Miss-Lena

vis os din kjole og vi skal sige hvem du er...

169 posts in this topic

I forbindelse med snak om den rette kjole og om hvad der passer til en, lander det ofte ved om kjolen afspejler dig som person. Sådan som det jo er med mange andre ting i livet vi omgiver os med.

Det er gjort med barnevogne, køleskabe og biler... Nu er turen kommet til brudekjoler. :)

Vis os din kjole eller endnu bedre et brudebillede (da der jo så er alt udstyret på) og lad os andre komme med et gæt på hvordan du er :kiss:

For at tråden skal få lidt liv synes jeg det er vigtigt at man skriver sit eget input til mindst et par af de andre brude og kommende brude, hvis man vælger sætter billede ind af sig selv - bare så det ikke kun bliver billeder :hug:.

______________________________________________________________

Millstarn:

Jeg synes din kjole signalerer lethed og romantik med et moderne twist. Jeg forestiller mig du går op i dit udseende og gerne er med på moden (dog uden at være en slave af trends). Skal jeg tolke rigtig meget på det, har du - eller er du ved at tage - en mellemlang eller lang uddannelse (har ikke læst din planlægningstråd, så jeg aner det virkelig ikke).

Den smukke kjole, viser for mig, en kvinde med lidt kant pga. den rå stil og en kvinde som overrasker - ligesom der bliver løftet lidt for noget tyl, er bruden måske også én, der kan lide "noget skævt"... Så vidt jeg kan se, er der ikke noget slæb, så måske Milstarn ikke ønsker det skal være for højtidligt i udtrykket, men lidt mere fest og ballade på en utraditionel måde. Underbygget af "folderne" i skørtet...

Alt i alt et miks i kjolen af tyl, folder, den romantiske samling, antydningen af at man får et sneakpeak af, hvad der er under = Jeg skyder på en person, der tør vise mange sider af sig selv og kan rumme mange/meget.

Du er meget bevidst om tidens mode , og har helt tjek på din stil, og går ikke på kompromis med den. Jeg tror du er romantisk men stadig med lidt kant. Din uddannelse er lang -måske noget jura?

Miebelinda:

Din kjole er enkel, ren og moderne. Det slår mig at du er en blid person og meget stilsikker - nok generelt rimelig sikker på dig selv. Du er nok ret fornuftig og moden, men der gemmer sig en lille teenager i maven og du har ikke noget imod at fjolle med veninderne. Synes du ser sofistikeret ud. Du har sans for detaljer.

"Less is more" passer på dit samlede udtryk; kjolens enkelhed, fascinator og den diskrete brudebuket vidner om en moderne, stilsikker kvinde, som har en klar mening om tingene og som står ved den. Hvis jeg må gå lidt ud af en tangent (og med stor fare for overfortolkning), skyder jeg på, du er logisk tænkende og måske arbejder på kontor eller andet sted, hvor du har et rimelig stort ansvar.

Du er en utraditionel brud, ment på den måde at du har valgt sløret fra. I stedet har du valgt bird cage(staves) og så i sort. Det giver en rigtig flot kant til alt det hvide. En kant jeg tror du godt kan lide. Det virker som om du måske er ude på at gøre oprør og ligesom prøver at komme med en statement: sort kan osse bruges!

Du er meget stilsikker. Du er generelt en Quinde, der ved hvad hun vil, og er ikke bange for at være handlekraftig. Jeg tror du har en handelshøjskole-uddannelse -med en sproglig linie.

RikkeL:

Din kjole er super romatisk, men har nogle utraditionelle detaljer som fx farven og flæsen ved brystet. Jeg tror at du er romantisk og meget sød. Måske er du til tider lidt for sød og du har lyst til at vise du også kan have lidt kant. Men du er altså romantiker og bløder kanten op med det smukke romatiske slør. Jeg prøver at foretille mig hvordan du bor... Det er ikke nemt, men jeg er ret sikker på du ikke er til minimalistisk indretning og designerlamper.

Jeg tror du er vild med at være noget andre ikke er, lidt "skæv" i det. Du vil godt være en "rigtig" brud men samtidigt holde fast i dit "skæve" jeg. Din kjole er fantastisk. Den er lidt vild med det tyl der stikker ud og jeg tror du elsker den vildhed.

