Sign in to follow this  
Followers 0
smuklingen

Tale til min mand

17 posts in this topic

hej alle I skønne og meget hjælpsomme piger! :cheerleader3:

Om 3 uger og 1 dag skal vi giftes, og kan slet ikke forstå at det faktisk er lige om lidt! jeg glæder mig helt vildt meget, nok ligesom et lille barn glæder sig til juleaften.

-HAHA-

Jeg vil gerne holde en tale til min kæreste, dog skal den ikke være alt for lang, da min plan er at vise en fotomontage efterfølgende (som heldigvis er lavet :cheerleader3: ).

Vores bryllupstema er "prinsesse bryllup", og det hele bliver bare så romantisk og idyllisk håber jeg :super:

Synes også selv at vi har formået at få en god og tydelig rød tråd igennem det hele (inkl. alt det kreative), så det også opleves som et rigtig prinsesse bryllup :toot:

Vi har valgt dette tema af flere årsager, men da jeg lige siden jeg var en lille bitte pige, altid har drømt om et rigtigt prinsessebryllup og prinsen på den hvide hest, var det meget oplagt!

Og om 3 uger realiseres drømmen! Uh hvor kan jeg mærke sommerfuglene allerede.

:kiss:

Derfor har jeg tænkt på følgende vedr. min tale til min mand, men ved ikke om min ide er helt hen i skoven, og mangler også både inspiration, ideer og gode inputs, men så er det jo bare heldigt at jeg er omgivet af så søde og hjælpsomme piger som jer :biggrin:

Jeg har lavet en fotomontage til min mand, som er bygget lidt op som et eventyr. Dvs den starter med hans fødsel, så min og derefter vores "rejse" sammen og frem til dagen hvor vi sagde ja til hinanden.

Synes selv den er blevet rigtig god og lige som jeg ville have det. Musikken er min sang til ham (vi har valgt en sang hver til hinanden, og derudover har vi også "vores" sang).

Men jeg har en ide om at jeg først ville holde en lille talem, som altså skulle være starten af eventyret, og derefter skulle folk så opleve eventyret videre igennem fotomontagen. Ved ik om det giver mening?

Men hvordan får jeg koblet en tale sammen med alle eventyrtrækkene? fx. der var en gang, tallene 3 og 7, de levede lykkeligt til deres dages ende, 3 prøvelser - hvad kendetegner mere et eventyr? :cheerleader3:

Det skal fremgå tydeligt at min tale er bygget op som et eventyr, men alligevel skal den være meget sigende, præcis og tilpasset os og vores historie.

og så må den jo heller ikke være for lang, da jeg også skal vise min film (varer 4 ½ min)

Men tøser - er jeg helt gal på den mht. min ide eller? Og er der nogen som kan hjælpe mig med at komme igang?

:thanks:

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

hej...

jeg synes slet ikke at du er gla på den...

du kan sagtens skrive din tale som et eventyr, hvor prinsessen får sin prins tilsidst, og brylluppet vareer i flere dage... og de lever lykkeligt til deres dages ende

god fornøjelse

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jeg synes det er en rigtig god ide......du kunne jo starte med:

"Der var engang.....for sådan starter alle rigtige eventyr.......en pris og en prinsesse........"

Så er alle klar over at det er et eventyr du fortæller.....og så er det selvfølgelig dig der er prinsessen og din mand der er prinsen.....og så kan du jo slutte med at de blev gift og levede lykkeligt til deres dages ende.

Hilsen Unna

0

Share this post


Link to post
Share on other sites
Jeg synes det er en rigtig god ide......du kunne jo starte med:

"Der var engang.....for sådan starter alle rigtige eventyr.......en pris og en prinsesse........"

Så er alle klar over at det er et eventyr du fortæller.....og så er det selvfølgelig dig der er prinsessen og din mand der er prinsen.....og så kan du jo slutte med at de blev gift og levede lykkeligt til deres dages ende.

Hilsen Unna

Ja netop det er sådan noget jeg har tænkt på. Men er bare lidt i tvivl om hvordan jeg skal gribe det an; altså hvordan jeg skal fortælle vores historie og så alligevel bygget op som et eventyr.

Og så vise min fotomontage til sidst

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Jeg synes det lyder som en super ide udfra jeres tema. Nu er der ikke længe til, jeg glæder mig også som en gal.

