.* Brud20aug2011 *.

Hvad virkede og hvad virkede ikk...

167 indlæg i dette emne

Kære Morogsnarthurtru

Kæmpe Tillykke med ægteskabet! :cheerleader3:

Jeg overvejer lidt at lave sådan nogle toiletkurve men er lidt blank for hvad de skal indeholde - hvad indeholdt dine og kan du evt sætte et billede ind?

Synes også det kunne være en super idé med en gæstebog og giver lidt mere charme hvis man har sat lidt ind omkring forberedelsen ellers overvejede jeg at skrive lidt om vores historie, hvordan vi fandt hinanden, flyttede sammen han friede etc....men hvilken slags bog brugte du?

Tak for alle de gode erfaringer! Er super for os som har vores helt store dag i vente!!! :loveshower:

jeg er simpelthen en dør til det der med at lægge billeder ind her, det har jeg virkelig ikke rigtig fattet.. men vi havde lavet en kurv til mænd og en til damer. Til mændene havde vi købt voks, frisk, sykit og kondomer som en sjov joke, til pigerne havde vi købt hårnåle- et must, bind, hårlak, frisk, hårbørste og neglelak - vi havde desuden været i matas og få lidt parfumeprøver vi lagde i.

min bryllupsbog var en kæmpe bog med blanke sider jeg havde købt i tiger, og så havde jeg pyntet den indenfor vores farvetema. Jeg havde bla sat billeder i af alle de brudekjoler jeg havde prøvet, det tror jeg de synes var festligt at se på :-)

Det lyder bare så fint! :thumbsupsmileyanim:

Hvad havde du puttet i børnehæfterne til kirken? :loveboard:

det var børneposer, der havde jeg lagt slik og en juice i, ikke noget af det der smelter og løber ned på tøjet.

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Kaffen blev først serveret kl. 24 sammen med dansen startede, jeg synes det var en succes da det ikke gav et presset program under spisning og vi havde god tid til lanternerne.

Det fremgår ikke af ovenstående men så vil jeg næsten tro at I har fået bryllupskage om eftermiddagen. Det gør nemlig, hvad jeg også kan læse ud af ovenstående, at kaffen glider mere ind som en integreret del af de øvrige drikkevarer efterfølgende fremfor at være et egentligt programpunkt med bryllupskage. Man oplever nogle gange at starte op med brudevals ved 24 tiden. 30-45 minutter efter skal der serveres bryllupskage og det kræver ophold. Så bliver klokken nemt 1 inden folk kommer ud igen. Der skal så ihvertfald skrues lidt ned ved 2 tiden for der er der natmad. Derefter skal folk så trækkes op igen (hvis ikke stedet lukker). Det kan sagtens lade sig gøre men det bliver nemt meget spredt og tilfældigt set ud fra vores synspunkt. De fleste vælger dog også at servere bryllupskage inden brudevalsen hvis ellers tiden er til det.

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Så vil jeg lige dele mine erfaringer efter et meget varmt bryllup i lørdags.

Det virkede:

- at få lagt makeup og sat hår i salonen og ikke derhjemme. (vi havde salonen for os selv) det var skønt ikke at kunne piske rundt efter ting og sager.

- at vi ikke have bestilt live band eller DJ - må indrømme jeg ville have været lidt ærgerlig over at have betalt en formue for musik. Det var simpelthen så varmt at det blev til max 2 danse i træk og så stod halvdelen af gæsterne udendørs det meste af aftenen efter middagen.

- at vi havde købt ekstra mange sodavand - vi havde købt overdrevet mange sodavand ( syntes jeg i hvert tilfælde). Der var overskud, men ikke vildt mange. P.g.a varmen blev der drukket masser af hvidvin og sodavand og knap så meget rødvin og øl. Spiritus til kaffen blev næsten ikke rørt, der røg kun 1 fl. bailys og under en halv fl. cognac til 50 gæster.

- at have skiftesko og vabelplaster med - det er bare et must!

