sofie b

Sofie og Martin 22/10 2011 (billeder)

386 indlæg i dette emne

Annonce ♥

Annonce ♥

Annonce ♥

Annonce ♥

Annonce ♥

Annonce ♥

Ja jeg skulle jo skrive lidt om vores dag og ikke mindst vise nogle flere billeder. MEN der sker så meget her i øjeblikket at vi slet ikke er nået videre. Vi har ikke fået redigeret i billederne, gør min mand selv, vi har ikke fået fremkaldt noget, eller lavet takkekort.

Sagen er den at vi har taget en stor beslutning som fylder alt lige nu. Jeg er arbejdsløs og har haft rigtig svært ved at få job, min mand har job men de værdsætter ham slet ikke og de er faktisk ved at køre ham ned. Han knokler og knokler- faktisk med to jobs og han kan snart ikke mere. På trods af det er vi konstant bagud økonomisk og det er også psykisk hårdt.

Vi har i flere år leget med tanken om at rykke teltpælene op og flytte til bornholm, hvor min svigerinde bor og min svigermor vil meget gerne tilbage til øen igen.

Så nu har vi sat vores hus til salg og min mand har måske allerede udsigt til job derovre. Vi kommer tættere på naturen og vil bo ca halvt så billigt som vi gør nu. Vi får den del af familien vi holder aller mest af tættere på og vores søn kan vokse op sammen med sin kusine der er lige så gammel som han.

Vi føler sådan en lettelse og vi er så spændte :7himmel:

Så lige nu går alt overskud faktisk til planlægning og overvejelser. Men når vi får lidt fritid og overskud til at få lavet billeder, skal i nok få lidt indblik i vores bryllup. Og må vidst også hellere få lavet de takkekort :wink:

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Sofie, det er baade skraemmede og kraever mod, men ogsaa lettende og spaendende at tage den slags store gennemgribende beslutninger. Hvor er det flot, at I har taget den og saa husk at tale lidt med englene, saa faar I den hjaelp I har brug for. Hel dog lykke med jeres nye projekt :respekt:

Saa glaeder jeg mig til en skoenne dag at logge ind og se billeder :kiss:

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Hvor ser i skønne ud. Er helt vild med dit slør...

Og et forsinket tillykke med bryllupsdagen...

Lyder som en stor beslutning i har taget, men vi har også valgt at flytte tilbage til Jylland og tættere på familien, så kan godt forstå jeres valg.

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Log ind for at besvare

Folk bliver vildt glade for svar!

Ikke medlem endnu?

Opret dig gerne. Det er gratis og tager 10 sekunder.


OPRET NY GRATIS MEDLEMSPROFIL

Allerede medlem?

Du kan med fordel logge ind.


LOG IND HER

Annonce ♥


Annoncer