Men måske skal du huske at indtænke at der altid i eventyr er en udfordring som skal overvindes eller en ond heks/person/trold etc. Så det virker måske mere troværdigt hvis i også har haft en udfordring eller noget i kan bruge som det onde.

Gæder mig til at høre hvordan det hele udarter sig. Jeg sidder selv og skriver tale nu her på biblioteket med en stak af digtsamlinger om kærlighed

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Hej

Nu er det jo svært, når jeg ikke lige kender jeres historie... Måske kunne du skrive et par fakts eller jeres historie i meget korte træk?

Der er mange forskellige slag eventyr. Du kan prøve at kigge lidt her

Jeg vil foreslå dig, at du kigger lidt nærmere på hovedgruppe to. Tag det du kan bruge.

Mht til tallene, så brug alt du kan komme i tanke om. 3 søskende, I boede i nummer 7 osv...

Håber det hjælper lidt...

0

Share this post


Link to post
Share on other sites
Jeg er i gang med samme plan til min kæreste, jeg skriver, hvad jeg har i morgen, for lige nu kan han jo se, havd jeg sidder med ;)

Har du glemt mig :thumbsupsmileyanim:

0

Share this post


Link to post
Share on other sites
Jeg er i gang med samme plan til min kæreste, jeg skriver, hvad jeg har i morgen, for lige nu kan han jo se, havd jeg sidder med ;)

Har du glemt mig :thumbsupsmileyanim:

Slet slet ikke, nu har han bare lige pludselig meget fri. Spøjst! Lige når man har brug for, at han går lidt på job... Jeg satser på lørdag ;)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Så er jeg her :heart:

Manden er pt forvist til sin computer og har fået forbud mod at komme ind i stuen uden tilladelse. Måske noget man burde overveje at gøre permanent?? :heart: Pjat md mig, der er jo en grund til jeg gifter mig med ham ;)

:iloveyou:

Mit eventyr i en kort version, er endnu ikke færdig. Jeg startede med nogle stikord. Jeg vil skrive et eventyr, altså første kapitel og så holde en tale med "alt det andet".

Prinsen af Jylland og Bornholm, jeg er prinsesse af Sjælland. Alle der er nævnt er med tiltel, fx er hans nevø prins og en af hans venner, der hjalp ham lidt med at score prinsessen, er staldknægt ;)

Så har vi haft lidt historie med vores biler, han havde en gammel hest, Renault, og jeg har en meget fin tysk racehest -Polo. Dog måtte vi aflive Renault -ved bare ikke hvordan jeg får dét flettet ind :iloveyou:

Så har vi to andre heste -Krifa, der er halt og så HK, som er en prægtig ganger at drage i krig på.

Min plan er så, at læse det højt med masser af drama undervejs ;) Overvejede kroner og diademer undevejes, men det vil nok bare distrahere for meget og så ryger dramatikken jo ;)

Der var engang en lille prins, der boede i et fjernt land, der hedder Jylland. Den lille prins hed Daniel og boede på slottet i Haderslev sammen med sine forældre, kongen og dronningen af Jylland, og sine søskene, 2 prinsesser og endnu en prins. Prins Daniel var det yngste kongebarn og så glad og vellidt som nogen. Han sang og legede alle vegne han kom. Da Prins Daniel blev 10 år, flyttede kongefamilien til Bornholm, hvor de nu også regerede, for at være en del af folket og kunne gå i fred for fotograferne. Prins Daniel var så glad for at bo på Bornholm, at han begyndte at synge. Og han sang og han sang og han sang... Årene gik og prinsen sang stadig, dog med en dybere stemme. Da besluttede kongen og dronningen at sende ham ud i verden for at blive voksen -og for at synge et andet sted. De sendte ham til en meget fin skole i Jylland, hvor rektoren personligt kunne garantere for prinsens sikkerhed.

Der blev Prins Daniel i et år og han sang for alle, der havde ører at lytte med og var stadig vellidt af folket, frygtet af andre, for Prins Daniel var en tapper prins, der ikke var sådan at kyse.

Det blev atter sommer og prinsen drog hjem til kongeslottet og sit højtelskede Bornholm. Prins Daniel fortsatte syngeriet og blev sendt ud i den virkelige verden endnu engang, dog ikke lægneer væk, end at hans folk stadig kunne høre hans smukke stemme i Rønne. Prinsen lod sig indrullere i tropperne i COOP, samtidig med, at han huskede at passe på og opmuntre husarerne på kasernen.

