:-

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Da jeg var færdig med neglene gik turen hjem til mine forædre, hvor den stod på hygge.. Der var masser af mennesker, da der skulle overnatte 8 sønderjyder! Det var super hyggeligt og rart at være så mange.. Så var der slet ikke tid til at blive nervøs!

:bearhug: Der kom en mere sjov og afslappet stemning over det hele..

Om aftenen grillede vi i det pragtfulde vejr.. for at undgå at vi ikke selv blev grillet lavede vi et fint lille arrangement... Det var et større projekt at få det til at holde, men det virkede til sidst! :bearhug:

og hvor var det bare hyggeligt! :loveboard:

post-25361-1216725343.jpg

0

Share this post


Link to post
Share on other sites
weeeeeeeeeeeeeeeeeeee beretning. Teen er lavet og jeg nyder hvert et øjeblik og hvert et billede :loveboard::bearhug::griner:-:unsure::boohoo:

hihi.. det lyder godt, for der kommer en hel del! :bearhug: Vil liiige smutte ud og smøre et par madder, men jeg er hurtigt tilbage igen! Bliv endelig på kanalen! :fløjt:

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

:unsure: Så blev det lørdag d. 5.juli! :boohoo:

Jeg stod op ved 7-tiden og gik i bad og fik en lille smule morgenmad.. Jeg havde det SUPER, var slet ikke nervøs eller noget.. Bare glad.. :fløjt: Jeg havde faktisk haft ret let ved at falde i søvn aftenen før, sammenlignet med natten til fredag, hvor hverken jeg eller christian kunne lukke et øje af spænding.. :griner:-

Og mens min søster var i bad skulle jeg da liiiige på nettet en aller sidste gang.. jeg havde fået sådan en dejlig vane med at tjekke vejrudsigten for Hjørring sådan cirka hvert 5. minut, så den skulle da lige tjekkes en sidste gang.. Og der stod bare SOL, SOL, SOL og atter SOL på programmet! :bearhug:

Nå ja, og så skulle jeg da også lige sende en lille morgenhilsen til jer tøser herinde.. :bearhug:

:loveboard:

Edited by ying
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Kl 8 havde søster og jeg tid hos frisøren.. dagen forinden havde jeg kort lige talt med min frisør, da hun gerne lige ville sikre sig om der skulle laves ændringer i forhold til prøveopsætningen, eller om alt bare var som det skulle være!

:bearhug: Og det var det faktisk, så hun gik fluks i gang med at curle mig op, og da det var gjort ordnede hun min søsters hår.. Jeg har ikke lige nogle billeder af selve processen endnu, men der kommer helt sikkert nogle, for da kl var ca 8.30 kom loller! :griner:- Jeg havde fornøjelsen af at have hende med mig hele dagen indtil festen, og det var og er vi bare SÅÅÅÅ lykkelige over!! :biggrin: Og jeg ved at hun tog et par billeder eller mange hos frisøren, så mon ikke I får set et par stykker senere.. :unsure: Selve frisuren skal I i hvert fald nok få at se på de kommende billeder..

Vi sad hos frisøren i 2½ time og hyggede os med småkager og vand :loveboard:

Derefter skulle jeg over til Matas og have ordnet makeuppen.. Jeg havde ikke fået lavet nogen prøvemakeup, men havde snakket kort med hende og hun havde fået et billede at gå lidt ud fra.. Vi var enige om at det skulle være diskret og naturligt.. Og jeg må indrømme, at jeg var målløs over resultatet.. :boohoo: På den absolut bedste måde!! Nøøøøij, hvor var det bare HELT perfekt! :bearhug: Og så til kun 110 kr!!!!! :fløjt:

Der kommer et billede senere hvor man rigtigt kan se den flotte makeup.. På det her sidder jeg i matas og venter på at komme i gang.. :fløjt: Det var så hyggeligt, for jeg sad jo midt i butikken og der var ret mange kunder der gik rundt og kiggede.. -HAHA- Og jeg sad jo der med slør og diadem og hele pivtøjet!

post-25361-1216727411.jpg

0

Share this post


Link to post
Share on other sites
Jaaaaaa beretning.... :bearhug:

Uha jeg nyder den og alle billederne. Glæder mig til meeeeget mere :bearhug:

Hurra en beretning! Det ser ret hyggeligt ud til jeres "grill-fest" glæder mig til at læse resten

Jeg har sat dagen af til beretning, så mon ikke vi når det meste i dag! :loveboard: ved ikke om jeg når at blive færdig, men det må jeg blive i morgen så.. Der er jo også en bryllupsrejse at fortælle om!

