Lene T

♥ Lene & Thomas L.W. ♥ - Beretning igang igen #112 :)

132 indlæg i dette emne

Annonce ♥

Når man nu sidder her og skal skrive beretning, så er der edderrødme mange billeder der skal formindskes.. har lige fundet iResize og HALLELUJA!! Det fungerer bare og er herrenemt og så kan den tage hele billedmapper af gangen! WUHUUU.. :cheerleader3: Så kan jeg nemlig komme videre med det sjove - beretningen! :wink:

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Hold da op en masse drama .... jeg var gået fuldstændig zilla-amok på min mor, hvis hun havde kørt den der, haha .... jeg var jo gået totalt i baglås så og havde sagt: "Så klarer vi den hos farmor - du skal overhovedet ikke bekymre dig om noget så!!" :lol:

Håber der snart kommer mere :)

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Fredag - Dagen før og dramaet når sit højdepunkt..

Thomas og jeg starter dagen med at ligge og putte og hyggesnakke om at dagen i dag, er den sidste som "bare" kærester og om hvor meget vi glæder os til at sige ja i kirken.. og om HVOR MEGET VI VILLE ØNSKE, AT VI KUNNE FÅ RO! Men der er stadig ikke fundet en løsning på veninde-problemet og jeg fik jo snakket med mor aftenen før, om HVORFOR hun nu havde fået denne ide.. Det handler om, at hun ikke ønsker at der skal være for meget postyr omkring os - både for hendes og for min skyld. Som hun imellem linjerne siger, så handler det om, at hendes mindste datter skal giftes (og at hun indirekte ikke helt har forstået, at jeg altså har en papdatter, som jeg har deleansvar for og som er en del af MIN familie) og at hun gerne vil have tid og ro til at nyde dagen.. men ja, hendes ønske om ro, giver mig så alt andet!! :pokey:

Thomas mener stadig at det er forkert, at han skal give sit ønske om, at se Sofie komme op af det kirkegulv, som hans lille smukkeserede prinsesse, fra sig, fordi min MOR gerne vil have ro.. = Ingen løsning.. Hvilket jeg delvist kan følge ham i og delvist synes er noget pjat. Det burde jo trods alt handle mest om os den dag.. anyway..

Nå, men op står vi og spiser morgenmad sammen med Sofie og farmor og så smutter jeg ellers ud i Ålsø kirke for at pynte op og afprøve musikken. Sofie er med og hjælper mig og det ser superfint ud med blomsterne!

post-45329-0-85473200-1346086158.jpg

www.voresstoredag.dk

Da jeg skal teste anlægget og musikken går i gang, kan jeg mærke den her klump stige op i halsen. Jeg har bare allermest lyst til at sætte mig ned og stortude over alle de nerver jeg går rundt med og som jeg ikke kan finde ud af, om skyldes bryllupsnerver eller alt det skide drama! :td: Men lidt efter lidt kan jeg også mærke forventningens sødme og det var den fedeste rush, at mærke ens hjerte slå små kolbøtter og næsten høre barnet i én grine af glæde :loveshower: Jeg bliver nødt til at ringe efter min mor, for at hun kan hjælpe mig med at høre, om lyden bliver forvrænget over vores anlæg, fordi Thomas var i Århus, for at hente blomsterne til vores dekorationer. Da musikken går i gang, begynder min mor at fælde tårer og hun spørger forundret, hvilken smuk musik det er.. hun vidste ikke, at vi havde valgt at jeg skulle gå ind til alternativ musik, så det var en overraskelse :)

Min indgangsmusik var for øvrigt dette nummer:

Jeg prøver at snakke med hende om det med Sofies veninde, men hun mener, at Thomas springer lidt over gærdet, hvor det er lavest, for Sofie er jo trods alt hans datter og hun synes jeg i forvejen tager et stort ansvar for hende, så hun mener at han godt denne ene dag, kan give mig plads til at være barnefri - vi ville jo ikke have haft brug for denne veninde, hvis Thomas ikke havde haft Sofie (tror jeg hun mente - hun mener generelt, at han overlader meget af opdragelsen af Sofie til mig - hvilket han nok reelt set også gør, men jeg gladeligt tager).. = ingen løsning :(

Da jeg kommer tilbage til feststedet, kan jeg bare ikke rigtig lige overskue det mere og snakker med min søster, der siger til mig, at det skal jeg ikke bekymre mig om. Hun skal nok finde ud af noget. Nu skal jeg altså bare glæde mig! :hug: Jeg kunne bare mærke et ton blive løftet fra mine skuldre!

