sarahb_dk

Sove sammen natten før brylluppet?

81 indlæg i dette emne

Vi har ikke snakket om det endnu, men regner med at vi sover hver for sig. Både fordi det er mest praktisk også synes jeg det er en sød tradition. Vil heller ikke have at han ser kjolen før i kirken :)

Men man skal helt klart gøre hvad man selv har det bedst med, det er trods alt jeres dag også er det bare ærgeligt hvis folk mener man absolut ikke må sove sammen

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Selvfølgelig skal I gøre, som I selv synes er bedst. Det er jo bare en tradition, og ikke en lov!

Personligt synes jeg det er lidt sjovt at holde traditionerne. Da vi blev viet sidste år sov jeg hos mine forældre, og han derhjemme. Han blev så hentet af sine forældre, og vi mødte først hinanden på rådhuset lidt før vielsen dagen efter.

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Vi har booket værelse til mig på feststedet, hvor vi skal gå og pynte borde om fredagen - og så spiser vi sammen og siger farvel som kærester.. Så kommer min veninde og overnattet med mig på hotellet, så skal vi have lidt asti og dulme mine nerver.. H2b tager hjem og sover selv.. På bryllupsdagen kommer h2b's forlover og hjælper ham i tøjet, og de følges over til kirken.. Min veninde hjælper mig i tøjet og der kommer en frisør og sætter hår og ligger vores makeup.. Og så følges vi ind til kirken.. :)

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Jeg tror, at vi kommer til at sove sammen :) Jeg går ikke så højt op i alle de der traditioner .... laver mine egne traditioner, haha. Vi har lejet en hel gård, hvor vi skal overnatte og en del af gæsterne også kommer til at overnatte - og min mor og far osv kommer over tors/fredag for at hjælpe med det sidste .... jeg daffer så afsted til frisøren om lørdagen og så kommer vi ikke til at se hinanden før i kirken .... ikke på vilkår om han kommer til at se mig i kjolen før i kirken :)

Men jeg sover nu engang bedst, når han ligger ved siden af .... og vil helst gerne ha min nattesøvn, sådan nogenlunde hvad self er muligt, inden dagen, så jeg ikke er totalt smadret fordi jeg ikke har kunnet lukke et øje, da han ikke er ved siden af. 00000858.gif

Redigeret af MariaSchmidt
0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Vi sover sammen. Vi kunne sagtens finde et andet sted at sove til min mand, men synes faktisk at det er lidt specielt at have den sidste aften sammen.

Nu hælper det jo også at den honeymoon hytte vi har har egen jacuzzi i baghaven, hvor jeg regner med at vi skal sidde med et glas champagne og hygge inden vi går i seng. Om morgenen dapper min mand så over og spiser morgenmad med mændene i vores familier, og gør sig klar med dem - mens jeg får mine to beach babes og min mor over til mig. Vi skal giftes 12.30 - så regner med at have god tid til al tøsesnakken - og til at nerverne melder sig. Så jeg glæder mig faktisk rigtigt meget til at have et roligt øjeblik med min mand, hvor vi lige kan nå at se hinanden i øjnene og nyde at være sammen inden det hele går løs dagen efter! :)

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Jeg smider ham ud dagen før, da jeg skal hygge med mor og min brudepige.....

og da vores lejlighed er tættest på kirken er det mest praktisk, da jeg jo nok tager længst tid om at blive færdig......hi hi

Og som nogle af jer andre siger..... Man skal opbygge lidt spænding ;o) Men det er mig!

Kram herfra.

Redigeret af JeanetteL
0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Vi sover heller ikke sammen, men jeg synes helt sikkert man skal gøre det, som er bedst for en selv... Han blir hjemme med sin forlover og jeg tar ud til mine forældre. Vi er temmelige traditionelle, så selvfølgelig skal H2B ikke se mig før i kirken og så tror jeg mine forældre synes det er super hyggeligt at ha mig for dem selv den sidste dag :)

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Vi sover sammen, men også kun fordi at mine forælder fra d 1/5 skal flytte til et minder hus......Ville ellers gerne há haft en sidste nat i mit barndomdhjem :(

Så jeg sover hjemme sammen med mand og unger, og efter at ha været til frisør, køre jeg så hjem til mine forælder hvor jeg skal ha kjole på :)

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Annonce ♥

Vi har valgt at sove sammen. Dels fordi det nu bare er rarest (jeg sover ikke godt uden min kære H2B) og dels fordi vi ved at der kommer folk og laver æresport aftenen inden. Så bliver det for besværgerligt hvis jeg først derefter kan tage hjem til mine forældre.

Så planen er at vi sover sammen og så kører jeg hjem til mine forældre og får ordnet hår og kommer i kjolen, på den måde går vi ikke ud af samme hus inden vi skal giftes :wink:

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Man skal da klart gøre hvad man selv føler for, det er jo ikke andres store dag, men jeres store dag...