Du er en romantisk, blød og kærlig pige. Jeg kunne godt forestille mig at dit hjem er "rodet" (sorry kunne ikk finde bedre udtryk) på den ikke-tilfældigt fede måde -sådan måske ligesom Monicas lejlighed i Friends. Jeg tror du arbejder i en butik.

Miss-Lena:

Jeg tror at du går meget op i detaljer ikke noget som man sådan lige ville kunne påpege,men mere hvor man står tilbage med en følelse af en "helhed" det samme tror jeg gælder dit hjem. Samt at du selv om du lignede en prinsesse faktisk ikke er det gennemført, din kjole er super prinsesse og romantisk men sådan lidt mere en "rock" (i mangel af bedre ord) prinsesse.

Overordnet er kjolen enkel som et roligt lærred, hvortil der så kommer enkelte "farveklatter" i form af de overdådige smykker og med en komplementærfarve som de blå sko (som kunne symbolisere din kreativitet). Kjolens form og det lange slør vidner om en romantisk side og forbinder en drøm med den kvinde, du er blevet i dag med de små "twist". Buketten bla. selvom den er valgt af din mand, men han kender dig.

Du er meget bevidst om din udståling og nyder det minimalistiske udtryk, da du som person skinner meget igennem (der er ingen tvivl om du bærer kjolen og ikke omvendt).

Også her må jeg prøve at overtolke lidt, det er jo med til at gøre det lidt sjovere; Jeg tror, du er en loyal person over for dem, der er tæt på dig. De mange lag tyl kunne tolkes som om at der er noget af dit inderste, du vil holde for dig selv...

Du har sans for detaljer. ALT er gennemtænkt og gennemført. Detaljen på sløret, båndet på kjolen. SÅ flot

Du er til rene linier, med få fede detaljer -du er ikke til det "shabby-chicke". Men samtidig er der også en romantisk prinsesse med sans for det ekstravagante gemt i dig. Udfra din "elektroniske" kreativitet tror jeg at du må være noget grafisk designer agtigt/måske noget reklame-bureau?

Vanni:

Jeg tror du er super romantisk og traditionel. Romantiken tolker jeg ud fra alle blondderne på din kjole og det bløde udtryk din kjole giver mig.

Jeg synes at du i din kjole ser meget bevidst ud om hvad der er god stil og hvad der klæder dig. Kjolen er på en gang romantisk med detaljer, men har et meget rent look, hvilket gør den klassisk smuk. Jeg tror at du går op i flotte ting med rene linjer uden nødvendigvis lige at være trendsætter. Skal jeg gætte på ting du måske kan lide er det i kategorien Grand Cru, Eva Trio og måske Herstall (ej, det er bare et langt ude gæt). Kjolen viser, at der er en lille romantikker, der kigger frem og du kan måske godt være nostalgisk og gemme et par tørrede blomster fra jeres første ferie. Jeg tror du er ordensmenneske.

Du er romantisk og en smule tradtionel. Du er en favnende og omsorgsfuld kvinde. Din uddannelse er mellemlang -eller måske en butiksuddannelse.

BMHaugan:

Kjolen signaler at du er renheden og uskyldigheden selv (he he...). Du er naturlig og nede på jorden og garanteret super-selskab på en hyggelig cafétur (hvis du da kan lide kaffe). Jeg synes at kjolen er meget piget og jeg kan ikke lade være med at tænke på om du altid har været hende den stille, søde lyshårede i klassen. Romantisk er du i hvert fald og yndig. Jeg kunne godt forestille mig at du er til lyse møbler og ikke alt for moderne.

Anitaelise:

Jeg tror du har haft en prinsesse gemt i maven siden du var 3 år og at du i lang tid har drømt om dit bryllup. Kjolen du har på er overdådig og smuk, men detaljerne er ikke glemt i de store skørter. Du lader nok ikke nogen fortælle dig hvad du kan og ikke kan - du er sikker på dig selv. Jeg synes at din buket er en kontrast til kjolen, der gør at prinsessen har taget nye ideer til sig siden hun første gang forestillede sig som brud. Du er ikke bange for at give det traditionelt smukke lidt modspil. Jeg tror du er i et typisk kvinde erhverv.

