FruSteiness

Sandie og Michael's bryllup 2 August 2008

278 indlæg i dette emne

Annonce ♥

post-30580-1221415553.jpg

post-30580-1221415559.jpg

Busen gik igen hjem ad igen, og vi havde lige et par timer inden vi skulle noget igen.. så vi røg på netcafe for at tjekke bk, mail og lede efter flere tattoveringsbilleder..

Dagen før havde vi afleveret billeder til en af tattovørene som skulle tegne en til Michael.. Planen var at når han var færdig med miks tatto, han ville tegne en til mig bagefter.. sådan skullde det dog ikke gå..

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites
Nøj en lækker bryllupsrejse :)

Skal helt sikkert selv engang et lignende sted hen og se delfiner og spækhuggere, totel ønsketur :thumbsupsmileyanim:

- synes du holder os lidt hen med tatoohistorien - vi vil se :)

Hej søde Jannie.. :)

Ååh ja det var så fedt at se spækhugger specielt.. tror jeg lignede en lille pige, sad bare og smilte helt vildt..

tattoo historie.. vil i gerne have den?? og vil i gerne se billeder??

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Vi havde tid hos Lucky tattoo kl. 8pm.. så vi gad ikke lige at spise det vilde.. det blev til subway..

Fernando som Michaels tattovør hed havde sagt det ville tage ca. 3 timer.. Jeg synes godt nok det var lang tid, men ved at Michael er sej.. (det var han da han fik lavede sit s på den ene arm dengang..)

Planen var at han bagefter ville tegne en til mig og så tattovere bagefter også.. Men som tiden gik, og han kunne se Michaels ville tage en del mere end 3 timer, kunne han regne ud at det havde han ikke tid til...

Puuuha der slappede jeg lidt af for i modsatning til Michael synes jeg det gør PISSE ondt..

Her er Fernando igang med at tattovere..

post-30580-1221416265.jpg

post-30580-1221416269.jpg

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Her ses Michael's S (som han også snakkede om i sin tale..) den fik han faktisk lavede rimelig tidligt i vores forhold..

post-30580-1221416417.jpg

Og her kan man se lidt mere af hvad det er Michael får lavede på sin anden arm...

post-30580-1221416422.jpg

En griffen /griffin ved ikk lige hvordan det staves.. men det er et dyr der består af ørne hoved, vinger og klør og en løve krop..

Redigeret af FruSteiness
0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Nårh ja slutningen på historien vil i nok gerne have..

Lucky tattoo har jo flere medarbejder en en, og selvom der var flere på arbejde sagde han at de ikke skulle lave min.. Men da en af hans dygtigere kollegar mødte op, bad han ham om at tegne en tatto til mig, jeg forklarede mig lidt hvordan den skulle se ud og han gik ellers igang.. først en time efter havde han tegnet færdig...

De tre timer som Michaels burde have taget blev til 6 timer, og min kom til at tage 3 timer.. jeg siger igen 3 timer.. og fra første lille stik til det sidste lå jeg og bandede og svovlede, og sagde av av av av... og til sidst lå jeg faktisk og græd lidt.. Det var enormt hårdt at skulle ligge der for mig selv uden Michaels kunne holde mig i hånden..

Vi blev færdige på nogle samtidig og kl var nu 2.30 am.. og vi var godt brugte efter en hel dags udflugt og en hel aften med smerter.. Fernando havde heldigvis været god og hente cola til os.. og søde til at sige at vi bare skulle sige til når vi ville have pauser..

og sådan her ser man ud når man kommer træt hjem:

post-30580-1221417197.jpg

Redigeret af FruSteiness
0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Michaels tattoo færdig:

post-30580-1221418393.jpg

og up-close:

post-30580-1221418536.jpg

Så som i jo nok kunne regne ud fik vi begge en tattoo, pga hvor meget jeg synes det gør ondt, ville jeg helst have haft at vi havde fået lavede dem efter hinanden, men på den anden side er det også meget sjovt at sidde og kigge på hinanden..

Og selvom de overhoved ikke har noget med bryllup at gøre eller med kærlighed eller hinanden, så er vi så glade for at få lavede dem der sammen, for de er lavede på vores bryllupsrejse, og hver gang vi kigger på dem vil vi mindes vores fantastiske honeymoon. Og af den grund betyder de ekstra for os..

Hvad fik jeg så lavede.. mmm..

Nogle der vil vide det??

Sommerfugle.. 3 stk.. en mellem, en lidt mindre og en helt lille.. og så en masse skygger..