10 minutter senere er Thomas og hans best man så på vej ud for at plukke lyng, som skal bruges til bordpynten og vælger at køre ind omkring mine forældre (der jo bor 4 minutter fra feststedet og lige imellem feststedet og der hvor lyngen er) for at hente noget..

Thomas har kun været ude af døren i 20 minutter, da han pludselig træder ind af døren til feststedet :huh: Hans best man går bag ham og de er tydeligt rystede begge to! WHAT??!! Hvad fanden sker der nu?? :blink:

Thomas fortæller, at i det øjeblik han kommer hen til mine forældre, eksploderer min far i et kæmpe raserianfald, hvor han kalder ham for en manipulerende røv, der kun tænker på sig selv :o Nu kender jeg begge parter ret godt og jeg tror faktisk på Thomas, når han fortæller, at han prøvede at bevare roen - men da far havde kaldt ham for en røv for 3. gang, havde han sagt, at nu kunne det sgu være nok og nu måtte min far falde ned! Min mor havde til sidst sagt, at min far skulle falde ned og at det ikke var noget problem. Begge piger kunne sagtens være sammen hos os.

Og hvad pokker var grunden?... at Thomas ikke ville give sig omkring det med Sofies veninde. Jeg kan se på Thomas, at han var tydeligt påvirket og jeg var RASENDE! Vi gik en lang tur, hvor vi snakkede en masse forskellige scenarier igennem, om hvordan vi skulle gøre det med de piger.. Vi ender med at beslutte, at Sofies veninde bliver afleveret på det B&B, hvor Thomas alligevel vil være sammen med hans forældre og så vil vi sætte Sofie af der, efter at vi er blevet færdige ved frisøren. Vi er begge to kede af det og prøver at holde hovedet højt, kysse hinanden og fokusere på, at det ikke handler om alt dramaet, men om at vi i morgen skal sige ja til et langt, lykkeligt liv med hinanden. Men det er lidt svært at smile, lige dér! :( Vi vender tilbage til feststedet efter en time og 1 minut senere sidder jeg i bilen på vej hen til mine forældre!

Det skal lige høre med til historien, at min far er en rigtig patriark, som altid har ment at hans ord var lov. Ikke at han har været en dårlig far, men han er en af de alpha-hanner, som ikke mener, at de behøver at sige undskyld. Og jeg er hyper-konfliktsky, så jeg har ALDRIG været særlig god til at sige fra overfor mine forældre, som jeg elsker, men til tider ikke kan forstå at jeg kommer fra..

Nå, men jeg bevarer fatningen, imens jeg roligt, men tydeligt vred, fortæller mine forældre (selvfølgelig henvendt til min far, men min mor forsvarer ham hele tiden) at det bare IKKE er ok og SLET ikke dagen før jeg skal giftes!! At jeg er fløjtende ligeglad med, hvem der kaldte hvem for hvad og hvem der startede, men at det var simpelthen for dårligt og om jeg kunne forvente, at de ville opføre sig ordentligt i morgen ? For der skulle jeg altså GIFTES! Jo, selvfølgelig kunne de det og de var også kede af det, men som min far sagde, så blev han bare så sur, hvortil jeg svarede at det var ok, hvis han synes at Thomas var en manipulerende røv, men at det fandme ikke var dagen at sige det på! :angry:

Da jeg kommer tilbage til festlokalet, hiver jeg fat i Thomas, for at fortælle ham, hvad der var blevet sagt. Jeg har knap nok sagt 3 ord til Thomas, før hans mor kommer farende og siger, at hvis der skulle være mere med mine forældre, så kørte hun fandme hjem, hvortil jeg kiggede totalt køligt på hende og sagde, at det lige nu var en sag imellem Thomas og jeg og at hun lige nu skulle blande sig udenom. Hun blev ved med at plapre om, at så kørte hun fandme hjem, når de skulle være sådan, hvor jeg sendte hende et endnu køligere blik og sagde iskoldt "Så er det dit valg. Hvis du vil køre, SÅ KØR!!"

