sommerfugl83

Den bedste dag i vores liv :O) - Endelig færdig!

78 posts in this topic

Min bryllupsberetning

I dag er det 4 uger siden at vi gav hinanden vores ja i kirken og efterfølgende fejrede dagen efter alle kunstens regler. Det endte med at blive alt hvad vi havde drømt om :thumbsupsmileyanim:

Det er vidst tid til at starte min beretning.

Jeg vil starte med onsdagen inden den store dag:

Jeg mødte helt almindeligt på arbejde. Det var den sidste rigtige arbejdsdag. Jeg arbejder på en skole som børneergoterapuet. I 10 pausen havde alle i centret valgt at overraske mig. De havde alle samlet sig i et af klasselokalerne - lærerer, hjælpere, terapeuter og elever. En lære var inde og hente mig og det vi går ind i klassen bliver brudevalsen spillet og de råber alle "SURPRISE". De havde lavet et kæmpe skilt hvorpå der stod "Tillykke Carina - 17.09.11" og der var tegnet en høj hat med handsker og blomster. De havde desuden stillet et stort bord op af væggen med slik og kager, flag og balloner, hvorpå der stod tillykke. SÅ fint :denmarkflag: Jeg bliver plantet midt på gulvet i en fatboy og med et stort flag ved siden af mig. jeg skal nu igennem bryllupstesten, fordi de ville tjekke og jeg er gifteklar. Får stille 10 spørgsmål omkring bryllup med mere. Fx hvilken finger har man i DK vielsesringen på og i den dur. Jeg fik 70% korrekte svar, hvilket var bestået. Herefter skulle jeg vise at jeg kunne danse brudevals. Blev sat til at danse med en af lærerne. Efter dansen erklærede de mig for gifteklar og jeg fik et fint diplom på dette. :) Jeg fik til slut en gave fra alle i centret. Det var et gavekort på brunch og en flaske champagne. Det var så sødt af dem og varmede virkelig at alle ens kollegaer gad at gøre det for én. Det sjoveste var da en af mine elever råbte ud i lokalet, mens der næsten var helt stille: "Min ergo skal giftes - HJERTELIG TILLYKKE!". Nårh - det var sødt. Hun er kun 9 år og det eneste hun snakkede om hele dagen var at hendes ergo skulle giftes :lol:

Torsdag inden den store dag:

Jeg skulle til et Regionsmøde denne dag. Helt ok at få lidt andet at tænke på, men måtte gå lidt før for at nå det hele. Om eftermiddagen skulle jeg til Fodterapeut og forkæles. Havde fået et gavekort hertil at min (daværende) h2b. Det var virkeligt lækkert at blive forkælet og så havde jeg jo fine fusser til om lørdagen. Herefter drønnede jeg videre, da vi skulle mødes med præsten kl. 17 og jeg var først færdig kl. 17, så kom lidt forsendt. Men det gik. Vi var inde og se kirken rigtig og i ro og mag. Det var nu ret rat.

Om aftenen var vi ude og danse vores alternative brudevals en sidste gang. Det gik nu meget godt og vi var fortrøstningsfulde :wink:

Da vi endelig kom hjem fra dans, var klokken ved at være mange, men manglede stadig at lave menukortene. Jeg gik derfor igang med at skære alt til med den gamle skæremaskine jeg havde lånt mig frem til. Det tog længere end jeg havde beregnet, så blev ikke færdig. Så det måtte jeg få fikset om fredagen.

Fredagen inden den store dag:

Om fredagen tog h2b på job som han plejede. vi sørgede for at sige ordentlig farvel, da vi ikke vidste om vi ville nå at ses inden jeg tog hjem til mine forældre.

