Guest anne_stokholm

Vores bryllup den 10.09.11

244 indlæg i dette emne

Annonce ♥

Annonce ♥

Annonce ♥

Jeg sendte jer 1 million tanker i går, nu er I gift og du er fru... (jaix, det lyder altså lidt konet ;)) - lyder lidt federe på engelsk.

Vejret var jo perfekt, ihvertfald her i Kbh, og håber det var lige sådan i Jelling. Endnu en gang tillykke med i går, og NYD hvedebrødsdagene.

Kærlige hilsner

Camilla.

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Nu som gift kvinde.... :loveshower:

Det var en helt fantastisk dag! Det hele gik over al forventning og Sonni og jeg nød bare at være sammen med så mange dejlige mennesker og vores familier, som havde overrasket os så godt med at have været gået sammen om en helt masse overraskelser! Jeg vil rigtigt gerne skrive hele dagen ned for at kunne huske alle detaljerne, men det må vente til jeg har fået fordøjet alle indtrykkene.. :rolleyes:

Men hvis jeg kort skal opsummere den mest fantastiske dag i vores begges liv med nogle stikord så kan det beskrives sådan her:

Hyggelig og rolig formiddag, ekstrem nervøsitet i kirken, glædestårer, skønsang, Chevrolet-køretur, perfekt vejr, uhøjtidelig og afslappet stemning hele vejen igennem, masser af grin og god stemning under middagen, fantastisk band med fyldt dansegulv, og afslutning på natten med lyn og torden i det fjerne på den overdækkede terrasse med de sidste gæster under tæpper og terrassevarmere. :loveboard:

Det var så fantastisk, og så vidunderligt at se næsten alle gæsterne til brunch i morges hos mine forældre. Vi kørte fra Jelling ved 15-tiden efter at have pakket alle de overvældende mange gaver ned i bilen, og her til aften sidder vi med pizza, chips og cola og skal hygge med film her om lidt...

Derudover kan jeg da lige informere om at Sonni tilfældigvis lige havde købt sig selv en iPad om fredagen (arrrgghhh - alt det for ingen verdens nytte.., tilfældigvis blev han så endnu mere glad for dørskiltet :lol: )...

Derudover var jeg MEGA sej til talen og det gik over al forventning :cheerleader3:

Til sidst - 1000000 gange tak for alle jeres lykønskninger - det er jo helt vidunderligt at sidde og læse igennem :ilovebryllupsklar: jeg har desværre overhovedet ingen billeder lige p.t. Men skal nok smide et billede her i min planlægningstråd så snart jeg får lidt sneak-peaks fra gæsterne.

Redigeret af anne_stokholm
2

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Ihhh hvor lyder det til at have været en helt igennem fantastisk dejlig dag. Glæder mig til at høre mere. :ilovebryllupsklar:

...... Og FEDT at talen gik så godt. Jeg selv er begyndt at blive lidt nervøs for min. Har stadig kun skrevet 1/3 og resten er stadig opppe i mit hovede. Tror ikke jeg når at øve den igennem som du gjorde, men nu må vi se. Du er blevet mit forbillede med hensyn til talen :thumbsupsmileyanim:

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Søde Anne....TILLYKKKKEEEEE med i lørdags :cheerleader3:

Jeg ville SÅ gerne ha' set dig gå op af kirkegulvet, men jeg var desværre ikke hjemme...ØV :shooter:

Men hvor er det dejligt at høre at I havde et fantastisk bryllup og glæder mig helt sindsygt til at se billeder :loveshower:

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Søde piger... Har forgæves forsøgt at uploade et billede til jer via iPad.. Men det kan jeg ikke finde ud af... :rolleyes: Så I må vente til jeg er hjemme igen lørdag...

Paris er vidunderlig og lun, og vi får slappet en helt masse af sammen og fordøjet alle indtrykkene fra i lørdags. :loveshower:

Ved at billederne fra receptionen er på vej, og flere af gæsterne har også skrevet at de har billeder til os :thumbsupsmileyanim: Så der skal nok snart komme et sneak peak eller to samt en begyndende beretning - glæder mig super meget til at begynde at skrive på den, men er også lidt bange for om alle indtrukne de forsvinder hvis jeg ikke får begyndt i tide... :rolleyes:

Stort kram fra Madame Stokholm Jacosen :thumbsupsmileyanim:

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Så kom vi hjem fra skønne og lune Paris til noget af et efterårsvejr i Kbh... Men intet er så skidt at det ikke er godt for noget, for det betyder at jeg endelig kan få postet et par billeder fra vores store dag :loveshower:

Jeg poster et par stykker, og går ellers og venter ellers på flere billeder, så jeg kan begynde en beretning.... :cheerleader3:

Min smukke mand og jeg med masser af ris i håret...

2mpn9c8.jpg2je1w5j.jpg1t7n2p.jpg

3

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Log ind for at besvare

Folk bliver vildt glade for svar!

Ikke medlem endnu?

Opret dig gerne. Det er gratis og tager 10 sekunder.


OPRET NY GRATIS MEDLEMSPROFIL

Allerede medlem?

Du kan med fordel logge ind.


LOG IND HER

Annonce ♥


Annoncer