senia

En okay polter men intet wauw

47 indlæg i dette emne

Jeg havde glædet mig helt vildt til min polter, mest fordi min svigerinde havde smedet en stemning op til den helt store guldmedalje. Så jeg var sikker på at det blev lige så vildt og grænseoverskridende som jeg havde fortalt alle mine veninder og familie om at jeg ønskede....

Blev hentet af en veninde under påskud for at vi skulle til karneval i Aalborg. Istedet kører vi om på en parkeringsplads hvor alle de andre ventede.

Jeg fik en sommersby i hånden, bind for øjnene og så kørte vi...so far so good

Da jeg får bindet af er we ude ved en "actionpark". Super fedt. Vi skulle så ud og spille paint ball. "Super start" tænker jeg. Har prøvet det før, men fedt som opvarmning til at det andet sjove. Og det var super sjovt, specielt fordi jeg var pakket ind i boble-plast så jeg ikke skulle få blå mærker. Dog en smule varm at rulle, hoppe og løbe rundt i...men sjovt fundet på!

Derefter fik vi lidt og spise og mødtes kort med drengene som skulle ud og køre ATV (snyd). Derefter fik jeg et grimt men sjovt kostume på: lyserød kort page paryk, blomsterkæde og shot-glas i kæde om halsen + sommerfuglevinger (Lyder ik af meget, men fordi jeg selv havde taget en noget farverig skjorte så skreg det bare til himlen)

Derefter fik jeg bind for øjnene igen og vi kører igen. Da jeg for bindet af igen, står vi ude ved bilka hvor jeg skulle vises lidt frem (en lille dreng pegede på mig og begyndte så at skrige og græde...hmm :)Derefter fik jeg bind for øjnene igen og vi kørte denne gang til gågaden hvor jeg skulle på den lokale bæver-dinger(ja det er et ord i Jylland :)og drikke en mokai på 10 min.

Så skulle vi i bodyshop hvor jeg fik lagt ansigtsmaske, masseret hænder og derefter makeup der matchede min udklædning.

Derefter kørte vi hjem til svigerfars hus hvor vi drak lidt og gik i bad.

Så kørte vi tilbage til byen og jeg var så spændt på hvad vi så skulle opleve. Hold da op jeg blev skuffet......bowl´n´fun! Har tidligere fået dårlig mave af at spise derinde og det fik jeg igen. JEG havde det ikke så skidt, men det havde maven. Heldigvis var det ved at være ovre efter tre toiletbesøg og ja...så skulle vi bowle. Det var slet ik sådan, jeg havde set min polterabend, men samtidig forsøgte jeg bravt at lade som om at det bare var pisse sjovt, fordi det jo er blevet gjort i den bedste mening (forhåbentlig) men indeni var jeg bare så ked af, at de havde troet at det bare var indbegrebet af mig. Jeg sad under hele middagen og håbede på at de bare ville tage røven på mig og da vi så endelig stod med bowlingskoene på...ja, I kan sikkert forestille jer det.

Bagefter tog vi ibyen og det var helt klart en god bytur, men min bedste veninde var taget hjem pga kvalme og ondt i maven efter maden, og det var kun 4 af de resterende (inkl. mig) der var klar til at feste. Stemingen var gået død for mange, nok fordi det havde været så low key, at det ikke kunne holde gang i folk.

Jeg sidder bare tilbage med en øv følelse, fordi jeg er typen der er med på DEN VÆRSTE! og de kunne have sat mig til alt og jeg havde taget udfordringen op. Jeg havde sådan håbet på at det var blevet en sindsygt grænseoverskridende dag, specielt fordi det var det jeg havde sagt jeg gerne ville. Kan slet ik forstå at de ik kender mig bedre.

Jeg ved godt at polterabend ikke er den vigtigste dag i ens liv, men det er den enste gang i hele mit liv jeg får en polter abend. Og nu er det for sent at lave om...

