rehhansen

vi havde inviteret til hjerternes fest og det blev det.

87 indlæg i dette emne

Nå så må jeg hellere starte på beretningne om vores helt fantastiske dag - hold da op en glædes dag.

Jeg starter beretningen i ugen op til både fordi vi jo selv gik og dækkede op men også fordi vi først modtager billederne fra fotografen om ca 14 dage.

Jeg startede ferie fredag den 6. auust og det var bare så dejligt.

Lørdag den 7. havde vi grøn dag hvor vi bor og det var som altid hyggeligt men så gik det ellers løst.

Søndag tog jeg ned til min mor og vi færdigjorde æskerne sorterede alle tingene og hold da op der var meget.

Mandag stod den på hygge og de sidste småindkøb såsom sortesække og gaffatape.

tirsdag drog lillemanden og jeg igen mod falster min far tog lillemanden med i zoo og mor og jeg pakkede alt ned så det var klar til at transpotere fredag. Vi fyldte 2 traliere og 3 biler til feststedet alene. Hold op det var vildt at se. Heldigt for os at min mor har så meget plads så vi ikke sku bo i alt det rod. Men vi fik pakkede det hele og så hyggede lillemanden og jeg hos mormor om aftenen det var så hyggeligt.

Onsdag morgen sku håret farves så det var klar til dagen ellers og lillemanden og jeg drog hjem til gommen og vi hyggede og legede.

Torsdag gik hurtig og vi ku godt begynde at mærke at tiden nærmede sig. JEg fik lavet negle og voksede ben og å hjem og hygge. Min far var oppe og passe lillemanden da vi havde regnet forkert med ferieuger... ja i al den planlægning var vi overbevist om at vi sku giftes i uge 33 og havde valgt at lille manden sku være hjemme Ja stort UPS da vi fandt ud af vi sku giftes i uge 32... Jeg fik heldigvis flyttede min ferie så jeg havde ugen op til og ugen efter så det gik. og så havde vi mine forældre til at passe lillemanden så det gik fint. Torsdag aften tog min far og jeg op at dækkede op til reception så det var klaret. billederne herunder er fra opdækning af reception.

post-37118-1282116027.jpg

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Annonce ♥

Annonce ♥

Annonce ♥

Annonce ♥

Annonce ♥

uha den er bare så flot den plads. JEg hvade købt caa 100 udendørs lys som om aftenen sku ha ståedet her og brædt så flot ... men det gik ikke helt i regnen men ellers generede regnen os ikke vi fik taget billeder ude og nåede det hele så det var intet problem. altså udover at jeg nu har 100 udendørs lys :thumbsupsmileyanim:

post-37118-1282117998.jpg

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Log ind for at besvare

Folk bliver vildt glade for svar!

Ikke medlem endnu?

Opret dig gerne. Det er gratis og tager 10 sekunder.


OPRET NY GRATIS MEDLEMSPROFIL

Allerede medlem?

Du kan med fordel logge ind.


LOG IND HER

Annonce ♥


Annoncer