Prisn Daniel blev udsat for mange prøver af troldmand Lars, der testede prinsen på mange måder. Prinsen blev dygtigere og dygtigere og til sidst kunne troldmanden ikke lære ham mere og prinsen følte sig klar til at igen at drage ud i verden -og denne gang erobre den.

(så skal jeg have et stykke med Prinsesse Tina af Sjælland, men det er sjovt nok ikke ligeså nemt at skrive. Totalt uinteressant ;))

Prins Daniel rejste til det store, uprøvede København... Her arbejdede han på ligefod med folket i Kvickly, der ikke anede at Daniel var kongelig, thi Prins Daniel ejede ingen nykker. Og ret beset, så var han jo heller ikke prins af Sjælland. Prinsen arbejdede både meget og hårdt og han fik sin belønning ved at blive sendt til Super Brugsen i det lille grevskab Smørumnedre. Prins Daniel passede fint ind hos folket i Smørum, de var glade for ham og han var glade for dem. Især for én...

En yndig ung pige havde rørt Prins Daniels hjerte. Hun havde fortalt en hjerteskærende historie om sit job med en ond chef og utallige endeløse og urimelige arbejdsdage. Hvad kunne Prins Daniel da gøre, end at kalde sine staldknægte og tro væbnere til sig og mobilisere en stærk ganger til at ride i kamp på. Prinsens egen hest, Krifa, havde ikke styrke til kampen, så Prins Daniel lånte en prægtig ganger, HK, af sine væbnere og så red han afsted -igennem regnvejr og slud gik det et hæsblæsende tempo -afsted mod Super Brugsen Hørsholm, for at redde dette yndige, blide væsen... Prinsen så, at han var kommet i rette tid og takkede staldknægtene for lån af HK. Da prinsen fik reddet den forkomne prinsesse i sikkerhed, så han, at hun ikke var en hvilken som helst pige, men en prinsesse, der var blevet forhekset af onde kræfter i COOP.

Prinsessen så, at prinsen var ægte, for han havde jo ikke vidst, at hun var en prinsesse, da han sprang op på hesten for at redde hende.

Det er hvad jeg har skrevet, so far. Og så skal jeg måske have skrevet om de prøvelser (3 stk.), vi har været igennem undervejs, for prinsen og prinsessen endelig kunne få hinanden ;)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Så er jeg her :heart:

Manden er pt forvist til sin computer og har fået forbud mod at komme ind i stuen uden tilladelse. Måske noget man burde overveje at gøre permanent?? :heart: Pjat md mig, der er jo en grund til jeg gifter mig med ham ;)

:iloveyou:

Mit eventyr i en kort version, er endnu ikke færdig. Jeg startede med nogle stikord. Jeg vil skrive et eventyr, altså første kapitel og så holde en tale med "alt det andet".

Prinsen af Jylland og Bornholm, jeg er prinsesse af Sjælland. Alle der er nævnt er med tiltel, fx er hans nevø prins og en af hans venner, der hjalp ham lidt med at score prinsessen, er staldknægt ;)

Så har vi haft lidt historie med vores biler, han havde en gammel hest, Renault, og jeg har en meget fin tysk racehest -Polo. Dog måtte vi aflive Renault -ved bare ikke hvordan jeg får dét flettet ind :heart:

Så har vi to andre heste -Krifa, der er halt og så HK, som er en prægtig ganger at drage i krig på.

Min plan er så, at læse det højt med masser af drama undervejs ;) Overvejede kroner og diademer undevejes, men det vil nok bare distrahere for meget og så ryger dramatikken jo ;)

Der var engang en lille prins, der boede i et fjernt land, der hedder Jylland. Den lille prins hed Daniel og boede på slottet i Haderslev sammen med sine forældre, kongen og dronningen af Jylland, og sine søskene, 2 prinsesser og endnu en prins. Prins Daniel var det yngste kongebarn og så glad og vellidt som nogen. Han sang og legede alle vegne han kom. Da Prins Daniel blev 10 år, flyttede kongefamilien til Bornholm, hvor de nu også regerede, for at være en del af folket og kunne gå i fred for fotograferne. Prins Daniel var så glad for at bo på Bornholm, at han begyndte at synge. Og han sang og han sang og han sang... Årene gik og prinsen sang stadig, dog med en dybere stemme. Da besluttede kongen og dronningen at sende ham ud i verden for at blive voksen -og for at synge et andet sted. De sendte ham til en meget fin skole i Jylland, hvor rektoren personligt kunne garantere for prinsens sikkerhed.