Edited by Miss-Lena
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Sjov idé... Jeg har desværre kun mobil-billeder af min kjoleprøvning, (som langt fra giver det endelige indtryk) men glæder mig til at følge tråden. :)

PS. Kom til at tænke på, det er ærgerligt, man ikke ikke kan skive i det indlæg, hvor billedet er postet; det ville have kunne give et super overblik.

Edited by pilgrim
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jamen lad os da sparke tråden i gang... Jeg vil gerne poste et billede af mig i min kjole, men jeg vil synes det er sjovere at starte ed en anden :)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jamen, så skidt da... Jeg lægger da gerne et billede ind af min kjole. Men den er ved at blive syet og derfor er det altså kun et modelbillede.

Min brudekjole (dog uden bolero)

Skyd løs, jeg glæder mig til at høre jeres "dom" :)

Edited by Millstarn
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Genialt Lena!

Jeg er frisk, så her er jeg (det er lige det eneste billede jeg har gjort småt nok til BK):

post-32889-1260301796.jpg

:) Mie

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

argh... havde da lige det her, med lidt flere detaljer på "udstyret"...

post-32889-1260302331.jpg :)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jep, jamen så giver jeg da mit umiddelbare indtryk af den første brudekjole på banen, eller nærmere hvilket indtryk det giver af den modige bride to be :)

Millstarn: Den smukke kjole, viser for mig, en kvinde med lidt kant pga. den rå stil og en kvinde som overrasker - ligesom der bliver løftet lidt for noget tyl, er bruden måske også én, der kan lide "noget skævt"... Så vidt jeg kan se, er der ikke noget slæb, så måske Milstarn ikke ønsker det skal være for højtidligt i udtrykket, men lidt mere fest og ballade på en utraditionel måde. Underbygget af "folderne" i skørtet...

Alt i alt et miks i kjolen af tyl, folder, den romantiske samling, antydningen af at man får et sneakpeak af, hvad der er under = Jeg skyder på en person, der tør vise mange sider af sig selv og kan rumme mange/meget.

(sorry hvis jeg rammer helt forkert både i indhold og skrivestil)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Så vil jeg prøve med Miebelinda, men uha, det er da lidt svært!

Jeg tænker: Lidt utraditionelt tænkende. Stilfuld. Af en eller anden grund får draperingerne mig til at tænke på noget blødhed?! (Tal lige om overfortolkning!) Og så synes jeg altså at du smiler så sødt, så der må være en masse grin i dig :-)

Og så kan jeg ikke lade være med at spørge, om der ikke er hverken tråd eller beretning? Dine billeder ser så spændende ud, så det ku' jeg da godt tænke mig at se noget mere af :-)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Millstarn: Umildbart tænker jeg, " du er ikke Prinsesse men stort P men med lille p. Syntes at kjolen ligger op til at være mest rå med elementer af blødhed.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Her er min kjole og slør. Kjoler er fra prøvningen og er alt for stor. Sløret ender ikke med at sidde sådan.

10xwnqv.jpg

rvdr1v.jpg

0

Share this post


Link to post
Share on other sites
Jep, jamen så giver jeg da mit umiddelbare indtryk af den første brudekjole på banen, eller nærmere hvilket indtryk det giver af den modige bride to be :)

Millstarn: Den smukke kjole, viser for mig, en kvinde med lidt kant pga. den rå stil og en kvinde som overrasker - ligesom der bliver løftet lidt for noget tyl, er bruden måske også én, der kan lide "noget skævt"... Så vidt jeg kan se, er der ikke noget slæb, så måske Milstarn ikke ønsker det skal være for højtidligt i udtrykket, men lidt mere fest og ballade på en utraditionel måde. Underbygget af "folderne" i skørtet...

Alt i alt et miks i kjolen af tyl, folder, den romantiske samling, antydningen af at man får et sneakpeak af, hvad der er under = Jeg skyder på en person, der tør vise mange sider af sig selv og kan rumme mange/meget.

