Sign in to follow this  
Followers 0
MariaA

Maria & Jespers Bryllup, 08.08.09.

99 posts in this topic

Hej, så må det være tid til jeg får startet min bryllupsplanlægning. Har været med på sidelinien et par måneder, men nu synes jeg hellere at jeg må få skrevet alt ned, ikke mindst for min egen skyld. :cheerleader3:

Jeg kan da kort præsentere mig...

Jeg hedder Maria, er 28 år og bosiddende i København. Min dejlige kæreste hedder Jesper, er 29 år og tømrer. Det var den ultrakorte præsentation af os :bearhug:

Index:

Min kjole

Min taske

Fotograf

Sådan mødte vi hinanden: Se længere nede i indlægget

Frieriet: Se længere nede i indlægget

Sådan mødte vi hinanden:

Vi mødte hinanden tilfældigt i byen tilbage på Als hvor vi begge oprindelig kommer fra, for godt 2,5 år siden... Der var med det samme små sommerfugle i luften, og vi endte da også med at kysse (en hel del ;)). Men den aften blev det ikke til mere, og vi tog afsked udenfor baren hvor han samtidig fik mit nummer.

I dagene efter sms´ede vi lidt sammen, men da jeg næsten lige var kommet ud af et meget langt forhold, var jeg nok lidt afvisende. Var ikke rigtig klar til noget nyt, og havde brug for lige at finde mig selv og komme ovenpå igen. Så kontakten gled ud ret hurtigt igen, men jeg tænkte da ind i mellem på ham de følgende måneder.

Ca 8 mdr senere var der så julehalbal i vores gamle fødeby, og det skulle jeg da som altid med til. Egentlig syntes jeg det var totalt plat, men efterhåneden var det blevet en tradition at nogle venner og jeg holdt julefrokost den dag, for derefter at tage til julehalbal og se alle de gamle fra folkeskolen. Det plejede egentlig at være fint hyggeligt.:cheerleader3:

Så derhen det gik, og efterfølgende endte vi på den samme pub, som jeg ontalte før. Det var så sådan ca også det eneste sted man kunne gå i byen, da det er en meget lille provinsby. Og gæt så hvem jeg mødte der? Jesper naturligvis, der var hjemme fra Kbh på juleferie. Jeg smilede til ham og sagde hej i forbifarten, men ellers snakkede jeg ikke med ham den aften. Men kiggede en del på ham. Og han havde heller ikke glemt mig, han var endda så sød at pudse en af hans venner på mig, en som jeg ihærdigt havde brugt 3 mdr på at fortælle at jeg ALTSÅ VIRKELIG BARE IKKE VAR INTERESSERET I! Men Jesper var for genert til at komme hen og snakke med mig selv, og sendte så i stedet hans ven hen, som han regnede med at jeg ville afvise. Behøver jeg sige, at jeg syntes det var rimelig irriterende IGEN at skulle afvise vennen, der var en ren klæbeånd. :cheerleader3:

Derefter satte jeg mig hen og snakkede med en ven, hvorefter min tlf begyndte at ringe med et nummer jeg ikke kendte. Men da jeg tog den blev der lagt på. Det samme skete flere gange, indtil der til sidst tikkede en sød sms ind fra samme nummer, hvor der stod at han gerne ville invitere mig en weekend til Kbh. Der stod så bare ikke fra hvem :cheerleader3:

Jeg tog til sidst hjem, da jeg ikke gad mere. Næste dag tjekkede jeg selvfølgelig hvem det var der havde ringet og sendt den sms, og fandt så ud af det var Jesper. Så jeg skrev tilbage, og fik hurtigt en sms tilbage.... Og sådan gik det resten af dagen, og dagen efter, og dagen efter og... Faktisk skrev vi over 100 sms´er til hinanden om dagen, allerede fra den 1. dag. Kemien var der bare med det samme, og jeg glædede mig hver gang til den næste sms fra ham kom. Langsomt blev jeg forelsket i ham, men sagde intet, da vi egentlig til at starte med havde aftalt at det ikke måtte ske, da vi boede i hver sin ende af landet. Men efter halvanden mdr havde jeg så fødselsdag, og fik så 10 røde roser ind af døren, samtidig med et sødt kort fra ham. Der var jeg helt solgt, og måtte indrømme overfor mig selv, at jeg var stormende forelsket i ham. Og at det endda var sket over sms´er. Godt nok RIGTIG VANVITTIG MANGE sms´er, men stadig kun sms´er.

Heldigvis skrev han et par dage efter til mig, at han var blevet forelsket i mig, og så kunne jeg så fortælle at det var gengældt.