Der havde jeg bare fået NOOOOOK!!! Jeg fik hende da også til at klappe i og gå, så jeg kunne fortælle Thomas hvad der var sket. Han ved jo, hvor forfærdelig konfliktsky jeg er og hvor meget det havde krævet af mig, at sige fra overfor mine forældre og tage min kommende mands parti, så han var taknemmelig - hvis man da kan kalde det det.. men glade var vi ikke den dag!

Alt blev færdigt og vi arbejdede til klokken 19, hvor vi var færdige med alt i lokalet. Der manglede liste til tjenerstaben, menuer skrevet ud til rammerne (jeg fandt i sidste øjeblik ud af, at vores kok havde fået en stor opgave ind og derfor ville sende en anden kok ud - som ikke var glad for at skulle introducere menuen.. IIISH!) og så skulle der færdiggøres en liste til vores amatørfotograf over, hvem der skulle tages billeder af, så vi var sikre på at få parbilleder af alle.. Jeg var bare så smadret ovenpå alt det, der var foregået den dag! Thomas og jeg fik sagt et hurtigt og inderligt farvel på parkeringspladsen og nød et laaaangt øjeblik, hvor vi bare holdte om hinanden og blev mindet om, hvad det hele handlede om, men ingen af os tænkte på billede - vi ville nok heller ikke have smilet meget.. I sidste øjeblik husker jeg at give Thomas min iPhone, hvor mp3-nummeret med Peter Gabriel ligger (mit indgangsnummer - anlægget er til iPhone) og hans opgave er, at gøre telefonen klar, så Sofie bare skal trykke på play, når hun kommer op af kirkegulvet - et meget ærefuldt erhverv! :wink: Vi får lynhurtigt ompakket tasker og jeg finder da også ud af senere, at jeg ikke havde fået givet best man den lommelærke med citat og whisky, som Thomas skulle have i god morgen-gave lørdag morgen, som en tanke fra mig, så jeg må sende min storebror afsted, hvilket han gladeligt gør :kiss:

Jeg elsker min dejlige, fornuftige, rolige storebror, som med sin blotte tilstedeværelse kan give mig den ro, som jeg ved jeg giver fra mig, når Thomas har brug for det. Min bror og jeg ligner rigtig meget hinanden, men den der udstråling af indre ro der smitter, har jeg aldrig haft behov for fra andre - den plejer jeg at have selv. Jeg har aldrig i mit liv oplevet det fra den anden side og hans blotte tilstedeværelse, var sgu som en kølig hånd på panden og en stesolid til nerverne! Fantastisk, intet mindre og jeg var så taknemmelig for, at han og min dejlige svigerinde skulle sove sammen med os.

Men på trods af drama og - på denne dag - vigtigst af alt, så blev stedet smukt og blomsterne var fænomenale!

post-45329-0-76211700-1346094652.jpgpost-45329-0-32290100-1346094891.jpg

www.linejfotografi.wordpress.com

Sofie og jeg kører hjem til mine forældre, hvor jeg midlertidigt brænder sammen og min hjerne stopper med at køre rundt. Jeg ringer og beder inderligt Thomas om at være den der siger velkommen, for det kunne jeg pt simpelthen ikke overskue! No problem siger min skønne kæreste og så er den pot ude.. Jeg får lavet menuerne og klokken 00.30 går jeg omkuld på puden med sådan en lidt halvslunken og alligevel forventningsfuld følelse. Der tikker en sms ind på min mors telefon fra Thomas, hvor han skriver at han elsker mig og at i morgen, så vil jeg gøre ham til den lykkeligste mand :heart:

Jeg sover tungt ovenpå en dramatisk dag og heldigvis markerer det også enden på nogle VIRKELIGT hårde dage - både fysisk og psykisk!

Redigeret af Lene T
0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

uha uha en omgang op til den store dag!

