MS73

Bryllupskage - hvad havde I / skal I have I jeres?

41 indlæg i dette emne

Annonce ♥

Uh, se det synes jeg også er svært at finde ud af...

Vi er ikke så langt at vi ved det overhovedet endnu, men jeg lavede en kage i februar med en chokoladekagebund og så lyse bunde. og så var der hvid chokolademousse, lime mousse og hyldeblomst mousse. Det smagte virkelig godt - jeg var dog ikke helt tilfreds.. Hvid chokolade mousse og chokoladekage bund er VIRKELIG mums :smiley-eatdrink026:. I løbet af sommeren vil jeg prøve at lave det igen, men med jordbær/lime mousse i stedet for Lime/hyldeblomst... Dét tror jeg bliver godt. :metteholm

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Det lyder ihf ret lækkert. :-)

Vi skal ikke selv lave vores bryllupskage. Det gør konditoren på det hotel hvor vi holder festen. Men vi kan inden for rimelighedens grænser selv bestemme hvad vi vil have i.

Vi er lidt ude i hvid chokolademousse, måske en mousse med lie for at tilføre lidt friskhed til den søde hvide chokeolade også friske jordbær. Vi er bare lidt i tvivl om bundene. Hotellet havde lavet to smagsprøver til os. Begge var med helt hvide bunde i og det synes vi faktisk ikke var særlig spændende. Vi vil gerne have en bund der kan give lidt modspil til mousse ogdet synes vi bestemt ikke hvide bunde gør. Jeg kunne godt tænke mig noget hvor der var noget nødder i, krokant eller ligende.

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Vi ville ha en der ikke var for sød, så vi havde en man toblerone,hindbær og solbær i vores, så var den dækket med en blandnig af marcipan og fordant :metteholm

Solbæren var I for ikke at gøre den for sød.

Den var bare super lækker :biggrin: Serveret den så med masse af frisk frugt :smiley-eatdrink026:

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Lækkert. Lyder som nogle lækre kager. Tænker at solbær å stå perfekt til dig meget søde. Brownie krokant har jeg ikke hørt før. Men lyder også so noget der kan give lidt modspil til lækre søde kager. :-)

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Jeg skal have den her :thumbsupsmileyanim: Dog kun 3 etager. Egentlig skulle jeg kun have 2 etager, da det er til 20 personer, og vi bliver 14, men så kunne jeg ikke leve med, at vores bryllupskage er på størrelse med en cupcake, så jeg bestile lige til 20 ekstra personer :blush: Heldigvis vil H2B ikke vide, hvad det så lige kostede :rolleyes:

Det bliver med vaniljebunde og så hvid chokolademousse og passionsfrugtmousse :smiley-eatdrink026::metteholm Blomsterne bliver så bare mørkerøde, så de passer til farvetemaet.

Copyright: Den søde butik

post-57323-0-90867500-1339092664.jpg

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Jeg regner med at vi skal have lyse bunde, og så passionsfrugtmousse og chokolademousse i :-) Jeg har fået en barndomsveninde til at lave den for os, så jeg slipper for selv at stå og bakse med det, vores budget rækker simpelthen ikke til at bruge en formue på en konditorkage :-)

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Jeg skal selv lave vores og set fra bunden bliver kagen bygget op med en mandelbund efterfulgt af en hvid chokolade/blåbærmousse.Næste bund bliver chokolate mud cake med hindbærmousse og til sidst enten en alm. lyse lagkagebund eller en med mandler tilsvandende den første.

Det er dog i overvejelserne om vi skal have endnu et lag mousse da jeg gerne vil have friske jordbær i kagen. Jeg tror dog at vi springer over og nyder jordbærrene sammen med en masse andet lækkert frugt ved siden af i stedet for :)

Redigeret af Tulipa
0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Min (og H2B's ) voksne datter og jeg skal selv bage den - så det skal være noget "enkelt" der ikke så let kan mislykkes :wink:

Det bliver formodentlig noget med: lagkagebunde :wink: , et lag hindbærfromage, og et lag chokolademousse, og så skal den ivertfald have marcipanovertræk. Det er planen indtil videre :)

Redigeret af Luciabruden
0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Det lyder ihf ret lækkert. :-)

Vi skal ikke selv lave vores bryllupskage. Det gør konditoren på det hotel hvor vi holder festen. Men vi kan inden for rimelighedens grænser selv bestemme hvad vi vil have i.

Vi er lidt ude i hvid chokolademousse, måske en mousse med lie for at tilføre lidt friskhed til den søde hvide chokeolade også friske jordbær. Vi er bare lidt i tvivl om bundene. Hotellet havde lavet to smagsprøver til os. Begge var med helt hvide bunde i og det synes vi faktisk ikke var særlig spændende. Vi vil gerne have en bund der kan give lidt modspil til mousse ogdet synes vi bestemt ikke hvide bunde gør. Jeg kunne godt tænke mig noget hvor der var noget nødder i, krokant eller ligende.

