Sommersøster

Marianne og Jess' bryllupsplanlægning

290 posts in this topic

Okay - det bliver jo så nok kun mig der kommer til at skrive noget i denneher "bryllupsplanlægningstråd"!

Javist, manden vil også kun have en dejlig bryllupsdag, men det er mig der er detaljerytteren af os to...

Vi mødte hinanden 1. juli 2008 - via netdating - og faldt lynhurtigt bare i hak, og alt føltes RIGTIGT. Vi har vendt mange ting i den tid, vi har kendt hinanden - herunder om vi ville giftes eller ej. Det var vi heldigvis enige om, at vi ville - vise hele verden at vi hører sammen. Det er muligt har mødt hinanden sent, men resten af livet vil vi ihvertfald have sammen <img src="http://bryllupsklar.dk/forum/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/00000858.gif" style="vertical-align:middle" emoid=":)" border="0" alt="00000858.gif" />

Jess friede (endelig) lørdag den 27. marts i år og jeg blev overrasket. Tid og sted kom totalt bag på mig, og det var vist også meningen. Men jeg var ikke et øjeblik i tvivl om at svaret skulle være et rungende JA!

Så langt så godt - hvilken slags bryllup ville vi have? Rådhuset havde vi udelukket på forhånd, men så var der muligheden for at rejse væk til et eller andet eksotisk sted og blive ægtefolk med fødderne i hvidt sand med det blå hav som baggrund. Men ville vi gøre det alene? Hvad med familie og venner - ville vi ikke fejre med dem? Selvfølgelig kunne vi altid komme hjem og holde en fest og så afsløre at vi havde giftet os. Men så er der et billede på min nethinde og en knugen om hjertet: Jeg vil gerne føres op ad kirkegulvet af min far... Jess pointe er at det er en stor og glædelig dag, så det vil være naturligt at fejre det sammen med venner og familie "mens det sker".

Altså - kirkebryllup i Danmark it is then.

Fortsættelse vil følge...

Edited by Sommersøster
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Velkommen til :)

Det lyder som om i er rigtig glade for hinanden og så skal i da bare fejre det som i gerne vil :)

Stort tillykke med frieri og det kommende bryllup, jeg glæder mig til at følge dig og forhåbentlig se en masse billeder fra din planlægning

Knus

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Hejsa og velkommen til! :)

Jeg kender alt for godt det med at være detaljerytteren, og jeg tror faktisk at det er de færreste gomme, der skriver herinde. Men det er jo ok, for så kan man vise brudekjoler uden at frygte at manden skuler med. :)

Glæder mig til at følge din planlægning. :)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Tak alle sammen for jeres søde velkomsthilsner. Nu er det så jeg skal se hvordan jeg fortsætter tråden...

Laver jeg besvar på mit eget indlæg, starter jeg nyt emne eller hvordan gør jeg det smartest?

Synes ikke jeg er helt velbevandret udi bryllupsklar.dk!

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Et lille forsinket..:

:thumbsupsmileyanim: Velkommen til :cheerleader3:

For at opdatere din planlægning er det nemmest bare at trykke "besvar" nederst i din tråd..

Hvis du derimod har specifikke spørgsmål, henvisninger, ting der skal kommenteres ekstra osv., så kan du lave en ny tråd med dette emne ved at trykke "nyt emne"

Glæder mig til at følge din planlægning herinde..

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Så er det tid til lidt opfølgning på planlægningen. Jeg er kommet alt for sent i gang med denne tråd, for vi er faktisk nået ret langt. For lige at samle tråden op fra tidligere, så var vi enige om, at vi helst ville holde det udenfor København på et sted i grønne omgivelser med mulighed for overnatning til alle. Vores gæsteliste har omkring 60 navne på, men realistisk tror vi at vi ender på 50-54 gæster, blandet familie og venner og par og singler til ”voksenfest” – dvs. ingen børn til middagen og festen.

Vi har så været rundt og kigge på en del forskellige steder på Sjælland, som enten var for dyre, for langt væk fra en kirke, der ville vie os eller bare ikke lige "det" vi havde tænkt os til vores bryllupsdag. Jeg nævner i flæng: Hotel Hornbækhus, Helsingør Vandrehjem, Næsbyholm Slot, Schæffergården, Hotel Kirstine i Næstved m.fl. - for slet ikke at nævne alle de steder, der er blevet gransket meget nøje på nettet! Ja vi har været rundt omkring... Synes det er en balancegang at finde det sted hvor det bliver fint, men ikke for fint. Afslappet, men ikke for afslappet. Osv. osv.

