Maria Kristensen

Prinsessen & Sømanden d. 21 maj 2011

303 posts in this topic

Velkommen til starten min lille planlægningstråd i søde Zillaer!

Jeg vil hurtigt starte ud med en kort start - da jeg ikke har alverdens tid til at fordybe mig idag, men også rigtig gerne vil igang. Derfor kommer der blot lidt hurtigt - og så vil jeg følge op hen af vejen.

Jeg skal d. 21 maj 2011 sige ja til min sømand i Holmens Kirke, København.

Til dagligt hedder vi Heino & Maria - men går også under Sømanden og Prinsessen :thumbsupsmileyanim: Vi er henholdvis 25 & 24 - og vil begge nå at blive et tal højere inden vores bryllup.

Jeg er bogholder, og min kommende mand går på Søværnets Officerskole på Holmen. I skal nok få ham at se i uniform senere i tråden ;)

Vi er endnu ikke kommet så langt i planlægningen med de "mindre" ting (alt er jo af stor betydning) - men de overordnede ting er på plads og vil få hver deres indlæg senere.

Glæder mig til at dele min planlægning med jer tøser og få masser af respons og gode ideer fra jer, og til at følge jeres planlægning og beretninger! :biggrin:

Prinsessen

Edited by Maria Kristensen
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Annonce ♥

Ih tak alle sammen :thumbsupsmileyanim: Har jo slet ikke skrevet noget endnu. Det må vente til i aften desværre... men kan så fortælle at der vil komme lidt om kirken og feststedet til at starte med :biggrin:

Prinsessen

Edited by Maria Kristensen
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Annonce ♥

Velkommen til :biggrin:

Skal selv giftes i Holmens kirke om 25 dage. Du kan jo lure i min tråd med billederne derfra. Min kommende mand er også i Søværnet, og der er altså noget med de uniformer... :thumbsupsmileyanim:

Hej Betina,

det er så sjovt - har lige fortalt min sømand at der var nogle der skulle giftes i Holmens kirke også og jeg lige var ved at tjekke din planlægningstråd ud.... det viser sig at han altså kender din kommende mand Claus og skal stå marskal til jeres bryllup ha ha :) :)

Det var altså ret sjovt synes jeg :)

Prinsessen

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Og så et billede af os fra kadetballet i marts i år - man er lidt heldig at komme til de fine fester i flotte kjoler med en rigtig gentleman :)

post-44087-1283891164.jpg

Ej hvor ser I altså bare skønne ud :biggrin:

Og ja det er da bare skønt at ku hoppe i det store skrud nu og da :thumbsupsmileyanim:

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sådan mødtes vi....

Elsker at fortælle den her historie! :thumbsupsmileyanim: Der er ikke noget så dejligt som når man har en historie der virkelig betyder noget for en....

Det hele startede med at min fætter (vi er meget tætte) fandt sig en rigtig sød pige, som han havde været sammen med noget tid, og var flyttet sammen med. Havde mødt hende nogle gange til familie fødselsdage og hun er rigtig sød - og de er gode sammen :biggrin: Efter lidt tid, annoncere de så at de skal have barn - en dejlig nyhed!

Min fætters kæreste har hele tiden snakket om sin noget så fantastiske bror - der var udsendt og sejlede nede i middelhavet mens hun var gravid.

Han var ikke hjemme til fødslen, men det passede med han nåede hjem til at de kunne holde barnedåb.

Min lillebror og jeg var blevet spurgt om vi ikke ville stå fader til lille Oliver, sammen med hendes bror og onkel. Det var vi rigtig stolte over og sagde selvfølgelig ja :)

Da dagen for barnedåben kom (3 aug. 2008) var det skønt vejr! De skulle holde festen derhjemme i haven med grill og bare de nærmeste - rigtig afslappet. Vi skulle forbi dem inden kirken, da min mor havde bagt kage til om eftermiddagen. Og der står han så inde i køkkenet - i sorte bukser, hvid skjorte og lyseblå slips... Han er ikke WAuw lækker - men blev virkelig overvældet da han slet ikke var som jeg havde forestillet mig og som hun havde fortalt. Kirken forløb uden problemer og snart var vi tilbage i haven og skulle grille. Vi stod længe og snakkede ude i køkkenet sammen med min bror, mens min kommende mand stod og lavede de sidste mad. Skal lige siges han stod for alt mad til barnedåben hvilket kun impornerede mig endnu mere!! Kunne med det samme mærke at han bare skulle være min! Det kunne min lillebror også - så han fik sørget for at han sad ved vores bord og vi snakkede og hyggede hele eftermiddagen. Min mor troede bare at ham og min bror klingede godt hehe....

