FrkHelle

FrkHelle 05.06.2010

1,285 indlæg i dette emne

Ding dong - toastmasterklokke

Har endelig fået lavet toastmasterklokken... Handyrets bestemmelse og opgave - hvem lavede den, for at den kunne blive færdig? MIG!!

IH.. nå men handyret ville jo have den s***e ringklokke. Jeg var altså ikke enig og har hele tiden ment, at det var dumt at bruge så mange penge på en dum klokke med en dum lyd. Jeg var ellers hooked på en multifarvet xylofon, som Netto havde og den kunne vores toastmaster endda have taget med hjem til sønnike på 2, men Helle, vær nu bare tilfreds, ikke?

Jo jo, handyret skal jo også have sin vilje........ men han kunne altså godt have lavet den, som han havde lovet!!

Nå men. Det var egentlig ikke meningen, at den skulle se sådan her ud, men da jeg først fik fundet al malingen og begyndte at blande, blev jeg helt grebet af det, og så endte klokken med at komme på staffeli og ligne indbydelser til en forveksling. Men så passer den da til bordkortene.

Modtageren bliver stillet op i et vindue mellem musiker og bordene, så må vi håbe, at nogen kan høre den!!

-%20049.jpg

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Kirkehæfter

Blev lavet færdig for en uge siden, har bare glemt at få taget billeder og lagt dem ind.

Nå men salmerne blev godkendt, præsten ville bare gerne have flyttet den første salme hen, som den sidste, og så rykke de andre tre frem.. Jamen så gjorde vi da bare det!

Har trykt 53-55 hæfter, så håber vi, at det er nok. Vi havde ellers papir nok, men så løb printeren tør for blæk og vi måtte kassere en masse ark. Rigtig surt, så det var godt, at vi kun printede 20 pr gang...

Har taget en kurv, båndet grønt bånd om og lavet en sløjfe (sat fast med et par knappenåle). I den er alle risposerne i deres ivory og mintgrønne farver. I midten er lavet et hul, hvor hæfterne er stukket ned i og "ryggen" støttes af 2 lag risposer. Ser faktisk meget fint ud!

Nå.. billeder:

Kopi%20af%20-%20043.jpg

-%20045.jpg

Kopi%20af%20-%20044.jpg

Og kære læsere, så tror jeg altså ikke, at der kommer flere billeder fra mig i min frøken-tilstand! I må pænt vente, til kirkeklokkerne har bimlet og frøken er blevet til frue!

Jeg håber, at jeg liiiiiige får tid til at komme forbi i morgen (aften) og opdatere lidt med de sidste forberedelser..

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Hov holdt stop stands.. inden jeg helt smutter.. pssssssst posten har været forbi :thumbsupsmileyanim:

Med sig havde han et kort, som jeg er helt overbevist om først må åbnes på lørdag og så havde han en kuvert, med en skrift, jeg måske godt kan genkende for der var ingen afsender.. Men altså inde i den kuvert, der var en fin sort gave.. tror altså også først, at den må åbnes på lørdag... :o Altså lidt spændende og nøøøøj, hvor fik jeg sug i maven, da jeg så de her ting.. Blev lidt rørt - tænk, at der sidder nogle, derude, der ikke skal med, og som alligevel vil give os noget. Hvor er det varmende!

Jeg ved også, at der kommer noget i morgen og hold da fast, hvor er jeg spændt på den ting!! Hvad det er, det må I vente med at se. Jeg/vi må først åbne den når vi ER blevt mand og kone - indtil da, er den nemlig absolut 100% forbudt på handyret. Men skønt jeg ved, hvad det er, så er jeg super super SUPER nysgerrig over at se den....... ja, for det er en den! :P

Og nu må jeg altså hellere komme i seng, for skal tidligt op og overtrække/pynte kager!

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Kære søde FRK Helle.. Jeg håber du får en rigtig god dag idag, den sidste dag som frøken.. Solen har jeg bestlt til dig så du kan nyde dagen, jeg håber ikke du får alt for travlt:0)

DU har bare gjort det så godt med din bryllupsplanlægning og jeg har fulgt med selv om jeg ikke har skrevet så tit.. Jeg er sikker på alt er perfekt..

Stort knus herfra

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

hej søde Helle

Hvor tiden dog pludselig er fløjet bort, og det allerede er imorgen, at du siger ja til din elskede :-). Håber sommerfuglene er der, men at de ikke er for overdrevende. :-) glæder mig til, at skrive tillykke i din beretning imorgen

ha´ nu en rigtig hyggelig aften og nyd dine sidste timer som frue og den sidste forventningsglæde :-)

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Tusind tusind tak skal I alle have!

Det er vist stadig ikke helt gået op for mig, hvad der skal ske, men vi er klar! Så dagen kan bare komme og så vil jeg gøre ALT, hvad der står i min magt, for at nyde det!

Her en lille beretning fra sidste dag, som frøken:

Dagen startede omkring kl 9, hvor vi gik i gang med at overtrække og pynte bryllupskagen. Det var en større proces, men færdig blev den.

Kagen var færdig 13.45 og min bror og svigerinde skulle komme kl 14! De var her ca kvart over, og så fik vi pakket bilen med kage og kreating og kørt på kroen med det hele. Dejligt at få det afleveret - så var der ligesom en ting, der blev afsluttet!

