.* Brud20aug2011 *.

Hvad virkede og hvad virkede ikk...

167 posts in this topic

:rolleyes: Nu sidder jeg her som nygift...og sikke et tomrum, men nu også dejligt at kunne lænde sig tilbage og nyde minderne...

Vi fik utrolig meget kredit for vores DIY projekter...

Jeg vil gerne videgive HVAD VIRKEDE på dagen, og hvad virkede "ligegyldigt"... (hvis der er nogen?)

JES LISTEN:

- Hjemmelavet bordkort sat om "hjemmelavet" servietring (min mand er smed, og derfor er de i jern)

- Borddekorationer (min mor lavede) det var så fedt og lave dem dagen før, og kunne gå ind og se om str. og farve passede sammen...

- Goodiebags til værelserne med en vand og en cola, samt hovedpinepiller i og små chips poser (lidl har dem ofte)... Folk var vilde, og jeg nød selv en COLA tidligt næste morgen... var lidt dårlig - og den virkede :)

- Digitalkamera ved hvert bord (vi havde runde bordere)...

- Jeg havde skiftesko med, HOLD da op... det var så meget TIP TOP... jeg skiftede allerede da vi kom til feststedet, for jeg havde en "skred-sikker" hjerte under de andre sko, men de blev ik siddende og derfor satte alt sig fast, bla sten... !!!

- Jeg fik lagt make up af en off... og det gjorde lige det sidste... og havde fået lagt prøve make, lagde selv marcara og læbestif, men dejligt at kunne slappe af og bare nyde det i ca ½ time...

- ligeledes havde jeg (i go tid) selv lavet armbånd til min mor og mine søstre (og de havde det alle på på dagen, :) )... men vær i go tid... men dejligt at kunne give lidt igen til dem som har hjulet med forberedelserne...

- SUPPE som natmad... det holder bare.. men folk blev trætte efter den (kl. var 03.30), men det var så dejligt efter råb og dans :)

- Perfekt med 1 toiletkurv til det toilet som gæsterne brugte dagen hele (reddede bla. min søsters kjole og TÅ !!!)

- Er så glad for at jeg havde et lille billed af min afdøde far, i buketten... det rørte flere af gæsterne, og resulteret også i at jeg tudede hele vejen op af kirke gulvet, for jeg kunne mærke billedet.... !

- Min søster lavede vores bryllupskage, og det blev så godt, men også noget af et projekt.

Ligegyldigt:

- Favorboksene...folk syntes det var hyggeligt med gaveæsker, og chokoladen indeni, men jeg troede folk ville kaste sig over dem....!!!

- Gæstebogen var ik lige gyldig, men kun halvdelen skrev... kunne godt havde tænkt mig noget andet ... mere utraditionelt, havde fåetmin veninde og best man til atminde folk om det... men nej...

Toiletkurve på alle badeværelser (4 stk) var overføldigt... men ikk på detsom gæsterne brugte hele dagen...

- Min søster lavede vores bryllupskage, den var såå lækker... men det tog MEGET af vores og ikk mindste hendes tid. Vi brugte tid på indkøb, prøvsmagning (ik værst nu)... men vi sparede penge i forhold til hvis vi havde fået enbager til at lave den... men min mand lavede selv kage stativet, og det blev ændret undervejs, det var tidskrævende...

- Det var flot, men faktisk overflødigt at vi selv havde 3 krukker med med hjertespyd i til indgangen...

Det som jeg var ked af:

- Halternick på kjolen, enten var lukning skæv, men den holdt desværre ikke til dans og min hoppen rundt ;) (måtte sætte sikkerhedsnål i)

- Ked af at jeg ikke havde valgt nogle højhælet sko som jeg kunne bruge hele aften, jeg skiftede hurtigt til flade, men min kjole var lagt op efter de høje, så jeg trådte ofte i kjolen!!!

:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

post-44529-0-87903900-1314343217.jpg

post-44529-0-58516900-1314343230.jpg

post-44529-0-41582600-1314343274.jpg

post-44529-0-68591700-1314343399.jpg

post-44529-0-35306700-1314345258.jpg

Edited by .* Brud20aug2011 *.
3

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

God idé! :thumbsupsmileyanim:

Men jeg ved ikke lige, hvor meget jeg kan bidrage med, også fordi vi havde jo faktisk ikke SÅ meget DIY til vores bryllup :unsure:

Menøh...

Det virkede i hvert fald:

- Børneposer! Uden tvivl den bedste "DIY" vi havde. Børnene var vilde med dem, og jeg er meget sikker på, at det var medvirkende til at ingen af børnene på noget tidspunkt virkede umulige eller til at de kedede sig. Jeg tror også at det hjalp dem til at "komme lidt ud af deres skjul" og snakke med de andre børn, for det var jo lidt spændende om de andre havde fået det samme som en selv :wink:

- Invitationerne - dem fik vi meget ros for :)

- Kysseklokker. Klart et hit!

- Toiletkurve. Der blev SLET ikke brugt alt det jeg havde proppet i, men jeg ved at dem, der havde fat i den, var glad for at den var der. Især sikkerhedsnåle er et MUST!

- Skiftesko. Selvom jeg havde flade behagelige bryllupskso var det faktisk dejligt at fødderne lige "fik nyt miljø" efter mange timer i samme sko :wink:

Det virkede pænt ligegyldig:

- Favourbokse. Jeg tror ikke at nogen kommenterede dem faktisk. :rolleyes:

- Det fine undertøj (særligt hofteholderen). Det skulle jo bare AF så man kunne komme i bad. (Var tilgengæld meget glad for den sexede natkjole, jeg havde købt :badgirl: )

Det virkede ikke

- Ophænget til slæbet på min kjole. Jeg ved dog ikke, om det var gået i stykker, eller om min mor bare ikke kunne finde ud af at binde det. Og det er også ligemeget, for dansestroppen fungerede fint. :) Men jeg synes jeg har hørt om mange ophæng, der ikke virker, så måske er det en god idé som brud at overveje en backup på den front. :)

1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

ja med toblerone creme og hindbær skum med mandle bund... den var SÅÅÅÅÅÅ lækker, og sikke et stort arbejde min søster har gjort, hun kunne heldigvis lide det ;)

Kan man bestille din søster til at lave kage? :thumbsupsmileyanim: Det yder da helt vildt mums!!! og den er flot.

3

Share this post


Link to post
Share on other sites

Det er bare dejligt med disse tråde.... jeg skal jo egentlig først holde bryllupsfest til næste år, så jeg har virkelig gået og overvejet favorbokse, selvom jeg synes det var lidt ligegyldigt... men nu vil jeg da bare vælge det fra. Der er ingen grund til det, for min familie ville også synes de var spøjse... men der skal i hvert fald købe noget godt til de unger der evt kommer med :-)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vi havde ikke favourbokse, men havde lavet en lille organzapose med silkepapir i de rigtige farver og lagt 6 marengskys, selvfølgelig også i de rigtige farver, i og de bragte stor lykke. Toilet kurvene var også et stort hit og der var flere der sagde at det virkede meget gennemført, det eneste der var tilbage var et par sikkerhedsnåle og og et stykke tyggegummi. Ellers fungerede det hele, men der blev godt nok drukket noget mere end vi havde regnet med. 18 liter rødvin, 12 liter hvidvin, 12 liter rosevin, 10 flasker asti, 40 liter sodavand, 1 falske cognag, 1 flaske bailey, 1 flaske rom, 1 flaske vodka,1 flake gin,1 flaske gul gajol, 1 flaske blå gajol, 3 fustager fadøl,og så selvfølgelig en del vand. vi var 50 mennesker og tror faktisk ikke der var nogen der ikke havde det super sjovt :-)En af de ting der var mere end pengene værd og som klart kan anbefales var musikken: Dj Henrik fra Diskobil var super super god, han spillede alt mellem himmel og jord og opfangede hver en lille ting der skete, så det kan klart anbefales. Vi skulle egentlig have haft helstegt pattegris, men da bilen brød sammen og vi var nødt til at købe en anden, måtte vi bruge lidt af bryllupsbudgettet og valgte i stedet at få forret og buffet fra jysk-diner og det var faktisk over al forventning, der var noget for en hver smag, det var alt sammen rigtig lækkert og så var afsindig meget mad. Bryllupskagerne fik vi fra den bager jeg arbejder i, så de var lige som de skulle være, alt i alt en helt perfekt dag, det eneste jeg ville gøre om, skulle da lige være mit 3 meter lange slør, det blæste en del så det var temmelig irriterende men det er også det eneste der ikke fungerede

