Guest vif

Formiddags bryllup

11 posts in this topic

Annonce ♥

Nu melder historien ikke noget om hvordan og hvor I skal holde den senere fest men der er jo mange bryllupsfester hvor middagen starter om eftermiddagen eller ved 16 tiden. Fordelen ved det er at mange af de lidt ældre gæster som måske normalt kunne tænkes at gå 1 times tid efter brudevalsen ofte er med til den bitre ende.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vi skal giftes 12.30 - holder så reception til omkring kl.15.30. Og så har vi indlagt en pause, hvor folk enten kan tage tilbage til deres hotel og slappe af, skifte tøj, bade, whatever - eller blive hvor vi holder festen. Og så starter vi officielt op igen 18.30..

Så vi har ladet det være op til folk selv om de trænger til at slappe af alene og skifte tøj - eller om de bare vil blive siddende i solen med boblevand og boble-humør :)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Det er fordi jeg har søgt om at blive viet i det fri og kan se på kommunens hjemmeside at borgerlige vielser kun forgår til og med kl 12 om lørdagen. Vielsen skal foregå samme sted som festen holdes. Altså samme sted fra kl evt 11. Til kl 23-01

Jeg har lige et tillægsspørgsmål..... Der hvor vielsen og festen skal holdes, er det et hotel hvor alle gæsterne får et værelse, eller er det "bare" et selskabslokale hvor der kun er fælles opholdsrum? For hvis folk har mulighed for at trække sig tilbage til deres eget værelse et par timer midt på dagen, så tror jeg bedre det kan lade sig gøre, frem for hvis gæsterne skal "være på" fra klokken elleve om formiddagen til kl. 1.00 om natten. :17:

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mi svoger og svigerinde blev viet kl 12 på rådhuset - de havde gjort det sådan at der efterfølgende var en let frokost i forsamlingshuset fra ca 13.30-15 så valgte man selv om man ville komme dér eller vente til senere - så havde de taget spil med som vi sad og spillede indtil den "officielle" fest startede....

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hvis gæsterne har deres eget værelse - så ville jeg nok gøre lige som vi har gjort ;)

Nemlig at holde en reception - og så give et par timer fri - hvor gæsterne enten kan blive (så der er stadig snacks/drinks/vand/kaffe etc) eller de kan gå op på værelset og lige tage en slapper... Det kunne jo også være at du og din mand kunne bruge en halv time sammen .. ;) (tage forskud på bryllupsnatten, kramme, snakke eller bare falde om på sengen og trække vejret efter en hektisk morgen/start på dagen ;) )

Vi kan i alt fald mærke på vores gæster, at mange er glade for at have muligheden. Også fordi det så giver dem mulighed for at skifte. Og især de ældre sætter pris på at kunne tage en pause, - også fordi vi er i fuld sol under ceremoni og reception. - Det trætter jo også en del! :)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Jeg synes godt I kan rykke middagen frem til fx kl. 16.00, – det vil faktisk være en rigtig god løsning. På den måde bliver dagen ikke så forfærdelig lang, og alle gæster får større mulighed for at holde ud til den "bitre ende"

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vi blir gift 11.30, og indfinder os til reception for alle interesserede venner og bekendte kl. 12, i et lokale der ligger 100 meter fra Rådhuset. Efter ca. to timer tager vi ud og får taget billeder. Kl. 17.30 er der velkomst til middag for de tætteste, og kl. 20 holder vi så bal for vores venner ;)

Først ville vi have givet frokost på en restaurant i byen lige efter brylluppet, men dette er MEGET uformelt, så tror heller ikke det er en løsning for jer... synes klart det er bedst med aftensmad.

Der er nogle af vores gæster, faktisk nogle som er ret tæt på os, som har givet udtryk for at de synes at det er træls at de skal hjem i de 3 timer... Men det er jeg egentlig ligeglad med, det er altså sådan det passer os bedst :) (Det er især de yngste gæster der synes dette/vælger at sige det til os).

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vielser i den komune vi holder bryllupet i foregår klokken 10 om morgenen, men vi skrev og sagde at vi meget gerne ville vies klokken 16 ude hvor vi holder festen og der ville de gerne gøre en undtagelse. Måske i også kan få jeres vielse rykket frem?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

Annonce ♥


Annoncer