Sign in to follow this  
Followers 0
futte25

Købe receptionsmad eller gør det selv?

12 posts in this topic

Kære piger så har jeg brug for jeres hjælp.

Jeg er i tvivl om hvorvidt vi godt selv kan nå at lave receptionsmaden eller om vi blir nødt til at købe den....vi skal giftes lørdag den 4/8 kl. 13.00 og der er ikke tid til at lave maden samme dag så det skulle være om fredagen...

Der kommer ca. 90 mennesker til receptionen og vi tænker lidt på sandwich, små canaperer, små frikadeller og contailspølser med bacon. Men jeg har INGEN ide om hvor lang tid det vil tage at lave og hvor meget man skal lave. til det antal mennesker. Jeg ville selvfølgelig lave frikadeller i god tid inden så de bare skal varmes på dagen..

(Vi serverer bryllupskage og har også slik buffet under receptionen)

Hvad tror I?? Kan det lade sig gøre og har nogen af jer en ide om hvor lang tid det tager at lave receptionsmad? Jeg har fået et tilbud på at få lavet canaperer til dagen (4 stk. per person), men det lå på 12.000,- inkl. kørsel og det er pænt over budgettet....

mange knus fra mig

Edited by futte25
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Iih, 12.000 er dælme også mange penge, men 90 mennesker er også mange at lave til :unsure: Det kommer jo totalt an på hvordan du er som person, og hvor mange du kan få til at hjælpe dig.. jeg synes jeg bruger 4-5 timer i køkkenet, bare jeg holder nytårsaften for 7 mennesker... men jeg ved også hvor søde vores familie og venner var til at hjælpe med ALT de blev bedt om til bryllup, så synes du skal dele opgaven op i flere, og så høre om du kan få den uddelegeret til venner og bekendte...

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Øhm...

Det kommer jo helt an på hvor meget andet I skal nå om fredagen, for hvis I skal dække borde, lave deokrationer, lakere negle, pynte op og gøre rent hos jer selv og alt sådan noget - så tror jeg du tager munden for fuld og kan komme til at fortryde det

12.000 kr lyder af meget i forhold til hvis man laver det selv. Hvorfor ikke hyre en til at lave det lørdag formiddag?

I kan jo selv handle materialerne og finde opskrifter osv. og så betale timelønnen?

der findes stadig en del kogekoner rundt omkring - måske en der kender en....

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vi laver dem selv´(eller vi har hyret piger til at anrette dem) og der laver vi 6 forskellige kanapéer og har beregnet 5 stk. pr. mand.

vi har hyret 3 unge piger til at anrette dem lørdag formiddag. om fredagen gør vi ALT klar så de kun skal anrette!

Vores kommer til at koste cirka 2000 kr (cirka 120-130 pers.) i råvarer (i Metro og købt på tilbud diverse steder).... du kan se vores menu og indhold i min tråd'

fx har netto i denne uge de lækreste rug-"snacks/kiks med sesam og havsalt på tilbud til 10 kr. pakken og dem skal vi bl.a. bruge til nogle af dem...

udover kanapéer serverer vi også ´frugt, kransekage og bryllupskage

Edited by Mynte
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Hvor længe holder i reception?

Jeg tænker, at der jo ikke absolut behøves være mad til en reception - I kunne jo også bare vælge at servere kaffe og kage samt frugt, øl og vand. Det gør vi, da vi også bliver 120 til receptionen. Vi holder reception fra 15-17.30, hvor folk kommer og går som de lyster.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jeg ville nok prøve at finde et alternativt tilbud, for det tager bare lang tid at lave sådan - meget længer end man regner med, især når det er sådan noget småtteri - er jo meget, der skal anrettes osv.

Men 12.000 lyder også sindssygt... så lige at Kokken og Jomfruen har noget receptionsmad til 60 kr. pr. kuvert - ved bare ikke, hvordan det er, men det er meget billigere.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jeg regner med at lave maden til reception selv (med hjælp fra lidt familie).

Tror du skal prøve at tænke i ting der kan laves og fryse ned fx pølsehorn, små snegle med fx pesto eller oliventapanade, og frikadeller og så derudover ting som er lidt større. Mener bare at pindemadder tager 1000 år at lave, hvorimod én stor ting er hurtigere. Jeg ved godt det måske ikke er samme look og stil som små fine sandwich og hapsere, men jeg ville frygte at knække nakken og gabe over for meget ved at lave en masse småtteri... :blush:

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hvor længe holder i reception?

