mhahm85

Bryllupsdato

163 indlæg i dette emne

Annonce ♥

Vi skal giftes 10/11-12... :) Og der er egentlig ikke nogen særlig årsag til det. Vi ville bare have lidt længere tid til at planlægge(frieriet var i juli 2011), og sommerbryllup var for kliché agtigt for os. Så vupti! 10/11-12. Regner med at det bliver en fantastisk smuk dag. :lol:

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Vores bryllupsdato bliver 7-9-13 (hvis alt klapper). ()()

Jeg ville rigtig gerne giftes på min farfars 100 års fødselsdag, men den falder på en hverdag. Og så sagde jeg i spøg at vi så kunne tage 7-9-13, og nu er H2B super glad for den dato, da han mener at den er nem at huske. Han er en spadser til at huske datoer, så har store forventninger til hans evner til at huske denne :biggrin:

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Synes lige denne tråd skal op igen, da jeg sad og tænkte at jeg havde lyst til at spørge jer BK'ere om det samme :)

Vores valg af dato er af praktiske årsager. Da jeg læser til socialrådgiver, har jeg jo faktisk kun sommerferien, hvor jeg har HELT fri og ikke har noget pensum, der ligger og venter på mig..

Så derfor blev datoen 16.07.16 - da jeg synes at det er en meget pæn dato. Og så tænker jeg til fremtiden, hvis vi glemmer hvad år vi blev gift, jamen så er det en meget god huskeregel at vi blev gift den 16. juli i 16 ;)

Vi havde vores første kys 13. dec. 08, blev kærester 13. jan. 09 og blev forlovede 13. dec. 14. Jeg overvejede meget, om vi skulle lægge brylluppet til 13. aug. 2016... og er faktisk stadig i tvivl :floejt:

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Vi har valgt 13. august 2016, af rent praktiske årsager. Vi havde planlagt lang tur til USA midt august 16 til mid september, og så friede han, og så besluttede vi at det skulle være vores bryllupsrejse. Derudover ville jeg gerne kunne fejre min 25 års fødselsdag i Disney World, så det skulle passe med at det var inden og vi havde tid til at vende døgnet, og rejse osv. Så 13 august blev det! 10 dage inden min fødselsdag, og vi mødte hinanden i 10, og har årsdag 10. april 2010.. Man kan finde sammenhæng alle de steder man vil :wink:

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Jeg havde leget lidt med tanken om at skulle giftes på vores månedsdag som er den 11/9, men der er mange ting der ikke helt spiller med den dag, det er en uge efter min fødselsdag også er det en søndag til næste år og da jeg ville giftes en lørdag og der ca kun skulle være et år mellem frieri og bryllup foreslog K at det skulle være i maj (da vi havde planlagt at det skulle være i min forældres have) også blev det bare den 21 da det nærmest var den enste da kirken kunne.

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Vi havde først overvejet august. Men da der i forvejen er 3 bryllupsdage plus 1 fødselsdag i den nærmeste familie i august og efter følgende vires børns og nieces fødselsdag mellem 9/9-8/10 droppede vi hurtigt det. Vi var enige om at det under ingen omstændigheder skulle være juli pga sommerferie. Så vi fik hurtigt snævret det ned til maj eller juni. Min mor foreslog så 16/5 da det vil være min bedstemor og bedstefars 65 års bryllupsdag. Desværre var både kirke og præst optaget af konfirmationer den dag. Så derfor blev det rykket en uge til den 23/5-15.

Jeg ville stadig ønske det kunne have været ugen før. Men uanset hvad så vil vores dato jo altid være speciel alene af den grund at det er vores bryllupsdag.

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Vi overvejer 3/9-16, fordi der er alle hjemme fra ferie, vi kan få fri uden problemer og familie fra udlandet er i DK. Alternativt bliver det i Maj :)

Datoen er ligegyldig for mig, det skal alligevel ikke være på vores årsdag som ligger marts og vores forlovelsesdag som er i oktober.

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Vi valgte at det skulle være et sommer bryllup først ville vi have haft d 24 juni pga det er den dato vi har månedsdag meb det ligger på en onsdag så snakkede vi om weekenden før men d. 22 juni har min niece fødselsdag og bliver 4 årså den dag skulle hun have for sig selv. Så blev vi enig om d. 27 juni da det også ligger tæt på den 24 :)

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Vi skal giftes d. 11. april, da det er præcis et år efter frieriet. Desuden er det min fars fødselsdag og min mormor og morfars bryllupsdag, men det var nu mere en tilfældighed - og vi spurgte min far om lov til at "tage hans dag" :)

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Vi overvejede 23. august da det er min fødselsdag og tilfældigvis faldt på en lørdag sidste år, men der kunne vi ikke få feststedet så deres kalender fik lov til at afgøre det og vi endte på 13. september i stedet.... Intet specielt symbolsk i det... I år kan jeg så være heldig/risikere at føde på vores bryllupsdag hvis bebsen vælger at komme ud 2 uger før tid

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Vi skal giftes 10 år efter at vi blev kærester. Vi mødtes og fandt sammen i april, men jeg har ikke nogen bestemt dato for det. derfor besluttede jeg at vi skulle giftes lørdag den 24 da det er præcis en måned efter min egen fødselsdag i marts. Jeg krydser fingre for at manden vil kunne huske datoen :thumbsupsmileyanim:

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Log ind for at besvare

Folk bliver vildt glade for svar!

Ikke medlem endnu?

Opret dig gerne. Det er gratis og tager 10 sekunder.


OPRET NY GRATIS MEDLEMSPROFIL

Allerede medlem?

Du kan med fordel logge ind.


LOG IND HER

Annonce ♥


Annoncer