- jeg huskede at gå langsomt op ad kirkegulvet ( det var bare så fedt)

- jeg kastede min brudebuket og min bedste veninde greb den (held, men uanset var det sjovt at kaste, specielt da jeg ikke havde et slør de kunne rive)

- at bruge bryllupskagen som dessert + vi brudeparret skar og læssede stykker på folks tallerkener ( de kom op et bord ad gangen) Det gik hurtigt og vi nåede brudevalsen lidt i tolv.

- At vi ikke havde booket overnatning på et fint hotel. Vi var hjemme halv seks om morgenen og faldt i søvn med det samme ( ja måske lidt uromantisk, men vi havde jo festet igennem) Nu kan vi tage revance en anden dag hvor vi har mere tid til at nyde hinanden.

Det virkede ikke/ gik galt

- Dagen forinden skulle vi gøre klar i forsamlingshus. Jeg var ikke sammen med min mand, men hos min mor og vi skulle alle mødes i forsamlingshuset ( ja min skyld at det blev lavet om på falderebet, men jeg skulle lige være færdig med bryllupskagen). Min mand havde dog fået bryllupskuller og kunne ikke tænke selv, hvilket resulterede i en meget kaotisk og langtrukken affære med at få kørt de rigtige ting til forsamlingshuset. I bagkogskabens lys skulle jeg have skrevet en udførlig liste og givet til min veninde eller en af de andre der hjalp. Så husk: skriv alt ned, lige pludselig får en af jer måske bryllupskuller (minder om ammehjerne) og kan pludselig ikke huske hvad I selv hedder. Det er ikke nok at have sagt tingene før. Få en anden til at hjælpe med at være hjerne.

- Min kjole var ligesom blevet et par cm længere lige pludselig, så den var lige lidt for lang. Jeg er ret sikker på jeg ikke har tabt mig. Jeg tror at den er blevet glattet mere ud af at blive renset efter tilretningen og det har så resulteret i lige 1-2 cm ekstra længde. Det irriterede mig lidt. (bonus info: jeg prøvede den sidst ca. 5-6 uger før brylluppet til tilretningen og den blev så renset efter tilretning)

- Min taske blev glemt ved receptionen. Den stod i min fars bil da han havde hentet mig fra frisør, og blev taget ud da han ikke skulle have bilen med til feststedet. Desværre blev den ikke lagt i vores bil, men i receptionslokalet og ingen opdagede den ekstra taske og tog den med. Heldigvis fik jeg overtalt nogle gæster til at hente den for mig, men vi måtte udskyde middagen lidt. Held i uheld var der så lidt ekstra tid til at tage billeder.

- tyllet i min kjole blev revet på et kant der var i nærheden af min plads - det er derfor man skal have sikkerhedsnåle med - jeg havde ingen, men brugte den fra min mands brystbuket ( der i øvrigt allerede var død i varmen da vi nåede hovedretten)

- Min kusine havde skrevet en rigtig god sang. Desværre var der kun et par stykker der kendte melodien.

- Frisøren havde beregnet for lidt tid. Så det blev ret stressende at komme i kjolen + jeg kom 10 minutter for sent ( der var en anden vielse efter os, så der var grænser for hvor meget for sent jeg kunne komme)

Det var vist det fra nu - jeg kommer måske på lidt mere senere.

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Uh, jeg må også hellere skrive lidt erfaringer her.

Hvad der virkede:

- at offentliggøre forlovelsen med en sød og sjov save the date-magnet. Den hænger stadigvæk hos mange af gæsterne, og de var meget begejstrede over opfindsomheden.

- at vi havde booket noget familie og nogle venner til at hjælpe med at gøre klar med borde, pynt osv. Vi havde aldrig nået at få det så fint, hvis ikke vi havde fået hjælp nogle timer.

- børneposer og ballonmand til receptionen. Børnene og deres forældre elskede det og snakker stadigvæk om det.

- live musik til vielse i haven og til at spille et nummer til receptionen. Det var så smukt og fantastisk. Desværre havde de fravalgt mikrofon til receptionen, så det var svært at høre sangen.

- at lave en lille pose med mini-asti, kvalitetskaffe og summerbird-mandler til hjælpere blandt venner/familie.

