Hr&FruJakobsen

Præsentér jeres bryllupsmenu!

35 posts in this topic

En inspirationstråd, hvori vi fortæller/viser, hvad vi skal have at spise på vores store dag/hvad vi fik at spise på dagen - kom frit frem, brides! :thumbsupsmileyanim:

Jeg vil da lige lægge ud.

Ved gæsternes ankomst serveres frisk frugt, snacks, chips, brød med krydret pate, laks, ost, skinke og tomat. Hertil øl, vin og vand.

Forret er cremet hønsesalat med champignon, asparges og åeberfrugt på bund af miksede salater og toppet med sprød bacon. Hertil friskbagt brød.

Hovedret er mør kalvesteg stegt med citronpeber, årstidens friske grøntsager, vendt i friske krydderurter, nye kartofler stegt i rosmarinolie. Hertil brun kalvesky.

Dessert er speciel bryllupsislagkage i seks etager serveret med frisk frugt og bær, indholdet i denne er skovjordbæris i striber, blandede eksotiske frugter (sorbet) og vanilleis med jordbær i striber.

Kaffe og the med kransekage, petit fours, likør/cognac.

Natmad er aspargessuppe med brød.

Argentinsk rødvin. Fri bar med vin, vand, øl hele aftenen.

Edited by Hr&FruJakobsen
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

God idé....

Uhmm, det lyder godt!!!

Vi skal have

Suppe - endnu ikke nærmere specificeret - Fra Den Grønne Kælder.

Vegetarbuffet fra Den Grønne Kælder - Oksesteg og skinke serveres dog også.

Bryllupskage til dessert.

Ostebord til natmad

Jacobs forældre er vegetarer - derfor den lidt specielle menu... :thumbsupsmileyanim:

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Uha - super god ide med denne tråd - søger inspiration til en italiensk buffet. Synes dem jeg kan finde på nettet er så "intetsigende" eller også koster de i nærheden af kr. 500,- per næse.....

Glæder mig til at følge denne tråd.... :thumbsupsmileyanim:

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Joh altså.. vil da gerne være med, men der er et lille år til vi skal bestemme menu, så kan ikke rigtigt sige så meget..

På hotellets menukort for festarrangementer er der stort set kun fiskekort til forret, så denne skal vi være krea med. Natmaden bliver også noget med, at vi lige skal ud og tænke alternativer, men af hotellets bud er biksemad pt nr 1.

Hovedretten bliver noget udskåret steg fra et dyr, der har sagt muh - kalvefilet kunne være et bud herpå.. og en spændende kartoffel, bagte grøntsager og en lækker sauce.. er vores tanker.

Men desserten, den er vist 99% på plads - ud fra hotellets menukort:

Kanelmarinerede frugter med råcreme.......... kanelmarinerede.. UHM! Det synes vi begge lyder ret spændende og jeg tænker, at det heller ikke ligger så voldsomt tungt oven på forret og hovedret og inden hhv bryllupskage og natmad. Så tror desserten er på plads :thumbsupsmileyanim:

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vores menu er som følger:

Reception kl. 14.00 her serveres pølsehorn, pizzasnagle og grøntsagssnaks og frugt hertil øl og sodavand eller vin, derefter bryllupskage med champange og kaffe.

Til festen er der:

Hjemmerøget laksefilet serveret med let chilidressing

Helstegt oksefilet serveret med nye kartofler, grøntsager & rødvinssauce

Hjemmelavet islagkage serveret med

friske jordbær & varm chokoladesauce

Kaffe med kransekage og chokolade

Natmad er pølsebord.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

MMmmmmmm den her tråd deltager jeg da osse lige i.

Ved ankomst ca. 15.30 serveres bryllupskage med kroens velkomstdrink, samt vores egne chokolader :thumbsupsmileyanim: Bryllupskagen bliver en frisk en af slagsen med smag af lime og mørk chokolade.

Forret: Serano skinke ruller med kalkun, flutes, salat og pesto

Hovedret: grillbuffet med oksesteaks, kyllingbryst, lammchops, salater, og div. kartofler og flutes.

Dessert: desserttallerken med kage, sorbet og hjemmelavet is.

