.* Brud20aug2011 *.

Hvad virkede og hvad virkede ikk...

167 indlæg i dette emne

Annonce ♥

Hej alle sammen!

SUPER tråd!!! skønt med "do's" and "don't's" :cheerleader3:

Vi skal giftes kl 13.00 og har planlagt en reception efter kirken inden gæsterne kan tjekke ind på hotellet kl 15.30 med middag kl 18.00 - er der nogen der har erfaring med hvor lang tid en reception ca. skal vare??

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Hej alle sammen!

SUPER tråd!!! skønt med "do's" and "don't's" :cheerleader3:

Vi skal giftes kl 13.00 og har planlagt en reception efter kirken inden gæsterne kan tjekke ind på hotellet kl 15.30 med middag kl 18.00 - er der nogen der har erfaring med hvor lang tid en reception ca. skal vare??

Vi skal også giftes kl. 13.00 og holder reception fra kl. 14-16 (så 2 timer) gæsterne kan køre til hotellet og tjekke ind når de vil. vi skal mødes kl. 17.30 til velkomstdrink :) det skal lige siges at der er ca. 25min kørsel fra reception til hotellet.

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Jeg vil sige et sted mellem 2-3 timer. 1 time er næsten for lidt hvis det skal være andet end riskastning m.v. og 4 timer er i overkanten, medmindre gæsterne skal overnatte på stedet og derved har mulighed for at gøre sig klar til senere.

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Hej alle sammen!

SUPER tråd!!! skønt med "do's" and "don't's" :cheerleader3:

Vi skal giftes kl 13.00 og har planlagt en reception efter kirken inden gæsterne kan tjekke ind på hotellet kl 15.30 med middag kl 18.00 - er der nogen der har erfaring med hvor lang tid en reception ca. skal vare??

Tillykke med dit forestående bryllup.

Vores reception var fra kl. 14.00-17.00 - jeg følte tiden var helt perfekt.

Vi havde uformel stemning med "ta selv"drikke og kagebord i store lyse lokaler med mulighed for at gå ud. Desuden var der live jazz musik.

Det fungerede virkelig godt.

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Lige mine ord, Felinity!

Det er faktisk ret skræmmende alt det der kan gå galt... :(

Ved godt I (næsten) alle sammen skriver at ups'erne ikke betyder noget bagefter og at I kun griner af dem, men puha hvor frygter jeg alle de ting der kan gå galt!

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Der skal helst være nogle "uskyldige" fejl som man kan tænke tilbage på og grine af lang tid fremover men mere alvorlige fejl er man selvfølgelig helst foruden, men ja det bedste man kan gøre er at suge til sig og lytte til andres erfaringer. :)

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Jeg er lidt splittet mokring den gæstebog. Jeg vil rigtigt gerne have en, men synes ikke at den skal frem som noget af det første. Faktisk overvejer jeg lidt at lægge den ved gavebordet i stedet. Jeg ved godt at det formodentligt kommer til at betyde at der er nogen som ikke skriver i den, men jeg ved fra andre fester at der alligevel er en del som ikke bryder sig om at skulle skrive i sådan en.

En anden mulighed jeg overvejer er en ide fra en venindes bryllup. Der havde hendes veninde arrangeret at der under middagen (vistnok efter en tale fra hende) blev delt små lapper papir ud til alle gæster, derpå skrev gæsterne så en lille hilsen til deres 1-års bryllupsdag. Æsken måtte så ikke åbnes før denne dag, og jeg ved hun syntes at det var en fantastisk gave :)

jeg tror også jeg vil lægge den på gavebordet og først bede folk om at skrive i den efter maden, og ja desværre kommer alle nok ikke til at skrive i den, men det synes jeg egentlig ikke gør så meget, jeg vil hellere have få skriver og så de skriver noget om festen, end at alle tvinges til at skrive i den og så der står noget om hmm.. ingenting...

Jeg er faktisk ved at lave en planlægningsbog, og regner med at bruge den som "gæstebog", så når man kigger den igennem om et par år, kommer der gæsternes oplevelse af festen :heart:

Det lyder som en rigtig god ide med den planlægningsbog, det er jo den perfekte måde at runde bogen af med gæsternes egne oplevelser af festen :thumbsupsmileyanim:

Vores gæster er inviterret til brylluppet med overnatning. Vi har opfordret folk til at tage deres digitalkammeraér med + et kabel til pcén Så kan folk overføre deres billeder direkte til vores pcér og samtidigt vil vi opfordre dem som skulle have "glemt" at skrive i gæstebogen til selve festen at skrive lidt dagen derpå imens vi spiser brunch !!!

