Lene T

♥ Lene & Thomas L.W. ♥ - Beretning igang igen #112 :)

132 posts in this topic

Beretningen om vores bryllup

:heart:

post-45329-0-99845600-1346031836.jpg

Så er det vist så småt ved at være tid til, at jeg skal starte min beretning. Jeg har vægret mig lidt ved det, for med til beretningen, hører også historien om dagene op til vores fantastiske dag og de dage var knapt så sjove!

MEN - så er det jo at jeg husker mig selv på, hvor helt igennem fantastisk vores dag var og hvor ufattelig heldig jeg er, at have mødt det her pragtfulde menneske og at vi kan finde støtte i hinanden, når der er brug for det :)

Og lad mig lige starte med at sige, at jeg EEEEELSKER min mand! Jeg er så pokkers stolt af at bære hans ring på min finger og hans navn! Og hvor jeg før brylluppet havde givet ham strenge instrukser om, at han IKKE måtte kalde mig sin kone, men at jeg var hans hustru (syntes kone lød så GAMMELT :lol: ), så er det i dag så fløjtende ligegyldigt, bare jeg er hans og han er min :heart:

For god ordens skyld, vil jeg lige sige, at alle billeder taget fra Thomas's ankomst til kirke til og med location-billeder er taget af www.voresstoredag.dk - og at alle billeder fra feststedet til og med brudevals er taget af www.linejfotografi.wordpress.com - med mindre andet står angivet :) Vi er så exceptionelt tilfredse med begge og giver dem virkelig vores varmeste anbefalinger!

Nå! Men vi kom jo fra beretning og lad os så komme i gang! :biggrin:

Edited by Lene T
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Weekenden omkring d. 27.7.

Tiden hvor alle uheldene starter! Min far skulle stå for at booke et sommerhus og 2 B&B-værelser til de venner vi har, som ikke har så mange penge. Da vi i sin tid forhørte os om prisen på sommerhuset, fik vi at vide at vi kunne få det til en god vennepris - ca. 250,-.. da min far så kontakter ham her manden, har han pludselig sat prisen op til 1200,-! SHIT!... det er bare lige NOOGET mere end vi havde regnet med i et budget, der som oftest løb lidt løbsk til sidst. Nå, men min far skulle så også stå for at booke de 2 B&B-værelser om lørdagen og det ene fra fredag til lørdag til Thomas og hans best man.. Jo se.. prisen var nu steget med 50,- pr. værelse, hvilket jo sådan set er til at overskue, men min far havde ikke fået fingeren ud og booket værelse fra fredag til lørdag, som vi havde bedt ham om for MÅNEDER siden!

Hvad fanden gør man så??? Der var flere bryllupper i byen og vi vidste at alt var lejet ud.. jeg ringede til det B&B, som min veninde havde bestilt 8 km udenfor byen og der havde de heldigvis plads! I et lille 8 kvm værelse med 3/4 seng til to mænd på næsten 2 meter og så i øvrigt fyldt med nisser! :lol: Prisen var det samme som det han oprindeligt skulle have sovet i inde i byen, så det var super!

Men lad os bare sige, at min far ikke var specielt i kridthuset efter den fadæse!

Vi finder ud af, at min mor ikke vil have at vi sover hjemme hos dem i dagene op til brylluppet, fordi hun synes det bliver for meget :pokey: Jeg har så igennem alt det her, fundet ud af at min mor har et virkeligt lille overskud og at hun lynhurtigt mister overblikket - al respekt for det, men så er det bedst at hun er ærlig! .. NÅ, men min dejlige farmor åbner sit hjem for os og vi boede hos hende fra onsdag til fredag og det var så hyggeligt :) Jeg elsker min farmor! Hun er der altid når det brænder på, eller mine forældre opfører sig mærkeligt :kiss:

Fredag er også dagen, hvor jeg får hold i lænden for første gang i mit liv! Det betød at jeg ikke var specielt mobil og alt gik i snegletempo. Pænt irriterende, når man bare gerne ville have ordnet en masse ting! ...

Resten af weekenden forløb heldigvis uden uheld og jeg fik lavet bordhæfterne og alle de andre DIY-ting færdige :)

post-45329-0-38300100-1345821514.jpgpost-45329-0-44589400-1345821545.jpgpost-45329-0-05822900-1345821571.jpgpost-45329-0-17112900-1345821589.jpgpost-45329-0-05210600-1345821608.jpgpost-45329-0-29145100-1345821628.jpgpost-45329-0-98997400-1345822451.jpg

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ihhh, har da glædet mig meget til din beretning... Og er helt vild med dit bordhæftte, så fint og skide skægt!!