- at få ordnet hår og make up hjemme hos mine forældre, hvor jeg også skulle vies. Det var rart ikke at skulle for mange steder hen på dagen.

- at lave en kort, sjov beskrivelse og billede af hver gæst, selvom det tog lang tid, og hænge beskrivelserne op på væggen ved velkomstdrinken, så man kunne læse beskrivelserne inden man satte sig til bords. (alternativt kan det blive som bordhæfte, men det havde jeg ikke tid til). Jeg var i tvivl om det var al tiden værd med indsamling af billeder og forfatning af tekst, men gæsterne var meget begejstrede.

- at have en professionel fotograf selvom hr. mand var skeptisk og ikke meget for at skulle have endnu en udgift. Det var SÅ godt givet ud.

- at lave fotobøger til de nærmeste. De er glade og taknemmelige.

- at lægge energi i små pynteting til bordene. MANGE gæster har rost det til skyerne.

- at lave en toiletkurv. Den var ikke så avanceret i forhold til andet, jeg har set, men den var der, og jeg havde strøet nogle rosenblade også, og det fik en del imponerede kommentarer fra gæsterne.

- at fordele praktiske opgaver, så vi ikke selv skulle afregne noget på dagen og havde færre ting, vi skulle huske på.

- at vi lagde fotografering ind mellem vielse og reception. Det betød, at der kun var kort tid til fotografering, men jeg ville have været meget ked af at gå glip af halvdelen af receptionen.

- at åbne nogle gaver til receptionen, så der ikke var så mange, der skulle åbnes senere (fik vi nemlig aldrig gjort).

- at få taget parbilleder af middagsgæsterne. Vi havde ikke lagt det ind i programmet, så det blev gjort improviseret og måske lidt for hurtigt. Nogle af billederne var ikke såeh gode. Det burde vi nok gøre mellem reception og middag.

- at smide en omgang limbo ind mellem kaffe og brudevals. Gæsterne gjorde det virkeligt godt og morede sig. Det varede kun 10-15 minutter, men vi har nogle super gode billeder af det.

- at jeg havde en skiftekjole/dansekjole. Jeg fik en chokoladeplet fra bryllupskagen på barmen, så brudebuketten måtte holdes strategisk på billeder indtil jeg kunne skifte efter brudevalsen.

Hvad der virkede knapt så godt:

- vi havde fået lavet postkort, hvor gæsterne kunne skrive en hilsen. Det blev præsenteret af vores toastmastre, men alligevel var der kun blevet skrevet på 5 og vi har smidt en masse tomme kort ud.

- serveringspigerne kom først 30 minutter før receptionen, hvor vi selv sørgede for mad og drikke. Det var for stressende for mig, for familien blev forsinket, og pludselig var der en million ting, der skulle ordnes, så jeg kunne ikke slappe af til vores fotosession, som derfor blev ret kort. Her havde vi nok påtaget os for meget og booket pigerne til at komme for sent.

- vi havde sorteret nogle festlige venner fra til middagen pga. økonomi og plads, men vi manglede dem, da dansegulvet blev åbnet.

- oprydningen fungerede okay, men vi havde ikke spurgt nogen om hjælp, så vi stod meget alene med det, og der var MEGET, der skulle ordnes. Her er det vigtigt at huske at lave nogle aftaler med familie/venner, hvis man selv skal klare det hele.

- at købe bevis til en stor fotobog uden at tjekke firmaet på trustpilot først. Det drejer sig om fotosjov.dk - deres hjemmeside gik flere gange i selvsving og slette store dele af mit arbejde, så det tog mig 18 (!) timer at lave en fotobog. Gik så ind på trustpilot for at skrive en sur anmeldelse - det var der så også andre, der havde gjort. De havde også problemer med at miste deres arbejde. Dog er det færdige resultat heldigvis blevet godt.

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Jeg deler også gerne erfaringen fra vores skønne dag :loveshower:

Det virkede:

- At få frisør og makeup-damen ud til mine forældre. Jeg nød at sidde på en stol i 3 timer og blive nusset om, imens mine forældre, bror og datter gjorde sig klar omkring mig :heart:

- At der gik 5-10 min. fra de første kørte mod kirken, indtil min far og jeg blev hentet. Jeg sad mit i stuen og nød stilheden inden det gik løs.