2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Vi havde ikke rigtig nogen DIY projekter, så der var ikke rigtig noget af det "ligegyldige"

Det her virkede:

Vi havde en 6x12 meter stor hoppeborg til de ca 30 børn der var med. Stort hit :thumbsupsmileyanim:

Toilet kurvene blev kommenteret meget, der blev ikke brugt særlig meget af det: Men det betød jo bare at der ingen knækkede negle var, løbende strømper, vablene hæle, eller sårede knæ. Og det kan man jo kun være glad for :)

Var glad for mine flade sko sidst på aftenen :cheerleader3:

Fik meget ros for min bryllupskage med blåbær mousse og lime mousse :metteholm

Mette Holms fotovæg, den var et hit :)

Fik også ros for kirkehæfterne og alle bandt tyllen i antennerne

Lidt Øv:

Skulle have haft fotograf hele dagen, mangler lidt billeder af selve festen.

Alle havde travlt med at hygge sig, så der blev ikke taget så mange billeder. Men på den anden side, man kan jo ikke klage over at ens gæster havde det skønt :cheerleader3:

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

HUSK at bare fordi I ikke lige tænkte over det på dagen eller synes folk bemærkede det, så kan det jo sagtens have været med til at lave en helhedsstemning :)

God pointe! Det havde jeg faktisk ikke tænkt over. :blush:

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Det er bare dejligt med disse tråde.... jeg skal jo egentlig først holde bryllupsfest til næste år, så jeg har virkelig gået og overvejet favorbokse, selvom jeg synes det var lidt ligegyldigt... men nu vil jeg da bare vælge det fra. Der er ingen grund til det, for min familie ville også synes de var spøjse... men der skal i hvert fald købe noget godt til de unger der evt kommer med :-)

Jeg tror at det med favourbokse afhænger meget af hvem man er, og hvor gennemført, men laver det. Vores bokse var nydelige (synes jeg selv :rolleyes: ) men der var ikke andet i end lakridskarameller og chokolade. Så der var måske ikke "så meget at råbe hurra for". Jeg tror vi havde fået kommentarer for det, hvis jeg havde lavet nogle mere gennemførte æsker, som f.eks. metteholms. Og så er det et spørgsmål om, hvilke gæster man har. Jeg er selv vild med detaljer og ville ELSKE favourbokse (selv hvis der kun var chokolade og lakridser i), men vi inviterede jo primært familie, og for min grandmoster Rita, der tror jeg altså bare det var et stort bordkort :wink: Min mormor har dog taget sin boks med hjem og stillet den på hylden, kommer jeg lige i tanke om. Så selvom jeg har betragtet dem som ligegyldige til vores bryllup, så tror jeg nu nok at man kan blive rigtig glad for at have lavet dem :)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Hos os;

Virkede:

- at have en god musikker, som kunne spille under sangene, når man har en toneløs familie :D

- favorboksene: folk brugte meget tid på at nyde dem og synes det var sååå fedt, at de var der, særligt tyggegummiet og pamolerne var et kæmpe hit

- fotograferne, som var med hele dagen, så fedt med dejlige minder.

- feststedet, som sørgede for, at der var fuldt styr på det hele, og vi skulle ikke gøre noget

Var total lige gyldigt:

- morsomme festregler, folk var ret ligeglade med dem

- Alle de mange risposer, som vi havde lavet, de fleste havde selv ris med i kirken

- tasken, som jeg havde, brugte den slet ikke. Og min niece var den, som holdte den ved kirken osv.

