metteholm

Mettes Pop Cakes

13 indlæg i dette emne

Pop Cakes

Har fået lavet mig en udførlig guide til at lave Pop Cakes.

Den fulde guide kan ses her på min blog www.toomuchtulle.dk

rettelse: den fulde udgave kan nu ses på www.bryllupsklar.dk/diy

Cake pop opskrift

Ingredienser:

Kage – fx chokoladekage, men kan også være andre slags

Smøreost, neutral - 100 g (ikke fedtfattig)

Flormelis (200 g)

Sukker/ vanillesukker/ smagsessens

Overtrækschokolade

Tilbehør:

Flamingo plade /til at stikke pindene i bagefter)

Slikkepinde/træspyd

Krymmel eller andet pynt

Fremgangsmåde:

Kagen smuldres og blandes med smøreost der er rørt op med flormelis i en stor skål, har du en røremaskine er den perfekt til formålet med en stor dej-krog. Konsistensen skal være fast, vigtig den ikke bliver for blød, så tilsæt smøreost blandet med flormelis lidt af gangen. Smag til med smagsessens eller vaniliesukker.

Forbered en bageplade med pagepair (eller andet fast underlag med bagepapir) og tril kugler af dejen og sæt på papiret. Stil på køl. Chokoladen smeltes over vandbad. Tag lidt chokolade på enden af pinden og sæt en kugle fast. Hele kuglen kan nu dyppes i chokoladen, kom krymmel eller anden pynt på og stik pinden ned i flamingoen og lad den størkne - vupti!

post-39268-0-71488100-1325972475.jpg

post-39268-0-98077400-1325972540.jpg

1

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Annonce ♥

Annonce ♥

Den fulde guide findes nu på www.bryllupsklar.dk/diy

Vil sige 1-2 dage på køl medmindre de pakkes enkeltvis ind i film. Så kan de ca en uge har jeg hørt.

Hvor mange der bliver afhænger meget af størrelse og form, måske 20-25, men kan ikke huske det præcist

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Log ind for at besvare

Folk bliver vildt glade for svar!

Ikke medlem endnu?

Opret dig gerne. Det er gratis og tager 10 sekunder.


OPRET NY GRATIS MEDLEMSPROFIL

Allerede medlem?

Du kan med fordel logge ind.


LOG IND HER

Annonce ♥


Annoncer