På anbefaling fra min tante (åh, hun hader at blive kaldt det, men det er altså relationen!!) kiggede vi på Hjalet ved Vordingborg - Hjalet . Og for at gøre en lang historie kort, så ramte det bare lige plet i det vi ville med mad, vine, overnatning, omgivelser og søde mennesker til at tage sig af os på vores dag. Det ligger utrolig smukt, bygningerne er virkelig flotte og charmerende og omgivelserne er i det hele taget meget indbydende.

Kirken - her er vi gået tilbage til Jess' rødder: Vi har valgt den kirke, hvor hans mor er konfirmeret og hans forældre blev gift: Tybjerg Kirke - Tybjerg Kirke . En smuk lille kirke ude på landet med meget flotte (- og vist lidt berømte!) kalkmalerier i loftet. Præsten har indvilliget i at vie os om eftermiddagen, klokken 14:30 er planen pt.

Der er omkring en times kørsel fra kirken til Hjalet og gennem mit arbejde har jeg kontakt til en chauffør som har en flot, gammel Packard fra 1939, som han bl.a. kører bryllupskørsel i. Så transporten til/fra kirke er klaret :)

post-42504-1285525517.jpg

Det er så nok også den tid Jess og jeg får alene som knitrende-sprit-nygifte på dagen, så det er nok ikke så galt endda. Gæsterne skal køre i egne biler, og det tror jeg overhovedet ikke bliver noget problem. Når de ankommer så er der lidt snacks og drikkevarer(blandt andet et glas af svigerfars hjemmebryggede trippel øl på fad) til at hygge sig med mens vi bliver fotograferet.

Fotografen er på plads, her har vi også været lidt omkring på forskellige anbefalinger og har valgt en, som vi synes kunne fremvise gode billeder, også nogle med lidt "kant", så det ikke kun bliver de klassiske kaminbilleder, hvis I forstår hvad jeg mener ;) Han lever ikke længere af det på fuld tid, men nyder at fotografere brudepar, og jeg synes vi fik en god pris og meget med i købet i forhold til de andre vi havde kontakt med. Han ser masser af muligheder for at tage nogle gode billeder af os på Hjalet både ude og inde (hvis vejret ikke skulle være med os). Det var også vores plan, da vi først havde valgt stedet, at vi ville fotograferes dernede efter kirken fordi det ligger så skønt.

DJ's - de er ikke sådan at bide skeer med. Så er der nogle, der ikke svarer overhovedet på mails, andre svarer først efter flere uger - tør man binde an med det til sin bryllupsdag?!?!? Sæt nu de er lige så sløsede på selve dagen og bare kommer som vinden blæser eller overhovedet ikke?!?!? Så det er stadig åbent.

Under middagen vil vi gerne have en klassisk/jazz pianist til at spille, og jeg har haft kontakt med en som kan spille den dag, men vi er i tvivl om vi skal vente med at booke ham indtil vi også har DJ’en på plads, for der er en del som tilbyder hele pakker med musik – altså pianist og DJ for en samlet pris. Så det må vi lige se på...

Så er der jo alt mit udstyr:

Jeg har aftalt datoen med min sædvanlige frisør, som kender både mit hår og mine tanker om, hvordan jeg har det bedst med mit hår.Vi har aftalt at lade det gro så meget som muligt, for som hun siger: Jo længere, jo mere er der at arbejde med. Jeg har langt hår og meget af det, så det er vist lidt en joke – men okay, det gror og vi laver ikke noget drastisk inden vi ved, hvordan og hvorledes. Og hun kommer gerne ud til der, hvor jeg nu skal gøres klar og sætter mit hår. Vi skal selvfølgelig lave prøver inden, men det bliver først når jeg har en idé om, hvordan kjolen kommer til at se ud. Men jeg synes dette ser rigtig flot ud og selv om det vist er en korthårsmodel, så kan jeg nok godt stjæle et par elementer eller to:

post-42504-1285525710.jpg

Min mor er kommet på banen allerede med noget lånt - som jo skal være fra en lykkelig gift kvinde. (Hvad gør man når veninderne er fraskilte...?!) Så når vi ses næste gang, skal vi kigge på det diadem hun havde i håret, da mine forældre blev gift i '67. Så er "det gamle" også klaret, hvis det bliver det. Ellers finder vi noget andet jeg kan låne ihvertfald. Smykker eller noget...