Hold da op en masse drama .... jeg var gået fuldstændig zilla-amok på min mor, hvis hun havde kørt den der, haha .... jeg var jo gået totalt i baglås så og havde sagt: "Så klarer vi den hos farmor - du skal overhovedet ikke bekymre dig om noget så!!" :lol:

Håber der snart kommer mere :)

Som sagt, så var det bare optakten til det store soap opera-opgør! :lol:

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

LENE! Hold da op nogle dage :bearhug: Hvor er jeg inderligt ked af at I ikke kune få lov til at nyde dagene op til som nogle hyggelige dage med forberedelse til jeres store dag og hvor har jeg lyst til at sparke en helt masse personer :pokey: Der var tydeligvis nogle der havde glemt hvad dagen drejede sig om! :shooter:

Du er for sej! - Hvor er det godt gået at du formår at holde hovedet højt og fortsætte, det har sku godt nok krævet noget! :o

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

hold da kæft for et drama :unsure: Man må da sige, at I har været igennem en del prøvelser, og det er møg irriterende, når andre ting overskygger forventningens glæde op til brylluppet (skete også for os med svigermors død), MEN I fik hinanden og når I kan komme igennem alt det drama og stadigvæk have kærlighed og glæde tilbage til hinanden, så har I altså også fået bekræftet, at I ikke er et par, der går fra hinanden, når det hele bliver lidt svært.....

Og så må jeg lige indskyde, at blomsterne (både de ægte og dem på kagen) er super flotte, og at musikken giver gåsehud :heart:

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

LENE! Hold da op nogle dage :bearhug: Hvor er jeg inderligt ked af at I ikke kune få lov til at nyde dagene op til som nogle hyggelige dage med forberedelse til jeres store dag og hvor har jeg lyst til at sparke en helt masse personer :pokey: Der var tydeligvis nogle der havde glemt hvad dagen drejede sig om! :shooter:

Du er for sej! - Hvor er det godt gået at du formår at holde hovedet højt og fortsætte, det har sku godt nok krævet noget! :o

Tak for knuset :kiss: Jeg kan godt mærke, at selv nu hvor der er gået 23 dage, så bliver jeg stadig ked af at fortælle om alt det der foregik, fordi jeg er så skuffet over alle de mennesker som ikke fattede, at det ikke handlede om deres nykker.. det krævede noget af os begge, men det bekræftede os også!

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

hold da kæft for et drama :unsure: Man må da sige, at I har været igennem en del prøvelser, og det er møg irriterende, når andre ting overskygger forventningens glæde op til brylluppet (skete også for os med svigermors død), MEN I fik hinanden og når I kan komme igennem alt det drama og stadigvæk have kærlighed og glæde tilbage til hinanden, så har I altså også fået bekræftet, at I ikke er et par, der går fra hinanden, når det hele bliver lidt svært.....

Og så må jeg lige indskyde, at blomsterne (både de ægte og dem på kagen) er super flotte, og at musikken giver gåsehud :heart:

Præcis! Det har heller ikke været nemt, at skulle skrive om fredagen, men det er jo en del af historien og den hører med til den lykkefølelse og harmoni Thomas og jeg havde på vores bryllupsdag :) For som du siger, kunne vi klare alt det og kun føle os bragt tættere sammen, så kan vi sgu holde til temmelig meget.. men det føltes da til tider som en eller anden dårlig amerikansk bryllupsfilm!

Musikken giver mig STADIG gåsehud og blomsterne synes jeg blev så fine i alle vaserne :thumbsupsmileyanim:

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Lørdag - dagen, hvor jeg endelig ville blive fru Leth Winterberg

()()

Ved frisøren...

Klokken 7.30 vågnede jeg til fuglesang og sollys der strømmede ind igennem vinduerne og jeg var så afslappet! Jeg vidste, at ovenpå alt det negative drama der havde været op til denne dag, så ville denne dag blive aldeles negativ-drama fri og jeg mærkede kun ro og glæde. Jeg skulle giftes med den sødeste, blideste mand med det smukkeste hjerte, som han havde valgt at give til mig :heart: I dag var der intet der kunne slå mig af pinden og jeg vidste, at jeg havde dejlige mennesker omkring mig, der ville holde mig væk fra alt, der bare MINDEDE om drama :wink:

Jeg smuttede ud på toilettet og fik taget mig et bad, hvor jeg fik barberet, hvad der nu skulle barberes og alt skrubbet og smurt ind i creme, så jeg var lækker allerinderst også :) Vi fik spist morgenmad og pakket hår extensions, hårpynt, slør, læbestift og hvad der ellers skulle huskes til Sofie og jeg. Sofie kom i hendes fine kjole og nye sko og pigebarnet var bare SÅ fin!! Kjolen vi havde ventet 4 mdr på, er simpelthen så smuk til hende!

Nå, men mine dejlige brudepiger, min søster Anne og Sofie og jeg, ankommer hos frisøren og så er det ellers i gang med at krølle!

