cmtoft

♥ Vores romantiske bryllupsweekend i Italien ♥

218 indlæg i dette emne

:heart: Velkommen til min beretning om vores helt vidunderlige bryllupsweekend her i Portico :heart:

- vi blev gift den 18. juni 2011

Vores overnattene gaester var inviteret til en hel bryllupsweekend og vi havde virkelig fuldt hus paa vores lille hotel. Vi havde inviteret til faellesmiddag om fredagen, morgenmad og bryllup om loerdagen og soendagsmorgenmad med gaveudpakning som afslutning paa weekenden. Vi havde inviteret 167 gaester, 131 takkede ja og gaesterne kom fra hele 15 forskellige nationer fra flere kontinenter(Sverige, Tyskland, Schweiz, Spanien, Holland, England, Skotland, Australien, Saudi Arabien, Japan, Mexico, Venezuela, Brasilien, Danmark og Italien). Der var flest italienere, naturligvis, men jeg var stolt og glad for at hele 33 danskere var kommet for at dele dagen med os

Jeg skal ikke fortaelle en masse om vores landsby i Appeninerne, Portico di Romagna, for det kan I lase lidt mere om i min planlaegningstraad. Jeg skal derimod goere mig umage med at fortaelle om vores bryllup og vise jer masser af billeder. Ikke mindst fra vores smukke bro, hvor det hele startede for 3 aar siden smile.gif

Hvis du ikke vil have alt det skoenne BK-blabla med saa linker jeg til naeste afsnit i slutningen af hvert afsnit smile.gif

post-46023-0-58838800-1309799148.jpg

Redigeret af cmtoft
1

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Annonce ♥

♥ Fredagsberetningen ♥

Vi havde haft saa travlt hele ugen op til brylluppet og alligevel laa vi vandret i luften om fredagen. Baade min familie, HTBs familie, personalet og saerligt HTBs gudfar og soede kone var i fuld sving. De har drevet hotel og var glade for at tage over. Min kaere HTB har indroemmet, at han maaske havde undervurderet arbejdsbyrden en anelse, men jeg kan afsloere, at alt er gaaet saa fint alligevel :rolleyes:

Fra morgenstunden knoklede koekkenpersonalet med menuen, maendene var igang i oppe i haven og kvinderne var igang med at lave lavendelbuketter, boerneposer og at forberede bordpynt og bordkort til hvert bord. HTB og jeg var mest koordinatorer, men da vi naaede fredag eftermiddag blev vi ogsaa til vaerter :balloons:

Gaesterne ankommer

Ved tre-tiden begyndte familien, mine veninder og vores venner at komme til byen og skulle hilse paa hinanden og finde deres vaerelser. Det var virkelig den helt store glaede og samtidig meget voldsomt at have dem alle samlet her hos mig i lille Portico inde i bjergene :blush: Jeg gav lidt slip paa bryllupsforberedelserne, for nu var der virkelig ikke saa meget, jeg kunne goere laengere, bare nyde og vaere tilstede...

post-46023-0-43640300-1309205494.jpg

Redigeret af cmtoft
1

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Faellesmiddagen

Om aftenen havde vi arrangeret faellesmiddag. Det var lige saa meget fordi det var praktisk, som det var hyggeligt at samles dagen foer den helt store dag ()()

Det var naesten som om vi allerede ankom til vores bryllup, da vi traadte ind i restaurantens store sal :o Svigermor raabte at her kom brudeparret og alle klappede med glaede :lol:

Vi boed velkommen og fortalte om lidt praktiske ting som morgenmad loerdag og soendag, gavebord og gaveudpakning og saa om vores gudstjeneste. Protestanter maa ikke gaa til nadver i den katolske kirke og saa var der den med kirkehaefterne paa to sprog og de smaa danske bidrag til vores gudstjeneste :)

Jeg maatte simpelthen knibe en taare og synke en gang, da jeg fortalte at vi i kirken skulle synge Dejlig er Jorden og bede fadervor paa dansk - og jeg bad hele min familie og mine venner om at synge godt med, for det ville blive a capella, altsaa uden instrumenter til. Der blev da ogsaa helt stille et oejeblik for vi broed ud i latter, men jeg tror alle blev lidt bevaegede :heart:

Jeg havde sagt til svigermor og svigerfar, at det ville vaere helt fint med fade paa bordene, saa folk selv kunne tage. Altsaa at aftenens menu ikke skulle vaere noget saerligt og slet ikke kompliceret :unsure: Det ville svigerfar aabenbart ikke hoere tale om om han havde derfor insisteret paa anrettet forret, helstigt bettegris og dessert. Mums, der blev smaesket og vi havde en skoen foer-brylluppet-middag :biggrin:

post-46023-0-86507600-1309206708.jpg

post-46023-0-91175600-1309206717.jpg

Redigeret af cmtoft
0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

PA overraskelsen

Mine skoenne veninder overrakte min en bog med billeder og smaa fortaellinger fra min PA :loveboard:

Jeg havde ikke set et eneste billede og valgt ikke at spoerge til det, fordi jeg fornemmede, at der maatte komme noget. De plejer ellers at vaere hurtige til at dele ud af godterne, men ikke denne gang (y)

Det er en riiiigtig god bog at have og jeg nyder at kigge i den - ligesom den har vaeret rundt til MANGE, som lige har villet se, hvad det der danske PA handlede om :griner:-

I faar lige lidt billeder herfra :toot:

post-46023-0-96847400-1309207539.jpg

Redigeret af cmtoft
0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

:cheerleader3::thumbsupsmileyanim::cheerleader3::thumbsupsmileyanim::cheerleader3::thumbsupsmileyanim::cheerleader3::thumbsupsmileyanim: :thumbsupsmileyanim: :cheerleader3::thumbsupsmileyanim::cheerleader3:

Jeg bliver nødt til at gå i seng pga vagt imorgen :pokey: , men GLÆDER mig til mere! Har også allerede fællet en tåre... OMG! Tror jeg bliver nødt til at åbne champagne og læse det hele igennem en dag htb ikke er hjemme :fløjt:

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Om lidt bli'r der stille...

Da vi havde spist og jeg havde faaet de sidste gaester paa plads i deres vaerelser, saa gik jeg og mine tre veninder hjem til os for at hente toiletsagerne, min brude make up, alt tilbehoeret og min vidunderlige brudekjole :7himmel:

Jeg pakkede ogsaa lige alt det gaestebog, jeg manglede at lave faerdigt, for den var altsaa vigtig, hvis den kunne naaes dagen efter :blink:

Pigerne gik ned i vores meget rummelige lejlighed med det skoenneste vaerelse at klaede om i. Der er rigtige vintage moebler med masser af moerke traeskabe, spejle og sminkeborde, saa en rigtig droem at skulle goere sig klar i de omgivelser.

HTB kom hjem og vi satte os en stund i sofaen og holdt om hinanden. Det var et maerkeligt oejeblik med alt det vi havde vaeret sammen om indtil da - og saa at skulle klare det sidste stykke selv, uden hinanden, sammen med forventningerne og spaendingen over dagen der skulle komme... Jeg tror vi begge foelte os meget modige og meget traette, da vi gik hver til sit :heart:

Saa kom jeg ned til mine veninder, som havde pyntet hele stuen med balloner, lagt Asti paa koel, stillet an med snacks og saa gaven - et stroempebaand fra nabolandsbyens undertoejsdame :balloon:

Vi befriede kjole, sloer og underskoert for plastikopbevaringen og det var ret magisk at vise dem min kjole, som de skulle hjaelpe mig i dagen efter. Skoene kom frem, sammen med tasken og haarkammen med blomsterne. Det var saa hyggeligt og jeg kunne ikke have haft en bedre aften foer vore bryllup end med de 3 piger GP

Jeg sov virkelig ikke specielt godt den nat, men pyt nu med det... For dagen efter skulle jeg jo giftes :bunny_4:

♥ Slut paa fredagsberetningen ♥

Spring direkte til naeste afsnit her

> saette billeder fra aftenen med pigerne ind <

Redigeret af cmtoft
0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Uuuuuuuh hvor er det skønt at du er igang med beretning min pige! Jeg overvejer meget kraftigt at vente med at læse den til du er helt færdig og så åbne en kold flaske hvidvin og sidde på terassen og læse det hele på én gang... :7himmel:

Men jeg kunne selvfølgelig ikke lade være med at læse din fredagsberetning. Så nu må vi se om jeg kan vente :rolleyes:

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Log ind for at besvare

Folk bliver vildt glade for svar!

Ikke medlem endnu?

Opret dig gerne. Det er gratis og tager 10 sekunder.


OPRET NY GRATIS MEDLEMSPROFIL

Allerede medlem?

Du kan med fordel logge ind.


LOG IND HER

Annonce ♥


Annoncer