Jeg stod op ved 8 tiden og begyndte på dagens opgaver. Gik straks igang med at bage. Skulle bage 150 mini cupcakes - 2 forskellige slags. Ved 09.30 kom min bedste veninde med morgenmad under armen, så mens cupcakesne var i ovnen, hyggede vi med morgenmad fra Lagkagehuset. Guffe guf :wink: Efter vi havde spist, bagte jeg videre og min veninde gik i gang med at arbejde videre på menukortene, hvor jeg slap dagen inden. Da den sidste portion cupcakes var i ovnen, løb hun tør for lim. Vi måtte derfor en tur i Kvickly og købe noget mere. Nu vi alligevel var der kunne vi lige så godt også få købt lidt nødder med mere til dagen efter. Hjem igen med os.

Nu var tiden kommet til hvor jeg skulle pakke en taske. Det var ret svært synes jeg. Prøvede at lave en huskeliste og jeg fik pakket. Lige inden vi skulle til at køre, kom h2b hjem. Havde havde købt en masse flasker Asti på vej hjem fra job som skulle serveres efter kirken. Vi nåede lige at kysse og kramme en xtra gang, inde min veninde og jeg smuttede. Det var lidt underligt, at næste gang vi sås, var ved altret. Men var overraskende rolig. Inden vi kørte mod Tåstrup, hvor mine forældre bor, var vi et smut forbi Admiral Hotel, med menukortene og nødderne. Og så gik turen mod Tåstrup. Det var fredag eftermiddag i myldertiden, så det tog sin tid. Da vi endelig var i Tåstrup, tog jeg en hurtig beslutning og vi fik købt engangskameraer. Vi havde ikke fået frokost, så vi kom osse lige til at guffe en fransk hotdog :fløjt:

Da vi kom hjem til mine forældre, skulle vi igang med at pynte alle cupcakesne. Min mor sørgede for et glas rødvin, mens jeg rørte toppingen sammen. Som på samlebånd fik min veninde og jeg pyntet alle kagerne.

post-45847-0-53356600-1318684839.jpg

Marcipansommerfugle som min gamle kollega, havde hjulpet mig med at lave. De er malet med frugtfarve og fået lidt glimmer.

post-45847-0-09750500-1318684899.jpg

En af kasserne med cupcakes

Edited by sommerfugl83
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

post-45847-0-00006100-1318685379.jpg

Her er samlebåndet i godt i gang.

Har osse et billede af dem færdige med topping, men har ikke fået det overført fra mobilen, så efterlader lidt plads til det billede her:

BILLEDE:

Ja - så fik jeg endelig oploadet billede af de færdige cupcakes. Var selv ret godt tilfreds :biggrin:

post-45847-0-45412300-1325326281.jpg

post-45847-0-12047700-1325326297.jpg

..... og så lige et xtra billede af hvordan vores komfur så ud fredag morgen, da jeg var i fuld krig med at bage. Vi endte vist med ca. 150 styks...

post-45847-0-98234200-1325326310.jpg

Edited by sommerfugl83
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Resten af fredagen blev brugt på hygge, god mad og de sidste små forberedelser som fx at ordne negle. Vi sluttede aftenen af med kaffe, the og så måtte vi jo lige prøvesmage de cupcakes, der var mislykkedes. Mega hyggeligt.

Min lillesøster og hendes kæreste var kommet hjem til DK i anledningen af vores bryllup. Det var virkelig dejligt at have hende hjemme og hygge med hende.

Ved midnatstid fulgte min mor min veninde og jeg ind til naboen, hvor vi skulle sove. (mine forældre manglede en seng, nu min søster + kæreste osse skulle være der). Har kun mødt mine forældres nye nabo en enkelt gang, så det var lidt mærkeligt at snige sig ind i seng, når de selv var gået i seng. Men hvad - vi havde en ordentlig seng at sove i. De havde været så søde at rede op til os. (vi havde selv dyne med under armen) og på sengen stod en lille gave fra dem. Meget sødt synes jeg.

Vi fik stillet vækkeurene og lå og sludrede lidt inden vi lagde os til at sove. Det var helt som at være teenager igen.