Redigeret af FruSteiness
0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Annonce ♥

Hvor er Michaels tatoo fed, - og stor av av!

- Vi vil da også gerne se et billede af din :thumbsupsmileyanim:

Tak :) ja den er lidt stor, og der er mange detaljer:) nok også derfor den tog 6 timer.. han var vidst også lidt smadret bagefter :)

HEEEEEEEEEEY hvor er dine sommerfugle sweetie?????????????

På siden/ryggen ;)

HEEEEEEEEEEY hvor er dine sommerfugle sweetie?????????????

Ja vi skal da se :)

Jaaa i skal da se den... Og det var faktisk ikke engang for at drille, men bærbaren gik død og jeg var for doven til at hente laderen.. sad lige og så csi med en bøtte Ben&Jerry, så Sandie her blev under tæppet :)

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites
hihiiiiiiiiiiiiiiii så den lige på facebook! damn den er stor sweetie, men flot :):thumbsupsmileyanim: må man ikke se et bedre billede :):):)

Du er lidt klog var.. :) Tak søde... Ja den er lidt stor.. de virker bare aldrig særlig store på papiret.. og jo bedre billed kommer..

Det er godt nok nogle fiiiiiiiiiiiiiine, flotte og fantastiske bryllupsbilleder i har fået... - WOW

Og indtil videre både ser og lyder det som om, i har haft en fantastisk tur.....

Jeg er SLET ikke misundelig...... :)

Glæder mig til at læse om resten af turen ... :)

Tak søde.. Din tur på lørdag, er det ikke bare mærkeligt.. du bliver så smuk..

Ja det var virkelig en fantastisk tur..

Resten af beretningen kommer snart..

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Jeg har et billed liggende på facebook som Mie beskrev, Den kan i da få lov at se indtil jeg kommer hjem og sætter bedre billed ind.

Men kan ikke se detaljer så godt, men i får da et billed ad hvorfor den tog 3 timer..

post-30580-1221454987.jpg

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Wooooow - jeg er mundlam!

Hold da op Du er fotogen søde... SÅÅ smuk!

1000 tak for din fede beretning - og alle dine smukke billeder. Ja billeder kan vi jo aldrig få nok af herinde. Og da slet ikke med sådan et smukt par... ;)

Tusind mange tak fordi du deler din dag med os!

Knus

christina

Ps. Dit armbånd.. er det et arvestykke eller? det er sååå smukt!

Hvor er du bare sød.. tusind tak for din søde hilsen.. Den blev jeg rigtig glad for.

:thumbsupsmileyanim::)

Armbåndet er faktisk "bare" et fra dyberg kern (er det sådan det staves?) et jeg har fået fra firmaet lomax hvor vi køber kontorartikler igennem på arbejdet.. men synes bare det var så flot, så det skulle hvertfald på ;)

SMil.. det er jeg da glad for og høre.. det var os meningen :)

:) Er det bare et dyrberg/kern? daaaamn.. hehe troede det var sådan et monster dyrt et eller andet... Det er super super smuk...

Hmm hvorfor har H ikke sørget for og købe noget fra lomax hvor det kom med?! ;) (han handler os der engang imellem)...

Super fede tattoo i har fået...

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Superflotte tatoos... hatten af for at du kunne ligge der i 3 stive timer. Jeg ville aldrig turde at få en tatovering... ikke engang en lillebitte en... men flot på andre ser det ud :loveflag:

Ser nogle gange Miami Ink (et program på discovery) hvor jeg gang på gang fascineres af de smukke tatoveringer/kropsudsmykninger de får lavet. Tror bare jeg selv ville være bange for at fortryde det og ja så er der jo ingen grund til at få det lavet :cheerleader3:

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Hvor er det bare en fed tatoo....

Kan godt forstå at du er stolt og glad for den :cheerleader3:

Tak :cheerleader3:

SMil.. det er jeg da glad for og høre.. det var os meningen :boohoo:

:denmarkflag: Er det bare et dyrberg/kern? daaaamn.. hehe troede det var sådan et monster dyrt et eller andet... Det er super super smuk...

Hmm hvorfor har H ikke sørget for og købe noget fra lomax hvor det kom med?! ;) (han handler os der engang imellem)...

Super fede tattoo i har fået...

