Kinai

Kinai's bryllupsberetning

146 indlæg i dette emne

Nu fik jeg endelig gennemgået vores 1300 billeder fra vores store dag, så nu vil jeg fortælle om vores livs fest, som vi aldrig vil glemme :cheerleader3:

Jeg vil ikke skrive den store fortælling, men i stedet lade billederne tale for sig selv. Jeg vil dog alligevel komme med små bemærkninger til billederne, hvor der er noget specielt at fortælle :bearhug:

Billederne fra fotografen har vi ikke fået endnu, så alle billederne er taget af gæsterne til festen.

:thumbsupsmileyanim:

Redigeret af Kinai
0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Morgenen den 26. september 2009 starter med, at jeg får et opkald fra min kommende mand. Han er helt nede.... han er simpelthen vågnet med et irrerteret rødt øje og ser helt forkert ud, så han spørger om jeg stadig vil gifte mig med ham, hvis han har sine briller på :thumbsupsmileyanim: Han bruger normalt kontakt linser, men da øjet er hævet betydeligt, kan han ikke bruge dem, og er nødt til at tage brillerne i stedet.

Jeg siger, at han da kan kontakte vagtlægen og høre om han kan hjælpe ham. Selvfølgelig vil jeg gifte mig med ham alligevel selv om han har briller på, men det vil da være trist med et stort rødt øje på alle bryllupsbillederne.

Så ja... det er sådan at min kommende starter hans bryllupsdag... hos vagtlægen :cheerleader3:

post-19304-1255205331.jpg

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Annonce ♥

....

Bemærk lige computeren på skødet mens jeg får sat hår... man er vel en rigtigt bridezilla.... en rigtig bryllupsklar kommende brud, så jeg skulle jo lige herind og skrive en hilsen :thumbsupsmileyanim: I kan i min planlægningstråd se det indlæg jeg skrev lige på det tidspunkt :cheerleader3:

post-19304-1255206078.jpg

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Vi kørte hurtigt ud til Douglas i storcenteret hvor jeg skulle have lagt make up... her tog vi lige lidt flere detalje billeder af håret inden vi gik i gang med make up'en :thumbsupsmileyanim:

post-19304-1255206361.jpg

Redigeret af Kinai
0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Annonce ♥

Herefter skyndte vi os hjem igen.... vi glemte helt at tage billeder af vores frokost og at jeg kom i tøjet. Det hele gik så stærkt, og det hele skulle pludselig klappe og være klar, Så der var næsten lidt stress på til sidst. Men det gik og den fine vogn der skulle køre min far og jeg til kirke ankom....

post-19304-1255207025.jpg

Redigeret af Kinai
0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Og så er det nu piger..... lige nu.... min puls har aldrig gået hurtigere, og jeg måtte flere gange tænke over at trække vejret lidt langsommere. Da vi står uden for døren siger min far til mig: "Der er ikke nogen på den anden side af døren, som du ikke kender". Og han havde jo ret... Jeg tænkte for mig selv: "det er bare Jes.... Det er bare Jes.... Det er bare Jes". Og det hjalp faktisk lidt så jeg kunne holde tårerne tilbage.

Det kan på ingen måde beskrives med ord det man gennemgår når man står der bag ved døren de sidste minutter inden den går op. Det er så følelsesladet og så stor en oplevelse, at jeg slet ikke kan finde ord der kan beskrive det. Det er nu det hele kulminerer (stave??). Det er nu at det, som jeg har brugt 1,5 år på at planlægge , skal ske.... det er så vildt. Det er NU at jeg skal giftes med min Jes :thumbsupsmileyanim:

Døren går op.....

post-19304-1255207834.jpg

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Et mere....

Det hele går desværre så stærkt, så det er svært at få taget de perfekte billeder. Og jeg måtte flere gange kigge ned og tage en dyb indånding for at holde tårerne tilbage. Det var så overvældende at se alle dem man kender i kirken.

post-19304-1255208039.jpg

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Log ind for at besvare

Folk bliver vildt glade for svar!

Ikke medlem endnu?

Opret dig gerne. Det er gratis og tager 10 sekunder.


OPRET NY GRATIS MEDLEMSPROFIL

Allerede medlem?

Du kan med fordel logge ind.


LOG IND HER

Annonce ♥


Annoncer