Derefter blev vi kærester, og allerede efter 2 mdr bad han mig om at flytte over til sig. Det tog os dog ca 8 mdr at finde den rigtige lejlighed i Kbh vi havde lyst til at købe, men endelig kunne jeg så flytte fra Als over til Kbh, over til min Jesper :thumbsupsmileyanim:

Frieriet:

I 1 årsdagsgave havde jeg fået en rejse til Caribien foræret af min kæreste, 14 dage, alt betalt. Så der skulle vi sammen ned og fejre vores 1 årsdag som kærester, rigtig romantisk og jeg glædede mig som en sindssyg. Trængte bare sådan til at komme væk og være alene med ham, og bare være kun ham og jeg helt for os selv. Og de mest fantastiske strande var bestemt heller ikke et minus, slet ikke med sin elskede ved sin side... :7himmel:

Vi havde været der ca 5 dage da vores årsdag kom. Vi havde aftalt at hygge totalt sammen hele dagen, om aftenen se solen gå ned fra et mini-bjerg der lå lidt henne af stranden, og bagefter gå ud og spise lidt lækkert. Bare nyde af vi havde hinanden helt tæt på.

Så vi tilbragte dagen på stranden, hvor vi læste, snakkede, hyggede og fik et par mai tai´s. Da det blev sidst på eftermiddagen gik vi op på værelset for at klæde om til vi skulle ud og spise. Først skulle vi dog op på bjerget (som jeg havde fortalt ham tidligere, at jeg syntes var det mest romantiske sted overhovedet denede) for at se solnedgangen ud over havet.

Så vi gik derhen, men da vi nåede op var der bare alt andet end romantisk!

De lokale unge holdt strandfest, så der var høj musik, biler der fræsede afsted, ja bare en masse larm og mennesker. Så da solen var gået ned, gik vi tilbage langs stranden mod vores hotel. Det var bare så vidunderligt at gå med hinanden i hænderne, langs den smukkeste og mest romantiske strand i verden. Vi nåede hen til stien op til hotellet, men Jesper spurgte om vi ikke skulle gå lidt længere. Det kunne vi da godt, for der var så ubeskriveligt romantisk at gå hånd i hånd der.

Pludselig stopper han op, og trækker mig helt ind til sig, mens han bare kysser og kysser mig. De mest fantastiske bløde kys. Derefter kigger han mig dybt i øjnene, i hvad der føles som en uendelighed. Pludselig falder han så på knæ, der midt på stranden og tager den smukkeste ring op af lommen, samtidig med han siger hvor meget han elsker mig og om jeg vil gifte mig med ham? Jeg tuder, og han tuder, og jeg kan slet ikke få et ord frem, så bevæget er jeg. Men får da endelig fremstammet et ja, og jeg får min smukke ring på fingeren.

Resten af ferien svævede jeg bare på tusinde lyserøde skyer, og var så ufattelig lykkelig... Tror vi begge strålede mere end solen da vi kom hjem :cheerleader3:

Edited by MariaA
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Hey Maria!

:bearhug: Hjertelig velkommen til.

Woow sikke en historie... Men ja vi sønderjyske piger er jo så dejlige at de ikke kan give slip på os ;) (Er selv fra det sdr.jyske oprindeligt).

Frieriet lyder da bare super romantisk - ihvertfald når man ser væk fra dem der festede der hvor i ville se solnedgangen.

Glæder mig til at følge dig og læse mere om dine ideer og påfund.

KNUS

0

Share this post


Link to post
Share on other sites
Hey Maria!

:7himmel: Hjertelig velkommen til.

Woow sikke en historie... Men ja vi sønderjyske piger er jo så dejlige at de ikke kan give slip på os ;) (Er selv fra det sdr.jyske oprindeligt).

Frieriet lyder da bare super romantisk - ihvertfald når man ser væk fra dem der festede der hvor i ville se solnedgangen.

Glæder mig til at følge dig og læse mere om dine ideer og påfund.

KNUS

Mange tak, og ja det var bare virkelig super romantisk:)

Hihi jeg tror du har fuldstændig ret mht sønderjyske piger, sådan virker det i hvert fald :bearhug:

Ja jeg glæder mig også til at komme videre med planlægningen, og blive inspireret af alle jer andre kvinder.:thumbsupsmileyanim:

Knus

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Hey Maria!

:thumbsupsmileyanim: Hjertelig velkommen til.

Woow sikke en historie... Men ja vi sønderjyske piger er jo så dejlige at de ikke kan give slip på os ;) (Er selv fra det sdr.jyske oprindeligt).

Frieriet lyder da bare super romantisk - ihvertfald når man ser væk fra dem der festede der hvor i ville se solnedgangen.

Glæder mig til at følge dig og læse mere om dine ideer og påfund.