Natmad: biksemad.

inkl. øl, vin og vand + fri bar under dansen. 875 kr pr. pers.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Jeg vil da også gerne være med her - vores er stort set også på plads.

Til receptionen serveres sandwich, store hjerteformede jordbærtærter (tyvstjålet idé her fra siden, hehe) grøntsags snacks og lidt chips og nødder.

Af drikkelse bliver der serveret rød- og hvidvin, champagne, øl og vand.

Til festen starter vi med en hyldeblomst velkomstdrink

Forret er laksecarpaccio med kammusling og nori-tang, serveret med sprøde salater

Mellemret er champagnesorbet

Hovedret er Oksefilet stegt med løvstikke og citrus, serveret med årstidens grønt og kartofler og sauce bordelaise

Desserten er ikke helt på plads, men regner med at det bliver noget hjemmelavet sorbet is

Til kaffen skal vi have bryllupskage fra Konditori Arlington med chokolade creme og hindbær mousse med hindbær stykker. :thumbsupsmileyanim:

Til natmad skal vi have biksemad med bernaise sauce, rødbeder og rugbrød.

Øl, vin og vand ad libitum til middagen, en lille en til kaffen og derefter fri bar resten af aftenen.

Kuvertprisen til festen bliver ca. 875 kr. incl. bryllupskage og blomster

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Når vi er færdig i kirken bliver der serveret kaffe, te med bryllupskage, samt frugt, småkager og chokolade.

Når vi kommer til fest stedet får gæster en velkomst drink med hyldeblomste, hvidvin og danskvand.

Forret består af: Røget svinemørbrad med pesto og pinjekerne dertil flute. Hvidvin

Hovedret: Helstegt oksemørbrad med champigons i akacie honning, pestobagte gulerødder, filopakker med årtidensgrønsager, pom anna, kroket og fløde kantarel sauce. Rødvin

Dessert: Nødde kurve med frisk frugt og soft ice. dessertvin

kaffe, med småkager og chokolade.

Natmad: æggekage.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Her er vores ide til menuen:

Velkomstdrink: Champagne

Forret: Tunmousse med enten rejer eller aspars og dressing og flutes - Henrik har lige ændret holdning, til hvad han kan lide

Hovedret: Carverybuffet bestående af oksehøjreb, glaseret skinke og kalkunbryst med diverse kartofler, årstidens grønsager og sovs

Dessert: Chokoladekurv med friske frugter og is

Vine: Husets vin ad libitum incl. dessertvin

Kaffe: Kaffe med kransekage

Natmad: Grovboller med pålæg

Men vi har haft snakket med festestedet, som frarådede os buffen til hovedret, så nu må vi se om vi kan finde på et alternativ, eller om vi beholder det

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Her er vores menu.

Vi skal have en super lækker buffet og vi glæder os rigtig meget til at smage det hele :carrot:

Oksecarpaccio med basilikum og parmesanost

Kyllingeterrine med valnødder og soltørret tomater

Tunmousse

Fyldt svinemørbrad med mozzarella og svampe

Oksefilet stegt i hvidløg og rosmarin

Rødvins sauce

Urtefarseret kalkunbryst

Krydder kartofler

Flødekartofler

Salatbord med dressing

Frugttærter med cremefraiche

Nougat Mousse på sprød fragelite med passions coulis

Frisk Frugt

Hjemmebagt brød og smør

Så er der øl, vin og vand ad libitum

Samt kaffe og bryllupskage.

Til natmad skal vi have hotdogs.

Edited by Pernille Soelberg Jensen
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Tenna og Torbens bryllup

d. 5-9-09 spise kl. 17.45

Forret

Laksetimbale lagt på salater og lime dressing

Rejer - 1 krebs - grønne asparges – lime – dild

Urtepottebrød

Buffet

Helstegt okse tyndsteg

Kanel soja marineret nakkefilet

Eksotisksalat med ananas og tranebær

Broccolisalat med hvidløgscream og blå druer

Rødbede/æblesalat

Årstidens grøntsager ingefærmarineret

Små smørstegte kartofler med birkes

Sauce – brød

Dessert

Trøffel/chokoladekage med vanilleis med mango sorbet

2 slags frugt - Frugtcollie

Bryllupskagen serveres til kaffen

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Asti som velkomstdrink, chips og peanuts.

