Sign in to follow this  
Followers 0
philrik

Vores bryllup d 7/5-11

4 posts in this topic

Vores dag startede lidt i 5 om morgenen, da vores søn stod op..... Meget irriterende;) Min dejlige (på det tidspunkt om morgenen) kæreste smed mig i seng igen, så fik lige et par timer mere Op igen omkring kl 7.30 og så var det tid til bad. Så kom mine forældre og min far og min H2B ordnede de sidste ting ved festlokalet alt imens min mor rullede mit hår op. Mine forældre tog vores 2 ældste børn med sig og så havde vi lidt ro Kl 10 fik jeg ordnet negle og kl 11 kom frisøren og ordnede hår. Svigermor kom kl 12.30 med brudebuket og brudekjolen. Min svigermor havde syet min kjole og den var/er super flot. Min H2B kørte så op til sin mor og skiftede tøj og kørte sammen med sin forlover (hans søster) til kirken. kl 13.30 skulle jeg ha lagt make-up den var færdig kl 14.30 og så skulle det gå stærkt med at få kjole på og lige få styr på de sidste ting. Ud i bilen sammen med min far og vores 2 ældste børn, som var så seje og se på i deres flotte tøj Først da jeg stod i våbenhuset begyndte mine ben og ryste.Nå men kom dog op af kirkegulvet og præsten var fantastisk. Det skal lige siges at vores yngste også blev døbt den dag

Og så var HAN min Udenfor kirken fik vi lige taget billeder af os alle 5. Skal lige finde ud af at få uploadet billeder og så vender jeg tilbage med mere, hvis I vil hører mere????

Vi fik noget og drikke bag kirken, for vores børn skulle hjem til deres barnepige. Da vi havde sagt farvel til børnene tog vi med fotografen ned til Esrum sø og fik taget billeder. Fotografen er min mands søsters kæreste. De bor i Mexico, så er der er bryllupsbillederne lidt anderledes, så jeg er så spændt på at se de billeder. Min far kørte bilen og fik rigtig mange lykønskninger til os imens.Det tog ca 45 min og få taget billeder og så var det tilbage til festlokalet, hvor alle gæsterne havde fået lidt frugt og lidt øl og vand. Som velkomstdrinks fik vi champange. uhm uhm. Godt nok kun en Asti til 44kr i Netto, men den smager fantastisk. Vi havde lige lidt tid til at åbne nogle gaver. Og der var mange. Vi var ret overrasket, for vores største ønske var en ny seng, så vi havde ikke regnet med at der var så mange. Og den første vi åbnede var EN NY SENG, jubii;) Den var vi ude og købe i mandags og den kommer midt i næste uge. Ellers fik vi super mange lækre gaver og der var også en masse lækre gaver til vores yngste.

Vender tilbage senere

Edited by philrik
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Annonce ♥

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0

Annonce ♥


Annoncer