KNUS

Mange tak, og ja det var bare virkelig super romantisk:)

Hihi jeg tror du har fuldstændig ret mht sønderjyske piger, sådan virker det i hvert fald :7himmel:

Ja jeg glæder mig også til at komme videre med planlægningen, og blive inspireret af alle jer andre kvinder.:cheerleader3:

Knus

Vi er jo os dejlige ;)

Holder i det i kbh el. jylland? Fed dato jo ;) det kan vi ikke komme udenom..

Puhh du skal nok låse dankortet m.m ind i et pengeskab inden du blir for meget inspireret - :bearhug: ellers kan det blive en meget dyr fornøjelse... hihi

Knus

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Planlægningen so far..... : (ting der er ordnet)

Dato: 08.08.09.

Tid: Kl 15.00

Kirke: Svenstrup kirke på Als.

Feststed: Skovkroen, også på Als. (forsamlingshus)

Fotograf: "Vores store dag".

Ringe: Min forlovelsesring genbruges, og til Jesper har vi købt en stålring fra Bræmer, da det er mere ham.

Tøj til gommen: er købt.

Bryllupskage: Bager vi selv, har allerede lavet 2 prøvekager der blev super!

Musik: er stort set booket.

Bordkort: prototypen er lavet.

Det var lige de ting vi har helt styr på, og som er helt på plads på nuværende tidspunkt:)

Maden havde vi egentlig bestemt os for også, men til et bryllup vi var til for nylig, blev vi så vilde med maden der blev serveret der, at vi næsten har besluttet os for at få fra samme sted. Det er en kok fra en restaurant, der også tager ud, og det smager bare himmelsk :thumbsupsmileyanim:

Materialer til STD kort, invitatationer og menu kort er købt, så nu skal jeg bare i gang med at være kreativ. Uhh glæder mig så meget! :bearhug:

Kjolen har jeg ikke fundet, men skal til lagersalg hos Lilly i Vejle, hvor jeg dog ikke forventer at finde noget. Plejer ikke at være så vild med deres kjoler, men man kan jo blive overrasket. :cheerleader3: I det mindste kan jeg måske finde brudepigekjoler, eller sko, eller... Ja få en hyggelig dag med min mor :7himmel:

0

Share this post


Link to post
Share on other sites
Hey Maria!

:thumbsupsmileyanim: Hjertelig velkommen til.

Woow sikke en historie... Men ja vi sønderjyske piger er jo så dejlige at de ikke kan give slip på os ;) (Er selv fra det sdr.jyske oprindeligt).

Frieriet lyder da bare super romantisk - ihvertfald når man ser væk fra dem der festede der hvor i ville se solnedgangen.

Glæder mig til at følge dig og læse mere om dine ideer og påfund.

KNUS

Mange tak, og ja det var bare virkelig super romantisk:)

Hihi jeg tror du har fuldstændig ret mht sønderjyske piger, sådan virker det i hvert fald :7himmel:

Ja jeg glæder mig også til at komme videre med planlægningen, og blive inspireret af alle jer andre kvinder.:cheerleader3:

Knus

Vi er jo os dejlige ;)

Holder i det i kbh el. jylland? Fed dato jo ;) det kan vi ikke komme udenom..

Puhh du skal nok låse dankortet m.m ind i et pengeskab inden du blir for meget inspireret - :bearhug: ellers kan det blive en meget dyr fornøjelse... hihi

Knus

Vi holder det i jylland, da stort set alle vores gæster kommer derfra... Plus at vi endnu intet forhold har fået til kirken herovre i Kbh.

Hi hi ja heldigvis har jeg en meget sød kæreste så han forstår forhåbentlig hvis det bliver en smule dyrt :cheerleader3:

Er du kommet langt med planlægningen? Nå ja det kan jeg da selv læse mig til i din planlægning, hvilket jeg vil gøre om lidt:)

Og super super dag I har valgt jer:)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites
Vi holder det i jylland, da stort set alle vores gæster kommer derfra... Plus at vi endnu intet forhold har fået til kirken herovre i Kbh.

Hi hi ja heldigvis har jeg en meget sød kæreste så han forstår forhåbentlig hvis det bliver en smule dyrt :thumbsupsmileyanim:

Er du kommet langt med planlægningen? Nå ja det kan jeg da selv læse mig til i din planlægning, hvilket jeg vil gøre om lidt:)

Og super super dag I har valgt jer:)

Ja det er da helt sikkert fedest for jer og holde det i jylland så... Hvorhenne ad blir det så?

Vi holder det på sydfyn hvor H er fra og næsten hele hans familie bor. Kirken er os bare såå smuk - så det har jeg det helt fint med.

Hehe søde kærester er det bedste ;) Som H siger: Han tjener pengene og jeg bruger dem! :bearhug:

Blir fedt og se hvad du finder på af spændende ting og sager...

Hmm nej syntes ikke jeg er så langt med planlægningen i forhold til de andre der har samme dato.. ;) Men mon ikke jeg når det. :7himmel:

Smil - jamen så må du have god læselyst. der er mange sider... og ja det handler ikke udelukkende om bryllup.

