MilenaR

Milena & Thorbjørn d. 1. august 2009

314 indlæg i dette emne

Annonce ♥

Velkommen tilbage :cheerleader3:

Det er dejligt at høre du er på igen og har fået styr på nogle ting og tanker, både om livet og brylluppet. Ja lister kan være ganske opklarende, endda i de helt store spørgsmål i livet.

Stort kram :griner:-

Tak for din hilsen søde :cheerleader3:

Hvordan går det med dig? og din kæreste, hvordan har han det?

Det var da så lidt, jeg er bare så glad for at du er vendt tilbage :griner:-

Jeg har det udmærket, synes jeg har styr på situationen. Min kæreste havde en dårlig periode efter jul, men nu er der kommet nogle skeletter ud af skabet og det går langsomt fremad. Er rart at se hans "selv" titte frem igen.

Men i forbindelse med det har jeg været igennem en revurdering af hele vores situation. Dvs. at jeg dels har haft en meget alvorlig snak med min mor, som jo er bekymret for min fremtid, men føler vi fik snakket ud. Og dels at jeg er holdt op med at "have så travlt" med alt det jeg gerne vil fx brylluppet og at få børn. Så måske noget der ligner det du lige har været igennem :biggrin:

Jeg tænker mere nu, at det, der betyder noget, er at han bliver rask og at han også bliver i stand til at nyde de ting i fremtiden som vi drømmer om lige så meget som mig. Bryllupsdagen ville jo få en stor skygge henover sig hvis han ikke var iorden. Og at have en baby med en, der ikke kan hjælpe til, men tværtimod selv har brug for omsorg vil jo være et mareridt.

= planerne er rykket, men kærligheden lever og det lysner dag for dag :biggrin:

:7himmel: til dig også

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

ja meget snart, jeg har også mange sommerfugle i maven. Og vi har så travlt med alle mulige praktiske ting vi skal nå før brylluppet.

Hvordan har du det, og din kæreste? Det er længe siden vi har skrevet sammen. Håber alt er vel :thumbsupsmileyanim:

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Godt at høre I har styr på det :thumbsupsmileyanim: tænk at det er i overmorgen! Er så spændt på at høre om det hele og se billeder.

Her går det ok, jeg skal til og igang med mit speciale :thumbsupsmileyanim: kæresten er lidt op og ned men langsomt fremad...det har hjulpet lidt at han har fået en niece, hun er også bare så dejlig :cheerleader3: suk...vil selv ha en hehe

Redigeret af Malene84
0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Log ind for at besvare

Folk bliver vildt glade for svar!

Ikke medlem endnu?

Opret dig gerne. Det er gratis og tager 10 sekunder.


OPRET NY GRATIS MEDLEMSPROFIL

Allerede medlem?

Du kan med fordel logge ind.


LOG IND HER

Annonce ♥


Annoncer