- At jeg havde arrangeret en sangerinde til kirken og at vi gik ud til "vores" melodi - det fungerede super godt og gjorde vielsen mere personlig samt løftede den højtidelige stemning.

- At jeg havde min veninde med på fotoshoot til at rette kjole og holde rekvisitter.

- At vi havde en pianist til at spille under middagen. Det var skøn baggrundsmusik, godt supplement til sange og mange roste ham.

- At vi havde et gæstetræ istedet for en gæstebog. Alle synes det var sådan en god idé og det flotte træ pryder nu væggen herhjemme :loveflag:

- At vi havde brugt penge på et liveband (tre mand). Det var vildt hvilken stemning de kunne få op og både unge som gamle var på gulvet konstant.

- At vi overnattede på samme hotel som festen blev holdt. Det var skønt bare at kunne dejse omkring og halvdelen af gæsterne blev også, hvilket resulterede i en særdeles hyggelig søndag! Vi havde nok ikke gjort det hvis ikk vi havde fået værelset gratis, for vi var der kun i 4 timer :biggrin:

- At vi havde stillet goodiebags på værelserne. Nogle blev vildt rørt og andre var dybt taknemmelige for en cola og chips dagen derpå :thumbsupsmileyanim:

- At vi havde favouræsker med personlige M&Ms som bordkort. Folk var ellevilde og snakker stadig om det. Det var en rigtig fed detalje!

- At vi ikke havde bryllupskage. Ved ikke hvornår vi sku ha haft den og vi manglede den ikke.

Det virkede ikke:

- Vi havde booket en hobbyfotograf som vi kender og jeg fortryder at jeg ikke lavede en liste over det jeg gerne ville have billeder af, fx. da min far og jeg ankom til kirken eller af alle de små detaljer til festen og mit charm med billedet af min mormor :(

- Vi havde kun frugt og kransekage om eftermiddagen fra 15-17 (ingen reception) da vi regnede med at folk havde nået frokost når vielsen først var kl. 14, men det var der åbenbart en del der ikke havde.

- At serveringspersonalet fjernede alle favourboksene da der sku serveres kaffe. Mange havde gemt den og ville ha den med hjem :td:

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Jamen så vil jeg da også lige komme med mit input :)

Dette virkede:

  • Bordpynten - herunder de mange vaser og de hjemmelavede blondelysglas.. det var så fint!
  • de 40 rispapirslamper i forskellige størrelser, der var hængt i loftet - det bragte loftet med i hele udsmykningen og så helt ærligt skide godt ud!
  • Store murerbaljer med is og drikkevarer
  • Drinksbar - der blev drukket meget og folk var helt vilde med det, men vi havde købt aaaaalt for meget!
  • Slikbuffet - folk var sultne efter kirken og kunne her få lidt at gnaske på
  • Toiletkurvene - vi fik meget ros for dem, men hvor meget de blev brugt, tror jeg er begrænset
  • Vores gæste-signatur-blad-træ fik meget ros!!
  • At vi huskede at få skrevet ind i alle kort, hvem der gav hvad!
  • Bordhæfterne var stor succes
  • At få sat hår og lagt make-up i en beauty klinik - det gav en ro, bare at kunne sidde i en stol og nyde :)
  • DJ - både under maden og efter - dog skulle han lige fintunes omkring musikken, da han satsede lidt for dansktop i en periode, hvilket IKKE var et hit, men det var bare at sige til ham, at han skulle spille noget yngre og så kørte det
  • Det var ALLE pengene værd at hyre både en professionel lokation-fotograf til bryllupsbillederne og en semi-amatør til at tage billeder fra kl. 15 - brudevalsen.. vi har fået nogle virkelig gode billeder!! Og mange.. pris: 6600,- + 1700,- for hvad der svarer til 3000 billeder, hvoraf 500 er redigeret!
  • At vi havde hyret det serveringspersonale, som kokken var vant til at samarbejde med. Det kørte bare på skinner!
  • At gøre en ansvarlig for afregning
  • At dele ansvar og opgaver ud, for der dukker altid noget op, som man ikke havde regnet med
  • En ERFAREN toastmaster! Min onkel kørte det med hård hånd, for der var MANGE indslag, men det mærkede vi ikke.. og vi dansede brudevals 2 minutter i 00!