Eller kan brudepigerne være det lånte?! :denmarkflag: Jeg skal ”låne” mine to små niecer til blomsterpiger/brudepiger, som til den tid vil være 5½ og 3½ år. Jess’ niece blev også meget glad, da vi spurgte om hun ville være med i selskabet også – hun er 15 næsten 16 til den tid, så der er lidt af et spring aldersmæssigt. (De to små vil blive hentet på Hjalet inden middagen og passet til dagen efter, så forældrende også kan holde en fest sammen med os og overnatte uden at skulle tænke på at skulle tidligt op.)

Kjolen - jeg kigger og kigger og bliver inspireret, men har ikke prøvet noget endnu. Den skal helst være enkel og ikke alt for pyntet... Vil også MEGET gerne smide de kilo, jeg har taget på siden vi mødtes! (Vi har det for godt tror jeg, ha ha!) Denne kjole er jeg lidt vild med – især ærme-løsningen da jeg overhovedet ikke er til at have bare overarme, bryllup eller ej.

post-42504-1285525850.jpg

og bagfra

post-42504-1285525861.jpg

Desværre meget små billeder men den er fra Just4you.

Jeg har været i gang på tegnebrættet og i InDesign og har kreeret vores indbydelser. Vi er godt tilfredse med prototypen, som er en tre-foldet ting på noget lækkert kraftigt papir. (Billeder følger...) ”Selvfølgelig” kommer svarkort og bordkort til at matche. Jeg har sat hvide calla’er på invitationen, men blomster er ikke på plads endnu.

Blomster – Jess synes godt nok det er tidligt at tænke på blomster og farverne på dem. Han er helt stået af på det, og lader mig få frit spil. Men argh – det er jo ham der skal stå for buketten, hvis det skal være helt rigtigt!! Og jeg synes godt, det må følge en tråd, så der en sammenhæng til f.eks. dekorationerne som Hjalet laver men som vi selvfølgelig kan komme med indspil til, invitationerne osv. Jeg forestiller mig en farve (lilla eller blå) i kombination med hvide og cremefarvede blomster.

Rationen for vedhæftede billeder er opbrugt, så flere må jo følge i næste indlæg: F.eks. min fine ring, vores indbydelser, svarkort og bordkort, når de er klar og så kommer der jo nok lidt mere inspiration :)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Så fik jeg taget billeder af invitationen, som jeg har kreeret. Jeg har samlet billederne i een fil pga. upload begrænsninger, men håber det er til se princippet i det med at den er tre-foldet.

Teksten er ikke definitiv og der skal lige kæles lidt for detaljerne før den printes, men af en prototype er den vist ikke så dårlig :thumbsupsmileyanim:

Invitation_overview.pdf

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Strømpebånd

Havde ikke tænkt mig at skulle have strømpebånd på, da jeg tror det var noget jeg kunne "få svip af" i løbet af dagen/aftenen. Det blå skulle nok være sko og/eller smykker med safirer.

Men men men, var hos svigerforældrene igår, og min (kommende) svigermor siger så, at hun lige skal låne mig et øjeblik "til noget du skal have på til maj". Hun knipler og var gået i gang med at kniple mig et strømpebånd, som så skal have et blåt bånd trukket igennem, så det kan rynke lidt.

Det var så fint og en meget sød tanke synes jeg.

Så jeg skal have stømpebånd på altså! (Billeder følger sidenhen)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites
Strømpebånd

Havde ikke tænkt mig at skulle have strømpebånd på, da jeg tror det var noget jeg kunne "få svip af" i løbet af dagen/aftenen. Det blå skulle nok være sko og/eller smykker med safirer.

Men men men, var hos svigerforældrene igår, og min (kommende) svigermor siger så, at hun lige skal låne mig et øjeblik "til noget du skal have på til maj". Hun knipler og var gået i gang med at kniple mig et strømpebånd, som så skal have et blåt bånd trukket igennem, så det kan rynke lidt.

