påskesen

Dagen hvor vi blev til Hr. og Fru Frank Påskesen

96 indlæg i dette emne

Annonce ♥

Så er det vist blevet tid til at lave få skrevet lidt mere om dagen :) Har lige en fridag tilbage inden jeg starter på job igen i morgen, nu som gift kvinde :a1221:

Lørdag: Startede med at jeg vågnede kl. 7.30, men var simpelthen så træt så tillod mig lige at sove til kl. 8.15 i stedet :7himmel: Så stod jeg ellers op. Min svigermor og svigerinde var allerede igang ude i køkkenet for at få lavet noget af alt det mad til receptionen klar. Jeg var bare så GLAD og kan huske at jeg gik rundt i en lykkerus og kiggede alt maden igennem, gik ind i fastsalen og så det hele i dagslys (og fik også lige taget et par ekstra billeder) og bare tænkte at om lidt, så starter det hele, alt det vi har ventet på så lang tid!

Jeg fik min lillesøster vækket (og det var altså ikke nemt :pokey: ) da vi skulle til frisør sammen kl. 9.30 og begge skulle nå i bad først. Jeg kan huske at jeg lige nåede at råbe jeg skal giftes ud over hele huset inden vi gik i bad :rolleyes: Vi blev faktisk lidt tidspresset til sidst da karbaddet var så lang tid om at fylde op! men fik lige lagt neglelakken imens badet blev fyldt.

Vi havde aftalt at vi ville bytte morgengaver om morgenen så den stod klar og ventede på mig da jeg kom op til badeværelset. Jeg fik denne fantastiske halskæde, hvor der er en sten i og bagpå er indgraveret ELSK :heart: :

2

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

_MG_0538.jpg

Så var det tid til at komme til frisør. Vi havde taget en asti med derned, et par stykker frugt og en sandwich. Vi kunne gå derned, da frisøren ikke lå mere end 5 min. fra feststedet. Det var så hyggeligt dernede, og de to frisører var rigtig søde så snakken gik bare. Jeg fik lagt både makeup og sat hår dernede, og min søster fik bare sat hår. Vi havde en af vores gode venner med til at tage billeder af hele forberedelsen, så jeg har bare masser! Det er skønt at have så mange billeder, for det var også en rigtig stor del af dagen! Jeg var slet ikke nervøs da vi var dernede, bare glad og lykkelig :heart: Her kommer lige en masse billedspam:

_MG_0184 - Version 2.jpg

_MG_0247.jpg

og min smukke søster som er ved atblive gjort klar :

_MG_0374.jpg

_MG_0299.jpg

_MG_0362.jpg

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

_MG_0395.jpg

Og så skulle makeuppen lige afsluttes med en lipgloss:

_MG_0432.jpg

_MG_0519.jpg

Sådan kom min søs til at se ud:

_MG_0512.jpg

Da min søster var færdig, kunne frisøren stadig ikke få mit til at sidde som hun gerne ville, så min søs og fotografen tog hjem og kom i tøjet, så de kunne være klar til når jeg kom hjem :wink: Jeg sad der yderligere tre kvarter, men det gjorde intet, for det blev SÅ smukt! Noget af det jeg var allermest glad for på dagen var min smukke frisure :heart: Da jeg sad der alene tilbage kom der en lille pige med hendes forældre ind i salonen, fordi hendes far skulle klippes. Hun var meget nysgerrig og på et tidspunkt da jeg var på toilet spurgte hun sine forældre hvorfor jeg skulle være så pæn, og de sagde så at jeg skulle giftes hvorefter hun svarede: åhh men hun ligner en prinsesse! :a1221: åhh hvor var hun sød hihi.

