Guest Snubbi82

Samlet tråd med invitationer, bordkort, risposer, chokolader, menuhæfter bordplan og bordnr.

71 indlæg i dette emne

Så fik jeg fixet de sidste chokolader i dag. 216 stk. puha men så burde der også være nok ;)

Jeg regner med at de skal stå i en skål til velkomstdrinken og til kaffen om aftenen.

Her er de :griner:-

WEEEEE er bare vild med alt det du har lavet.. :-) Super søde chokolader også.. de ligner vores rigtig meget.. :thumbsupsmileyanim:

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Hmmm....

Jeg tror der hænger en eller anden slags bryllupsforbandelse over mig. :griner:-

Jeg har siddet og fumlet med hvordan båndet skal sidde på menuhæfterne og jeg tror endelig at det måske er lykkeds at finde en som jeg kan li.

Kigger lige endnu engang på indholdet til hæfterne. Og så sker det samme som der gjorde med invitationerne. Der er fejl i mine hvem er hvem listerne.

Der gået koks i talrækkerne på 2 af sider. Synes jeg har siddet og kigget dem igennem et utal af gange. Hvorfor i hel...... har jeg ikke opdaget det før nu. Nå men det er da altid noget at jeg ikke har bundet alle hæfterne det er kun indmaden som er samlet. Så i morgen må jeg se om jeg ikke kan få printet 80 nye A4 ark. som alle derefter skal bøjes og skæres til. :thumbsupsmileyanim:

Håber kopimanden bærer over med mig ude på arbejde så jeg ikke skal til at betale ekstra.

Lige nu har jeg bare lyst til at kaste det hele ud af vinduet. :heart:

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Weee....Så blev vi endelig færdig med menuhæfterne

Det tog kun omkring 3-4 timer i går at binde alle knuderne...puha...nu mangler vi bare at få printet bordplan og så få det hele afleveret til feststedet i morgen.

Her kommer lige en masse billeder :thumbsupsmileyanim:

Først forsiden og bagsiden af menuhæfterne. Vi har skrevet forskellige børnecitater på bagsiderne så der er max 2 - 3 stk af hver citat.

Båndene som er omkring menuhæfterne har vi brugt pink og sart lyserød. Så halvdelene er med den sarte lyserøde bånd øverst og den anden halvdel er med den pink bånd øverst.

post-36664-1249843791.jpg

post-36664-1249843797.jpg

Redigeret af Snubbi82
0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Annonce ♥

er så vild med det du laver og temaet og farverne og det alt sammen!! Kan på ingen måde undgå at blive inspireret totalt meget :balloons: Glæder mig til at komme i gang med alt det kreative hver gang jeg ser dine flotte kreationer! :thumbsupsmileyanim:

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Hejsa tak for roserne det er altid dejligt at få :thumbsupsmileyanim:

Efter et helt fantastisk bryllup og en dejlig bryllupsrejse er vi igen hjemme i Danmark. Så nu skal der indkasseres billeder fra nær og fjern.

Her er de sidste kreative ting som blev fikset.

Jeg fik udarbejdet 2 skilte som stod ved siden af bryllupskagen så folk kunne se hvad der var i. Vi har valgt 2 forskellige smag og den var bare SÅ lækker KÆMPE tak til kageriget.dk :fløjt:

post-36664-1251304970.jpg

Redigeret af Snubbi82
0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Og her er bordplanen som den endte med at se ud. Det er et mini stafeli som der er viklet tyl omkring og så et A3 ark som bordplanen. Er blevet ok tilfreds med resultatet selvom det slet ikke var sådan den skulle ha set ud. Men pyt jeg var gået kold på det kreative område.

post-36664-1251305364.jpg

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Uha jeg kender det selv alt for godt, jeg er også meget perfektionistisk, så jeg var også tæt på at droppe disse invitationer på et tidspunkt fordi de bare ikke ville det som jeg ville. Har slet ikke lyst til at tænke på hvor lang tid jeg egentlig har brugt at at få den helt rigtige størrelse og placering.

Selve skærearbejdet med sommerfuglene hjælp min svogers svigermor mig med, det tog hende nogle timer hvor de invitationer jeg selv skar tog rigtig laaaang tid. Men hun er vandt til at skære, da hun også laver juledekorationer osv.

Det med at drive manden til vanvid har jeg vist også gjort en del gange :cheerleader3: , men han ved hvor meget det betyder for mig, så da vi printede invitationerne var det han der sagde, at der var nogle som vi blev nødt til at printe igen, fordi der var kommet lidt farveklatter på.

Vi har kun 3 ark A3 papir tilbage og kan ikke skaffe mere så jeg regner med at bordplanen også skal laves af det papir.

Der er ikke særlig mange printere som kan tage dette papir da det er ruflet. Meeen sådan er det jo når man ved hva man vil ha :cheerleader3: Vores kuverter fandt vi også hvor det havde en lidt ru overflade...ikke de billigste, men de rigtige ;)

Ja, man er vel bridezilla :cheerleader3: Nogle gange er jeg simpelthen ved at opgive, når det ikke kan blive, som jeg gerne vil have det, men så er det at jeg bliver så stædig, at det ender med at blive et godt resultat alligevel! Tror godt at mændene ved hvor meget, at det betyder for os, at alt er perfekt! Så det er da super, at han kom med den bemærkning :cheerleader3: Hvor har du købt dine materialer henne, siden du ikke kan skaffe mere?

Jeg arbejder på en erhvervsskole og fandt en rest hos den lille butik som de har. Ekspedienten har så været så sød at bestille to pakker hjem i A4 størrelsen som jeg skal bruge til bordkort og menukort, så har jeg købt den ene af pakkerne, og hvis jeg så mangler nogle kan jeg bare komme over til ham og købe de ark jeg har brug for. . Kuverterne købte jeg i Bog & Idé.

Hej!

Jeg er også vild med dine invitationer og har besluttet at lave noget lignende - bare med et lidt andet tema. Men kan du huske, hvad det papir, du brugte, hed? Så vil jeg nemlig prøve at google mig til, hvor man kunne finde noget lignende. Vil nemlig også gerne, at det bliver en lækker kvalitet, når det skal foldes på den måde. :cheerleader3:

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites
de der super søde sommerfugle, hvor har du fanget dem henne?..

Er stadig i tvivl om mine invitationer, men jeg jo også næsten et år til det..

Hej Lenebj

Sommerfuglene er en skrifttype inde på dafont.com jeg har bare lavet den om til et billede via paint.

Hold dog op hvor er de smukke . . . . Hvordan har du lavet den om til at billede??

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Log ind for at besvare

Folk bliver vildt glade for svar!

Ikke medlem endnu?

Opret dig gerne. Det er gratis og tager 10 sekunder.


OPRET NY GRATIS MEDLEMSPROFIL

Allerede medlem?

Du kan med fordel logge ind.


LOG IND HER

Annonce ♥


Annoncer