Vi skal ikke sove sammen, jeg syntes også der er noget magisk ved først at se hinanden i kirken.. Vi skal pynte lokale osv om fredagen, og derefter tager kæresten hjem, og jeg går med min mormor hjem, og så sover jeg ved hende.. På selve dagen kommer min mor så over for at hjælpe mig i kjolen osv, da min mormor har gigt i fingrende, og derfor ikke kan stramme mig ind :-)

Jeg tror bare min kæreste skal være alene, til hans forældre henter ham på selve dagen, men det lader jeg være hans beslutning.. Bliver nok lidt underligt for ham, da hundene skal afleveres i pension om fredagen, så her bliver skisme lidt tomt, hehe..

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Vi ender nok med at sove sammen :biggrin: Vi sover begge bedst med hinanden ved siden af og i vores egen seng.

Vi skal også først giftes kl.16, så der er god tid fra vi står op. Jeg smutter hjem til min mor og bliver klar, min frisør ligger lige ved siden af, og min kæreste bliver hjemme og gør sig klar.

Og vi skal nok nå at blive spændte og savne hinanden alligevel :kiss:

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Åh, jeg ved ikke endnu...

På ene side synes jeg, at det kunne være helt vildt hyggeligt at følge traditionen og at datteren og jeg sov hos min far (min mor lever desværre ikke længere) og at vi 3 sammen kunne spise morgenmad og gå på kirkegården til min mors gravsted med en buket inden datteren og jeg skal til frisør, hvorefter vi skal retur til min far og klædes om...

Men nu har H2B og jeg jo boet sammen i over tyve år, så måske virker det for "dumt" at vi ikke sover sammen...vi må se...hvis H2B synes at det er alt for skørt at vi sover hver for sig, så bliver det nok til at vi bare tager op til min far tidligt på formiddagen og under alle omstændigheder skal vi jo så først ses kl. 15 i kirken...

Jeg synes at man skal gøre som man har det bedst med! :)

Under alle omstændigheder er der nok størst chance for at få mest søvn hvis man sover hjemme og ligger i ske med sin tilkommende.. :wink:

Redigeret af Luciabruden
0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Jeg sover hjemme hos mine forældre og Christian sover hjemme hos sig selv.. Vi bor ikk sammen endnu. På selve dagen kommer 2 af mine veninder, der sammen med min mor skal hjælpe mig i kjolen.

Hos Christian kommer der et vennepar, og er sammen med ham, og så følges de til kirken.

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Hej Piger!

Vi sover da sammen. Vi har lejet hotelværelset fredag aften til søndag morgen, og det er meningen, vi tager forskud på bryllupsnatten, da vi vil feste igennem til den lyse morgen. Og så er der altså bare sjovere ting præcist den dag end lige sex...

Så det bliver til en hyggelig og romantisk aften bare ham og jeg, med en gåtur omkring den herregård vi skal holde festen på, udsigt over ne lille sø, et glas champagne, og ro til at glæde sig sammen, putte sig ind i en ske under dynen og hvile lidt i hinanden. Om morgenen spiser vi tidligt sammen og så har han formiddagen til at finpudse sin tale, komme i bad og i tøjet, og nå at få nerver på ;-)

det tager 2-3 timer hos min frisør og 1 time hos make-up damen (husk lige at sætte tid af til det piger...) og så er der kørsel, en time om at komme i kjolen, snakke af med mor og far, få styr på min lille brudepigedatter, have ro til lige at få tankerne sat, nå at se brudebuketten, måske få et før billede af os alle, og komme i bilen og afsted til kirken.

For at nå dette skal jeg køre klokken 8 om morgenen... og det er en realistisk tidsplan...

Men hvordan jeg skal få 2-3 timer til at gå med at sidde stille med hovedet uden at blive vildt nervøs det ved jeg godt nok ikke :-) Måske jeg skal tage en telefon med og tøsefnidre med en veninde der alligevel sidder på en færge i den anden ende af landet på vej til brylluppet? Så får vi da snakket - nu hun nok ikke kan være der på dagen :-)

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Herhjemme tror jeg heller ikke, at vi skal sove sammen natten inden.. men det er nu også mest af praktiske årsager.. Han tager hjem til sine forældre, og jeg til mine, da der er nogle ting, vi skal have ordnet begge steder..

Jeg synes da bare i skal gøre, som i føler for.. helt ærligt, så siger "reglerne" jo, at man ikke må have sovet sammen nogensinde før brylluppet, men det er der jo heller ikke mange der overholder, så hvad skulle den ene nat gøre af forskel??

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Nej i skal da helt klart gøre det som i føler for :)

Min personlige mening er at man skal tage de traditioner man selv ønsker og gøre det til SIN dag

Enig :) Vi skal også sove sammen.. I og med at vi er 250 km væk hjemmefra, i en feriebolig kun os 4 :D

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Vi sover hver for sig....netop for at han ikke må se kjolen, og at det betyder ulykke hvis man forlader huset sammen samme dag man ska vies :)

Han sover hos sin bror (forlover) og jeg sover hjemme....og så kommer min frisør-veninde osse og sover :)

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Log ind for at besvare

Folk bliver vildt glade for svar!

Ikke medlem endnu?

Opret dig gerne. Det er gratis og tager 10 sekunder.


OPRET NY GRATIS MEDLEMSPROFIL

Allerede medlem?

Du kan med fordel logge ind.


LOG IND HER

Annonce ♥


Annoncer