Sarah77

"Et juleeventyr"

149 indlæg i dette emne

Engang i et land for længe, længe siden boede der en prins og en prinsesse….

Prinsens og prinsessen skulle holde bryllup. Og selvom der kun skulle holdes festivitas i et enkelt døgn, og ikke i 7 dage og 7 nætter som i et rigtig eventyr, havde bryllupsfesten alligevel været under planlægning i halvandet år, så der skulle dælen dytme være orden i sagerne….

Prinsessen ville have ønsket at eventyret havde taget sin begyndelse fredag d. 4. december om formiddagen da projekt bryllupskage var skudt i gang, men prinsen havde desværre nuppet det digitale kamera med på sin tur rundt i landet, så prinsessen var lidt mopset. Men i ethvert eventyr må det unge par jo gå så grueligt meget ondt igennem før det hele ender godt, så mon ikke det bare skulle blive starten på en fantastisk rejse sammen. Eventyret tager derfor tage sit udgangspunkt fredag d. 4. december om eftermiddagen.

Kagen var blevet færdig, den havde drillet en del, men prinsessen var nogenlunde tilfreds, og nu var tingene til kroen ved at blive pakket ned, og en velfortjent ro var ved at sænke sig over det lille rækkehus efter en hektisk dag.

post-34703-1260909701.jpg

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Prinsessens tre brudepiger indfandt sig ved 18-tiden og blev straks sat i sving. Der blev lavet grønsagslasagne og trukket rødvin op, og så skulle den brudepige der endnu ikke havde set kjolen selvfølgelig lige tage den i øjesyn.

post-34703-1260909789.jpg

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Men ikke længe, for der skulle laves blomster til kirken.

Prinsessen var lidt ked af, at blomsterhandleren ikke havde kunnet få de amaryllis hun havde bestilt til at springe ud. I stedet skulle kirkepynten bindes af nogle kæmpestore roser, og selvom de var flotte, var hun en smule skuffet…

Men fine så de nu ud, og sådan måtte det jo bare være…

post-34703-1260910050.jpg

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Alle havde sovet fint. Prinsessen var vågnet lidt over syv, og havde ligget og hygget sig indtil hun som den første stod op og gik i bad ved 8-tiden.

Og så var det tid til morgenmad. Prinsessen havde af frisør/stylisten fået at vide, at det ville være rigtig fint hvis hun kunne lade være med at have make-up på om morgenen. Det faldt prinsessen meget svært, og da hun senere kørt op i Kvickly for at købe lidt frugt og stødte ind i en af miniprinsens pædagoger fra vuggestuen, var hun lige ved at kaste sig ud i en lang forklaring over hvorfor hun ikke havde make-up på….. Øhhh, måske var pædagogen i virkeligheden temmelig ligeglad, og prinsessen var efterfølgende glad for at hun besindede sig. :)

post-34703-1260910444.jpg

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Stylisten ankom kort efter at prinsessen var kommet tilbage fra sin udflugt. Hun nåede lige at pakke sine sager ud, før der viste sig en sælsom skikkelse i havedøren.

Det var julemanden (læs: prinsen) der kom med gaver. Der var temmelig morsomt, for prinsen gik meget op i at man ikke skulle se hinanden på dagen, så han havde trukket sin maske så langt ned i panden at han ikke kunne se, og derfor var ved at falde flere gange. :grin2:

post-34703-1260910533.jpg

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Annonce ♥

Annonce ♥

Log ind for at besvare

Folk bliver vildt glade for svar!

Ikke medlem endnu?

Opret dig gerne. Det er gratis og tager 10 sekunder.


OPRET NY GRATIS MEDLEMSPROFIL

Allerede medlem?

Du kan med fordel logge ind.


LOG IND HER

Annonce ♥


Annoncer