Sign in to follow this  
Followers 0
Morslea

Hvor mange steder har I været?

13 posts in this topic

Annonce ♥

Vi kiggede rigtig meget på nettet, og lavede også et par forespørgsler (både pr. telefon og mail)...

Men vi var kun ude at kigge på 2 steder; det første var Næsbyholm slot, lang tid inden vi havde besluttet en dato - og det andet var Lynge forsamlingshus, som vi endte med at leje...

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hej

Vi har lige fundet ud af at vi gerne vil giftes i år - nemlig allerede den 12 september. Så vi har lidt travlt - så frygter at alt ikke ligesom når at sætte sig - min hjerne kører i hvert fald på højtryk ...

Vi har indtil videre kigget på 1 sted fysisk og har så en aftale i morgen.

Derudover har vi forhørt os med forsamlingshuse om de er ledige. Tiden spiller os jo et pus, når vi er så sent ude.

Vi har også overvejet telt i haven, men vores have er ikke så stor og ny, så den har ingen rigtig hæk - så tror ikke det bliver det - man ved jo heller ikke hvordan vejret er i september :cheerleader3:

Så nu er valget mellem Sonnerupgaard hvor man bare lejer lokalerne og borde osv for ca. 18.000 kr og så skal vi selv sørge for alt de andet ligesom i et forsamlingshus.

Vores aden mulighed er skjoldenæsholm - her er det 1000 kr per person men så er alt også med indtil dans. Så kage, blomster og bar kommer ved siden af - så det bliver nok for dyrt når vi ca. vil invitere 65 mennesker :cheerleader3:

Vi har også set på en restaurant i Roskilde - de vil have 765 min per person, men det er så inkl ALT- også kage, bare og blomster :) Men det løber jo stadig op, men så skal vi ikke bekymre os om noget - hvilket jo har visse fordele :) Men så kan man heller ikke præge så meget.

Så lige nu overvejer vi det hele - og forsøger at få styr på tanker og følelser ...

Qnuz

Mie

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Hejsa,

Vi var meget i tvivl, og lavede derfor en liste med 7 steder, som vi havde fået anbefalet, eller selv været på i andre sammenhænge. Dem tog vi så ud og så - og havde en række spørgsmål med. Da vi havde set dem alle, satte vi os ned og vejede fordele og ulemper, pris, mavefornemmelse mv. Og så traf vi et valg. Det var en lidt omstændig proces, men også rigtig godt, fordi man med alt tydeligt fornemmer, hvor stor forskel der er på stederne. Vi endte med at vælge det sted, hvor vi havde den bedste fornemmelse i maven, da vi gik derfra. Og så var det heldigvis også til at betale.. :)

Held og lykke.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vi havde ringet rundt til mange forskellige steder for at få tilsendt deres tilbud, og ud fra dem valgte vi stedet. Vi kendte alle de steder, som vi indhentede tilbud fra. Så vi var ikke rigtig rundt og besøge stederne

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Firmaet jeg er ansat i, har det fedeste lokale (bliver til dagligt brugt som kantine) som ligger lige midt i København. Stort, lyst og ny istandsat. STOR tagterrasse med udsigt over hele byen. Så her holder vi festen. maden kommer så udefra og vi har søde bekendte som står for servering mv. Vi har selv kunne bestemme alt på denne måde :)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

V brugte 1-3 timer næsten hver aften for at søge efter et sted i over 6-7 måneder før vi fandt stedet. Vi ringede rundt og fik rigtig mange tilbud og vi var ude og se ca. 7 steder. Der var ingen steder hvor det hele gik op i en højere enhed, enten var det for dyrt, for stort, for småt osv osv. Men da vi til sidste endte med at se Jomfruens Egede så var der INGEN tvivl, vi faldt pladask for stedet og vi fik et godt tilbud så vores økonomi kunne være med. Vi føler os SÅ heldige at have endeligt fundet vores drømmested.... Især fordi vi brugte MEGET tid

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

vi kiggede en del på nettet men kun få havde plads til det antal gæster vi havde med hviss det skulle være i nærheden af hvor vi skulle vies. Vi endte med at tale i telefon med 3 steder tog ud og så de 2 og vaglte derefter det vi først havde tænkt på og det var bare perfekt. Vi havde alle tiders bryllupsfest den 6. juni :)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Først var jeg sikker på at vi ville holde det på Golf Hotellet i viborg. Vi tog derop og derefter var jeg ikke helt så forelsket. Stedet er dejligt, men jeg ville gerne noget lidt mere personligt og med knapt så meget koncept. Efter lidt søgen på nettet tog vi forbi Ll Restrup hovedgård og faldt begge pladask for stedet. Så der bliver det :-)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0

Annonce ♥


Annoncer