(sorry hvis jeg rammer helt forkert både i indhold og skrivestil)

Hej Pilgrim, ganske interessant observation bare på grundlag af en kjole... Lad mig afsløre, at du har ramt ganske godt plet :kiss: Tak for det.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Millstarn: Jeg synes din kjole signalerer lethed og romantik med et moderne twist. Jeg forestiller mig du går op i dit udseende og gerne er med på moden (dog uden at være en slave af trends). Skal jeg tolke rigtig meget på det, har du - eller er du ved at tage - en mellemlang eller lang uddannelse (har ikke læst din planlægningstråd, så jeg aner det virkelig ikke).

Miebelinda: Din kjole er enkel, ren og moderne. Det slår mig at du er en blid person og meget stilsikker - nok generelt rimelig sikker på dig selv. Du er nok ret fornuftig og moden, men der gemmer sig en lille teenager i maven og du har ikke noget imod at fjolle med veninderne. Synes du ser sofistikeret ud. Du har sans for detaljer.

RikkeL: Din kjole er super romatisk, men har nogle utraditionelle detaljer som fx farven og flæsen ved brystet. Jeg tror at du er romantisk og meget sød. Måske er du til tider lidt for sød og du har lyst til at vise du også kan have lidt kant. Men du er altså romantiker og bløder kanten op med det smukke romatiske slør. Jeg prøver at foretille mig hvordan du bor... Det er ikke nemt, men jeg er ret sikker på du ikke er til minimalistisk indretning og designerlamper.

Edited by Miss-Lena
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Jeg smider lige 2 billeder på af mig selv :)

post-36326-1260310249.jpg

post-36326-1260310318.jpg

Edited by Miss-Lena
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Og et af mit slør (det er jo en del af pakken ;)

post-36326-1260310927.jpg

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Egentlig så ligner jeg meget min stue :) Ha ha... Tænk lige over det ;)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

jamen her er jeg så i min kjole

post-34886-1260334858.jpg

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Jeg kommer med mit svar sener det ku være sjovt hvis flere ville "gætte" på mig.

MissLena: Nu har jeg jo fulgt din kjole tur så vd at du har været igennem flere kjoler før du fandt din. Men jeg tror at du går meget op i detaljer ikke noget som man sådan lige ville kunne påpege men mere hvor man står tilbage med en følelse af en "helhed" det samme tror jeg gælder dit hjem.

Samt at du selv m du lignede en prinsesse faktisk ikke er det gennemført, din kjole er super prinsesse og romantisk men sådan lidt mere en "rock" (i mangel af bedre ord) prinsesse.

Det kan godt være jeg skyder helt forbi men det er mit bud.

Vanni:

Jeg tror du er super romantisk og traditionel. Romantiken tolker jeg ud fra alle blondderne på din kjole og det bløde udtryk din kjole giver mig.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vanni: Nu vil jeg forsøge at abstrahere fra at jeg jo har mødt dig. Men jeg synes at du i din kjole ser meget bevidst ud om hvad der er god stil og hvad der klæder dig. Kjolen er på en gang romantisk med detaljer, men har et meget rent look, hvilket gør den klassisk smuk. Jeg tror at du går op i flotte ting med rene linjer uden nødvendigvis lige at være trendsætter. Skal jeg gætte på ting du måske kan lide er det i kategorien Grand Cru, Eva Trio og måske Herstall (ej, det er bare et langt ude gæt :) ). Kjolen viser at der er en lille romantikker der kigger frem og du kan måske godt være nostalgisk og gemme et par tørrede blomster fra jeres første ferie. Jeg tror du er ordensmenneske :kiss:

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

KOM FRISK

KOMMENTER PÅ ET PAR KJOLER

OG LAD OS SE DIT EGET VALG

0

Share this post


Link to post
Share on other sites
Hej Pilgrim, ganske interessant observation bare på grundlag af en kjole... Lad mig afsløre, at du har ramt ganske godt plet :) Tak for det.