Det var så fint og en meget sød tanke synes jeg.

Så jeg skal have stømpebånd på altså! (Billeder følger sidenhen)

Her har jeg ikke været forbi før, så velkommen til.

Hvor sjovt jeg har også en svigermor der knipler og hun har også kniplet et strømpebrånd til mig :thumbsupsmileyanim: og så skal vi endda giften samme dag, hvor pudsigt

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

DJ's - de er ikke sådan at bide skeer med. Så er der nogle, der ikke svarer overhovedet på mails, andre svarer først efter flere uger - tør man binde an med det til sin bryllupsdag?!?!? Sæt nu de er lige så sløsede på selve dagen og bare kommer som vinden blæser eller overhovedet ikke?!?!? Så det er stadig åbent.

Under middagen vil vi gerne have en klassisk/jazz pianist til at spille, og jeg har haft kontakt med en som kan spille den dag, men vi er i tvivl om vi skal vente med at booke ham indtil vi også har DJ’en på plads, for der er en del som tilbyder hele pakker med musik – altså pianist og DJ for en samlet pris. Så det må vi lige se på...

Nu ved jeg ikke om du har indhentet tilbud fra os på DJ/pianist men vi plejer normalt at afgive tilbud i løbet af 1-3 dage, hvis ellers vi har alle oplysningerne. Ellers har overbossen normalt kontaktet folk for at få de yderligere oplysninger. Jeg tør også godt vove den påstand at vi til dato aldrig har brændt nogle af, det være sig bryllupsfester o.l. og det samme gælder kollegerne (de mere seriøse af slagsen). Vores fordel er jo at vi er priviligerede i forhold til musikerne ved at have flere Dj's til rådighed. Det eneste jeg kan komme i tanke om inden for de seneste 10 år er en gang for 6 år siden hvor varebilen brød sammen på vej til Gilleleje og hvor jeg ved Dansk Autohjælps bistand kom derop med 2 timers forsinkelse, samt et bryllup i Roskilde for 3-4 år siden hvor jeg punkterede på vejen og ankom til feststedet 1/2 time før middagens start (men jeg var selvfølgelig klar til tiden).

Edited by diskobil
0

Share this post


Link to post
Share on other sites
Strømpebånd

Havde ikke tænkt mig at skulle have strømpebånd på, da jeg tror det var noget jeg kunne "få svip af" i løbet af dagen/aftenen. Det blå skulle nok være sko og/eller smykker med safirer.

Men men men, var hos svigerforældrene igår, og min (kommende) svigermor siger så, at hun lige skal låne mig et øjeblik "til noget du skal have på til maj". Hun knipler og var gået i gang med at kniple mig et strømpebånd, som så skal have et blåt bånd trukket igennem, så det kan rynke lidt.

Det var så fint og en meget sød tanke synes jeg.

Så jeg skal have stømpebånd på altså! (Billeder følger sidenhen)

Her har jeg ikke været forbi før, så velkommen til.

Hvor sjovt jeg har også en svigermor der knipler og hun har også kniplet et strømpebrånd til mig :thumbsupsmileyanim: og så skal vi endda giften samme dag, hvor pudsigt

Ja det var godt nok to pudsige sammenfald. Har du et billede af dit strømpebånd? Ku' være lidt sjovt hvis det var det samme :-)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites
DJ's - de er ikke sådan at bide skeer med. Så er der nogle, der ikke svarer overhovedet på mails, andre svarer først efter flere uger - tør man binde an med det til sin bryllupsdag?!?!? Sæt nu de er lige så sløsede på selve dagen og bare kommer som vinden blæser eller overhovedet ikke?!?!? Så det er stadig åbent.

Under middagen vil vi gerne have en klassisk/jazz pianist til at spille, og jeg har haft kontakt med en som kan spille den dag, men vi er i tvivl om vi skal vente med at booke ham indtil vi også har DJ’en på plads, for der er en del som tilbyder hele pakker med musik – altså pianist og DJ for en samlet pris. Så det må vi lige se på...