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Vi havde et fantastisk pinsebryllup i telt i vores have :heart: - hele dagen forløb uden problemer og jeg syntes ikke at der var noget som decideret ikke virkede, men nogle enkelte ting som kunne have være gjort anderledes ...

- Toiletkurvene. En ide jeg havde fået herinde på BK, og som jeg syntes var genial. Der var ekstra nylonstrømper, kleenex, tandstikker, solcreme, myggebalsam, håndcreme og plaster i. Jeg ved at der var én som tog noget solcreme, ellers er det mit indtryk at de slet ikke blev rørt - så det kunne jeg godt have ladet være med at bruge krudt på

- Mængden af natmad. Vi havde ikke tænkt på at en del af gæsterne ville gå forholdsvis tidligt hjem. Vi startede med vielse kl. 13, så de ældre og den knap så danseglade del af familie gik efter brudevalsen og vi havde ALT for meget natmad. Jeg orkede ikke at pakke det ordentlig ned kl. 3 om natten, så jeg måtte smide en del ud.

- fleecetæpper. Vi holdt festen i haven og da jeg var bekymret for om nogen ville komme til at fryse havde jeg købt 12 fleecetæpper, som slet ikke blev brugt - men vi var også MEGET heldige at holde bryllup den lørdag hvor det var sommer i DK.

- At vi kun havde taget 2 fridage efter brylluppet, jeg kunne godt have brugt et par dage mere, til at nyde det hele og få ryddet ordentlig op, inden hverdagen meldte sig igen

OG så var der jo en masse ting som gik efter planen: :cheerleader3:

- Tidsplanen for vielse, reception og middag. (vielse kl. 13, reception fra 14 - 17, middag kl. 18) Jeg følte at der var god tid og ingen stress. Vi nåede også lige at ligge en halv time på sengen mellem reception og middag.

- At vi tog direkte hjem til receptionen efter vielsen, bød velkommen , skar kage for - og derefter gik ud og blev fotograferet. Vi fik "skudt" receptionen i gang, så vi i ro mag kunne hygge os med fotograferingen.

- At vi havde dygtig servering og kok, som selv kunne tænke og handle når der skulle tages beslutninger - jeg var slet ikke involveret i noget, det var skønt.

- At vi havde inviteret famlien og vennernes børn med til vielsen og reception, det gav en fantastisk stemning med de glade børn - og skønt at middagen var for de voksne, uden børn - borset fra vores egne og mine små niecer/nevøer = 4 børn.

- Vi havde hængt små glas op i træerne med fyrfadslys i, som blev tændt efter middagen - det gav en fantastisk stemning i haven!!

- At jeg havde skifte sko, for mine sko begyndte at gnave allerede under receptionen. Jeg tilbragte eftermiddagen på bare tær skiftede så til et par gamle højhælede om aften - dette til trods for at jeg havde brugt en del tid på at gå skoene til

- Vi fik kun én gave som var en dublet, så jeg er rigtig glad for at vi havde en gavekoordinator

Og en helt masse andre små ting, som bare klappede og gjorde dagen helt særlig, :loveshower:

Redigeret af Pjuela
1

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Da jeg har været super glad for denne tråd må jeg også lige selv bidrage nu bit bryllup er overstået :-)

Konklusion af bryllup

Dette virkede:

Toiletkurvene var en kæmpe succes, der blev brugt en del der fra og mange kommenterede dem som en super god ide. Vi havde bevidst ikke proppet kurvene med alt for meget bras, men bare lagt det mest nødvendige i, og så var de holdt i så få farver som muligt, så det ikke så rodet ud.

Gaveæsker til hver gæst, var en succes. Jeg fik meget lidt feedback, men jeg fornemmede at mange brugte tingene i kassen, og jeg syntes det så festligt ud da man kom ind og så bordene.

Videomand var også en succes, ingen har givet udtryk for at være ret generet af ham, man så ham næsten ikke, og jeg kan bare ikke huske ret meget fra talerne, ja og egentlig heller ikke fra festen pga. de mange indtryk. Jeg glæder mig så meget til at se videoen der er lavet.

Fotografen var fantastisk til at tage spændende billeder, hun havde super mange ideer og var meget engageret. Hun brugte for meget tid, men det er jeg ikke ked af da jeg er sikker på vi får mange gode billeder.