Det havde øs regnet hele morgenen og gjorde det stadig da jeg var færdig hos frisøren, så jeg måtte låne paraply til at komme tør hjem, jeg nåede dog kun lige ud foran døren, så blev jeg samlet op af vores toastmaster der kom kørende, han syntes jeg var meget smuk :happy:

Da vi kom til huset kunne jeg se at de havde pyntet mine forældres bil med blomster og tyl og lavet en æresport til os. Jeg blev rigtig glad for det, for havde nok ikke helt forventet det, og syntes normalt at æresporte faktisk er lidt grimme :fløjt: men elskede vores lidt alternative :

_DSC0884.jpg

Da vi kom ind var huset bare fyldt med folk og gæster der var kommet tidligt for at sætte ting af, og alle ville bare se mig :pokey: så jeg gik i panik og skyndte mig ind i brudesuiten til min søster og Mathias (vores fotograf) i sikkerhed. Jeg ville ikke have at de skulle se mig inden jeg kom ind i kirken. Min frisure og makeup kom til at se sådan ud:

_MG_0533.jpg

_MG_0534.jpg

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Så fik min søster lige lagt neglelak på:

_MG_0524.jpg

Ligepludeselig kunne jeg mærke nervøsiteten, og det føltes bare som om at alt gik for hurtigt! Jeg lavede alle mulige små ting for at trække tiden, men til sidst kom min mor ind og sagde at nu skulle jeg altså se at få den kjole på! Puhh det gav et helt sug i maven, og havde egentlig tænkt at jeg bare skulle have den på så tidlig så muligt og rigtig nyde at have den på, men det var bare afløst af nervøsitet. Jeg måtte jo i den, så min søster hjalp mig med at få den på og bagefter strømpebånd og sko. Det var dog noget af et projekt, og meget heldigt så kom min bedste veninde ind af døren netop som jeg skulle knappes. Det var skønt og beroligende at se hende, men jeg var helt rundt på gulvet og tror måske jeg var ret usammenhængende og distræt lige i situationen :rolleyes: Jeg kan huske at døren hele tiden blev banket på og åbnet af folk der ville spørge om alt muligt, og jeg ville jo ikke ses, så det var altså ret træls. Men i får lige nogle billeder af den sidste klargøring:

_MG_0542.jpg

_MG_0550.jpg

_MG_0569.jpg

_MG_0592.jpg

_MG_0604 - Version 2.jpg

Til sidst kom min mor med min smukke brudebuket, som min mormor og morfar selv har bundet. Den er lavet af blomster fra deres egen have som de har plantet da jeg fortalte dem at vi var blevet forlovet og at jeg gerne ville have dem til at stå for brudebuketten og knaphulsblomsterne. De har altid gået meget op i blomster og deres have, og syntes det var en smuk tanke at det var dem der havde lavet den til mig, da de betyder meget for mig :heart: Jeg elskede den buket! den var så fuld af liv og blomsterne var i de dybeste klare farver! Her er det sidste billede af mig inden vi tager afsted mod kirken:

_MG_0616.jpg

I får også lige et billede af min far og lillebror som var SÅ flotte i deres sæt:

_MG_0591.jpg

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Da vi kom ud af døren og skulle sætte os i bilen var solen begyndt at komme frem, og det skulle senere vise sig at vejret blev fantastisk, omkring de 28 grader og høj sol hele dagen :cheerleader3: Min lillebror hjalp mig ind i bilen, og det var altså ikk nemt med en kæmpe kjole og underskørt med ringe i :happy: men det lykkes da, selvom jeg sad med kjole op over begge ører. min far kørte bilen som også indeholdt min lillebror, søster og Mathias. Jeg var så nervøs da vi kørte. Tænk at jeg var på vej op og sige ja til min nu-mand. Alle i bilen var i godt humør og snakken gik bare, men jeg kunne næsten ikk sige noget, nerverne kørte bare på højtryk. På et tidspunkt spurgte far mig i sjov om han skulle vende om eller om jeg var helt klar, og JA det var jeg ! Det kunne kun gå for langsomt nu :a1221: Her er lige lidt billeder af ankomsten til kirken:

foto-2.jpg

foto-25.jpg

foto-27.jpg

Den smukke pyntede bil :

foto-103.jpg

Da vi kom ud af bilen så jeg fotografen, som den første, og derefter min mormor som kom gående mod os. Min mormor har for noget tid siden fået konstateret kræft, og har fået fjernet det ene øre og en del hud efter mange operationer, og er nu igang med kemo. Hun nægtede at købe kjole før et par mdr. inden brylluppet, fordi hun ikke var sikker på at hun kunne være med til det :boohoo: Men heldigvis gik det sådan at det kunne hun, og hun havde derfor fået tjansen at sørge for at min kjole lå smukt før jeg skulle ind i kirken. Så snart jeg så hende kunne jeg ikke holde tårerne tilbage jeg blev simpelthen så rørt af at se hende!

foto-28.jpg

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Alle de forrige billeder er blevet taget af vores fotograf: forevigt.dk det er alle de næste også medmindre der står andet :wink:

Imens jeg havde været ved frisøren havde min mand gjort sig klar med hans best man. Og der var altså bromance for alle pengene! De startede med bare at tulle lidt rundt og hjælpe med at gøre nogle ting klar. Så skulle de i bad, og de havde selvfølgelig valgt et af de badeværelser hvor de begge kunne være i bad i hver deres bruser på samme tid. Så der stod de med hver deres øl inde i badet haha det må have set fantastisk ud :rolleyes: Efter det skulle tøjet jo stryges og på, og så ellers afsted mod kirken. Jeg har desværre ingen billeder af at de gør sig klar, men masser fra de ankommer i kirken:

foto-12.jpg

foto-13.jpg

foto-14.jpg

foto-18.jpg

foto-21.jpg

foto-24.jpg

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Puhh det giver stadig helt et sug i maven når jeg ser billeder af ham! Han var SÅ flot og lækker i sit tøj og med knaphulsblomsten og den gule butterfly :heart:

foto-39.jpg

Her er det altså manden inderst og Ejnar hans best man yderst :a1221:

Privat foto:

DSC05938.jpg

Manden kørte med Ejnar, hans best man, min lillesøsters kæreste, en ven og hans mor op i kirken, og de kom til at køre forkert så de kom faktisk først 13.45 haha men manden sagde at han ikke var nervøs før at klokkerne begyndte at ringe og han vidste at nu var det nu!

Min lillebror havde simpelthen været så sød ved mig hele dagen. Jeg er så rørt over ham. Til daglig snakker vi ikke så meget sammen, da han bor i Jylland og jeg i KBH, men han bar mit slæb hele dagen, sagde at jeg så så smuk ud, og sørgede for at hjælpe mig hvis jeg skulle et sted hen eller have en drink eller andet. Han græder normalt aldrig, men han græd både i kirken og under min mands tale :heart: åhh hvor jeg elsker ham, har aldrig oplevet ham på den måde før. Det er så skønt at mærke at det også rører ens familie :rolleyes:

foto-29.jpg

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Åh så skøn og billedrig beretning med fantastisk beskrivelse af følelser og dagen i det hele taget... :loveshower:

I LOVE IT... :heart:

Hvor er du super smuk, dit hår sad da bare perfekt! Og VILDT gode billeder i har fået... Glæder mig til meget mere beretning...

Tak fordi jeg måtte læse med.. :bearhug:

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

uuuhh nogen dejlige billeder F5F5F5F5F5

hihi tusind tak :) skynder mig at lægge flere ind så snart jeg får tid .

Åh så skøn og billedrig beretning med fantastisk beskrivelse af følelser og dagen i det hele taget... :loveshower:

I LOVE IT... :heart:

Hvor er du super smuk, dit hår sad da bare perfekt! Og VILDT gode billeder i har fået... Glæder mig til meget mere beretning...