Forret:

Lakseroulade,med flutes til

Buffet:

Melonsalat

Pastasalat

Kartoffelsalat i olie/eddikedressing

Grønsalat

2 slags dressing

Krydret landskinke

Græsk farsbrød

Mørbrad a'la creme

Flødekartofler

flutes med 2 slags smør

Dessert:

Bryllupskage

Frugt

småkager

Kaffe, baileys osv.

Natmad:

Kartoffelsalat, pølser og frikadeller

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vores menu:

Reception: Bryllupskage og kagebord

Forret: Ovnbagt hvidfisk på bund af urter i julienne med sauce supreme

Hovedret: Buffet bestående af oksefilet, Svinemørbrad a la creme, lammekølle med hvidløg og rosmarin, Råstegte krydderkartofler, flødekartofler, blandet salat, Tzatziki og Pastasalat vendt i pesto med feta, oliven og soltørret tomat

Dessert: Chokoladekage med vaniljecreme og frisk frugt

Kaffe: kagebord

Natmad: Hot dogs

:)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vi skal efter vielsen ud på Scheelsminde og på treassen have bryllupskage, der til Asti Spumante

Kaffe og The og Isvand.

Vi ankommer sammen med gæsterne og skære kagen for derefter bliver parret fotograferet i Østerå dalen. :cheerleader3:

Velkomstchampagne

Åbnes med svær

Romantisk Bryllup Menu

Medaillon af hvid fisk anrettet på leje af rodfrugter

***

Friske grønne asparges med sauce mousseline

***

Oksemørbrad med timian/rødvinssauce, årstidens friske grønsager samt nye kartofler

***

4 små desserter a lá Scheelsminde

***

Vinarrangement

Pinot Gris, Trimbach

Casa Silva, Chile

Casa Silva, semillon, Late Harvest

Kaffe, te, hjemmelavet chokolade og kransekage

cognac eller likør

Fri bar med øl, vand og vin til kl. 02:00

Stort pølsebord

med udenlandske specialiteter

:) Vi glæder os. :)

Har haft prøvemiddag og maden og vinen var helt utrolig. :cheerleader3:

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Her er vores menu:

Forret

Citrusmarineret laks med plukket krydderurter og pesto.

Hertil speltbrød og smør

Hovedret (buffet)

Krydderurtemarineret kalvetyksteg

Unghanebryst med salvie og serranoskinke

Svampesauce og rødvinssauce

Flødekartofler

Små stegte kartofler med 3 slags peber

Salat med jordbær, rosenblade og hvid balsamicodressing

Rucolasalat med pinjekerner og parmesan vendt med trøffelolie

Stegt auberginesalat med forskellige slags cherrytomater og basilikum

Hertil lyst brød og smør

Dessert

En variation af rabarber; med rabarberkage,

rå syltet rabarber med vanilje og rabarber panacotta

Kaffe og kage

Til kaffen serveres bryllupskage med hvid chokoladecreme på nøddemarengsbund og mango/passionsfrugtmousse på lyse bunde

Natmad

Hotdogs med det hele

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jeg vil da også lige deltage :-)

Til receptionen:

- hjemmelavet sandwich

- stor frugtkurv

- asti, øl og vand

Til Middagen:

Velkomstdrink: Asti

Forret:

Laksemousse-anretning

Buffet:

- Fyldt svinemørbrad svøbt i serano og bacon

- Honning/senneps marineret skinkesteg

- Helstegt oksefilet

- Hvidløgskrydrede og alm. flødekartofler

- Saltbagte kartofler med Aioli

- Div. tærter

- Udvalgte dressinger og brød

- Salatbar

- Broccolisalat

Dessert:

Bryllupskage

Natmad:

Hjemmelavet pizza

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Her er vores:

Velkomst: Hawaii Pink (Hyldeblomst, hvidvin & Sprite).

Forret: Chilimarinerede kæmperejer på bund af sprød salat.

Hovedret: Rosastegt oksesteg med nye danske kartofler vendt i persille og smør, årstidens grøntsager og calvadosauce.