Jeg kastede brudebuketten lige før spisning- det var et sjovt og festlidt indslag, og folk gik virkelig amok for at gribe den.

Jeg lavede selv bryllupskagen, jeg var godt forberedt og havde en del hjælpere, så jeg kom ikke under tidspres, det er jeg virkelig glad for jeg gjorde.

Bandet som spillede under middagen og efter brudevalsen var alle pengene værd. Det gav en super stemning og en fantastisk fest.

Præsten var bare helt som vi havde ønsket os.

Jeg havde min datter på næsten tre år til at gå foran mig i kirken sammen med hendes bedste veninde, det var fantastisk sødt, de kludrede lidt i det, hvilket bare tog fokus lidt fra mig og gav en glad stemning, det var så godt.

Børneposer i kirken var bare så fantastisk, der var ingen uro fra børn overhovedet. Kun i et omfang der bare var hyggeligt.

Jeg havde lavet en bryllupsbog hvor der stod en masse om mine forberedelser, denne bog blev også brugt som gæstebog, min opfattelse var at mange af de ældre hyggede sig med at kigge i den.

Lanternerne var lige i skabet, vejret var heldigvis fantastisk så det gav en ubeskrivelig god stemning.

Kaffen blev først serveret kl. 24 sammen med dansen startede, jeg synes det var en succes da det ikke gav et presset program under spisning og vi havde god tid til lanternerne.

Rygerne stod og røg uden for det store glasparti mellem fastlokalet og parken, det gjorde at festen ikke føltes opdelt når der skulle ryges, tværtimod fik mange som ikke røg lyst til at gå med ud og nyde vejret og parken.

Klinex var set på hovedbordet- total succes da vi oftest tudede under talerne.

Kirkehæfterne var også en succes

Jeg havde valgt, ingen indflydelse at have på min brudebuket og andet blomsterpynt, det var et virkelig godt valg, da jeg blev meget overrasket over at se hvad min mand havde fundet på.

Jeg sov og hyggede med tre af mine veninder dagen før brylluppet, det var fantastisk

Min mand havde lavet en kæmpe overraskelse til mig dagen før brylluppet da jeg sad med mine veninder. Det gav den vildeste stemning og optakt til brylluppet.

Jeg havde planlagt alt ned i mindste detalje- derfor var der meget lidt som ikke gik som forventet, at servicen på Vejle Fjord var langt under niveau kan jeg jo ikke gøre for..

Vores venner og familie kom med de bedste indslag og vi holdt begge tale til hinanden- det var klart det der gjorde festen helt unik og idyllisk.

Folk var placeret i grupper med andre de kendte godt og nogenlunde, de var ikke placeret dreng/pige, men efter hvem der kunne få en samtalt til at køre. Jeg er overbevist om bordplanen havde 80% af skylden for der kom så godt gang i festen.

Gaverne pakkede vi først op dagen efter- kæmpe succes da vi så fik virkelig godt tid til at nyde det vi fik.

Bryllup og kage var med børn- super hyggeligt, festen var helt uden børn- alle under 18- super godt valg da alle havde 100% fokus på at nyde festen og hygge, snakke og drikke rødvin.

Æresporten ved vores hus har vi arrangeret alle vores vener kommer og tager ned på fredag, her giver vi så let, men lækker mad, og så skal der bare festes og siges tak for et fantastisk bryllup.

Bordkort, gaveæsker, kirkehæfter, menukort og indbydelser var lavet i hånden, det er jeg super glad for jeg gjorde.

Vi har lagt vores ferie efter brylluppet- det er skønt og vi kan bare blive ved og ved med at tale om den fantastiske dag det var.

Vi bad udvalgte gæster om at tage lidt billeder, det har de været super gode til og det er skønt at have så mange billeder at kigge på allerede dagene efter.

Det som ikke gik helt så godt

At møde lige til tiden i kirken- og faktisk lidt for sent var total fiasko, det gjorde mig stresset og gav mig en dårlig følelse i maven.

Vi skulle have skåret kagen for med det samme efter kirken, så gæsterne kunne hygge med den imens vi fik taget billeder. Til vores fest kom gæsterne til at sidde og vente længe på vi kom fra fotograf og de skulle til bords lige så snart de havde slugt kagen.

Jeg skulle have lejet/købt et kagestativ til kagen, da jeg synes det ville have set mere festligt og bryllupsagtigt ud.