Alle billeder fra frisøren er fra min søster

post-45329-0-84660000-1346102059.jpg

Ja køn er man altså ikke uden make-up - du godeste! :blink::lol:

Og her tænker jeg vist det samme - Det kan da KUN gå fremad herfra! -HAHA-

post-45329-0-16962300-1346102153.jpg

Og der bliver krøllet på livet løs!

post-45329-0-88589700-1346102207.jpg

Krøllerne bliver lavet og midt i opsætningen, er det altså tid til at jeg skal have lagt min make-up, som foregik samme sted.. dejlig nemt og ikke mindst langt væk fra min super nervøse mor og her var bare ro og hygge :)

Samtidig lægger min søster neglelak og make-up på Sofie, hvis hår er blevet færdigt.. smukke pige :biggrin:

post-45329-0-73417000-1346102368.jpgpost-45329-0-24330400-1346102386.jpgpost-45329-0-15305000-1346102415.jpg

Frisuren begynder at komme på plads og jeg er bare SÅ tilfreds med make-uppen, der blev endnu bedre end prøvemake-up 2!! Denne gang brugte hun ikke så hidsig en lilla, men mere en blommelilla, der bare var helt perfekt til hårfarve og brudebuketten (men det vidste jeg jo ikke endnu :wink: )

post-45329-0-12147700-1346102534.jpg

Så er resultatet i hus og efter en meget kort overvejelse, bliver jeg enig med mig selv om, at sløret bliver droppet, fordi det er så tungt, at det flader frisuren, som jeg i øvrigt stadig synes er vanvittig smuk! Jeg følte mig så smuk :blush:

post-45329-0-23368400-1346102649.jpgpost-45329-0-33348100-1346102675.jpgpost-45329-0-63874000-1346102723.jpg

www.voresstoredag.dk

Redigeret af Lene T
1

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Så er det i kjolen og afsted!

Vi blev forsinkede ved frisøren og på trods af, at frisøren om onsdagen mente, at vi skulle lægge en time oveni, så vi havde tid fra 9-12 til hårsætning af Anne, Sofie og mig + make-up, så var vi alligevel først færdige 12.25 :o Prisen endte med at blive 2000,- fordi jeg havde fået 2 prøvemake-up og 2 prøvehår.. Jeg ved stadig ikke om jeg synes det er ok først at få det at vide på dagen, men på den anden side, så er jeg bare så ligeglad med prisen, for det blev præcis som jeg ville have det og jeg blev så smuk, som jeg nu kunne blive :wink: Og den følelse var ALLE pengene værd!! :cheerleader3:

Nå, men tiden nærmer sig jo, så vi kører hjemad - de 10 minutter det nu tager, Grenå er en lille by! :tunge: Sofie har selvfølgelig glemt sine smykker, så min søster sætter mig af, jeg får pakket Sofies taske, for hende og veninden skal sove hos min farmor om natten, og så kører Anne hende hen til Thomas, der blev helt vildt rørt, da han så hende i tøjet og hendes smukke hår.. så betød det med kirkegulvet pludselig ikke så meget :wink:

Så smuk blev den søde pige :kiss:

post-45329-0-26947100-1346103772.jpg

www.voresstoredag.dk

Hjemme ved mine forældre venter den smukkeste buket med store lilla roser, pink orkideer, en blomst jeg ikke kan huske, men som også var i borddekorationerne, fransk lavendel og lyng, som jeg har et helt specielt forhold til.

Da jeg blev født, fik min mor en mor/barn buket med lyserøde roser og lyng af min farmor og hvert år på min fødselsdag, passer det med at lyngen lige er sprunget ud og jeg får derfor altid en lyngbuket af min farmor. Da min farmor ikke længere orkede at springe rundt på heden, overtog min mor traditionen, så den stadig holder ved. Med fødselsdag d. 14. august, betyder det så også, at jeg i skrivende øjeblik sidder og kigger på dette års fødselsdagsbuket.. så det er ret specielt og en meget personlig reference i min buket, som for øvrigt var helt fantastisk! :heart:

post-45329-0-42506900-1346104821.jpg

www.linejfotografi.wordpress.com

Vel hjemme får vi hygget lidt over noget smørrebrød og jeg må ærligt indrømme, at det faktisk var lidt dejligt med børnefri :unsure: For nu begyndte tiden at løbe hurtigt og Jeg havde jo en date i en kirke kl. 14 :tunge: Jeg HAVDE planer om at få lagt neglelak på, men det blev nedprioriteret af mangel på tid og fordi jeg PÅ INGEN MÅDE ville risikere at få neglelak på kjolen!!!