Jaaa rigtig fed dato... Meeeen der er jo en ulempe - man kan ikke komme til glo bryllup ved de andre søde tøser ;) hehe

Nåå ja forresten - tjek i "skal vi mødes" - vi forsøger og arrangere et møde.. håber du har lyst til evt at komme med.

Knus

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Hejsa, og også velkommen herinde fra mig! Og tillykke med den første mærkedag: 333 dage til du skal giftes...

Håber du vil synes om det herinde!

Jamen mange tak, det er jo altid dejligt at blive budt velkommen :bearhug:

Uhh ja det havde jeg da slet ikke set, men man kan vist få mange mærkedage inden tallet står på det magiske nul:)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites
Vi holder det i jylland, da stort set alle vores gæster kommer derfra... Plus at vi endnu intet forhold har fået til kirken herovre i Kbh.

Hi hi ja heldigvis har jeg en meget sød kæreste så han forstår forhåbentlig hvis det bliver en smule dyrt :thumbsupsmileyanim:

Er du kommet langt med planlægningen? Nå ja det kan jeg da selv læse mig til i din planlægning, hvilket jeg vil gøre om lidt:)

Og super super dag I har valgt jer:)

Ja det er da helt sikkert fedest for jer og holde det i jylland så... Hvorhenne ad blir det så?

Vi holder det på sydfyn hvor H er fra og næsten hele hans familie bor. Kirken er os bare såå smuk - så det har jeg det helt fint med.

Hehe søde kærester er det bedste ;) Som H siger: Han tjener pengene og jeg bruger dem! :bearhug:

Blir fedt og se hvad du finder på af spændende ting og sager...

Hmm nej syntes ikke jeg er så langt med planlægningen i forhold til de andre der har samme dato.. ;) Men mon ikke jeg når det. :7himmel:

Smil - jamen så må du have god læselyst. der er mange sider... og ja det handler ikke udelukkende om bryllup.

Jaaa rigtig fed dato... Meeeen der er jo en ulempe - man kan ikke komme til glo bryllup ved de andre søde tøser ;) hehe

Nåå ja forresten - tjek i "skal vi mødes" - vi forsøger og arrangere et møde.. håber du har lyst til evt at komme med.

Knus

Det kunne næsten ikke blive mange andre steder end på Als, da vi begge er derfra og begge vores familier stadig bor der. Og synes egentlig det er lidt romantisk at skulle "hjem" og holde bryllup:)

Kan godt forstå du har det helt fint med at holde det på sydfyn, især hvis kirken er smuk. Det giver bare den bedste stemning om selve vielsen.

Øhm så venter jeg nok til i morgen med at læse din beretning, da mine øjne er lidt trætte. Men synes også det er spændende at læse om andet end bryllup, da man ellers næsten får det på hjernen. Så lidt afveksling engang i mellem er super:) Selvom man da aldrig kan få for meget af bryllup, vel??

Jeg vil da tjekke det, for det kunne da være alt for hyggeligt at mødes. Tror nemlig godt kæresten kunne bruge en pause fra bryllupssnakken, bare et øjeblik :cheerleader3:

Knus

0

Share this post


Link to post
Share on other sites
velkomme til :thumbsupsmileyanim:

Sikke en dejlig kærlighedshistorie, nogen gange skal man lige gå en ekstra gang rundt om hinanden før det slår gnister. :bearhug:

Mange mange tak...

Ja kærlighedshistorier er bare det bedste:)

Ja kærligheden kan være underlig... Og nogen gange skal den åbenbart bare lige kigge en ekstra gang, før den bryder helt ud. Men så er man tilgengæld også helt sikker :7himmel:

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Det kunne næsten ikke blive mange andre steder end på Als, da vi begge er derfra og begge vores familier stadig bor der. Og synes egentlig det er lidt romantisk at skulle "hjem" og holde bryllup:)

Kan godt forstå du har det helt fint med at holde det på sydfyn, især hvis kirken er smuk. Det giver bare den bedste stemning om selve vielsen.

Øhm så venter jeg nok til i morgen med at læse din beretning, da mine øjne er lidt trætte. Men synes også det er spændende at læse om andet end bryllup, da man ellers næsten får det på hjernen. Så lidt afveksling engang i mellem er super:) Selvom man da aldrig kan få for meget af bryllup, vel??

Jeg vil da tjekke det, for det kunne da være alt for hyggeligt at mødes. Tror nemlig godt kæresten kunne bruge en pause fra bryllupssnakken, bare et øjeblik :bearhug:

Knus

Det blir da rigtig hyggeligt og skal "hjem"... :7himmel: Og ja der er jo nu altså os smukt dernede. Stor forskel fra KBH - men ja..hver sin skønhed!