I det hele taget fik vi så meget ros for, at vores gæster synes at alt var så gennemført - alt lige fra pynt, til toiletkurve og slikbuffet - de følte sig forkælede og det var fedt at kunne give.

Hvad virkede ikke:

  • Vi har kun et billede, taget tæt på, hvor vi begge vender ansigtet mod kameraet - men det var nok vores egen skyld, vi var bare så opslugt af hinanden - men det er værd at tænke over, når man står i det :wink: Jeg mangler det lidt..
  • Man skal nøje overveje, om man er en af dem der er gode til at holde vægten eller let bliver oppustet, hvis man har købt kjole med lynlås, for det kan gøre ONDT! Men det er jo et personligt valg og ikke nødvendigvis noget der ikke virkede, men noget man skal tænke over..
  • Vores venner der havde fortalt at de ville hjælpe, hjalp ikke specielt meget - heldigvis tog andre over
  • At dem vi havde sat til at sætte natmad frem, gjorde det for sent og ikke fik det annonceret - vores natmad var spild af penge!
  • At være SIKKEr på, at dem der har sagt ja til at hjælpe med at rydde op søndag, rent faktisk gør det. Vi stod med rigtig meget selv og det var altså hårdt, da vi jo ikke holdte det på hotel, men selv stod for alt.

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Jeg er så lykkelig! Jeg er blevet gift med den skønneste mand :heart:

jeg vil også gerne komme med mine erfaringer!

Det virkede:

- Vi var så glade for vores præst! Vi har været til gudstjenester med ham, og havde med vilje valgt ham frem for den anden - men nøøøj sikke en flot tale og stemning, han skabte! Alle gæsterne har rost ham og nogle har endda sagt, at det var den bedste præst, de har mødt! Han var med til at starte vores dag perfekt!

- Fotografer!! Vi havde hele tiden "kun" haft en fotograf til locationsbilleder (min H2B synes det andet blev for dyrt). Men så fik jeg ham overtalt alligevel, og vi hyrede en fotograf til feststedet indtil kl 01. Det var det hele værd! Vi har fået de smukkeste billeder... :heart: Vi har også fået mange billeder af venner (endda med spejlreflekskamera), men det er bare ikke det samme! Så selvom det er en dyr post, så kan det ikke undværes.

- Bordhæfter. Nej, hvor jeg hadede at folde 80 bordhæfter (efter Mette Holms model), men det var al arbejde, slid og penge værd. Ud over at de blev brugt som vifter (tropeaften/nat), så var de virkelig populære, og vi har mange billeder af, at folk kigger i dem.

- Liveband. Vi havde et band efter middagen, og f*****ck det var godt! Selvom det var så varmt, var dansegulvet aldrig tomt, og så spillede de bare masser af rockhits og andre hits, det var så fedt! (især at danse brudevals til)

- Tage det roligt med tiden. Vores tidsplan skred fuldstændig. Der var 16 indslag, så vi fik først desser 23.50! (og vi satte os til bords kl 18). Men det var en fantastisk aften og vi var rigtig gode til at slappe af og sige "skidt pyt med at vi først danser brudevals kl 1)

- Vi var de sidste, der gik. VI havde faktisk talt om at smutte før, men da brudevalsen og "dansen" først startede kl 01, fik vi først natmad kl 3, og så kunne vi "lige så godt" blive til festen sluttede. Vi var på hotellet omkring kl 4.30, hvor vi gik i bad, drak champagne, spiste frugt og chokolade og var lykkelige.. :heart:

- Dansekjole og skiftesko, jeg havde hele tiden tænkt: "dansekjole - ikke til mig, jeg skal have min kjole på hele natten".. Men heldigvis tog jeg for sikkerheds skyld en hvid blondekjole med, som jeg skiftede til efter brudevalsen. Jeg kogte i 8 lag tyl og blonder, som min kjole bestod af! Det var så fedt at danse løs i en kort kjole og ballerinaer..