Derefter kørte vi ned i byen, for brudebuketten skulle hentes. Det klarede min bror og handyret - da jeg ikke ville se den. Jeg har dog senere set brystbuketterne og det lover godt!

Da vi kom hjem opdagede handyret, at vi havde glemt at afslutte p-billetten og da min bror og svigerinde var kørt måtte handyret på cyklen og ned og få det afsluttet. Imens smuttede jeg op for at handle de sidste ting - og flækkede en negl! ØV nu havde jeg lige haft dem alle reddet!!

Hjemme igen havde handyret købt 2 lækre salater til os, som vi guffede sammen og kort efter vi havde spist dukkede Anita (Anita80) op, da var klokken 18. Efter lidt snak gik vi.. eller Anita.. i gang med at lakere mine negle. Det var et timelangt projekt, men det var tiden værd. Resultatet er SÅ flot og det var så hyggeligt at have besøg!

TAK Anita for dit smukke arbejde og dit hyggelige besøg!

Midt i smukkeseringen hørte vi hamren og banken ude foran.. gad vide, om nogle havde gang i noget?

Da Anita tog afsted måtte hun lige i nød råbe "åh må jeg ikke komme ud, det er Anita" for min svigerinde havde hurtigt hevet fat i døren, da hun opdagede, at den var ved at gå op.

Kort efter Anita var gået ringede min bror, om ikke vi lige ville komme ud... Vi havde gættet, at det var dem og ude foran stod min bror, søster, svigerinde og svoger og mens vi smilede stort blev vi klipset og klipset - billeder i massevis kom til!

Så gik vi ud og vendte os om og så blev mine øjne fyldt med vand.. NEJ, hvor er det en smuk æresport!! HYL!

Nå men ind med de 4, vi havde liiiiiiiiiige en pose tortillachips tilbage og et par sodavand på køl.. heldigt!

Da de efter en times tid var kørt fik vi ryddet de sidste ting på plads, gjort klar til søndagens efter-bryllups-hygge og lavet buketter til kirken og en lille til sofabordet..

Handyret er på vej i seng og om få minutter følger jeg efter.. vores sidste nat, som ungkarl og frøken - snart venter nye titler, nye efternavne og hvem ved, hvad morgendagen og fremtiden os bringer?

En ting er sikkert: Jeg glæder mig!!

Frøken Helle

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Stort TILLYKKE med dagen, Helle!

Jeg håber, I får en fantastisk dag med kærlighed og masser af overraskelser! Alt, hvad I har lavet, er så flot lavet og tilrettelagt!

Jeg har stor respekt for jeres kagearbejde! Det er et flot resultat! :cheerleader3:

Brudebuketten er så smuk, Helle :) Jeg er så glad for, at du er tilfreds med negleresultatet - jeg synes også selv, at det blev flot, og den flækkede negl krydser jeg fingre for holder.

Endnu en gang tillykke med dagen, Helle-pigen! :)

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Tillykke søde Helle med jeres bryllup..

Jeg håber du og handyret får den smukkeste dag ever.. Solen skinner og vil skinne på jeres ægteskab til jeres dages ende, ja for det er et mukt eventyr I bevæger jer ud i. Jeg er så glad på jeres vegne og dog så vemodig over at dagen endelig er kommet, jeg kan stadig huske da du startede på bryllupsklar der var jo millioner af dage til den 5 juni 2010 og jeg har nydt dine indlæg din planlægning og dine beskeder til mig.. Heldigvis har du lovet mig at følge mig til den 9. oktober så jeg ved heldigvis at du vender tilbage ind imellem. Jeg glæder mig også til at læse din beretning om dagen idag.. Sidder sq her med tårer i øjnene og er glad på dine og handyrets vegne..

Tillykke med jeres dag.. må den blive lige så smuk som du er :cheerleader3:

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

love084.gif

Kære Helle og også handyr

Fra mig til jer to dejlige mennesker skal lyde et kæmpe stort tillykke med jeres bryllup på sådan en smuk dag.

Jeg ønsker jer alt mulig held og lykke på jeres fælles vej ud i fremtiden. Der vil sikkert være sten på vejen, men med hinanden i hånden side om side skal I nok klare selv de store forhindringer. :)

Jeg ser virkelig frem til at se dig i kirken :cheerleader3:

Knus fra mig og også fra Thomas

hjerter089.gifhjerter089.gifhjerter089.gif

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

FRØKEN HELLE... Det må være på absolut sidste vers, jeg kan kalde dig det ;) Lige om lidt har du sagt ja til handyret i dit liv og er blevet FRUE!

:cheerleader3: Stort tillykke :)

Jeg håber, I får den mest fantastiske dag og glæder mig meget til at høre om den!

Redigeret af pilgrim
0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Log ind for at besvare

Folk bliver vildt glade for svar!

Ikke medlem endnu?

Opret dig gerne. Det er gratis og tager 10 sekunder.


OPRET NY GRATIS MEDLEMSPROFIL

Allerede medlem?

Du kan med fordel logge ind.


LOG IND HER

Annonce ♥


Annoncer