Smil.. det er nok en rigtig god ide og vente så.. for ja lang det er den. Bruger os min tråd herinde på og fortælle lidt om det andet der forgår i mit liv - behandling for barnløshed. Smil.. For ja man kan hurtigt få bryllup på hjernen! Og nej man kan bestemt ikke for nok af bryllup :P Looove IT!

Huuuh har du os sådan en kæreste ;) hehe - tror min han syntes jeg er tosset til tider.. smil.. men ja han er nok glad for at jeg har veninderne på bk! Håber du kan den dag...

Kram

0

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sikke en dejlig beretning :7himmel: - Vildt romantisk!

Jeg håber du får en dejlig tid med planlægning :bearhug:

Ja det var virkelig romantisk dér på stranden, selvom han oprindelig havde planlagt at fri til mig på bjergtoppen mens solen gik ned... Men det fik de unge ødelagt ;)

Åh jeg synes allerede det er skønt at kunne planlægge, det kan man vist få mange timer til at gå med. :thumbsupsmileyanim:

0

Share this post


Link to post
Share on other sites
Velkommen til BK :thumbsupsmileyanim:

Sikke dog et fantastisk frieri, sidder og bliver helt rørt efter at have læst beretningen.

Glæder mig til at følge dig - og må jeg komplimentere dig for den udemærkede dato hehe... :bearhug:

Hvor er det dejligt at andre også kan blive rørt af "mit frieri" :cheerleader3:

Jeg glæder mig også til at følge alle jer andre, og skal helt sikkert i gang med at læse en masse beretninger nu :7himmel:

Og ja, efterhånden kan jeg se, at der er mange der har valgt den bedste dato i verden. Så super valg til dig også :cheerleader3:

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Sød måde han fik scoret dig på :7himmel:

Og romantisk frieri...

Velkommen til...

Ja han er egentlig også selv lidt stolt af den måde han fik scoret mig på, jeg synes dog den var lidt utraditionel. :bearhug:

Mange tak, jeg glæder mig til alle de timer jeg skal bruge herinde, og til alt det spændende jeg kan følge med i. :thumbsupsmileyanim:

0

Share this post


Link to post
Share on other sites
Det kunne næsten ikke blive mange andre steder end på Als, da vi begge er derfra og begge vores familier stadig bor der. Og synes egentlig det er lidt romantisk at skulle "hjem" og holde bryllup:)

Kan godt forstå du har det helt fint med at holde det på sydfyn, især hvis kirken er smuk. Det giver bare den bedste stemning om selve vielsen.

Øhm så venter jeg nok til i morgen med at læse din beretning, da mine øjne er lidt trætte. Men synes også det er spændende at læse om andet end bryllup, da man ellers næsten får det på hjernen. Så lidt afveksling engang i mellem er super:) Selvom man da aldrig kan få for meget af bryllup, vel??

Jeg vil da tjekke det, for det kunne da være alt for hyggeligt at mødes. Tror nemlig godt kæresten kunne bruge en pause fra bryllupssnakken, bare et øjeblik :7himmel:

Knus

Det blir da rigtig hyggeligt og skal "hjem"... :cheerleader3: Og ja der er jo nu altså os smukt dernede. Stor forskel fra KBH - men ja..hver sin skønhed!

Smil.. det er nok en rigtig god ide og vente så.. for ja lang det er den. Bruger os min tråd herinde på og fortælle lidt om det andet der forgår i mit liv - behandling for barnløshed. Smil.. For ja man kan hurtigt få bryllup på hjernen! Og nej man kan bestemt ikke for nok af bryllup :P Looove IT!

Huuuh har du os sådan en kæreste ;) hehe - tror min han syntes jeg er tosset til tider.. smil.. men ja han er nok glad for at jeg har veninderne på bk! Håber du kan den dag...

Kram

Ja der er virkelig smukt der... Men du kender jo alt til at der er smukt i det sønderjyske, Padborg er jo ikke så langt derfra :cheerleader3: Og jeg ELSKER Kbh, men synes ikke selve byen er decideret smuk. Mange steder steder er, og har mange ynglingssteder, men som helhed... Tjah

Har skam været inde og læse din beretning nu, og synes den var meget spændende. Og ufattelig inspirerende at i stadig er nyforelsket efter 6 år sammen, og alle de problemer med barnløshed. :bearhug:

Hihi ja jeg har også sådan en kæreste.. Han vil gerne snakke om bryllup, men har svært ved at forestille sig tingene. Så han synes nok det er skønt jeg kan diskutere det et sted som her, hvor jeg stor forestillingsevnen er lidt bedre end hos ham :thumbsupsmileyanim:

Desværre kan jeg ikke den dag, da der er noget familiefødselsdag jeg skal til i Jylland. Plus jeg om morgenen skal prøve brudekjoler i vejle, hvor jeg dog ikke tror jeg finder noget.