- Nyd det - giv jeg selv lov til at bare slappe af og nyde dagen. Der var lige en enkelt ting ved feststedet, hvor jeg ikke synes de havde sat småkagerne korrekt og overvejede et splitsekund om jeg skulle sige det i køkkenet, men nåede heldigvis at sige til mig selv "NEJ!". Skidt pyt med at småkagerne ikke er på det fad, jeg havde regnet med.

- Gæstebog (selvom kun 20-30 gæster fik skrevet i den), så tager vi den med rundt når vi ser venner og familier!

- Personlige chokolader og favours: De blev virkelig rost!!

Det gik galt:

-Jeg var god til at sige, at "slap af", og synes faktisk kun det var småting, som virkelig ikke er værd at nævne - for hvad betyder det, når "musikken først spiller".. Altså, der var ikke noget, jeg fortryder i dag.

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

- Tage det roligt med tiden. Vores tidsplan skred fuldstændig. Der var 16 indslag, så vi fik først desser 23.50! (og vi satte os til bords kl 18). Men det var en fantastisk aften og vi var rigtig gode til at slappe af og sige "skidt pyt med at vi først danser brudevals kl 1)

Det er jo sommertid, så efter normaltid nåede I det jo inden midnat :denmarkflag: :denmarkflag: :denmarkflag:

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

- Tage det roligt med tiden. Vores tidsplan skred fuldstændig. Der var 16 indslag, så vi fik først desser 23.50! (og vi satte os til bords kl 18). Men det var en fantastisk aften og vi var rigtig gode til at slappe af og sige "skidt pyt med at vi først danser brudevals kl 1)

Det er jo sommertid, så efter normaltid nåede I det jo inden midnat :denmarkflag: :denmarkflag: :denmarkflag:

-HAHA- , det er noteret :) :)

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

- Tage det roligt med tiden. Vores tidsplan skred fuldstændig. Der var 16 indslag, så vi fik først desser 23.50! (og vi satte os til bords kl 18). Men det var en fantastisk aften og vi var rigtig gode til at slappe af og sige "skidt pyt med at vi først danser brudevals kl 1)

Det er jo sommertid, så efter normaltid nåede I det jo inden midnat :denmarkflag: :denmarkflag: :denmarkflag:

-HAHA- , det er noteret :) :)

:thumbsupsmileyanim: :thumbsupsmileyanim: :thumbsupsmileyanim:

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Jeg bliver lige lidt nysgerrig: Vi vil også selv stå for blomsterne, har du nogle gode råd? Vi skal holde fester i en spejderhytte, så det bliver helt nede på jorden. Vi har strandtema og farverne blå, sand, vissengrøn og lilla (lyngfarvet)

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Jeg har besluttet mig til at købe et polaroidkamera, så kan gæsterne tage billeder med det og skrive en hilsen derpå... Synes det er sjovere, og mere sandsynligt at gæsterne får det gjort:-) Det bliver da sjovt!

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Der er rigtig meget inspiration i den tråd og det er altid sundt at læse om andres oplevelser og erfaringer på dagen, så fint at få den op igen. Husk blot på at de erfaringer mv. I kan læse om er fra folk som er blevet gift og for hvem brylluppet og formentlig også bryllupsklar er et overstået kapitel. :lol: Dvs. I kan formentlig ikke forvente at få svar på evt. spørgsmål. Der vil man nok have større chance ved også at sende de pågældende en PM (nogle får jo mailnotifikationer)

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Fedt med så mange brugbare erfaringer!

Lige et spørgsmål:

Hvad indeholdt kirkehæfterne som flere af jer nævner? :)

Er ikke viet endnu, men kirkehæfterne er næsten klar, skal bare lige have printet og klippe-klistret :wink:

Men de kommer til at indeholde et stykke tyl med et lille digt "Pynt jeres bil med dette stykke, og brudeparret får held og lykke", en kleenex også med et lille digt "Skulle en tåre falde af glæde, brug da dette lommetørklæde", så er der de fire salmer, et vielsesprogram, en lille reminder om, at der ikke må fotograferes under vielsen, regler for riskastning, og på bagsiden lidt historisk fakta om kirken der er tilbage fra 1200-tallet.