Må egentlig indrømme at det er enormt hyggeligt at lave beretning.. Lige pludselig husker man bare igen HELT tydeligt hvad der gik gennem hovedet på én på de forskellige tidspunkter.. :griner:-

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Vi var hjemme igen ved 11-11.30-tiden, så det var ved at være spisetid.. Vi skulle jo i gang med projekt kjole omkring kl 12.15..

:bearhug::bearhug:

Her hygger vi allesammen (vi var 13!!) med tærter og salat og flutes.. dejligt.. :loveboard: Jeg fik da lidt salat og flute ned, men det var af en eller anden grund lidt svært at spise igennem den dag! :griner:- (det tog jeg vist revanche for på bryllupsrejsen.. :unsure: )

post-25361-1216727931.jpg

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Så var det pludselig blevet tid til at komme i kjolen!

:loveboard:

har ikke billeder af processen endnu, men ved at loller har taget en masse.. Så de kommer!

Det var et større projekt som krævede en del hænder.. :griner:- Men det gik da! det værste var at jeg skulle træde ned i den (for at beskytte håret), og det var liiige ved at jeg ikke kunne få rumpetten igennem! :boohoo: Så da kjolen kom op over måsen sagde stoffet lige en liiidt træsl lyd, men der skete heldigvis ikke noget stort.. :unsure::bearhug: Vi stod inde på min søsters gamle værelse (hvor vi havde sovet) og ordnede kjolen, men da jeg så skulle have skørtet på, blev vi nødt til at gå ud i køkkenet, for at få mere plads.. det var et større projekt, skulle jeg hilse og sige! :fløjt: Vi var jo nødt til at tage skørtet på efter kjolen, da jeg skulle træde ned i kjolen.. Der var bare tyl overALT, og skørtet skulle spændes helt oppe i taljen, og der var jeg jo snøret ind.. :biggrin: men det gik alt sammen, og jeg kom i min kjole.. :bearhug:

Edited by ying
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Da jeg havde fået skørtet på blev jeg pludselig ret fyldig, og jeg kom derfor til at stå en del i vejen ude i køkkenet..

:loveboard: Så jeg blev pænt plantet inde i stuen, for jeg kunne stå i fred i et hjørne! :bearhug: Der blev der taget en hel del billeder, og I skal da lige se nogle af dem.. nogle af dem har loller taget, og de andre stod min søster for..

post-25361-1216728629.jpg

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Min søster har for vane at tage alle billeder af sig selv - selv...

:loveboard: Så hun skulle da lige have et af os sammen! Er SÅ glad for at loller tænkte på at tage billeder af mig sammen med min søster og mine forældre derhjemme, for sådan noget glemmer man let selv i farten.. Glæder mig til at se de billeder.. :bearhug:

her får I to spændte søstre!

post-25361-1216728946.jpg

Edited by ying
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Så skulle smykkerne skiftes ud med nogle liiidt mere pyntelige! Mine forældre var for et par år siden i Kina, hvor de havde perler med hjem.. De havde købt en flot perlekæde og nogle smukke perleøreringe med hjem med tanken om at de måske kunne bruges til brylluppet... og DET kunne de! Vedhænget i halskæden var en gave jeg fik af dem, da jeg blev færdiguddannet sidste år..

:bearhug:

post-25361-1216729222.jpg

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

:bearhug: iiih hvor var jeg bare ved at være spændt! :loveboard: På et tidspunkt stod jeg helt alene i stuen, og så begyndte alle tankerne bare at vælte frem.. og så fik jeg så småt tårer i øjnene.. :griner:- men ligeså snart der var mennesker omkring mig var jeg cool.. :bearhug:

post-25361-1216729416.jpg

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

Annonce ♥


Annoncer