Den store dag:

Jeg vågnede en halv times tid før vækkeuret ringede. Snuppede min mobil og lå og kiggede facebook og Bryllupsklar inden min veninde os vågnede. Vi sludre indtil vækkeuret ringede. Vi pakkede stille og roligt sammen og lige da vi var klar til at gå ind til mine forældre, rullede der en sms ind fra min mor: Kommer I ind i bad eller hvad? :o) Hun synes ellers aftnen inden at vi ville stå alt for tidligt op, men havde åbentbart skiftet mening.

Mens min kære far var til bageren og min mor sørgede for morgenbordet, smuttede jeg i bad.

Vi sad og hyggede ved morgenbordet alle sammen. Vi var i alt 7 om bordet. Min mor mente vi skulle have en lille en, så hun havde både fundet, En Enkelt, Gajolshots, Små Grå, Jägermeister og Gammel Dansk frem. Så der var da lidt at vælge i mellem. Jeg fik en lille grå :rolleyes:

Efter morgenmaden var det tid til at få ordnet hår. Havde fået besked på ikke at vaske det, så det havde jeg selvfølgelig ladet være med.

post-45847-0-79555200-1318686749.jpg

Mens jeg endnu ikke så alt for godt ud... men Peter Plys t-shirt og det hele....

post-45847-0-22670100-1318686800.jpg

Det begynder at ligne noget

Den færdige opsætning kom til at se således ud:

post-45847-0-15323100-1325326948.jpg

Edited by sommerfugl83
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

post-45847-0-72426300-1318687100.jpg

Efter håret er sat og make-uppen er lagt. Nu mangler kun kjolen

post-45847-0-51653900-1318687190.jpg

Min søde mor hjælper mig i kjolen. Hun har på dette tidspunkt godt med sved på overlæben. Tiden løber, hun er i overgangsalderen og så havde hun svært ved at få kjolen lukket. Man kunne nærmest høre panikken i hendes stemme! Men jeg vidste det bare var et spørgsmål om at den skulle varmes lidt op af min kropsvarme. Havde jo passet den ugen inden og havde desuden tabt næsten 1½ kg siden. Og ganske rigtig. Lige da min far kommer for at hjælpe, lykkedes det hende at lyne den det sidste stykke op :biggrin:

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

post-45847-0-73139100-1318687382.jpg

post-45847-0-58070600-1318687399.jpg

Min mor kæmper herefter med alle de små knapper. Hun får bandet en smule undervejs og jeg tænker: Åh dog - hvordan skal det dog gå, når h2b skal have mig UD af kjolen igen i nat engang?!

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Så er beretningen godt igang. Men nu vil jeg stoppe for idag. Skal til at gøre mig lækker for min mand. Vi skal ud og spise 3-retters med god vin på Admiral Hotels restaurant SALT. Vi skal fejre at vi idag har været gift i 4 uger og på mandag er det præcis 1 måned :a1221:

Edited by sommerfugl83
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Jubiii din beretning er i gang. Den har jeg bare glædet mig til :cheerleader3:

Lyder som nogle dejlige dage op til. Skøn overraskelse af dine kollegaer+børn - lyder som et fantastisk sted at arbejde.

Uhh ha, forstår din mors nervøsitet, men dejligt det hele løste sig alligevel. For du ser jo fantastisk ud :loveshower:

Glæder mig til at høre mere - indtil da rigtig god fornøjelse med i aften. Lyder som en perfekt måde at fejre den første måned som ægtefolk :)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Så tror jeg det er tid til at gå lidt videre med beretningen.

Vi havde en fantastisk dejlig aften, men lækker mad og god vin. Meget meget hyggeligt og skøn måde at fejre vores første måned som ægtefolk ()() Det er jo utroligt så nyforelskede man kan føle sig. Vi var lige et smut forbi de lokaler, hvor vi holdt vores bryllupsfest. Det bragte fantastiske mange gode minder frem :a1221:

Går straks videre med beretningen.....

