cmtoft

♥ Vores romantiske bryllupsweekend i Italien ♥

218 indlæg i dette emne

Tror bare, jeg skal have en pakke kleenex ved siden af mig, mens jeg læser denne her beretning, for den lyser langt, langt væk af: Skønhed, kærlighed, varme og romantik - noget der er så typisk for mit elskede Italien :heart:

Camilla, det kommer ud gennem skærmen, at du og Massi har haft den ultimative tværkulturelle kærlighedsweekend med jeres kære, og det kan altså trække tårer hos flere af os her i dit fødeland :heart:

Glæder mig til at læse meget mere - og se mange flere smukke dejlige og fantastisk romantiske billeder :heart:

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Jeg bliver nødt til at gå i seng pga vagt imorgen :pokey: , men GLÆDER mig til mere! Har også allerede fællet en tåre... OMG! Tror jeg bliver nødt til at åbne champagne og læse det hele igennem en dag htb ikke er hjemme :fløjt:

Uhh, det er ogsaa sensible mig, der sidder og mindes det hele... har lagt bobler paa koel til de "rigtige" billeder er klar :)

Uuuuuuuh hvor er det skønt at du er igang med beretning min pige! Jeg overvejer meget kraftigt at vente med at læse den til du er helt færdig og så åbne en kold flaske hvidvin og sidde på terassen og læse det hele på én gang... :7himmel: Men jeg kunne selvfølgelig ikke lade være med at læse din fredagsberetning. Så nu må vi se om jeg kan vente :rolleyes:

Next step loerdag morgen beretning, saa snart jeg har mine veninders billeder, for de er ligesom essentielle for at kunne berette helt laekkert om den. Saa venter vi bare paa fotografen :)

weeee glæder mig til at læse meget meget mere :cheerleader3:

Ihh hvor er det spændende. :cheerleader3: Venter spændt på mere :ilovebryllupsklar:

Jeg er fan!!!! Jeg glæder mig til meget meget mere, ihhh... :7himmel:

Jeg glaeder mig ogsaa :cheerleader3:

Tror bare, jeg skal have en pakke kleenex ved siden af mig, mens jeg læser denne her beretning, for den lyser langt, langt væk af: Skønhed, kærlighed, varme og romantik - noget der er så typisk for mit elskede Italien :heart: Camilla, det kommer ud gennem skærmen, at du og Massi har haft den ultimative tværkulturelle kærlighedsweekend med jeres kære, og det kan altså trække tårer hos flere af os her i dit fødeland :heart: Glæder mig til at læse meget mere - og se mange flere smukke dejlige og fantastisk romantiske billeder :heart:

Tak, soede pige :kiss:

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Åh hvor lyder det fantastisk indtil videre. Hvor må det have været overvældende med så mange mennesker lige pludselig - og at så er det bare dagen før, det sker. Alt det I har forberedt.

Glæder mig til at læse mere :cheerleader3:

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Jeg har skrevet til min kusine, min soester og til mine veninder, saa jeg haaber snart at kunne starte min beretning fra loerdag formiddag med gode pics :cheerleader3:

De har jo allesammen billeder fra morgenmaden, fra frisoeren og saa fra timerne med mine veninder inden de gaar til kirken og overlader mig til min far, som sleeeeeet ikke var nervoes, for det havde han da set mange gange foer, det der med at gaa op ad kirkegulvet :lol::7himmel::loveflag:

Kan vaere jeg ikke kan lade vaere og ligger lidt teasers i min planlaegningstraad i mellemtiden :badgirl:

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

♥ Beretningen om loerdag morgen ♥

Morgenmaden

Loerdag morgen stod jeg op ved otte-tiden... Jeg havde virkelig ikke sovet saa fabelagtigt, men ok, det var jo selveste dagen, som vi havde arbejdet med og set frem til saa laenge og saa med alt den spaendingsforloesning og hygge med hele min familie og mine veninder aftenen foer :heart:

Jeg tog et bad og vaekkede min ene veninde, som sov i samme vaerelse. Jeg fik min Clarin Beauty Flash Balm paa og rettet lidt her og der med noget kit fra en anden lille daase. Saa lidt concealer de mest noedvendige steder. Uden disse tiltag havde denne brud ikke vaeret den samme :super:

Saa fik jeg pakket min pose med rivesloeret og haarpynt, saa Alfiero kunne vise mig, hvor og hvordan med mit sloer. Men det lange sloer ville jeg ikke udsaette for pose og transport - too pretty og det var samme system med kam alligevel :)

Saa ringede jeg til HTB for at sige godmorgen - han havde sovet godt - naturligvis :shooter: Vi havde paa forhaand aftalt at koordinere foer jeg bevaegede mig ud i byen, for Portico ER bare lille og han KUNNE jo vaere lige der, hvor jeg var! Morgenmaden paa hotellet serveres i underetagen, saa det var smart at jeg kunne lukkes ind ad bagvejen lige ved siden af lejligheden og ikke skulle for langt omkring. Han skulle lige have kagen i fryseren, saa ville han sende en ned for at aabne :tunge:

Oh dio, og saa var der ellers morgenmad med det familie og venner, som var oppe og igang og der skulle snakkes og tages billeder. Jeg fik lidt nerver paa og maatte sidde stille ned og spise det bedste jeg kunne. Maven drillede lidt, kunne jeg maerke, men jeg fik da morgenmaden ned :thumbsupsmileyanim:

Min moster, onkel, kusine, faetter og mormor var ikke ankommet endnu, da vi aftenen foer boed velkommen. Saa maatte jeg lige fortaelle dem om kirken og idet jeg siger til min moster, at i kirken skal vi synge Dejlig er Jorden, saa laver hun den samme som jeg aftenen foer og vi faar lige familietaarerne frem en tur - det var lidt sjovt, for vi er bare alle tudemarie :lol:

En medarbejder blev sendt op for at melde klar bane og min mor, soester og jeg koerte til frisoeren :cheerleader3:

En smaanervoes brud paa dagen :)

post-46023-0-20740500-1309287547.jpg

Redigeret af cmtoft
0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Hos frioeren

Vi ankom faktisk lige ti minutter for sent til frisoeren, men det skete der heldigvis ikke noget ved. Alfiero havde saa godt tjek paa sagerne og han havde 3 piger til at assistere. I italien er der ofte en frisoer, der klipper, en pige, der vasker haar og et par stykker der foentoerrer, styler og assisterer.