- sexet undertøj, som slet ikke blev set, da jeg skiftede efter badet, da vi forlod festen

1

Share this post


Link to post
Share on other sites

ja med toblerone creme og hindbær skum med mandle bund... den var SÅÅÅÅÅÅ lækker, og sikke et stort arbejde min søster har gjort, hun kunne heldigvis lide det ;)

Kan man bestille din søster til at lave kage? :thumbsupsmileyanim: Det yder da helt vildt mums!!! og den er flot.

Jeg nævnte det for hende igår, og hun sagde hun kan bare skrive til miog...

så hvis du er interessert, så send mig din mail i PM så giver jeg den videre :)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

ja med toblerone creme og hindbær skum med mandle bund... den var SÅÅÅÅÅÅ lækker, og sikke et stort arbejde min søster har gjort, hun kunne heldigvis lide det ;)

Kan man bestille din søster til at lave kage? :thumbsupsmileyanim: Det yder da helt vildt mums!!! og den er flot.

Jeg nævnte det for hende igår, og hun sagde hun kan bare skrive til miog...

så hvis du er interessert, så send mig din mail i PM så giver jeg den videre :)

Hvor bor din søster henne i landet? :)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

ja med toblerone creme og hindbær skum med mandle bund... den var SÅÅÅÅÅÅ lækker, og sikke et stort arbejde min søster har gjort, hun kunne heldigvis lide det ;)

Kan man bestille din søster til at lave kage? :thumbsupsmileyanim: Det yder da helt vildt mums!!! og den er flot.

Jeg nævnte det for hende igår, og hun sagde hun kan bare skrive til miog...

så hvis du er interessert, så send mig din mail i PM så giver jeg den videre :)

Hvor bor din søster henne i landet? :)

RINGSTED (4100)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Virkede:

Først og fremmest kagen - den fik jeg SÅ meget ros for og folk synes det var fedt, at jeg lavede den selv..

Favorboxene, især tyggegummiet og panodilerne var et hit

Menuhæfterne med "Sjove regler" og "Kærligheden er..." - det fik snakken på borderne til at gå og brud isen hos mange af dem der ikke kendte hinanden

Pap skæg og briller - samme som ovenfor. De blev brugt utrolig meget...

Skiftesko - især min ene sko nagede ret meget

At vi ikke havde sange (undtagen én, som svigerfar havde fået lov til) - folk havde i stedet lavet andre ting som var sjovere (synes vi!)

Restauranten - vi skulle bare komme og nyde dagen

DJ'en - han styrrede dansegulvet så godt, langt bedre end hvis vi kun havde haft en spilleliste

At vores gæster havde deres kameraer med og vi lagde CD'er ud på borderne de kunne overfører billederne til

HTB elskede mit fine undertøj og synes det var en dejlig tanke at jeg havde set så godt ud for hans skyld hele dagen (under kjolen selvfølgelig - men han fik lige et sneak peek inden fotograferingen og jeg tror han levede højt på det!)

Virkede ikke så godt

Vi glemte gæstebogen

Tidsplanen skred fordi ingen af os havde ure på eller nogle ting lige at huske os på klokken - så vi nåede kun en location i stedet for to

Kunne måske godt have tænkt mig en fotograf frem til brudevalsen (men heldigvis har gæsterne taget mange billeder, så det går)

Min fine natkjole var sådan set ligemeget - vi faldt i søvn da hovederne ramte puden (men vi valgte også at feste sammen med vores gæster hele natten i stedet for at gå tidligt hjem)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

En af de ting der var mere end pengene værd og som klart kan anbefales var musikken: Dj Henrik fra Diskobil var super super god, han spillede alt mellem himmel og jord og opfangede hver en lille ting der skete, så det kan klart anbefales.

Henrik leverer varen altid. :rolleyes: Og tak for den flotte anbefaling i vores gæstebog på hjemmesiden. :thumbsupsmileyanim:

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

:rolleyes: Nu sidder jeg her som nygift...og sikke et tomrum, men nu også dejligt at kunne lænde sig tilbage og nyde minderne...

Vi fik utrolig meget kredit for vores DIY projekter...