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Efter jeg var kommet i kjolen, var det tid til at få sat sløret på. Efter at have været rolig hele ugen og ikke mindst hele dagen, kunne jeg pludselig mærke nervøsiteten komme bragende. Det gik pludselig op for mig, at nu var det squ virkeligt. H2b havde desuden lige sendt en sms om at han glæde sig til at se mig. Åh altså :a1221:

Der var begyndt at være stress på derhjemme. Min mor farerede forvirret rundt, min veninde fik sat sit hår i sidste sekund af frisøren og chaufføren stod og ventede og mente vi måtte se at komme afsted. Huset lignede et bombekrater, da jeg med min far smuttede ud til bilen - i regnvejr :pokey: Hvor kom det nu fra? Min far løber efter mig med en paraply over mit hoved. Han får mig proppet ind i den fine gamle hvide Caddilac fra 1950. Det var rimelig koldt, så min lillesøster kom ud med min cardigan til mig, som jeg kunne have over skuldrene på turen ind mod byen. Og så var vi afsted.....

Vi ankom til Nørrebro næsten 20 min før klokkerne begyndte at ringe. Chaufføren kørte ind på De Gamles By's område, hvor vi holdt de næste 20 min, så evtuelle gæster ikke fik øje på bilen. Nøj - det var lange 20 minutter.

Alt i mens jeg havde siddet og var blevet gjort fin i håret med mere, gik h2b rundt derhjemme og blev mere og mere nervøs. Hans forældre og lillesøster kom til h2b med morgenmad og en lille en til halsen. De havde sludret og hygget. I takt med h2b blev mere og mere nervøs og spændt, jo mere rastløs blev han. Han gik og ryddede små ubetydelig ting op, fyldte i opvaskemaskine, spillede ligegyldige spil på playstation, tjekkede ringene med mere indtil det var tid til at gå over til kirken. Hans far har filmet ham nogle gange i løbet af morgenen og det er MEGET tydeligt at han ikke er sit normale jeg :lol::heart:

Det sidste billede han tog af vores ringe inden de gik mod kirken....

post-45847-0-91104900-1318778170.jpg

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

post-45847-0-27957500-1318778301.jpg

Altret i Skt. Johannes Kirke. Folk er så småt begyndt at ankomme og finde deres pladser

post-45847-0-48557000-1318778375.jpg

Min gode veninde, som havde bundet min buket samt brystbuketter og håndledsbuket, er i gang med at dele ud og hjælper h2b og hans far med at få brystbuket på

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

..... hmmm hvorfor kan man pludselig kun upload billeder der ikke fylder mere end 90K? Før det blev lavet om var det da 1000K. Altså - der er jo ikke plads til nogen billeder mere..... :pokey::shooter: Eller gør jeg noget forkert????

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

post-45847-0-67395000-1318779655.jpg

På vej op af kirkegulvet til min eneste ene.

Lige da jeg træder ind i kirken, får jeg en klump i halsen og jer kan mærke tårerne stige op i øjnene. Kirkegulvet er heldigvis så langt at jeg når at få hold mig selv halvvejs oppe.

De første jeg får øje på, da vi går ind i kirken, er mine søde kollegaer, der er mødt op til globryllup. Herefter tror jeg ikke jeg så så meget andet end h2b, der stod ved altret og ventede på mig. Og han så bare så godt ud som han stod der :loveshower: Tror dog jeg gik liiidt hurtigt op af gulvet. Jeg kan huske min far trækker i mig og siger jeg skal slappe lidt af. Det synes jeg osse jeg gjorde, men kan se på videoen at jeg har pænt fart på :blush: Nårh - hvad søren. Jeg var bare glad og kunne (åbenbart) ikke vente med at nå op til h2b.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Øv med regnvejret! Håber ikke det fortsatte?