Redigeret af senia
0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Øv at du ikke var helt tilfreds. :( Syntes det er okay at du brokker dig. Jeg syntes dog dagen lyder rigtig hyggelig, men undtagelsen af bowlingturen (er ikke selv så meget til bowling) specielt fordi du fik det dårligt. :bearhug: Men som du selv siger, så har de jo næppe gjort det for at genere dig, men alligevel, syntes jeg det er okay at brokke sig lidt. :hug: :hug: :hug:

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Hm jeg kan godt forstå det skuffer dig lidt. Jeg vil også helst have en PB med så mange vilde ting som muligt. Og med vilde mener jeg paintball,fart, gerne lidt fare. Og jeg ville nok ikke være tilfreds med at bowle.

De har jo prøvet at leve op til det med paintball, men bowling passer ikke ligefrem til den personlighed du ligger for dagen i dit indlæg.

Håber at når der er gået noget tid vil du alligevel kigge tilbage på dagen og smile, men du får lige et kram for at lette humøret :bearhug:

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Lige netop...fare og fart!

De kunne have bedt mig om at ligge mig i en mudderpøl og lade som om jeg svømmede hundesvømning, jeg havde virkelig været med på det hele!

Og paint ball var da sjovt, men var jo ligesom prøvet.

I må ikke tro at jeg ik er taknemmlig over at at jeg overhovedet har fået en polter abend, for selve den gestus er helt fantastisk, jeg kan simpelthen bare ikke se hvordan de kunne tro jeg var til sådan noget. Jeg er slet ikke sur, jeg er bare så skuffet og kunne slet ik sove i går da jeg kom i seng

Redigeret af senia
0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Øv hvor træls.. Kender godt lidt følelsen - jeg er til dels også skuffet over min. Det slår bare det hårdere når man føler de har ramt helt ved siden af. Folk man troede kendte en så godt, og så er de bare helt galt på den.

Jeg håber du med tiden kan tænke tilbage på det som en god dag. :)

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Lige netop...fare og fart!

De kunne have bedt mig om at ligge mig i en mudderpøl og lade som om jeg svømmede hundesvømning, jeg havde virkelig været med på det hele!

Og paint ball var da sjovt, men var jo ligesom prøvet.

I må ikke tro at jeg ik er taknemmlig over at at jeg overhovedet har fået en polter abend, for selve den gestus er helt fantastisk, jeg kan simpelthen bare ikke se hvordan de kunne tro jeg var til sådan noget. Jeg er slet ikke sur, jeg er bare så skuffet og kunne slet ik sove i går da jeg kom i seng

Jeg læste det slet ikke som om at du var utaknemlig. Men bare skuffet, og det syntes jeg er helt okay at være. :bearhug:

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Nu tillader jeg mig altså at udfordre dig lidt på din skuffelse! Håber det er ok, for det er gjort i bedste mening.

Jeg kan godt forstå at hvis man selv bruger mange kræfter på et bryllup at man så gerne vil have alt skal være helt perfekt:) Men du må jo huske på at en Polterabend ikke kun drejer sig om dig - selvom det naturligvis er dig der er i centrum (hvilket det da absolut også lyder til du har været:) ). Det drejer sig jo også om at dem, der arrangerer den (og betaler!!!) også skal hygge sig og have en god dag. Og det kan jo være at de ikke alle synes de grænseoverskridende ting er særlig fede. Det kan være der er en af dine veninder, der har overtrådt en kæmpe grænse ved at skyde painball og synes det har været supervildt!

Jeg har lige arrangeret en polterabend og der var den store udfordring at bruden ligesom dig er til supermeget action og aktivitet, - det er alle deltagerne bare ikke og det er også vigtigt at de får en god dag. Så jeg tror det endte med at være supergrænseoverskridende for deltagerne (der måske egentligt ikke ønskede at overskride de grænser men gjorde det for brudens skyld) men ikke for bruden. Og øv, hvor ville jeg være ked af det hvis hun havde skrevet at hun var skuffet som dig, fordi vi også tog hensyn til at de mennesker, der elsker hende har en god dag:)

Og så skal du tænke på, at selvom I ligger rigtig mange penge og kræfter i et bryllup, - så gør dine tætteste det altså også. Personligt har jeg snart brugt 9.000 kr og mange, mange, mange timer på det bryllup jeg skal til (polterabend, underholdning, gave, kjole, undertøj der passer til kjolen etc. etc.). Og det gør jeg rigtig rigtig gerne, - men igen, hvor ville jeg være ked af det hvis man så fik sådan en spand koldt vand i hovedet som gæst og polterabend-arrangør efter at en andens bryllup har været mit absolutte hovedfokus både økonomisk og tidsmæssigt de sidste mange måneder!