Der blev Prins Daniel i et år og han sang for alle, der havde ører at lytte med og var stadig vellidt af folket, frygtet af andre, for Prins Daniel var en tapper prins, der ikke var sådan at kyse.

Det blev atter sommer og prinsen drog hjem til kongeslottet og sit højtelskede Bornholm. Prins Daniel fortsatte syngeriet og blev sendt ud i den virkelige verden endnu engang, dog ikke lægneer væk, end at hans folk stadig kunne høre hans smukke stemme i Rønne. Prinsen lod sig indrullere i tropperne i COOP, samtidig med, at han huskede at passe på og opmuntre husarerne på kasernen.

Prisn Daniel blev udsat for mange prøver af troldmand Lars, der testede prinsen på mange måder. Prinsen blev dygtigere og dygtigere og til sidst kunne troldmanden ikke lære ham mere og prinsen følte sig klar til at igen at drage ud i verden -og denne gang erobre den.

(så skal jeg have et stykke med Prinsesse Tina af Sjælland, men det er sjovt nok ikke ligeså nemt at skrive. Totalt uinteressant ;))

Prins Daniel rejste til det store, uprøvede København... Her arbejdede han på ligefod med folket i Kvickly, der ikke anede at Daniel var kongelig, thi Prins Daniel ejede ingen nykker. Og ret beset, så var han jo heller ikke prins af Sjælland. Prinsen arbejdede både meget og hårdt og han fik sin belønning ved at blive sendt til Super Brugsen i det lille grevskab Smørumnedre. Prins Daniel passede fint ind hos folket i Smørum, de var glade for ham og han var glade for dem. Især for én...

En yndig ung pige havde rørt Prins Daniels hjerte. Hun havde fortalt en hjerteskærende historie om sit job med en ond chef og utallige endeløse og urimelige arbejdsdage. Hvad kunne Prins Daniel da gøre, end at kalde sine staldknægte og tro væbnere til sig og mobilisere en stærk ganger til at ride i kamp på. Prinsens egen hest, Krifa, havde ikke styrke til kampen, så Prins Daniel lånte en prægtig ganger, HK, af sine væbnere og så red han afsted -igennem regnvejr og slud gik det et hæsblæsende tempo -afsted mod Super Brugsen Hørsholm, for at redde dette yndige, blide væsen... Prinsen så, at han var kommet i rette tid og takkede staldknægtene for lån af HK. Da prinsen fik reddet den forkomne prinsesse i sikkerhed, så han, at hun ikke var en hvilken som helst pige, men en prinsesse, der var blevet forhekset af onde kræfter i COOP.

Prinsessen så, at prinsen var ægte, for han havde jo ikke vidst, at hun var en prinsesse, da han sprang op på hesten for at redde hende.

Det er hvad jeg har skrevet, so far. Og så skal jeg måske have skrevet om de prøvelser (3 stk.), vi har været igennem undervejs, for prinsen og prinsessen endelig kunne få hinanden ;)

Komplimenter til dig - det er da bare super godt. Glæder mig til at høre resten :iloveyou:

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Så fik jeg skrevet min tale, men puha det var langt svære end jeg først havde troet. Især fordi det skulle fremstå som et eventyr.

Håber I kan lide den.

Anyway here it goes.

Kære alle sammen – kæreste X.

Jeg vil gerne læse et lille eventyr op for jer.

Der var engang for længe længe siden en lille pige ved navn X, som boede ude på landet med hendes forældre og bror. X var en meget glad og tilfreds pige, og hun havde alt hvad hun kunne ønske sig: En fantastisk familie og super gode venner – ja der var vist intet den lille pige manglede.

Hele sit liv havde X dog alligevel drømt om en ting: Nemlig at møde prinsen på den hvide hest, og få et rigtigt prinsessebryllup.

Et andet sted i landet boede en lille dreng ved navn XX, sammen med sine forældre og sin lillebror. Årerne gik og alt imens XX voksede sig stor og stærk, udviklede X sig også, og var nu blevet en voksen kvinde.

Tiden gik og da de begge var blevet voksne, ville skæbnen, at de en kold vinterdag i februar måned skulle møde hinanden, og der var vist ingen tvivl – det var kærlighed ved første blik!