Lyder som om dagene op til brylluppet var lidt udfordrende (for at sige det mildt) men dejligt at I, trods alt, havde et fantastisk bryllup....

Må lige høre, hvordan du har lavet de der bord hæfter, er de hæftet sammen på midten eller hvad? Jeg vil nemlig også rigtig gerne have sådan nogle...

Maria

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Annonce ♥

Annonce ♥

Jamen så passer det jo perfekt med at vi fik vores billeder fra den professionelle fotograf i går :wink: Nu vil vi lige sætte os i ro og mag og se dem og så er jeg klar til at gå videre i beretningen :loveshower: Tusind tak for jeres supersøde kommentarer, det varmer altså :kiss:

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ihhh, har da glædet mig meget til din beretning... Og er helt vild med dit bordhæftte, så fint og skide skægt!!

Lyder som om dagene op til brylluppet var lidt udfordrende (for at sige det mildt) men dejligt at I, trods alt, havde et fantastisk bryllup....

Må lige høre, hvordan du har lavet de der bord hæfter, er de hæftet sammen på midten eller hvad? Jeg vil nemlig også rigtig gerne have sådan nogle...

Maria

Ja vores hæfter er klipset på midten med sådan en lang hæftemaskine - ligesom vores invitationer var. Det var absolut nemmest og jeg synes også at det var pænest :) Og tusind tak for dine komplimenter :biggrin:

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Tirsdag og onsdag før den store dag.. og dramaet fortsætter!

Mandag har jeg stadig naller ondt i lænden og Thomas og jeg bliver enige om, at jeg nok hellere må ringe til lægen. Jeg får en tid og han sender mig videre til byens kiropraktor, der er så sød at tage mig ind tirsdag, fordi hun kan høre at jeg er nået til det pænt paniske punkt! Jeg kunne bare lige se for mig, at jeg ikke ville kunne danse brudevalsen med min dejlige mand, fordi jeg ikke kunne bevæge mig! Den søde kiropraktor får knækket og brækket i mig og skubber mig også ind onsdag kl. 11.

Planen var at vi allerede skulle have været i Grenå onsdag fra kl. 9, hvor jeg skulle til prøvemake-up nr. 2, men de var så søde at kunne flytte den til kl. 14..

Thomas får pakket 4-hjulstrækkeren, som vi har lånt af hans forældre, med alle vores drikkevarer. Sofie og jeg får pakket vores Skoda med alt vores habengut og pyntepjat... er du tosset, der var meget! Nå, men os op til kiropraktoren, hvor vi derefter deler os op, for jeg skulle finde stikkelsbær til bryllupskagen og Thomas skulle have printet vores gæste-signatur-træ og bordplan ud hos et trykkeri.. Jeg var 4 steder, før jeg fandt stikkelsbær i Kvickly, hvor de lige præcis havde det antal jeg skulle bruge! Heldigt! Og nu var vi pænt pressede på tid, for jeg havde jo tid til make-up i Grenå og vi skulle køre fra Horsens! Kl. er nu 13! :o

Men os afsted, Sofie bliver sat af oppe ved min farmor og jeg drøner ind til Betina Beauty Clinic, hvor jeg kan få lov til at slappe af, imens jeg kan se på, at min make-up pige Freshta lægger den flotteste make-up! Jeg var bare så lykkelig, for den make-up havde redet mig som en mare! Som hun sagde, så klædte det mig også meget bedre med farve, men det er bare ikke det brude normalt vil have..

Men jeg var LYKKELIG! :cheerleader3:

Jeg får lige købt et par lækre blonde hipsters i stedet for mine Aubade G-streng, som jeg nok må erkende først kommer til at sidde pænt, når jeg får tabt mig 10 kg :blush: Derudover får jeg købt en læbestift og et par falske øjenvipper, som jeg efter aftale får afleveret hos Freshta, som så putter make-up på dem og klipper dem lidt til, så de er klar til lørdag, hvor de jo skal bruges :biggrin:

Med de sidste småindkøb ordnet, smutter jeg ud til min farmor og når lige at spise en frikadelle, da min telefon ringer og Thomas spørger om jeg ikke snart kommer ned på feststedet, for han har brug for noget smertestillende (kiropraktoren har jo både pumpet mig op med smertestillende og sådan et kæmpe sort korset, for at aflaste min lænd)... Han havde ene mand båret alle vores drikkevarer og slikbar op.. vi snakker altså 18 kasser vin, 14 kasser sodavand og øl og 15 kg slik :shooter::o HVORFOR???!!!!!