Jeg tænker, at der jo ikke absolut behøves være mad til en reception - I kunne jo også bare vælge at servere kaffe og kage samt frugt, øl og vand. Det gør vi, da vi også bliver 120 til receptionen. Vi holder reception fra 15-17.30, hvor folk kommer og går som de lyster.

vi holder reception fra kl. 13.45 - 16.00 og så er der middag kl. 17.30:-) vi serverer bryllupskage, men er lidt bekymret over om folk vil blive sultne, da vi skal giftes allerede kl. 13 og det er jo lige midt i frokosten...

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Iih, 12.000 er dælme også mange penge, men 90 mennesker er også mange at lave til :unsure: Det kommer jo totalt an på hvordan du er som person, og hvor mange du kan få til at hjælpe dig.. jeg synes jeg bruger 4-5 timer i køkkenet, bare jeg holder nytårsaften for 7 mennesker... men jeg ved også hvor søde vores familie og venner var til at hjælpe med ALT de blev bedt om til bryllup, så synes du skal dele opgaven op i flere, og så høre om du kan få den uddelegeret til venner og bekendte...

Øhm...

Det kommer jo helt an på hvor meget andet I skal nå om fredagen, for hvis I skal dække borde, lave deokrationer, lakere negle, pynte op og gøre rent hos jer selv og alt sådan noget - så tror jeg du tager munden for fuld og kan komme til at fortryde det

12.000 kr lyder af meget i forhold til hvis man laver det selv. Hvorfor ikke hyre en til at lave det lørdag formiddag?

I kan jo selv handle materialerne og finde opskrifter osv. og så betale timelønnen?

der findes stadig en del kogekoner rundt omkring - måske en der kender en....

Vi laver dem selv´(eller vi har hyret piger til at anrette dem) og der laver vi 6 forskellige kanapéer og har beregnet 5 stk. pr. mand.

vi har hyret 3 unge piger til at anrette dem lørdag formiddag. om fredagen gør vi ALT klar så de kun skal anrette!

Vores kommer til at koste cirka 2000 kr (cirka 120-130 pers.) i råvarer (i Metro og købt på tilbud diverse steder).... du kan se vores menu og indhold i min tråd'

fx har netto i denne uge de lækreste rug-"snacks/kiks med sesam og havsalt på tilbud til 10 kr. pakken og dem skal vi bl.a. bruge til nogle af dem...

udover kanapéer serverer vi også ´frugt, kransekage og bryllupskage

Jeg ville nok prøve at finde et alternativt tilbud, for det tager bare lang tid at lave sådan - meget længer end man regner med, især når det er sådan noget småtteri - er jo meget, der skal anrettes osv.

Men 12.000 lyder også sindssygt... så lige at Kokken og Jomfruen har noget receptionsmad til 60 kr. pr. kuvert - ved bare ikke, hvordan det er, men det er meget billigere.

Jeg regner med at lave maden til reception selv (med hjælp fra lidt familie).

Tror du skal prøve at tænke i ting der kan laves og fryse ned fx pølsehorn, små snegle med fx pesto eller oliventapanade, og frikadeller og så derudover ting som er lidt større. Mener bare at pindemadder tager 1000 år at lave, hvorimod én stor ting er hurtigere. Jeg ved godt det måske ikke er samme look og stil som små fine sandwich og hapsere, men jeg ville frygte at knække nakken og gabe over for meget ved at lave en masse småtteri... :blush:

Kære zillaer, I er bare de bedste alle sammen!! tusind tak for jeres indput :) der er kommet rigtig gode forslag så nu er h2b og jeg igang med at undersøge markedet, høre familien om de vil hjælpe til hvis det er og ændre på menuen så det blir lidt større ting i stedet for de små ting der tager længere tid.

Igen tusind tak til jer alle sammen :bearhug:

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Så må du jo lige dele det med os når I finder frem til en løsning! :thumbsupsmileyanim:

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Et input mere... :)

Vi regner også med at lave receptionsmaden om fredagen, vi bliver også ca 90 til reception fra kl. 14 - 17 agtigt... :)

Vi laver fade med italienske pølser, oste, oliven, osv... Og så serverer vi rustikt brød til så det hele bliver lidt a la italiensk antipasti... :) Tror det er hurtigere at smide sådanne ting på fade, i forhold til pindemadder... Forestiller mig noget a la det her:

post-52754-0-29200100-1332795027.jpg

Udover det vil vi også have slikbuffet oog måske noget frugt... :)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

det fad ser godt nok flot ud...det må jeg lige dele med husbonden når han kommer hjem :) tusind tak for indputtet :) jeg skal nok dele med jer havd vi finder ud med maden :biggrin:

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0

Annonce ♥