Dessert: Råsyltede skovbær med hjemmelavet vanilieis, Chokolade og sprød tuille.

Kaffe og sødt + Bryllupskage.

Natmad: Indisk Mutgawny karrysuppe med kylling, rejer og ris.

595,- inkl. vin/sodavand ad libitum :lol:

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vores Menu den 16. Oktober 2010......

Forret :

Varm røget andebryst

Med rucola salat, appelsin-nødde salat

Samt tranebær dressing.

Hvidvin:

El Emperador Chardonnay Chile

Hovedret:

Helstegt dyreryg

Serveret med svampesautè

og waldorfsalat

halve kogte æbler med gele

vildt sauce og hvide kartofler

efter sæson.

Rødvin:

El Emperador Cabernet Carmenere Chile

Dessert:

Fragilité roulade

Med friske frugter

Serveret med frugt coulis og flødeskum

Dessertvin:

Moscatel

Kaffe/the

Bryllupskage

Med

Baileys eller Larsen Cognac

Natmad:

Tærter og Mad muffin

Billederne herunder er fra vore prøvemiddag som vi havde hjemme hos os selv ;)

post-38343-1281894009.jpg

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Jeg vil da godt lige bidrage :)

Da vi holder festen i vores sommerhus i sverige, regner vi med at servere lidt frokost når vi kommer derop efter vielsen (finder sted i dk kl 10.30)

Selve menuen til festen kommer her

Appetizer - Salmorejo med parmaskinke og lidt brød (en kold tomatsuppe a la gazpacho)

Forret - Grillede kammuslinger, Moules Marinée, hjertemuslinger og grillede tigerrejer. Hertil aioli, citron og brød

Hovedret - Grillet oksemørbrad med salater, små grillede kartofler, squash grillet med bøffelmozarella, brød, langtidsbagte cherrytomater

Osteanretning med chili-jam, oliven og syltede valnødder

Dessert - bailey-creme brulée med friske bær

Senere bryllupskage, kaffe og cognac etc

Vi har snakket om hotdogs til natmad, men jeg ved ikke om folk kan spise mere? Det kan også være, at vi tager bryllupskagen om eftermiddagen i stedet, det overvejer vi lige :)

Edited by sarahb_dk
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nu er der jo lang tid til vores bryllups, men eftersom vi skal lave maden selv har vi stadig fastsat os nogenlunde på menuen.

Hvad synes i?

Reception:

- Champagne,

- Hjemmelavet bryllupskage i 3 etager

- Boller med/uden rosiner

Forret:

- Bruchettas eller honningmelon med parmaskinke

Hovedret: (Buffet)

- Svinemørbrad og kyllingsbryst med timiankartofler, tomatsalat, blandet salat, kartofelsalat, grillede grønsager med honning samt rødvins- og pebersovs.

Desert:

Chokolade-Banan muffins med en skive vanilieis (evt. hjemmelavet) og friske bær.

Natmat/Kaffen:

Kransekagetoppe (hjerteformet), pølsehorn, boller og resten af bryllupskagen.

Der til vil der så blivet serveret rød- og hvidvin og sodavand/vand.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hej alle.

uh hvor jeg altsaa glaeder mig, det er som om det bliver mere virkeligt, naar man skriver det ned!!!!

Reception om eftermiddagen med bryllupskage, masser af champagne og rose'.

Forret (buffet):

Caprese (tomatsalat med basilikum of mozzarella)

Dild marineret laks

Amerikansk salat (en slags hoensesalat)

Orientalsk taboule'

Graesk salat med feta

Caesar salat

Assortiment af friske groentsager

Diverse poelser

Groenne asparges med frisk sauce

Hovedret:

Kalvetournedos, basilikumsauce, courgette mousseline og fyldte kartofler

Ost:

Camembert

Gedeost

Tomme savoir

Roquefort

Dessert:

To slags kage, chokolade og hindbaer

Kaffe med mignardises (de der smaa soede franske makroner)

Og saa har vi lige vaeret et smut paa nogle vingaarde I frankrig og hence vin (total blaereroev)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

Annonce ♥


Annoncer