Ja det e bare et dyrberg/kern.. Da jeg så det måtte jeg også bare eje det og have det på til den dag.. Ej man altså det er da for dårligt han ikke har bestilt noget den måned så du også kunne få det armbånd.. Du må lige hjem og brokke dig.. hihi

Tak.. skal du have.. Det er et fedt minde at det er på bryllupsrejsen vi fik dem :boohoo:

Superflotte tatoos... hatten af for at du kunne ligge der i 3 stive timer. Jeg ville aldrig turde at få en tatovering... ikke engang en lillebitte en... men flot på andre ser det ud :blush:

Ser nogle gange Miami Ink (et program på discovery) hvor jeg gang på gang fascineres af de smukke tatoveringer/kropsudsmykninger de får lavet. Tror bare jeg selv ville være bange for at fortryde det og ja så er der jo ingen grund til at få det lavet :loveflag:

Tusind tak.. Ja 3 timer.. Det gør satme også ondt synes jeg, men smerten forsvinder igen, og så har man et smukt smukt design for livet..

Ååh ja er også stor fan af Miami Ink.. Vi var også derinde, men selve butikken er lavede om til en merchaindaise forretning, primert. Ved ikke om de så stadig bruger det lille plads til at filme de næste sæsonner. Men de har rykkede deres praksis lidt længere ned ad gaden, til en butik der hedder Love hate choppers tatto, og til daglig er det ikke de samme der arbejder der.. Men kan godt få chris garver eller en af de andre, men det var rigeligt dyrt i forvejen der inde, for Michaels tatto ville de have 7650dkr hvor det andet sted kun kostede 5000 Derfor valgte vi det fra, det var ellers meningen vi ville have fået dem lavede hos Miami Ink..

Men nej hvis man er bange for at fortryde så skal man ikke.. Jeg fortryder altid lige bagefter hvor den bliver pakkede ind så du ikke kan se den, men kun har smerten.. Men hvis du en dag er helt sikker, så er det bare at gøre det.. Der er steder på kroppen hvor det ikke gør så ondt, f.eks. der hvor jeg fik er en af de dårlige steder.. (det vidste jeg bare ikke før jeg kom hjem til dk igen..)

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites
Har slet ikke fået sagt, at det er nogle deeejlige billeder fra jeres honeymoon og I er bare SÅ SØDE og nuttede ( må man godt sige det?) sammen!!! Virkelig et dejligt par :):ilovebryllupsklar::):)

Iiih altså tusinde tak søde :cheerleader3: Ja det må man godt sige, tror kun det er foran mænderne man ikk må det :cheerleader3:

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Nårh man ikke længere er Frk. og planlægger bryllup, synes jeg godt nok man glemmer at afsætte tid til bk.. sorry..

Men må jo hellere forsætte rejseberetningen..

Fredag, og hermed den sidste dag i Miami drog vi afsted til et KÆMPE shopping center kaldet Sawgrass. Der var kæmpe store butikker og også mange outlet centret i blandt..

Fandt endda et par sko der hedder Michael.. de ses senere i beretningen..

Da vi kom hjem med hænderne fulde af af poser, gik op til vores værelset og prøvede at komme ind.. desværre virkede vores kort ikke, så vi blev nød til at gå mned til receptionen, og sørme så. de havde tjekket os ud, de havde godt nok heller ikk kunne forstå hvorfor vi havde efterladt vores bagage, men vi måtte låne deres computer og vise på min mail at vi altså havde betalt til lørdag.. Heldigvis havde vi ret, så de undskyldte meget og sørget for en kom op og ryddet og på vores værelse med det samme..

Om aften var vi ude og spise..

post-30580-1222620143.jpg

post-30580-1222620150.jpg

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Så blev det lørdag og turen var nu gået til vi skulle ned til Port of Miami.. Vi skulle med Liberty of the seas - Verdens største krydstogskib. (mangetror det er Freedom of the seas fordi de er 2 næsten ens skibe, freedom er bare ældst og da de lavede Liberty havde de ændrede lidt på det, så det blev rent faktisk 2 inches længere.. hihi)

Vi kom ombord på skibet, og så var det allerede frokost som det første, op på 11 etager (der var 15) Her var der en kæmpe buffet restaurant.

post-30580-1222620600.jpg

post-30580-1222620646.jpg

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Log ind for at besvare

Folk bliver vildt glade for svar!

Ikke medlem endnu?

Opret dig gerne. Det er gratis og tager 10 sekunder.


OPRET NY GRATIS MEDLEMSPROFIL

Allerede medlem?

Du kan med fordel logge ind.


LOG IND HER

Annonce ♥


Annoncer