Men hvor ser din mand flot ud - er vild med detajlen med den blå vest, slips m.m Virkelig flot!

(træls med at du ikke kan uploade større billeder - I er jo så små på vej op ad kirken. Ved ikke, hvad der er galt. Jeg kan stadig uploade op til de 1000K)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

post-45847-0-91719500-1318780140.jpg

Hilser på h2b med et kindkys. Han visker mig i øret: "Hvor ser du smuk ud!"

Men vi sidder under de første samler og bøn mimer h2b flere gang "Du er smuk" og smiler :heart:

post-45847-0-33981400-1318780108.jpg

Vi bliver viet

Præsten var virkelig nervøs. Det var helt så hans lille sorte bog rystede..... Og han havde åbenbart ikke tænkt over at han havde mikrofon på for lige inden han spørger os og vi skal give hinanden vores JA, hvisker han: "Det er så nu jeg så spørger jer!", hvilket hele kirken jo kunne høre og begyndte at grine. Der var flere gange han hviskede noget til os. Det var altså lidt komisk :griner:-

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

post-45847-0-32591200-1318780548.jpg

Lige efter vielsen. Vi er bare glade og kan slet ikke lade være at smile. Kysser og sidder bare og holder i hånden under resten af ceremonien :a1221:

.... zoomer lige lidt ind så man rigtig kan se hvor intenst vi kigger på hinanden i total lykkerus

post-45847-0-12215300-1325326840.jpg

Edited by sommerfugl83
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

post-45847-0-13659600-1318780753.jpg

Ude i våbenhuset. Mit slør fløj af i det vi trådte ud af kirken, så det røg sig en tur. Kunne ikke overskue at skulle stå og kæmpe med det.

Endnu et billede fra våbenhuset. Elsker dette billede

post-45847-0-26924400-1325327345.png

post-45847-0-81823800-1318780855.jpg

Vi fik masser af ris, men min gode veninde synes vi skulle have rosenblade i stedet. Et rosenblad røg lige ned i kavaler gangen og måtte derfor lige fiske det op

Edited by sommerfugl83
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

post-45847-0-36937300-1318781008.jpg

..... Og der blev kastet med spandevis af ris.... sådan føltes i hvert fald

Edit:. man kan lige se min venindes kæreste (gråt jakkesæt til højre i billede), der pludselig har fået til opgave at passe på mit slør, som hænger over armen på ham

Et par billeder hvor man rigtig kan se risene komme farene...

post-45847-0-94383300-1325328019.jpg

post-45847-0-94925000-1325328043.jpg

Edited by sommerfugl83
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

post-45847-0-73493600-1318781393.jpg

En af vores venner synes angiveligt ikke at vi havde fået nok ris, så han var henne og hælde en hel håndfuld ris ned af nakken på min (nu) søde man. Han blev lidt overrasket. De røg hele vejen ned i boxershortsne, så dem havde han glæde af længe :lol:

post-45847-0-01317900-1318781405.jpg

Han synes ikke jeg skulle snydes, så i et uagtsomt øjeblik fik jeg en håndfuld ned i klavergangen.... :blink: tossede mand :wink:

Et enkelt fraklip fra riskastningen. Ved ikke helt hvad det er der sker for mit ansigtsustryk :lol:

post-45847-0-62866200-1325328204.jpg

En cupcake til brudeparret blev der osse plads til

post-45847-0-18952400-1325328240.jpg

...... Men selvom man var helt varm indeni og svævede på en lyserødsky af ren lykkerus, blev det alligevel ret koldt sådan en blæsende septemberdag. En af gæsterne lånte mig derfor hendes "pels", hvilket priste mig lykkelig for F...K hvor jeg frys til sidst, der foran kirken. Ligner en ren diva..... eller noget.... men den varmede...

post-45847-0-22487500-1325328523.jpg

Edited by sommerfugl83
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

Annonce ♥


Annoncer