Så jeg håber, at du kan finde det positive frem og se tilbage på en god polterabend og frem til et fantastisk bryllup med de mennesker, de rholder af dig.

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Jeg kan godt forstå at du er skuffet. Og det har du selvfølgelig ret til at være. :bearhug:

Jeg er uenig med Anonym22 om at det er lige så vigtigt at dem der arrangere PA skal lave noget de synes er sjovt. Min holdning er helt klart at man skal arrangere noget som bruden vil synes er sjovt. Det er jo hendes PA. :balloon: Jeg er sikker på at gæsterne vil have en god dag på trods af at deres dag måske overskrider nogle af deres grænser. Hvis de synes en aktivitet er for grænseoverskridende kan de melde fra på den.Det kan jo være svært at ramme plet ved alle der deltager. Derfor synes jeg som skrevet tidligere at det vigtigste er at aktiviteterne rammer det bruden ønsker. :thumbsupsmileyanim:

Selv havde jeg en fantastik PA med poledans og waterballs. :cheerleader3: Efterfølgende har jeg fået ad vide at de i starten havde talt om at indspille en sang og lave nogle fysiske aktiviteter i en hal. Min søster havde meldt tilbage til mine veninder at hun ikke syntes at det var det rigtige for mig og det er jeg glad for. Jeg er sikker på at det havde været hyggeligt med aktiviteter i en hal men det kan man jo altid arrangere. Mht sang så synger jeg virkelig ikke godt og ville have syntes det var pinligt at skulle stå og være til grin foran mine veninder og familie. Dans og waterball er helt klart meget mere mig og så var alle med. :thumbsupsmileyanim:

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Nu kan man jo lade være med at sætte de andre deltagere til noget de ikke vil og så bare udfordre bruden til at gøre det, hvis fx ens mor er med ville jeg da heller ikke bede hende om at hoppe på en stripperstang, selvom bruden måske syntes det var sjovt.

Jeg sys det er okay at være lidt skuffet, det handler jo om at du regnede med at de vidste hvad du ville, og så var bowlingdelen også bare uheldig.

1

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Hørt sunspirit, jeg er helt enig.

Jeg ville også hellere rulle mig i mudder i en park med picnickurv med halvtørre hjemmelavede sandwiches og kolde øller end at fejre min PA i en bowlinghal (den første del er nemlig heller ikke så dyr, og alle kan være med). Andre har lyst til noget andet, men jeg satser da stærkt på at mine PA-buddies ved hvilken del JEG er til.

Det er vel dét der er essensen - Senia og bowling er ikke det bedste match (til gengæld ser du noget så funky ud med en lyserøde parykcheerleader3.gif ).

Men Senia, jeg håber skuffelsen lægger sig og at du tænker tilbage på alt det fede. Bobbleplast i paintballkamp er temmelig cool - og Body Shop synes jeg jo altid er skøn. Om lidt skal du giftes - wuhuuu.

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Hvis min veninde var til hvad som helst, så havde jeg kunne finde på at sætte hende til hvad som helst, mens vi andre forskånet bare så til mens hun var til grin :thumbsupsmileyanim:

Jeg gider ikke selv alt muligt vildt, men faktisk synes jeg selv at min egen PA til mit første bryllup var en noget flad oplevelse med spisning ude (hyggeligt) og bagefter bowling (som bare var sådan almindeligt kedeligt) men alt i alt var jeg glad for 1) at det var lykkedes dem at holde noget 2) at ALLE relevante var tilstede 3) At de virkelig tog fusen på mig mht. hvornår og hvordan, så selvom arrangementet var lidt tamt, så var jeg bare lykkelig over at det var der.