Tak fordi jeg måtte læse med.. :bearhug:

Ih hvor er det bare en dejlig beretning! Jeg bliver hel rørt :loveflag:

Stort tillykke med brylluppet! Glæder mig til at lsæe resten af din beretning.

Åhh tusind tak i to! Jeg har jo selv læst begge jeres berretninger med stor glæde! Der er jo simpelthen så mange smukke billeder i jeres :loveboard: og begge også nogle meget specielle og smukke bryllupper :)

Tusind tak fordi i læser med!

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Sikke nogle smukke billeder! Jeg bliver helt rørt over det billede med din far og bror, der står i deres stiveste puds og ser så fine ud :loveshower: Sikke en skøn beretning! Og du er jo simpelthen så smuk!

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Tusind tak allesammen :loveboard:

Er så glad for at i læser med :wink: Puhh det er dælme hårdt at strate med at arbejde igen efter en hel mdr. væk, så tiden til at skrive beretning i er desværre knebent. Men nu får i lige lidt mere i aften :wink:

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Vi havde lavet et stort skilt, som stod i våbenhuset hvor der stod: eventyret starter her. Det er noget vi sagde til hinanden første gang da vi skrev under på lejekontrakten på en lejlighed i Kbh, og herefter har sagt hver gang der sker nogle store og spændende ting i livet. Så vi syntes at det var meget passende at det stod der :thumbsupsmileyanim:

foto-3.jpg

Min mor, mormor og moster havde sørget for risposer og pynt i kirken. Jeg var i starten ked af at jeg ikke fik den udendørs vielse vi egentlig havde ønsket, og det kunne min mor sagtens mærke, så hun sagde til mig at jeg slet ikke skulle tænke på oppyntning af kirken, det skulle hun nok sørge for! Og det blev SÅ smukt! med levende lys, smukke blomster og rosenblade strøet ned af kirkegulvet :loveboard: Jeg vidste ikke hvordan det så ud før jeg kom ind i kirken, men det var bare så smukt og personligt og lige præcis os, igen blev jeg bare helt vildt rørt :rolleyes: Kender i følelsen af at være total overvældet af at ens familie og venner gør sådan nogle ting for en uden overhovedet at bede om noget selv? Sådan har jeg bare haft det rigtig meget her bagefter. Tak er slet ikke nok.

Lige lidt stemningsbilleder (som jo er taget af forevigt.dk):

foto-4.jpg

foto-6.jpg

foto-7.jpg

foto-10.jpg

Og vores smukke sanghæfter (som tog evigheder at lave):

foto-11.jpg

foto-40.jpg

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Inden vi gik ind skulle ringene på ringpuden:

foto-35.jpg

Og strømpebåndet sikres, så det ikke faldt af :

foto-31.jpg

Bukketten skulle overrækkes:

foto-33.jpg

Så kom tiden til at vi skulle stille os op og gøre os klar til at gå ind. Alle forlod våbenhuset og min mor, lillebror og søster stod foran mig. De skulle gå ind først med min lillebror i midten med ringpuden som skulle afleveres til Ejnar.

Her er det min søster, bror og mor der går ind:

foto-42.jpg

Og her er det bare min far og mig :)

foto-37.jpg

foto-38.jpg

Jeg kan huske at jeg tænkte: nu er det nu! husk at holde bukketten lav, smil, kig på ham (og også lidt på gæsterne). De andre skulle gå ind mens klokkerne stadig ringede, og jeg nåede lige at tænke gad vide hvor lang tid der går inden... Og SÅ VAR DET NU!

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Log ind for at besvare

Folk bliver vildt glade for svar!

Ikke medlem endnu?

Opret dig gerne. Det er gratis og tager 10 sekunder.


OPRET NY GRATIS MEDLEMSPROFIL

Allerede medlem?

Du kan med fordel logge ind.


LOG IND HER

Annonce ♥


Annoncer