Nu ved jeg ikke om du har indhentet tilbud fra os på DJ/pianist men vi plejer normalt at afgive tilbud i løbet af 1-3 dage, hvis ellers vi har alle oplysningerne. Ellers har overbossen normalt kontaktet folk for at få de yderligere oplysninger. Jeg tør også godt vove den påstand at vi til dato aldrig har brændt nogle af, det være sig bryllupsfester o.l. og det samme gælder kollegerne (de mere seriøse af slagsen). Vores fordel er jo at vi er priviligerede i forhold til musikerne ved at have flere Dj's til rådighed. Det eneste jeg kan komme i tanke om inden for de seneste 10 år er en gang for 6 år siden hvor varebilen brød sammen på vej til Gilleleje og hvor jeg ved Dansk Autohjælps bistand kom derop med 2 timers forsinkelse, samt et bryllup i Roskilde for 3-4 år siden hvor jeg punkterede på vejen og ankom til feststedet 1/2 time før middagens start (men jeg var selvfølgelig klar til tiden).

Nej vi har ikke spurgt jer, men det ligger måske lige op over og lige for :-) Vi HAR fået svar fra dem vi har spurgt. Den DJ, jeg havde den bedste fornemmelse med, var så desværre blevet booket i mellemtiden. Vi var startet med at spørge om han var ledig på dagen og så et prisoverslag. Men vi var åbenbart ikke de eneste, for efterfølgende har han så underskrevet kontrakt med nogle andre, så det var surt. Så the DJ hunt is still on!

Pianisten har jeg aftalen på plads med :-)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Strømpebånd

Havde ikke tænkt mig at skulle have strømpebånd på, da jeg tror det var noget jeg kunne "få svip af" i løbet af dagen/aftenen. Det blå skulle nok være sko og/eller smykker med safirer.

Men men men, var hos svigerforældrene igår, og min (kommende) svigermor siger så, at hun lige skal låne mig et øjeblik "til noget du skal have på til maj". Hun knipler og var gået i gang med at kniple mig et strømpebånd, som så skal have et blåt bånd trukket igennem, så det kan rynke lidt.

Det var så fint og en meget sød tanke synes jeg.

Så jeg skal have stømpebånd på altså! (Billeder følger sidenhen)

Her har jeg ikke været forbi før, så velkommen til.

Hvor sjovt jeg har også en svigermor der knipler og hun har også kniplet et strømpebrånd til mig :thumbsupsmileyanim: og så skal vi endda giften samme dag, hvor pudsigt

Ja det var godt nok to pudsige sammenfald. Har du et billede af dit strømpebånd? Ku' være lidt sjovt hvis det var det samme :-)

det er ikke lavet færdigt endnu. svigermor har kniplet det færdig, men vi er lige ved at finde ud af hvordan vi gør med båndet og om der også skal noget elastik i for at det kan holde sig på plads :( men jeg kan tage et billede næste gang vi er der ude :)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites
Strømpebånd

Havde ikke tænkt mig at skulle have strømpebånd på, da jeg tror det var noget jeg kunne "få svip af" i løbet af dagen/aftenen. Det blå skulle nok være sko og/eller smykker med safirer.

Men men men, var hos svigerforældrene igår, og min (kommende) svigermor siger så, at hun lige skal låne mig et øjeblik "til noget du skal have på til maj". Hun knipler og var gået i gang med at kniple mig et strømpebånd, som så skal have et blåt bånd trukket igennem, så det kan rynke lidt.

Det var så fint og en meget sød tanke synes jeg.

Så jeg skal have stømpebånd på altså! (Billeder følger sidenhen)

Her har jeg ikke været forbi før, så velkommen til.

Hvor sjovt jeg har også en svigermor der knipler og hun har også kniplet et strømpebrånd til mig :thumbsupsmileyanim: og så skal vi endda giften samme dag, hvor pudsigt

Ja det var godt nok to pudsige sammenfald. Har du et billede af dit strømpebånd? Ku' være lidt sjovt hvis det var det samme :-)

det er ikke lavet færdigt endnu. svigermor har kniplet det færdig, men vi er lige ved at finde ud af hvordan vi gør med båndet og om der også skal noget elastik i for at det kan holde sig på plads :balloon: men jeg kan tage et billede næste gang vi er der ude :)

Super tak :-) Mit er ikke kniplet færdigt endnu tror jeg. Jeg har også tænkt på at der måske skal noget elastik i, men det må nok komme an på en prøve.