Jeg vil gerne videgive HVAD VIRKEDE på dagen, og hvad virkede "ligegyldigt"... (hvis der er nogen?)

JES LISTEN:

- Hjemmelavet bordkort sat om "hjemmelavet" servietring (min mand er smed, og derfor er de i jern)

- Borddekorationer (min mor lavede) det var så fedt og lave dem dagen før, og kunne gå ind og se om str. og farve passede sammen...

- Goodiebags til værelserne med en vand og en cola, samt hovedpinepiller i og små chips poser (lidl har dem ofte)... Folk var vilde, og jeg nød selv en COLA tidligt næste morgen... var lidt dårlig - og den virkede smile.gif

- Digitalkamera ved hvert bord (vi havde runde bordere)...

- Jeg havde skiftesko med, HOLD da op... det var så meget TIP TOP... jeg skiftede allerede da vi kom til feststedet, for jeg havde en "skred-sikker" hjerte under de andre sko, men de blev ik siddende og derfor satte alt sig fast, bla sten... !!!

- Jeg fik lagt make up af en off... og det gjorde lige det sidste... og havde fået lagt prøve make, lagde selv marcara og læbestif, men dejligt at kunne slappe af og bare nyde det i ca ½ time...

- ligeledes havde jeg (i go tid) selv lavet armbånd til min mor og mine søstre (og de havde det alle på på dagen, smile.gif )... men vær i go tid... men dejligt at kunne give lidt igen til dem som har hjulet med forberedelserne...

- SUPPE som natmad... det holder bare.. men folk blev trætte efter den (kl. var 03.30), men det var så dejligt efter råb og dans smile.gif

- Perfekt med 1 toiletkurv til det toilet som gæsterne brugte dagen hele (reddede bla. min søsters kjole og TÅ !!!)

- Er så glad for at jeg havde et lille billed af min afdøde far, i buketten... det rørte flere af gæsterne, og resulteret også i at jeg tudede hele vejen op af kirke gulvet, for jeg kunne mærke billedet.... !

- Min søster lavede vores bryllupskage, og det blev så godt, men også noget af et projekt.

Ligegyldigt:

- Favorboksene...folk syntes det var hyggeligt med gaveæsker, og chokoladen indeni, men jeg troede folk ville kaste sig over dem....!!!

- Gæstebogen var ik lige gyldig, men kun halvdelen skrev... kunne godt havde tænkt mig noget andet ... mere utraditionelt, havde fåetmin veninde og best man til atminde folk om det... men nej...

Toiletkurve på alle badeværelser (4 stk) var overføldigt... men ikk på detsom gæsterne brugte hele dagen...

- Min søster lavede vores bryllupskage, den var såå lækker... men det tog MEGET af vores og ikk mindste hendes tid. Vi brugte tid på indkøb, prøvsmagning (ik værst nu)... men vi sparede penge i forhold til hvis vi havde fået enbager til at lave den... men min mand lavede selv kage stativet, og det blev ændret undervejs, det var tidskrævende...

- Det var flot, men faktisk overflødigt at vi selv havde 3 krukker med med hjertespyd i til indgangen...

Det som jeg var ked af:

- Halternick på kjolen, enten var lukning skæv, men den holdt desværre ikke til dans og min hoppen rundt ;) (måtte sætte sikkerhedsnål i)

- Ked af at jeg ikke havde valgt nogle højhælet sko som jeg kunne bruge hele aften, jeg skiftede hurtigt til flade, men min kjole var lagt op efter de høje, så jeg trådte ofte i kjolen!!!

:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Nu gentager hvad der allerede er blevet sagt, men sikke en fantastisk kage! Din makeup var godt nok også skøn.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

I vores børneposer var der slik, tusser, lille malebog, spænder til pigerne, suggerør som en tiger/ bjørn mm, knæk lys, små poser chips, armbånd- tror det var det :)

Ungerne var super glade for deres poser :balloon: Vi havde også lavet et hjørne til dem med lidt legesager, tv med film, store puder på gulvet- ja, vi så ikke meget til dem :wink:

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

Annonce ♥


Annoncer