Vi skal heller ikke selv lave vores... Jeg kan bare godt lide en gang i mellem at lave nogle lidt specielle ting - og så kan jeg jo prøvesmage sådan. :thumbsupsmileyanim:

Jeg kan virkelig godt følge dig i dine tanker om bundene - sådan har jeg det også.

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Det lyder ihf ret lækkert. :-)

Vi skal ikke selv lave vores bryllupskage. Det gør konditoren på det hotel hvor vi holder festen. Men vi kan inden for rimelighedens grænser selv bestemme hvad vi vil have i.

Vi er lidt ude i hvid chokolademousse, måske en mousse med lie for at tilføre lidt friskhed til den søde hvide chokeolade også friske jordbær. Vi er bare lidt i tvivl om bundene. Hotellet havde lavet to smagsprøver til os. Begge var med helt hvide bunde i og det synes vi faktisk ikke var særlig spændende. Vi vil gerne have en bund der kan give lidt modspil til mousse ogdet synes vi bestemt ikke hvide bunde gør. Jeg kunne godt tænke mig noget hvor der var noget nødder i, krokant eller ligende.

Vi skal heller ikke selv lave vores... Jeg kan bare godt lide en gang i mellem at lave nogle lidt specielle ting - og så kan jeg jo prøvesmage sådan. :thumbsupsmileyanim:

Jeg kan virkelig godt følge dig i dine tanker om bundene - sådan har jeg det også.

Vi skal også have nødde bunde, det er super lækkert og giver lige lidt ekstra :D

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Vi har bestilt vores kage med ekstra hvid marcipan, jordbærmousse, kagebund, chokolademousse, og mazarinbund. Mazarinbunden er min egen ide, bageren plejer altid at lave den med browniebund, men jeg elsker mazarin, så det prøvede vi, og den blev VIRKELIG god. Brownie blev lidt for bitter for min smag.. Vi skal have en kage til 100 personer, og den bliver i 5 etager. Haps! Vi prøvesmagte 3 forskellige, der alle var gode, dog var passions-frugt-mousse ikke noget for os...

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Uuhm, så mange lækre kager. :-) Tænker også at jeg vil tale med konditoren om noget nøddebund eller en bund med form for krokant i. Er meget spændt på hvad han siger til, at vi ikke var sådan top-begejstrede for hans to smagprøver..

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Uuuhm, en masse lækre kager. :-) Tænker at jeg vil foreslå konditoren en nøddebund eller en bund med en form for krokant i. Er lidt spændt på hvad han siger til, at vi ikke var sådan super imporneret over de to smagsprøver vi har fået..

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Vi havde endelig beslutte at vi ikke skulle ha en men at vi bare skulle ha kransekage og en masse frisk frugt :-) mennn så var jeg heldig at få et utrolig flot stativ og det skal da helt sikkert bruges så vi skal ha en noget anderledes bryllupskage det bliver ringe af kransekage der ligger på rundt på stativet og så bliver der fyldt op med en masse lækkert frugt ;-) ved ikke om i kan forestille jer det men ummmmm :-)

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Ingen grund til at lade et flot stativ gå til spilde. :) Jeg synes at det lyder flot og lækkert det du beskriver med kranskage og frugt. Eeeelsker kranskage og jordbær dyppet i chokolade.

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Hi hi nej det bar også min tanke :-)

Og ja kransekage er himmelsk ;-)

Og vi håber på rigtig godt vejr den 7-7-12 så det er rigtig frugt vejr ;-)

Ingen grund til at lade et flot stativ gå til spilde. :) Jeg synes at det lyder flot og lækkert det du beskriver med kranskage og frugt. Eeeelsker kranskage og jordbær dyppet i chokolade.

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Uuuhm, en masse lækre kager. :-) Tænker at jeg vil foreslå konditoren en nøddebund eller en bund med en form for krokant i. Er lidt spændt på hvad han siger til, at vi ikke var sådan super imporneret over de to smagsprøver vi har fået..

Er lidt spændt på at høre hvad konditoren sagde og hvilken kombination I er endt med? Vi skal ikke holde festen på Scheelsminde, men de skal nok lave vores kage. Vi var dog ligesom jer ikke særlig begejstrede for de to prøver (blåbær/lime og hindbær/nougat) vi smagte. Synes faktisk ikke de smagte af særlig meget og de var meget meget søde.....

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Log ind for at besvare

Folk bliver vildt glade for svar!

Ikke medlem endnu?

Opret dig gerne. Det er gratis og tager 10 sekunder.


OPRET NY GRATIS MEDLEMSPROFIL

Allerede medlem?

Du kan med fordel logge ind.


LOG IND HER

Annonce ♥


Annoncer