Mille19771

Vægttab

43 indlæg i dette emne

Annonce ♥

Annonce ♥

Annonce ♥

Annonce ♥

Hvor er det godt gået, :thumbsupsmileyanim: det var også meningen jeg skulle nå at tabe mig lidt, gerne en 5 kilo, men så formåede jeg lige at få en fiberspræning i skulderen og er sat helt vildt tilbage. kan ingenting ligenu :td:

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Jeg er også i denne båd..

Jeg har tabt lidt over 20 kg igennem det sidste år, og skal tabe mig 20-25 kilo inden den store dag i august 2013. Har planer om at jeg skal have tabt halvdelen inden jeg skal prøve brudekjoler i november/december. Der er lang vej igen. :td:

Har de sidste par måneder virkelig tabt modet og lysten. Tror ikke på at det kan lade sig gøre, og vil bare ikke få endnu et nederlag vedr. min vægt. Men min rygrad er som en meget slatten regnorm, og mangler bare lysten igen. :sm:

Jeg har siden november sidste år være på vægtkonsulenternes kur, og er egentlig ret glad for programmet, men desværre haft nogel uger hvor jeg har "syndet" men stadig tabt mig. Hvilket jeg overbeviser mig om hele tiden og ser i denne uge... :blush:

MEN det gør det ikke altid.

Så håber meget på at vi kan give hinanden den støtte og råd, så vi alle kommer til at se ud som vi gerne vil på vores store dag. :goodluck

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Nene-

Jeg skal giftes til september, men vil gerne tabe 5-10kg inden d.14. august. Lige det der ekstra, der sidder på sidebenene!!

Ved jo nok godt, hvad jeg skal- men mangler lidt overskud og motivationen i den MEGET travle hverdag med specialeskrivning, arbejde og bryllupsplanlægning... :/

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Jeg ville også super gerne høre hvordan det går med tøserne... :)

Jeg selv har været på kur siden 3/1-13 og har indtil videre tabt 25,8 kg (decimaler er vanvittig vigtigt... :) ) Målet er 6 kilo mere inden september, så det skal jeg nok nå (og kunne jeg tabe mig 10 mere ville det være SÅ lækkert, men med masser af fester og festival den næste måned - skal jeg vist være glad for de 6 kg)... :)

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Log ind for at besvare

Folk bliver vildt glade for svar!

Ikke medlem endnu?

Opret dig gerne. Det er gratis og tager 10 sekunder.


OPRET NY GRATIS MEDLEMSPROFIL

Allerede medlem?

Du kan med fordel logge ind.


LOG IND HER

Annonce ♥


Annoncer