Tager kamera med næste gang vi skal besøge dem, for man kan godt se mønstret i det selvom det stadig sidder på kniplebrættet.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites
Den DJ, jeg havde den bedste fornemmelse med, var så desværre blevet booket i mellemtiden. Vi var startet med at spørge om han var ledig på dagen og så et prisoverslag. Men vi var åbenbart ikke de eneste, for efterfølgende har han så underskrevet kontrakt med nogle andre, så det var surt. Så the DJ hunt is still on!

Jeg er glad for at høre; at vi ikke er iblandt dem I har henvendt jer til som ikke har svaret, for det er som sagt ikke et fænomen som vi kender. Det jeg kan sige er at hvis vi giver tilbud til folk på en bryllupsfest o.l. på en given dato så holder vi datoen til dem indtil vi hører fra dem og vi plejer også at sige til folk at de kan give sig god tid til beslutningen hvis de spørger/er urolige. Hvis det brænder på og alle disponible folk er ude så henvender vi os igen til vedkommende vedr. tilbuddet inden vi tager noget andet ind. Problemet opstår typisk kun hvis det er lige op over (typisk firmafester, fødselsdage samt henvendelser fra folk der er blevet brændt af).

Omvendt vil jeg også sige at da I allerede har pianisten til middagen er det et spørgsmål om vores tilbud vil være attraktivt for jer da vores priser er baseret på enhedspriser (dinner og dans) og I her kun skal have musik under middagen. Der vil prisen typisk ligge på 5.800 DKK når vi taler om København. Vi har i ganske enkelte tilfælde lavet noget rabat hvor folk kun skulle have musik efter middagen men det har været hvis det lige passer ind i en DJ's program. Eks. at man stiller anlægget op inden og lige kan nå en familiemiddag i den mellemliggende periode, men konfirmationerne tør man jo ikke at satse på, da flere af dem først slutter ved 24 tiden selvom de er startet kl. 14.

Vi må se hvad vi kan finde ud af når/hvis I henvender jer.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites
Den DJ, jeg havde den bedste fornemmelse med, var så desværre blevet booket i mellemtiden. Vi var startet med at spørge om han var ledig på dagen og så et prisoverslag. Men vi var åbenbart ikke de eneste, for efterfølgende har han så underskrevet kontrakt med nogle andre, så det var surt. Så the DJ hunt is still on!

Jeg er glad for at høre; at vi ikke er iblandt dem I har henvendt jer til som ikke har svaret, for det er som sagt ikke et fænomen som vi kender. Det jeg kan sige er at hvis vi giver tilbud til folk på en bryllupsfest o.l. på en given dato så holder vi datoen til dem indtil vi hører fra dem og vi plejer også at sige til folk at de kan give sig god tid til beslutningen hvis de spørger/er urolige. Hvis det brænder på og alle disponible folk er ude så henvender vi os igen til vedkommende vedr. tilbuddet inden vi tager noget andet ind. Problemet opstår typisk kun hvis det er lige op over (typisk firmafester, fødselsdage samt henvendelser fra folk der er blevet brændt af).

Omvendt vil jeg også sige at da I allerede har pianisten til middagen er det et spørgsmål om vores tilbud vil være attraktivt for jer da vores priser er baseret på enhedspriser (dinner og dans) og I her kun skal have musik under middagen. Der vil prisen typisk ligge på 5.800 DKK når vi taler om København. Vi har i ganske enkelte tilfælde lavet noget rabat hvor folk kun skulle have musik efter middagen men det har været hvis det lige passer ind i en DJ's program. Eks. at man stiller anlægget op inden og lige kan nå en familiemiddag i den mellemliggende periode, men konfirmationerne tør man jo ikke at satse på, da flere af dem først slutter ved 24 tiden selvom de er startet kl. 14.

Vi må se hvad vi kan finde ud af når/hvis I henvender jer.

Jeg skal lige have htb'en hjem fra det store udland, så går vi på jagt efter DJ, og så må vi se om der ikke ryger en forespørgsel afsted til jer. Jeg er lidt forvirret over den sidste del af dit indlæg mht musik under middagen... Vi har brug for en DJ fra ca. 23.30 og frem til kl. 4 eller hvornår folk nu er trætte!

Men tusind tak for dine indlæg, det er rart at høre hvordan I gør.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

Annonce ♥


Annoncer