Kram

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Ja der er virkelig smukt der... Men du kender jo alt til at der er smukt i det sønderjyske, Padborg er jo ikke så langt derfra :cheerleader3: Og jeg ELSKER Kbh, men synes ikke selve byen er decideret smuk. Mange steder steder er, og har mange ynglingssteder, men som helhed... Tjah

Har skam været inde og læse din beretning nu, og synes den var meget spændende. Og ufattelig inspirerende at i stadig er nyforelsket efter 6 år sammen, og alle de problemer med barnløshed. :bearhug:

Hihi ja jeg har også sådan en kæreste.. Han vil gerne snakke om bryllup, men har svært ved at forestille sig tingene. Så han synes nok det er skønt jeg kan diskutere det et sted som her, hvor jeg stor forestillingsevnen er lidt bedre end hos ham :cheerleader3:

Desværre kan jeg ikke den dag, da der er noget familiefødselsdag jeg skal til i Jylland. Plus jeg om morgenen skal prøve brudekjoler i vejle, hvor jeg dog ikke tror jeg finder noget.

Kram

Jaa der er smukt i det jyske.. både oppe og nede.. Nej PAdborg er bestemt ikke langt derfra. Det er jo bare en smut tur i bil..

jeg elskeeer os kbh og savner og bo der :cheerleader3: men ja der måtte jeg gå på kompromis - hvis jeg skulle have den store kærlighed. Så nu bor jeg på hyggelige fyn :cheerleader3:

Wooow :7himmel: til dig du har læst min beretning. Tak... vi blir nød til at holde fast i vores forelskelse for og overvinde vores kamp mod barnløsheden. Det tærer sååå utrolig meget på forholdet! Og jeg tror det at vi giver hinanden frihed til at være os selv.. og være sammen med vennerne/veninderne det gør at det hele kører gnidningsfrit hvad det angår.

Smil.. trods vores "mænner" taler lidt ned om bk - så tror jeg de er glade for det eksistere ;) Så får de os mere frihed til at se fodbold/pengemagasinet el. hva de nu er til.. :thumbsupsmileyanim:

Og ja det er som om pigerne herinde bedre kan forestille sig store tyl sløjfer et sted end mænnerne kan.

Øv altså siger jeg bare. Kunne da være hyggeligt og møde dig. Men ja så må du sørge for billeder fra kjole kigning ;)

Hvad laver du/i til hverdag? (eller har jeg læst det og bare glemt det?!)

Knus

0

Share this post


Link to post
Share on other sites
:cheerleader3: Dejlig romantisk historie :cheerleader3:

Et stort velkommen hertil og mange gange tillykke med frieriet og det kommende bryllup :thumbsupsmileyanim::cheerleader3:

Ja romantik er jo altid dejligt. :bearhug:

Mange tak, det er dejligt så mange byder velkommen herinde. Og jeg kan se du er endnu en der har valgt den magiske dato til at holde bryllup :7himmel:

0

Share this post


Link to post
Share on other sites
Jaa der er smukt i det jyske.. både oppe og nede.. Nej PAdborg er bestemt ikke langt derfra. Det er jo bare en smut tur i bil..

jeg elskeeer os kbh og savner og bo der :cheerleader3: men ja der måtte jeg gå på kompromis - hvis jeg skulle have den store kærlighed. Så nu bor jeg på hyggelige fyn :thumbsupsmileyanim:

Wooow :bearhug: til dig du har læst min beretning. Tak... vi blir nød til at holde fast i vores forelskelse for og overvinde vores kamp mod barnløsheden. Det tærer sååå utrolig meget på forholdet! Og jeg tror det at vi giver hinanden frihed til at være os selv.. og være sammen med vennerne/veninderne det gør at det hele kører gnidningsfrit hvad det angår.

Smil.. trods vores "mænner" taler lidt ned om bk - så tror jeg de er glade for det eksistere ;) Så får de os mere frihed til at se fodbold/pengemagasinet el. hva de nu er til.. :7himmel:

Og ja det er som om pigerne herinde bedre kan forestille sig store tyl sløjfer et sted end mænnerne kan.

Øv altså siger jeg bare. Kunne da være hyggeligt og møde dig. Men ja så må du sørge for billeder fra kjole kigning ;)

Hvad laver du/i til hverdag? (eller har jeg læst det og bare glemt det?!)