Godt at høre, jeg ikke har trådt nogle over tæerne ;) Og ja, gav den nok rigelig gas med tolkningerne, men rart at høre, det ikke er helt ved siden af :kiss:

Miebelinda: "Less is more" passer på dit samlede udtryk; kjolens enkelhed, fascinator og den diskrete brudebuket vidner om en moderne, stilsikker kvinde, som har en klar mening om tingene og som står ved den. Hvis jeg må gå lidt ud af en tangent (og med stor fare for overfortolkning), skyder jeg på, du er logisk tænkende og måske arbejder på kontor eller andet sted, hvor du har et rimelig stort ansvar.

Miss-Lena: Du har jo markeret dig herinde, så det farver nok ens indtryk, men vil prøve at fokusere på dit brudelook. Overordnet er kjolen enkel som et roligt lærred, hvortil der så kommer enkelte "farveklatter" i form af de overdådige smykker og med en komplementærfarve som de blå sko (som kunne symbolisere din kreativitet). Kjolens form og det lange slør vidner om en romantisk side og forbinder en drøm med den kvinde, du er blevet i dag med de små "twist". Buketten bla. selvom den er valgt af din mand, men han kender dig.

Du er meget bevidst om din udståling og nyder det minimalistiske udtryk, da du som person skinner meget igennem (der er ingen tvivl om du bærer kjolen og ikke omvendt).

Også her må jeg prøve at overtolke lidt, det er jo med til at gøre det lidt sjovere; Jeg tror, du er en loyal person over for dem, der er tæt på dig. De mange lag tyl kunne tolkes som om at der er noget af dit inderste, du vil holde for dig selv...

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Jeg synes det er så cool at I gider det her... Og det er jo netop sjovt at overtolke og gætte på lamper og erhverv. Det er netop sådan noget der gør det sjovt :) (og vi skal jo huske det bare er en leg)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jeg samler op på de forskellige feedback i det første indlæg :)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Okay så prøver jeg et par stykker -men det er godt nok svært!

Miebelinda -du er meget stilsikker. Du er generelt en Quinde, der ved hvad hun vil, og er ikke bange for at være handlekraftig. Jeg tror du har en handelshøjskole-uddannelse -med en sproglig linie.

Millstarn -du er meget bevidst om tidens mode , og har helt tjek på din stil, og går ikke på kompromis med den. Jeg tror du er romantisk men stadig med lidt kant. Din uddannelse er lang -måske noget jura?

Miss-Lena -Du er til rene linier, med få fede detaljer -du er ikke til det "shabby-chicke". Men samtidig er der også en romantisk prinsesse med sans for det ekstravagante gemt i dig. Udfra din "elektroniske" kreativitet tror jeg at du må være noget grafisk designer agtigt/måske noget reklame-bureau?

Vanni - du er romantisk og en smule tradtionel. Du er en favnende og omsorgsfuld kvinde. Din uddannelse er mellemlang -eller måske en butiksuddannelse?

Rikke L - Du er en romantisk, blød og kærlig pige. Jeg kunne godt forestille mig at dit hjem er "rodet" (sorry kunne ikk finde bedre udtryk) på den ikke-tilfældigt fede måde -sådan måske ligesom Monicas lejlighed i Friends. Jeg tror du arbejder i en butik.

Jeg vil atlså gerne undskylde på forhånd hvis jeg har trådt nogen over tæerne. Det er RENT gætværk!

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Skægt.... :) Jeg prøver.

RikkeL: tror du er vild med at være noget andre ikke er, lidt "skæv" i det. Du vil godt være en "rigtig" brud men samtidigt holde fast i dit "skæve" jeg. Din kjole er fantastisk. Den er lidt vild med det tyl der stikker ud og jeg tror du elsker den vildhed.

Miebelinda Du er en utraditionel brud, ment på den måde at du har valgt sløret fra. I stedet har du valgt bird cage(staves) og så i sort. Det giver en rigtig flot kant til alt det hvide. En kant jeg tror du godt kan lide. Det virker som om du måske er ude på at gøre oprør og ligesom prøver at komme med en statement: sort kan osse bruges!

Miss-Lena: du har sans for detaljer. ALT er gennemtænkt og gennemført. Detaljen på sløret, båndet på kjolen. SÅ flot :kiss:

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

Annonce ♥