Min daværende mand havde nogle rigtig lade venner. Jeg endte med at arrangere hans PA i smug og jeg betalte endda også for den - jeg havde bestilt gokartbane og så var de ude og spise + i byen bagefter. Jeg gav forloveren et stort kontant beløb til at de alle kunne blive deejligt fulde i byen og så kom jeg og hentede dem om natten, når vennen ringede. Jeg undrer mig stadig den dag i dag over, at dén ellers gode ven ikke havde arrangeret noget og dels undrede jeg mig faktisk også over, at han tog i mod mine penge, men ikke bare sagde at de som venner selvfølgelig betalte herfra - fx. mad og bytur til gommen. Men "hul i det", men exmand var lykkelig :cheerleader3:

Redigeret af MacMus
0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Hej du.

Hvor er det øv, at dagen/oplevelsen ikke levede op til det du havde forventet og håbet på. Jeg ved bare hvor skuffet jeg ville blive, især fordi jeg har arrangeret de bedste poltere selv. Bla med faldskærmsspring, og en veninde der kom på scenen til en koncert og skulle synge en duet med bandet o.m.a... ;-)) Jeg frygter af den grund hvad de vil udsætte mig for :bestwishes:

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Forstår godt din skuffelse.

Skulle selv arrangere en PA sidste år og kan sige at det var en udfordring for størstedelen af veninderne studere og havde derfor næsten ingen penge at ligge i det. Derudover havde bruden klistret kalenderen så godt til at der kun var 2 datoer at vælge mellem og riiiigtiiig mange kunne ikke disse dage :( Vi endte med at være brud+3brudepiger/arrangører+1veninde. og budgettet lå desværre stadig lavt, så den stod på morgenmad i madsbyparken (gratis, da brudens mor betalte) og derefter til paintball hvor vi mødtes med gommen (ikke hans PA) og nogle drengevenner og spillede mod hinanden, derefter hjem til en af os og drikke os fulde og spise aftensmad og gøre os klar til byen hvor vi havde bestilt 2 timers fri bar. Da byen åbnede kom drengene igen og festede med os til den lyse morgen :cheerleader3:

Og bruden gik selvfølgelig i fjollet tøj hele dagen!

Det jeg nok bare ville sige med denne lange lange forklaring er at det kan være en stor udfordring at arrangere an PA i brudens tegn! Er sikker på at dine veninder har gjort meget for at du skulle have en skøn dag, og så er det surt at de ikke har opfattet at du ville have action (og ikke i form af paintball)

I kan jo evt arrangere en PA vol2 hvor du er med over planlægningen. En rigtig god veninde tur for det har man nok også behov for selvom man er mand og kone.

Redigeret af Mannie
0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Beklager, men jeg synes, det er lidt forkælet at brokke sig så meget.....selvfølgelig skal polter helst være i bruden/gommens ånd, men der er også både budget og poltergæsterne (som måske ikke alle er med på den allerværste) at tage hensyn til. Jeg synes, at forventningerne (og budgetterne) til polter tager overhånd for mange, og måske var det værd at tænke på dagen som en mulighed for at være sammen med dejlige mennesker og så bare tage den derfra?

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Enig, jeg er ved at planlægge en PA for min veninde hun har selv sagt at det skal være et beløb hvor folk kan være med. hvis hun vælger at brokke sig over det vi finder på vil jeg blive slemt skuffet, de fleste aktiviteter koster en del pr stk og hvis en hel dag skal fyldes ud bliver det meget dyrt. mhv. den studerende.

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Men ville I ikke også være skuffede, hvis der bliver lagt op til at det bliver helt vildt (af folk der virkelig kender dig godt), og at det så bliver lige modsat. Så har arrangørene af polterabend jo selv sørget for at forventningerne var høje.

Og så har jeg jo heller ikke brokket mig til dem der arrangerede det, men til jer.