Alt sammen ganske overflødigt - man kan sagtens undvære. Men jeg ELSKER at lave den slags små detaljer. Og bliver ved med at finde på nyt :badgirl:

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Fedt med så mange brugbare erfaringer!

Lige et spørgsmål:

Hvad indeholdt kirkehæfterne som flere af jer nævner? :)

Er ikke viet endnu, men kirkehæfterne er næsten klar, skal bare lige have printet og klippe-klistret :wink:

Men de kommer til at indeholde et stykke tyl med et lille digt "Pynt jeres bil med dette stykke, og brudeparret får held og lykke", en kleenex også med et lille digt "Skulle en tåre falde af glæde, brug da dette lommetørklæde", så er der de fire salmer, et vielsesprogram, en lille reminder om, at der ikke må fotograferes under vielsen, regler for riskastning, og på bagsiden lidt historisk fakta om kirken der er tilbage fra 1200-tallet.

Alt sammen ganske overflødigt - man kan sagtens undvære. Men jeg ELSKER at lave den slags små detaljer. Og bliver ved med at finde på nyt :badgirl:

Hvis det er det du ønsker, så er det da også bare det I skal have. Det er jo netop det fantastiske ved bryllupper, at man kan gøre lige præcis som man selv ønsker :loveshower:

Jeg er en af dem der ikke gider lave kirkehæfter, fordi jeg netop syntes det er unødvendigt, da folk jo har salmebogen. Så nærigpinden gider ikke bruge penge på kirkehæfter, eller tid for den sags skyld :lol:

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Fedt med så mange brugbare erfaringer!

Lige et spørgsmål:

Hvad indeholdt kirkehæfterne som flere af jer nævner? :)

Er ikke viet endnu, men kirkehæfterne er næsten klar, skal bare lige have printet og klippe-klistret :wink:

Men de kommer til at indeholde et stykke tyl med et lille digt "Pynt jeres bil med dette stykke, og brudeparret får held og lykke", en kleenex også med et lille digt "Skulle en tåre falde af glæde, brug da dette lommetørklæde", så er der de fire salmer, et vielsesprogram, en lille reminder om, at der ikke må fotograferes under vielsen, regler for riskastning, og på bagsiden lidt historisk fakta om kirken der er tilbage fra 1200-tallet.

Alt sammen ganske overflødigt - man kan sagtens undvære. Men jeg ELSKER at lave den slags små detaljer. Og bliver ved med at finde på nyt :badgirl:

Hvis det er det du ønsker, så er det da også bare det I skal have. Det er jo netop det fantastiske ved bryllupper, at man kan gøre lige præcis som man selv ønsker :loveshower:

Jeg er en af dem der ikke gider lave kirkehæfter, fordi jeg netop syntes det er unødvendigt, da folk jo har salmebogen. Så nærigpinden gider ikke bruge penge på kirkehæfter, eller tid for den sags skyld :lol:

H2B truer da også med at lave et opslag på arbejde "Haves kreativ person, søges et eller andet bryllup" bare så jeg kan få stillet alle mine lyster og gode ideer.

Men han lader sig nu alligevel hurtigt overtale. Meeen det er nu heller ikke alle ideer, der kommer til godkendelse hos ham. Langt de fleste strander på tegnebordet - jeg vil nemlig heller ikke bruge en formue på det. Har dog en skuffe ca. på 1,2 x 0,8 m fyldt med materialer til div. projekter købt ind over en lang årrække. Og smide noget ud, det gør jeg ikke. Tænk hvis man fik brug for det. Og jeg har faktisk fået brugt rigtig meget af det efterhånden.

1

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Log ind for at besvare

Folk bliver vildt glade for svar!

Ikke medlem endnu?

Opret dig gerne. Det er gratis og tager 10 sekunder.


OPRET NY GRATIS MEDLEMSPROFIL

Allerede medlem?

Du kan med fordel logge ind.


LOG IND HER

Annonce ♥


Annoncer