Weekenden efter blev vi inviteret ude til min fætter og min kommende mands søster - for at spise... *host-kirsten-giftekniv-host* og det blev bare endnu mere sikkert at han lige var noget for mig :)

Han inviterede mig ud igen lørdagen efter, hvor vi tog ud og spise og i biffen - og så var det ligesom det. Vi havde jo begge mødt hinandens forældre, søskende osv. så der kunne jo ikke være noget hemmeligt :) Så allerede søndag (d. 17 aug. 2008) blev vi enige om bare at være kærester :cheerleader3:

Prinsessen

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Frieriet...

Vi havde længe snakket om det i sjov, og derefter mere seriøst om hvornår i fremtiden der egentlig ville passe bedst, hvor meget vi skulle nå at sparer, om det skulle være næste år eller noget helt andet.... Så vidste da godt det ville komme på et tidspunkt - alligevel blev jeg fuldstændig overrumblet af lykke :thumbsupsmileyanim:

Jeg havde efter en lang dag på arbejde været i Bilka og købe nogle gode bøffer og andet lækkert til en hyggelig fredag aften derhjemme bare os to. Vi skulle have besøg af mine forældre fra jylland (vi bor i Kbh) næste formiddag til rundstykker, og være sammen med dem og min bror hele weekenden. Derfor ville vi bare hygge os med god mad og film :biggrin: Vi er meget hjemme mennesker og går ikke i byen og sådan noget. Vi vil meget hellere have god mad, ud og spise, i biffen eller et eller andet - og det er vi rigtig gode til :)

Jeg havde lige taget det sidste ud af bordet, og sat tallerkner ind til vi skulle have is til dessert - da sømanden kommer og holder om mig bagfra. Der står vi lidt og bare holder om hinanden og sømanden putter sit hoved helt ind i mit hår. Jeg nusser mit hoved lidt frem og tilbage så han ansigt er helt dækket af mit hår - er vores lille ting ;) Så siger han pludselig at jeg bare lige skal sætte mig ned, for han har købt en lille ting til mig han lige vil finde.... jeg tænker okay - hvad mon han nu har fundet på? Gav ham nemlig bare en dum lille intern ting tidligere på dagen fordi den lige mindede mig om ham.

Sidder så der i sofaen, mens han roder inde i hans taske i soveværelset. Er slet ikke forberedt og lige pludselig sidder han bare på knæ foran mig med en lille smykke æske i hånden. Han siger han elsker mig, og slet ikke forstår hvordan han kan være så heldig og om jeg vil gøre ham til verdens lykkeligste mand og gifte mig med ham?

- Kigger fuldstændig overrasket på ham og spørger om han mener det?

- Sømanden svare at det gør han faktisk ikke - og at det bare er en flot nøglering....

- Bridezilla kommer op i prinsessen som svarer "hvis det er det - slår jeg dig ihjel".... (som om det er tidspunktet at joke??)

Der er selvfølgelig den smukkeste ring i æsken og få den sat på min finger og vandet står ud af øjnene på mig.

Han havde været forbi juvelern tidligere på dagen og købt ringen, for derefter at beslutte sig for jeg skulle have den når tidspunktet føltes rigtigt. Er SÅ lykkelig over det føltes rigtigt allerede samme dag. Så jeg kunne stolt fremvise en smuk glimtende ring til min mor og far da de kom dagen efter, og ligeledes til min lillebror da han kom senere på dagen.

Er overbevist om at det ikke var tilfældigt. Sømanden friede og vi blev forlovet d. 4 juni i år - en uge efter døde min lillebror nemlig, og har en meget vigtig ro inden i mig over, at han ved vi skulle giftes inden han døde og at der derfor ville blive taget sig rigtig godt af mig. Derfor betyder det netop så meget for mig...

Dette er min fine ring i hvidguld og med en brilliant:

post-44087-1283952754.jpg

Prinsessen

Edited by Maria Kristensen
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jeg er helt vilde med dine søde historie - både hvordan i mødtes og frieriet! :thumbsupsmileyanim:

Og så bliver jeg nødt til at høre om din htb har planer om at have uniform på, på jeres store dag? Min egen er selv korporal ved hæren, og vi har nemlig snakket om det. Men han er selv kommet frem til at han helst vil være "Allan" og ikke "korporalen" når vi skal giftes. :biggrin:

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

Annonce ♥


Annoncer