Da jeg kommer ligger han på et bord og har MEGA ondt! Han har fået en fibersprængning! :help::boohoo: Jeg pumper ham med smertestillende og han får mit smukke sorte korset på.

Imens han ligger og lader de smertestillende hjælpe, flytter jeg alle stolene ind i det tilstødende lokale, som ikke skal bruges til noget og får dem stablet - ikke nemt, for jeg havde jo stadig ondt :td: Jeg får også rykket alle bordene på plads og får stillet de lejede stole på deres plads. Vi får endelig tømt begge biler og tager derefter ned til et velfortjent måltid mad, hjemme ved mine forældre. Nu var alt klart til at vi kunne gå i gang med at pynte og hænge de 40 rispapirslamper op torsdag formiddag :unsure:

post-45329-0-28459500-1346019020.jpg

Ok, jeg må indrømme at hele min familie ser totalt tåbelige ud på det billede!! :lol:-HAHA- Og Thomas ligner i DEN grad en slået mand! :hug:

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Torsdag - Dagen før dagen før dagen..

Stort set alle billeder fra feststedet fra dag og til og med brudevals er taget af vores fotograf Line Johansson mm andet står angivet

Efter en lidt hård nat på luftmadrassen hos min farmor, vågner vi op til en smuk dag hvor solen skinner og farmor har gjort morgenmaden klar på altanen, hvor solen skinner ind ad vinduerne.. Vi sidder og hyggesnakker og får os så småt gjort klar til at tage ned i festlokalet og få gjort alt det der står på dagens liste - som var laaaaaang!

Jeg kører hen og henter min far og sammen kører vi hen og begynder at hænge alle rispapirslamperne op.. det blev bare lige præcis så flot og effektfuldt, som jeg ønskede! :loveshower: Min HØJgravide søster ankommer også og går i gang med at lave bryllupskagen. Hvad der lige sker, ved vi faktisk ikke - hun kalder det et angreb af ammehjerne og jeg fristes til at give hende ret :lol: - men lakridschokolademoussen vil bare IKKE, som hun vil! Hun prøver 2 gange at smelte chokoladen over vandbad, med en meget mærkelig stivnet klat, et eller andet uspiseligt til følge, før det går op for os begge, at da vi lavede moussen første gang, der smeltede vi chokoladen i fløden og lod den stå natten over, før vi piskede den op! :pokey: Hmmm.. nå, men hun får lavet stikkelsbærmoussen og tager så hjem til min mor for at lave de lilla anemoner, som kagen skal pyntes med - den ender med at blive SÅ smuk!!

post-45329-0-93226700-1346022434.jpg

Min mor slår sig til os og dækker faktisk ene mand bordene op med duge og service, imens jeg får ordnet slikbord, får hængt bordplan op, får vinen i køleskabet og får sat mærkater på, får ordnet toiletkurvene og får gjort gavebordet klart. Imens render Thomas rundt om sig selv med en slem omgang bryllupskuller og snakker hele tiden om den her skide tjekliste, som han hele tiden kigger på.. men reelt set ikke får lavet så meget af.. Jeg tror ganske simpelt at det hele voksede ham over hovedet! :rolleyes:

Men her er lige et glimt af det vi får lavet:

post-45329-0-00379000-1346024689.jpg

Taget af min bror

post-45329-0-64684200-1346024724.jpgpost-45329-0-73951000-1346024823.jpgpost-45329-0-06596800-1346024861.jpg

Udover at Thomas egentlig mere var et forstyrrende element, end en reel hjælp, så hjalp det heller ikke på det, at Sofie så gerne ville hjælpe, men fik et teenage-flip, hvis hun ikke lige kunne finde ud af det i første hug.. så hende var der heller ingen hjælp fra - bortset fra at hun brokkede sig pænt meget og pænt tit! :pokey: Så hende og Thomas blev faktisk sendt rundt på ærinder hele dagen - 1, fordi der jo skulle købes chokolade til de mislykkede mousse-forsøg og 2, så var de lidt af vejen og vi kunne få ro :wink:

Pludselig siger min mor så, at Sofies veninde der ville komme lørdag kl. 12, ikke måtte komme ned til os, hvor Sofie jo ville være i form af brudepige :huh: Hvorfor nu ikke det???? :blink: Nej, hun kunne ikke lige overskue det og hun ville gerne have en rolig formiddag med hendes datter.. ÅH JAMEN GUD DA!