Og det jeg var ude efter, var IKKE at de skulle bruge mange flere penge på dagen, men at der skulle have været flere "vilde" indslag, som, for dem der er kreative, ikke behøver koste én klejne

Redigeret af senia
0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Jeg kan sagtens sætte mig ind i at du er skuffet... Det samme her!

Jeg havde egentlig fået afvide at jeg ikke ville få en PA da min kusine ikke kunne overskue at planlægge (vi fortalte sidste år i juni at vi skulle giftes) på så kort tid. Hun må ha' fået dårlig samvittighed, da hendes mand skulle med til H2B's PA i går. Gudskelov at den gik super...

Min PA foregik så også i går. 6 piger hentede mig med tre babyer, hvor jeg selv skulle køre, vi spiste brunch i 2 timer og så sagde de farvel. Så stod jeg der! Fed dag. Ville hellere have undværet helt. Men må indse at jeg åbenbart kun er 20 kroner og to timer værd.

Har så meget lyst til og melde ud hvordan jeg har det.. Men tror jeg venter til efter brylluppet. Heldigvis har jeg min dejlige H2B.

Men en komplet latterlig dag i går. ØV!!!!!!!

1

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Jeg kan sagtens sætte mig ind i at du er skuffet... Det samme her!

Jeg havde egentlig fået afvide at jeg ikke ville få en PA da min kusine ikke kunne overskue at planlægge (vi fortalte sidste år i juni at vi skulle giftes) på så kort tid. Hun må ha' fået dårlig samvittighed, da hendes mand skulle med til H2B's PA i går. Gudskelov at den gik super...

Min PA foregik så også i går. 6 piger hentede mig med tre babyer, hvor jeg selv skulle køre, vi spiste brunch i 2 timer og så sagde de farvel. Så stod jeg der! Fed dag. Ville hellere have undværet helt. Men må indse at jeg åbenbart kun er 20 kroner og to timer værd.

Har så meget lyst til og melde ud hvordan jeg har det.. Men tror jeg venter til efter brylluppet. Heldigvis har jeg min dejlige H2B.

Men en komplet latterlig dag i går. ØV!!!!!!!

Ej det lyder da også totalt latterligt - som du selv siger, kunne de lige så godt have ladet være, eller i hvert fald ladet være med at kalde det en PA.... Det eneste der manglede, var at du liiige skulle køre alle 6 hjem, og så skifte bleer på ungerne.... :shooter:

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Hej Senia (og andre)

Jeg har tænkt på dig hele dagen i går, hvor jeg tudede og tudede fordi min PA var noget af en skuffelse ligesom din - ikke fordi der ikke var arrangeret noget eller at folk ikke dukkede op - det havde bare glemt, at jeg også skulle være med, og at sådan en dag vist plejer at handle om bruden.

Jeg er vist ligesom dig - jeg synes udfordringer er fede, jeg er ikke bange for at gøre mig til grin, jeg er udadvendt og kan godt lide mennesker - og jeg elsker når tingene er skæve og originale. Det kan jeg selvfølgelig ikke forvente af andre folk, men jeg VED jo at min søster på mange måder er ligesådan, og hun har også givet udtryk for at den PA, var der bare styr på og hun og mine venner har glædet sig. Det har jeg jo så også.

Jeg blev hentet i lørdags herhjemme kl. 13 cirka. Mine dejlige venner havde hygget sig om morgenen og havde klædt sig ud som dyr. SJOVT! Og så havde de tænkt at jeg kunne være dyrepasseren...det er jeg selvfølgelig klar på, men der er bare ingen der har overvejet, at jeg måske så også skulle klædes ud, så de spørger i stedet mig om jeg måske har en sjov hat og noget papir, og nogle sikkerhedsnåle. Øhm jo det finder jeg da... så der bliver lige skrevet "dyrene må ikke fodres" på et papir som bliver hæftet på mit helt almindelige tøj. Tænker ikke nærmere over det dér, jeg er bare glad for at se dem og glæder mig til hvad der skal ske.