Knus

Jeg kan nu godt forstå dit valg mht at bo i Kbh, eller få et liv sammen med sin store kærlighed. Der skulle jeg heller ikke tænke ret længe, før jeg havde truffet valget. Det er ligesom også meget nemmere og med færre komplikationer at tage sin elskede med på besøg i Kbh, end det omvendte

Jeg synes det var hyggelig læsning, så siderne fløj nemt afsted Ja jeg kan ikke engang forestille mig hvor meget det må tærre på forholdet, men jeg er imponeret over I kan få det til at køre. Tror nemlig mange parforhold går i stykker ved så stor en belastning, så godt i husker hinanden og giver hinanden det I har brug for.

Jeg tror skam de fleste mænd er meget glade for at bk eksisterer, så de kan få hvilet ørerne en smule. Men min kæreste taler faktisk slet ikke ned om bk, han er bare glad for jeg har et sted jeg kan få afløb for al min bryllupsiver

Jeg skal prøve at få taget billeder, så der kan blive lidt godt at kigge på Men jeg ville faktisk gerne have været med til det møde, kunne være vildt hyggeligt at møde nogle søde piger

Nej tror faktisk ikke jeg har nået at skrive hvad jeg laver til daglig... Lige pt er jeg sygemeldt, da jeg har en skade i mit bækken. Men håber på jeg snart kan gå i gang med uddannelsen som socialrådgiver. Jesper er tømrer.

Er du blevet mere tilfreds med dit uddannelsessted?

Knus

0

Share this post


Link to post
Share on other sites
Jeg kan nu godt forstå dit valg mht at bo i Kbh, eller få et liv sammen med sin store kærlighed. Der skulle jeg heller ikke tænke ret længe, før jeg havde truffet valget. :cheerleader3: Det er ligesom også meget nemmere og uden færre komplikationer at tage sin elskede med på besøg i Kbh, end det omvendte :bearhug:

Jeg synes det var hyggelig læsning, så siderne fløj nemt afsted :cheerleader3: Ja jeg kan ikke engang forestille mig hvor meget det må tærre på forholdet, men jeg er imponeret over I kan få det til at køre. Tror nemlig mange parforhold går i stykker ved så stor en belastning, så godt i husker hinanden og giver hinanden det I har brug for. ;)

Jeg tror skam de fleste mænd er meget glade for at bk eksisterer, så de kan få hvilet ørerne en smule. :thumbsupsmileyanim: Men min kæreste taler faktisk slet ikke ned om bk, han er bare glad for jeg har et sted jeg kan få afløb for al min bryllupsiver :7himmel:

Jeg skal prøve at få taget billeder, så der kan blive lidt godt at kigge på Men jeg ville faktisk gerne have været med til det møde, kunne være vildt hyggeligt at møde nogle søde piger

Nej tror faktisk ikke jeg har nået at skrive hvad jeg laver til daglig... Lige pt er jeg sygemeldt, da jeg har en skade i mit bækken. Men håber på jeg snart kan gå i gang med uddannelsen som socialrådgiver. Jesper er tømrer.

Er du blevet mere tilfreds med dit uddannelsessted?

Knus

Hehe du har helt ret. Det var lidt svært og få den inkarnerede fynbo til at komme til kbh og besøge mig i sin tid... så ja og jeg vidste hurtigt hva der skulle ske hvis det var. SÅ ja det må være skæbnen at jeg blev syg og flyttede til fyn ;) I think so!

Hvordan kan det være I er endt i kbh? eller rettere Jesper er endt der? (ved jo hvorfor Du er;))

Smil - er glad for du syntes det var hyggelig læsning. Så er det da ikke kun pjat og pjank der fylder i den :cheerleader3:

Puuhh trods vi stadig syntes vi er nyforelskede. har der osse været tidspunkter hvor vi har været ved at løbe skrigende fra hinanden. Værst var det nok efter det første halve år i behandling. Men for hver behandling der går nu - tror og håber jeg på vores forhold blir stærkere.

Ja der er desværre rigtig mange forhold der går i styker. Kender 3 par der blevet skilt - 2 der er i tænkeboks - så ja :cheerleader3:

Hehe tror heller ikke H taler ned om bk - men han blir helt forvirret når jeg snakker om nogen - og ja så er han altid: "Nå er du nu derinde igen ;)"

Jaaa billeder er et MUST herinde... ;) Og ved du hvad? Du er altid velkommen her på fyn.. og skal huske dig så snart vi arrangere noget andet så :cheerleader3:

Ej er rigtig ked af og høre du går hjemme... det er trælst og gå og være sygemeldt... :loveboard: Håber du snart kan komme igang igen.

Ihh dejligt med en mand der kan noget med sine hænder (og her tænker jeg ikke kun hjemme i soveværelset ;))

Åhh jeg går slet ikke i skole mere... droppede den sidste opgave der.. og ja venter nu bare på det blir januar så jeg kan starte mediegrafiker.