Thomas bliver irriteret og bliver ved med at snakke om, at han havde glædet sig helt vildt til at se Sofie komme op af kirkegulvet efter at være blevet gjort smuk ved frisøren, for dernæst at se mig komme op af gulvet.. Jamen :boohoo: For fanden! Skal jeg undgå en konflikt med min mor eller skal Thomas have hans "fantasi" opfyldt?? Thomas er ikke rigtig villig til at rokke sig og min mor vil slet ikke! Jeg står i midten og lige meget hvad, så er jeg lusen imellem to negle.. Jeg synes så det er noget pjat med min mor og jeg synes ikke det er rigtigt, at Sofies veninde ikke kan være sammen med Sofie.. Det skal lige siges, at Sofie jo er delebarn og derfor kender veninden os, men ikke synderligt meget og slet ikke Thomas's forældre og det ville jo være hos dem hun skulle være, hvis hun ikke kunne være hos mig, Sofie og mine forældre..

Nå, men Thomas og jeg snakker frem og tilbage og kan bare ikke finde frem til et kompromis og det er pisse irriterende og stressende!

Kl. 18 stopper vi for aftenen og kører op til min farmor og spiser aftensmad og jeg begynder at stresse helt vildt over, at jeg ikke kan passe min brudekjole! :unsure: Jeg bliver mere og mere fokuseret på, om det var for dumt, at jeg ikke fik syet bånd i, i stedet for lynlås - for det betyder at den bare skal sidde og at jeg ikke har taget på.. Hvad hvis jeg bliver oppustet? Så kan jeg jo ikke snøres lidt ud :o Jeg er ikke en dyt nervøs for at blive gift - men KJOLEN! Den var altså lige ved at tage livet af mig i dagene op til!! -HAHA-

Efter at have spist, kører jeg kl. 21 ned til mine forældre for at finde ud af, hvad den VIRKELIGE grund er til, at Sherry (tøsebarnets veninde) ikke må være hos os.. Min mor kan ganske simpelt ikke overskue det og efterfølgende har jeg nok måttet erkende, at både min OG Thomas's mor har svært ved at overskue ting, de ikke er forberedte på! Men altså - min mor holder på hendes... suk!

Jeg kører derefter op i festlokalet, hvor jeg skal have lavet de sidste 12 papirsroser færdige til kirken, som jeg skal pynte op næste formiddag kl. 10.. Min søster slutter sig til mig og får kagerne lagt sammen - med held denne gang! :thumbsupsmileyanim:

Kl. 22.30 triller jeg op til min farmor igen og kl. 00 smutter min prinsgemal og jeg under dynerne efter en lang dag. Vi ligger lidt og pludrer om at det er sidste nat vi sover sammen - men at få taget billede osv, er overhovedet ikke noget vi skænker en tanke! Vi er bare SÅ trætte efter alt det drama og fordi vi er trætte af, at tingene ikke bare kan køre på skinner :(

MEN - vi har hinanden!

Edited by Lene T
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Hold da op en beretning, den er nervepirrende at læse. :unsure: Stakkels jeres rygge, de har da rigtigt være i brug.

Det var så mindst lige så nervepirrende, at være en del af det! Til sidst havde vi det bare sådan, at vi gerne ville have noget ro omkring os! Der var fyldt med støj og de eneste som faktisk tog vores bryllup med ophøjet ro, var Thomas og jeg! :lol:

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Åh et skønt billede du har sat ind i dn første post❤

Jaaa jeg synes også at det er et dejligt billede :biggrin: Det er så sjovt nok et vores fotograf havde bestemt IKKE at behandle, så det har jeg selv gjort :) Vi har mange fantastiske billeder - det eneste vi godt kunne have haft flere af, var nærbilleder hvor man kunne se begge vores ansigter på samme tid.. men pyt..

Vi så billederne fra Vores Store Dag i går og vi TUDEDE!! :lol:

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

Annonce ♥


Annoncer