Så kører vi med off. transport ud i en hal, hvor vi skal spille human bordfodbold. Det var sjovt, jeg har prøvet det før, men det gør det jo ikke mindre hyggeligt. Derfra tog vi taxaer til stranden og rendte rundt for at lede efter næste aktivitet. Det var sådan noget bodybumping, hvor man var inde i en oppustet bold og skulle vælte hinanden. Rigtigt sjovt, og jeg fik lov til også at prøve en waterball, som de tilfældigvis havde derude. Da vi var færdige, havde vi været afsted i 4 timer, og jeg glæder mig jo til hvad vi så skal.

Vi tager taxaer hjem til min veninde, hvor de havde bestilt mad udefra...og det var så det. Der var intet andet planlagt, andet end at de synes jeg skulle drikke mange shots. Og så har en eller anden fandeme også mistet min pung, så jeg er ved at ringe rundt til politi og alt muligt og kommer formentlig til at miste en masse penge, som ligger deri sammen med dankort, kørekort osv. Fed afslutning.

Jeg synes selv, at jeg lyder så egocentreret, fordi folk VAR der jo. De var glade for at se mig, nogen havde bagt og de havde været ude og finde udklædning. Jeg havde bare håbet, at der var mig der ville være i centrum. Jeg havde håbet vi skulle ud imellem andre mennesker, at jeg var blevet sat til at synge i metroen eller sådan noget, at der var arrangeret lege...det behøvede ikke at koste en krone. Men i stedet var det min søster der blev stoppet af de få mennesker vi mødte, fordi de troede at det var hende, som skulle giftes...og det var ligesom heller ikke rigtigt mig bilerne dyttede af. Jeg sad hele aftenen hos min veninde, og tænke "om lidt sker der et eller andet", men i stedet måtte jeg til sidst spørge om vi så ikke kunne spille et eller andet....men de havde hverken kort eller terninger, så det kunne vi ikke. Det ville have været en fin lørdag...hvis bare det ikke lige havde været min polterabend.

Hvor er jeg bare skuffet, og man KAN jo ikke sige det! Det ville jo være mega-utaknemmeligt, med fare for at nogen bliver fornærmede op til brylluppet. Så jeg har bare siddet og hylet med M og har ikke sovet hele natten (det har i det hele taget været en sindssyg skod-uge). Jeg trængte bare til at lave sjov, og troede at især min søster (som jeg jo ved er arrangøren) kendte mig meget bedre end det. Jeg har endda hintet lidt, hvad jeg synes er sjovt og har fået et par stikpiller om, at det skulle jeg bare ikke blande mig i, og i lørdags fik jeg også en enkelt. Men jeg har altså ikke blandet mig andet end at sige, hvem jeg gerne ville have med (fordi mange ikke kender hinanden og det er et stort bryllup).

Nå, dejligt lige at komme ud med det. Jeg er virkelig ærgerlig over, at sådan en PA kommer jo ikke igen...og at JEG var den den kedelige til min.

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Hej Cecilie! Mega mega øv for dig. Jeg synes virkelig, det er træls for dig, at din PA på ingen måde levede op til dine forventninger. Og jeg synes faktisk du har ret i, at de godt kunne have tænkt på noget sjovt udklædning til dig også, når det nu var det, der var "temaet".

Det lyder mest som om, de har gået mere op i, at arrangere noget "sjovt", end i hvem det skulle være til. Synd for dig, at du ikke følte dig i centrum på din PA, når du sådan havde glædet dig :bearhug:

Sjovt, at du gerne ville synge i metro osv. Det er min største skræk, jeg tror ikke jeg ville blive glad for sådan en overraskelse :biggrin:

Kram herfra!

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Log ind for at besvare

Folk bliver vildt glade for svar!

Ikke medlem endnu?

Opret dig gerne. Det er gratis og tager 10 sekunder.


OPRET NY GRATIS MEDLEMSPROFIL

Allerede medlem?

Du kan med fordel logge ind.


LOG IND HER

Annonce ♥


Annoncer