FrkPille

Italienske kødboller

1 indlæg i dette emne

Ingredienser:

Tomatsovs:

2 ds. hakkede tomater

100 g. soltørrede tomater

200 g. løg

olie

chilipulver

salt

peber

Kødboller:

500 g. hakket oksekød

2 fed hvidløg

2 æg

1 dl. rasp

2 spsk. frisk hakket persille

1 dl. hvedemel

salt

peber

olie

Tomatsovs:

Varm olien i en gryde og svits de hakkede løg. Tilsæt fåede tomater. Snit de soltørrede tomater i tynde strimler, og kom dem i gryden. Lad sovsen simre i 30 minutter uden låg til den er mørkerød og kraftig. Tilsæt fløden til sidst.

Mens sovsen simrer, kan kødbollerne laves. Alle ingredienserne, undtagen mel, æltes grundigt sammen i en skål. Tril farsen til små boller, cirka 3.5-4 cm i diameter, og rul dem i melet. Varm en pande med fedtstof og steg kødbollerne.

Server med frisk pasta.

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Log ind for at besvare

Folk bliver vildt glade for svar!

Ikke medlem endnu?

Opret dig gerne. Det er gratis og tager 10 sekunder.


OPRET NY GRATIS MEDLEMSPROFIL

Allerede medlem?

Du kan med fordel logge ind.


LOG IND HER

Annonce ♥


Annoncer