Knus

0

Share this post


Link to post
Share on other sites
Jeg kan nu godt forstå dit valg mht at bo i Kbh, eller få et liv sammen med sin store kærlighed. Der skulle jeg heller ikke tænke ret længe, før jeg havde truffet valget Det er ligesom også meget nemmere og uden færre komplikationer at tage sin elskede med på besøg i Kbh, end det omvendte

Jeg synes det var hyggelig læsning, så siderne fløj nemt afsted :thumbsupsmileyanim: Ja jeg kan ikke engang forestille mig hvor meget det må tærre på forholdet, men jeg er imponeret over I kan få det til at køre. Tror nemlig mange parforhold går i stykker ved så stor en belastning, så godt i husker hinanden og giver hinanden det I har brug for.

Jeg tror skam de fleste mænd er meget glade for at bk eksisterer, så de kan få hvilet ørerne en smule. :bearhug: Men min kæreste taler faktisk slet ikke ned om bk, han er bare glad for jeg har et sted jeg kan få afløb for al min bryllupsiver

Jeg skal prøve at få taget billeder, så der kan blive lidt godt at kigge på Men jeg ville faktisk gerne have været med til det møde, kunne være vildt hyggeligt at møde nogle søde piger

Nej tror faktisk ikke jeg har nået at skrive hvad jeg laver til daglig... Lige pt er jeg sygemeldt, da jeg har en skade i mit bækken. Men håber på jeg snart kan gå i gang med uddannelsen som socialrådgiver. Jesper er tømrer.

Er du blevet mere tilfreds med dit uddannelsessted?

Knus

Hehe du har helt ret. Det var lidt svært og få den inkarnerede fynbo til at komme til kbh og besøge mig i sin tid... så ja og jeg vidste hurtigt hva der skulle ske hvis det var. SÅ ja det må være skæbnen at jeg blev syg og flyttede til fynI think so!

Hvordan kan det være I er endt i kbh? eller rettere Jesper er endt der? (ved jo hvorfor Du er;))

Smil - er glad for du syntes det var hyggelig læsning. Så er det da ikke kun pjat og pjank der fylder i den

Puuhh trods vi stadig syntes vi er nyforelskede. har der osse været tidspunkter hvor vi har været ved at løbe skrigende fra hinanden. Værst var det nok efter det første halve år i behandling. Men for hver behandling der går nu - tror og håber jeg på vores forhold blir stærkere.

Ja der er desværre rigtig mange forhold der går i styker. Kender 3 par der blevet skilt - 2 der er i tænkeboks - så ja

Hehe tror heller ikke H taler ned om bk - men han blir helt forvirret når jeg snakker om nogen - og ja så er han altid: "Nå er du nu derinde igen"

Jaaa billeder er et MUST herinde... Og ved du hvad? Du er altid velkommen her på fyn.. og skal huske dig så snart vi arrangere noget andet så

Ej er rigtig ked af og høre du går hjemme... det er trælst og gå og være sygemeldt... Håber du snart kan komme igang igen.

Ihh dejligt med en mand der kan noget med sine hænder (og her tænker jeg ikke kun hjemme i soveværelset ;))

Åhh jeg går slet ikke i skole mere... droppede den sidste opgave der.. og ja venter nu bare på det blir januar så jeg kan starte mediegrafiker.

Knus

Ja det må virkelig være skæbnen at du skulle flytte til Fyn så, men det lyder også som om du er faldet rigtig godt til der. :cheerleader3: Jamen Jesper endte i kbh efter han havde været en del år inde ved militæret, og bagefter ville søge ind til politiet. Men det fik han bare ikke gjort, da han tjente for mange penge som tømrer. Så der er han stadig ;)

Nej det er skam ikke kun pjat og pjank der fylder den, der står skam mange seriøse ting. Og man bliver virkelig berørt af jeres situation. Og kan virkelig godt forstå I har været ved at løbe skrigende væk fra hinanden, det kan vi andre jo også have lyst til, og så endda uden det samme store problem. :7himmel: Det var da virkelig også noget af en "skilsmisserate" med de par du kender, og hvor er det bare forfærdeligt at det er ønsket om et barn der splitter par ad.

Jamen så vil jeg da glæde mig rigtig meget til en anden gang at blive inviteret til Fyn, når jeg nu må springe over denne gang :cheerleader3:

Ja det er noget virkelig møg at gå hjemme, jeg er så træt af det!!! Så krydser også fingre for jeg snart må komme i gang igen :cheerleader3:

Hvad med dig, hvad laver du så nu? kan godt forstå du droppede den sidste opgave, for med det jeg kunne læse, lød det ikke som om du var særlig tilfreds med det hele. Så godt for dig at du kan starte på det rigtige til januar

hi hi ja du har så ret, det er dejligt med en mand der kan finde ud af at bruge hænderne. Det benytter jeg mig også flittigt af, også uden for soveværelset ;)

Hvad laver Henrik?

Knus

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0

Annonce ♥


Annoncer