I et rigtigt eventyr skal fyren igennem nogle prøvelser førend han kan få prinsessen, og dette eventyr er selvfølgelig ikke en undtagelse. Der har været både store og små opgaver på XX og X vej for kærlighed, men intet var nok til at skræmme XX væk, tværtimod. Dette beviser blot, at X ikke kun fandt prinsen på den hvide hest, men derimod en rigtig helt – hendes helt!

Selvom der ikke vil optræde en farlig drage eller en ond stedmor i dette eventyr, vil X og XX alligevel nok møde modgang på deres vej sammen her i livet.

Men jeg er ikke nervøs, tværtimod, for i et eventyr ender det altid godt, og dette må da siges, at være et rigtigt eventyr.

Behøver jeg at nævne at de levede lykkeligt til deres dages ende.

XX - At min drøm om at møde prinsen på den hvide hest idag er gået i opfyldelse, er slet ikke til at forstå.

Men kære XX – eventyret startede allerede for 3½ år siden.

Da billeder siger mere end 1000 ord, vil jeg derfor tage jer med på en lille rejse.

FOTOMONTAGE

Inden vi alle rejser os for at udbringe en skål for min mand, vil jeg gerne læse et lille citat op, som jeg synes passer perfekt til dig XX.

Gift dig ikke med ham som du kan leve med,

Men gift dig med ham som du ikke kan leve uden!

Min mand længe leve – Hurra Hurra Hurraaaaaaaaaaa!

Kærlig hilsen DIN hustru

0

Share this post


Link to post
Share on other sites
Så fik jeg skrevet min tale, men puha det var langt svære end jeg først havde troet. Især fordi det skulle fremstå som et eventyr.

Håber I kan lide den.

Anyway here it goes.

Kære alle sammen – kæreste X.

Jeg vil gerne læse et lille eventyr op for jer.

Der var engang for længe længe siden en lille pige ved navn X, som boede ude på landet med hendes forældre og bror. X var en meget glad og tilfreds pige, og hun havde alt hvad hun kunne ønske sig: En fantastisk familie og super gode venner – ja der var vist intet den lille pige manglede.

Hele sit liv havde X dog alligevel drømt om en ting: Nemlig at møde prinsen på den hvide hest, og få et rigtigt prinsessebryllup.

Et andet sted i landet boede en lille dreng ved navn XX, sammen med sine forældre og sin lillebror. Årerne gik og alt imens XX voksede sig stor og stærk, udviklede X sig også, og var nu blevet en voksen kvinde.

Tiden gik og da de begge var blevet voksne, ville skæbnen, at de en kold vinterdag i februar måned skulle møde hinanden, og der var vist ingen tvivl – det var kærlighed ved første blik!

I et rigtigt eventyr skal fyren igennem nogle prøvelser førend han kan få prinsessen, og dette eventyr er selvfølgelig ikke en undtagelse. Der har været både store og små opgaver på XX og X vej for kærlighed, men intet var nok til at skræmme XX væk, tværtimod. Dette beviser blot, at X ikke kun fandt prinsen på den hvide hest, men derimod en rigtig helt – hendes helt!

Selvom der ikke vil optræde en farlig drage eller en ond stedmor i dette eventyr, vil X og XX alligevel nok møde modgang på deres vej sammen her i livet.

Men jeg er ikke nervøs, tværtimod, for i et eventyr ender det altid godt, og dette må da siges, at være et rigtigt eventyr.

Behøver jeg at nævne at de levede lykkeligt til deres dages ende.

XX - At min drøm om at møde prinsen på den hvide hest idag er gået i opfyldelse, er slet ikke til at forstå.

Men kære XX – eventyret startede allerede for 3½ år siden.

Da billeder siger mere end 1000 ord, vil jeg derfor tage jer med på en lille rejse.

FOTOMONTAGE

Inden vi alle rejser os for at udbringe en skål for min mand, vil jeg gerne læse et lille citat op, som jeg synes passer perfekt til dig XX.

Gift dig ikke med ham som du kan leve med,

Men gift dig med ham som du ikke kan leve uden!

Min mand længe leve – Hurra Hurra Hurraaaaaaaaaaa!

Kærlig hilsen DIN hustru

Super godt - synes det sidder lige i skabet :thumbsupsmileyanim::griner:-

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0

Annonce ♥


Annoncer