Foerst min mor og jeg til vask og hovedbundsmassage - laekkert :rolleyes:

Saa kom min mor i gode haender hos en af pigerne og Alfiero foentoerrede mit haar. Saa blev det kroellet til dens store guldmedalje og derefter sat rigtig flot op. Det endte med en mellemting mellem den ene og den anden frisure fra proeveopsaetningen. Jeg ville gerne have det lidt hoejere end den smukke lavtsiddende opsaetning og det klarede han bare til mere end perfektion. Han sprayede og naalede det hele godt fast, blomsten blev sat fast og han viste mig, hvordan sloeret skulle sidde.

Saa kom min soester til hos ham og vi blev alle tre bryllupsklar :cheerleader3: Vi betalte og blev oensket rigtig god dag og koerte tilbage til Portico. Her blev vi moedt af flere familiemedlemmer, som sad paa Bar Angolo. Bar Angolo er byens bar, som ligger lige ved ankomst og overfor parkeringen. Her blev jeg ogsaa modtaget af jubel hos de lokale bargaester, som insisterede paa at skaale i et glas bobler :balloon:

Alt ialt en god brudemorgen. Vejret var lunt, lidt sol og let skyet, en paen vind fra morgenstunden, som ikke er usaedvanlig. Den skulle laegge sig og det gjorde den heldigvis. Jeg kan godt afsloere at jeg paa et tidspunkt i loebet af dagen saa nogle moerke skyer drive forbi og det blev da heller ikke et bryllup i hoej solskin. Nok det samme, for det havde vaeret varmt og ulideligt, saa varmt som det var uden solen fremme :biggrin:

> her insaettes billeder fra frisoeren <

Redigeret af cmtoft
0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Brudens forberedelser vol. I - godt og blandet

Da jeg kom tilbage til lejligheden ved et-tiden, med koordinering af HTBs udgang, var pigerne stille og roligt i gang med at forberede sig selv. Min veninde blev sendt hjem til HTB for at hente foelgende:

Topcoat til neglelakken

Brudebuket

Havregryn

Rismaelk

Jeg ville gerne lige have lidt vedvarende energi fra havregryn - ogsaa til maven. Saa skulle jeg jo baade spise, have lavet gaestebogen faerdig, have lagt makeup, have neglelak paa og i kjolen. Det var der nu god tid til, for mine foraeldre ville komme ved tre-tiden.

Jeg forberedte en pose, som pigerne skulle stille under vores bord, hvori der var foelgende:

Skiftesko

Rivesloer

Mit lilla pashmina

Mit kamera, just in case

Jeg fik lavet min gaestebog faerdig - aldrig lavet en bog saa hurtigt, men den blev fin, ikke perfekt, men fin. Vigtigst af alt er den her nu og vi har mange hilsner i den. Jeg kan stadig forbedre den lidt ved at pynte den lidt mere med mit haeklede baand og den kan stadig strammes lidt op i syningerne :unsure:

Her er den saa - gaestebogen :loveflag:

post-46023-0-45991400-1309289381.jpg

Redigeret af cmtoft
0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA, beretning!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :cheerleader3::cheerleader3::cheerleader3:

ELSKER det HELE!!! :cheerleader3::cheerleader3::cheerleader3:

F5 F5 F5 F5 F5 F5!!!!

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Brudens forberedelser Vol. II - make up

Jeg er ret stolt og virkelig tilfreds med min make up og fik lige lidt hjaelp fra en veninde til at sikre ens oejenskygge paa begge oejne og til at bestemme graden af pang. Selvom jeg havde vaeret ret sikker paa den blaa oejenskygge, saa endte jeg med den lilla oejenskygge og det var det helt rigtige valg. Det gav lige det sidste, selvom makeuppen var ret naturlig - og HTB var vild med det :cheerleader3:

Hvis jeg faar et billede af min make up, og det goer jeg paa et tidspunkt, saa kommer det naturligvis ind her :wink:

>saette billede af den flotte make up ind her <

Redigeret af cmtoft
0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

:heart: And now to something to love :heart:

Brudens forberedelser vol. III - bruden klaeder sig paa

Tiden var kommet til at komme i mit brudelingeri og saa min smukke kjole. Jeg er saa sikker paa at der er mange flere gode, men starter med et lille udvalg, som min veninde har sendt til mig. Billederne maa tale for sig selv, men der skulle altsaa 3 piger til at faa nederdelen over hovedet for ikke at faa make up paa den eller at oedelaegge friuren. De klarede det SAA godt og behoever jeg at fortaelle, at alle brude boer have saa fantastiske veninder og en masse dejlige spejle hos sig i de sidste timer foer vielsen :heart:

Redigeret af cmtoft
0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Log ind for at besvare

Folk bliver vildt glade for svar!

Ikke medlem endnu?

Opret dig gerne. Det er gratis og tager 10 sekunder.


OPRET NY GRATIS MEDLEMSPROFIL

Allerede medlem?

Du kan med fordel logge ind.


LOG IND HER

Annonce ♥


Annoncer