Servicen på Vejle Fjord hotel var mildest talt elendigt, så kan det ikke udtrykkes bedre- det var klart det værste ved hele brylluppet og gav mig mange mutte perioder.

Vi havde planlagt wellness ophold dagen efter, dette aflyste vi da vi var trætte og havde lidt tømmermænd, vi tog i stedet med de overnattende hjem til os og pakkede gaver ud og spiste kagerester.

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Kære Morogsnarthurtru

Kæmpe Tillykke med ægteskabet! :cheerleader3:

Jeg overvejer lidt at lave sådan nogle toiletkurve men er lidt blank for hvad de skal indeholde - hvad indeholdt dine og kan du evt sætte et billede ind?

Synes også det kunne være en super idé med en gæstebog og giver lidt mere charme hvis man har sat lidt ind omkring forberedelsen ellers overvejede jeg at skrive lidt om vores historie, hvordan vi fandt hinanden, flyttede sammen han friede etc....men hvilken slags bog brugte du?

Tak for alle de gode erfaringer! Er super for os som har vores helt store dag i vente!!! :loveshower:

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Kære Morogsnarthurtru

Kæmpe Tillykke med ægteskabet! :cheerleader3:

Jeg overvejer lidt at lave sådan nogle toiletkurve men er lidt blank for hvad de skal indeholde - hvad indeholdt dine og kan du evt sætte et billede ind?

Synes også det kunne være en super idé med en gæstebog og giver lidt mere charme hvis man har sat lidt ind omkring forberedelsen ellers overvejede jeg at skrive lidt om vores historie, hvordan vi fandt hinanden, flyttede sammen han friede etc....men hvilken slags bog brugte du?

Tak for alle de gode erfaringer! Er super for os som har vores helt store dag i vente!!! :loveshower:

jeg er simpelthen en dør til det der med at lægge billeder ind her, det har jeg virkelig ikke rigtig fattet.. men vi havde lavet en kurv til mænd og en til damer. Til mændene havde vi købt voks, frisk, sykit og kondomer som en sjov joke, til pigerne havde vi købt hårnåle- et must, bind, hårlak, frisk, hårbørste og neglelak - vi havde desuden været i matas og få lidt parfumeprøver vi lagde i.

min bryllupsbog var en kæmpe bog med blanke sider jeg havde købt i tiger, og så havde jeg pyntet den indenfor vores farvetema. Jeg havde bla sat billeder i af alle de brudekjoler jeg havde prøvet, det tror jeg de synes var festligt at se på :-)

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Kære Morogsnarthurtru

Kæmpe Tillykke med ægteskabet! :cheerleader3:

Jeg overvejer lidt at lave sådan nogle toiletkurve men er lidt blank for hvad de skal indeholde - hvad indeholdt dine og kan du evt sætte et billede ind?

Synes også det kunne være en super idé med en gæstebog og giver lidt mere charme hvis man har sat lidt ind omkring forberedelsen ellers overvejede jeg at skrive lidt om vores historie, hvordan vi fandt hinanden, flyttede sammen han friede etc....men hvilken slags bog brugte du?

Tak for alle de gode erfaringer! Er super for os som har vores helt store dag i vente!!! :loveshower:

jeg er simpelthen en dør til det der med at lægge billeder ind her, det har jeg virkelig ikke rigtig fattet.. men vi havde lavet en kurv til mænd og en til damer. Til mændene havde vi købt voks, frisk, sykit og kondomer som en sjov joke, til pigerne havde vi købt hårnåle- et must, bind, hårlak, frisk, hårbørste og neglelak - vi havde desuden været i matas og få lidt parfumeprøver vi lagde i.

min bryllupsbog var en kæmpe bog med blanke sider jeg havde købt i tiger, og så havde jeg pyntet den indenfor vores farvetema. Jeg havde bla sat billeder i af alle de brudekjoler jeg havde prøvet, det tror jeg de synes var festligt at se på :-)

Det lyder bare så fint! :thumbsupsmileyanim:

Hvad havde du puttet i børnehæfterne til kirken? :loveboard:

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Log ind for at besvare

Folk bliver vildt glade for svar!

Ikke medlem endnu?

Opret dig gerne. Det er gratis og tager 10 sekunder.


OPRET NY GRATIS MEDLEMSPROFIL

Allerede medlem?

Du kan med fordel logge ind.


LOG IND HER

Annonce ♥


Annoncer