Jeg kommer i undertøjet, de selvsiddende, korsettet og så er det tid til kjolen.. som jeg I DEN GRAD havde været nervøs for, om jeg ikke kunne passe.. Den sad heldigvis fint.. lidt strammere og ganske rigtigt, så havde jeg taget lidt på, siden jeg havde været hjemme og lave det lilla undertylskørt, men den sad behageligt og rygdeller var der lidt af, men ikke så slemt.. pyyh :thumbsupsmileyanim: ... at jeg så endte med at blive så oppustet i løbet af dagen, at jeg ALLIGEVEL fik rygdeller :pokey: - det gider jeg ikke tude over i dag :wink:

Mine forældres venner og forældre til en gammel skolekammerat, havde meldt sig på banen til at køre min far og jeg i kirken og manden havde været ude at leje hvid chauffør-uniform - jamen altså, den dejlige mand! :lol: Vi nåede lige, at få taget et par billeder i haven af mig og mine forældre og så sammen med vores flotte chauffør

post-45329-0-46934800-1346105342.jpgpost-45329-0-21641900-1346105425.jpg

Så er det ellers afsted med min søster og min mor og jeg får samlet alt omkring mig, får fat i en flaske vand, får lagt brudebuketten i bagagerummet og stuvet min far, mig selv og en ret omfangsrig brudekjole ind i bilen og så lister vi ellers afsted mod Ålsø kirke :cheerleader3:

Jeg får først senere at vide, at min kærestes søster og mand kører forkert og kommer løbende hen over kirkegården og ind i det øjeblik, hvor jeg er på vej ud af bilen et par meter fra dem :lol: Men de nåede da at komme ind før bruden!

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Imens jeg kommer i kjolen - et helt andet sted...

:wink:

Hos Thomas har dagen set lidt anderledes ud end min :lol: Lad os starte med at huske, at han skulle sove med hans best man i en 3/4 seng på et 8 kvm værelse 8 km udenfor Grenå.. De er begge høje mænd 192/200 cm og det viser sig, at best man lider af søvnapnø :blink: Så klokken 01, går min søde kæreste op og banker på, på det værelse, hvor han ved at min veninde sover og hvor han ved at de har en sofa, og spørger om han please må sove på sofaen.. ingen problemer!

Helt hvor forvirret hans best man var, har jeg i dag stadig ikke helt styr på, men jeg ved i hvertfald at han var så rundt på gulvet, at det endte med, at det var Thomas der måtte få HAM i tøjet :lol: Han fik da heldigvis givet Thomas den lommelærke og det kort, som jeg havde fået min storebror til at køre ud med - det tror jeg faktisk at jeg skal være pænt glad for, siden han var så rundt på gulvet! :happy:

Nå, men på et eller andet tidspunkt kører de jo så ind til det B&B, hvor Thomas's forældre bor og som har hans tøj. Han får klædt om og så var det meningen at best man skulle komme og hente Thomas og køre ham i kirken, men det har han misforstået og er kørt et helt andet sted hen! :shooter::lol:

Under alle omstændigheder begynder tiden at gå og Thomas har et mega hyr med at få folk ud af døren.. Thomas er af den støbning, at når nu det var arrangeret med fotografen, at han skulle være ved kirken kl. 13.30, så overholder man det! Min ene veninde, der også boede på det her B&B, fortæller senere at hun på et tidspunkt hørte en stemme brøle: " NU LETTER I FANDME RØVEN! DET ER MIT BRYLLUP OG JEG HAR AFTALT AT MØDES MED FOTOGRAFEN KLOKKEN 13.30 - SÅ AFGANG!!" Det var så Thomas!! :lol: At han senere fortalte, at det kunne have været rart, hvis der var nogen der havde taget sig af ham og ikke omvendt, synes jeg så er lidt synd. Men som sagt, så var det et af punkter, hvor vi fandt ud af, at vores bryllup åbenbart var mere overvældende for alle andre end os.

Men de ankommer da til kirken og vores søde fotograf Jacob fra Vores Store Dag er kommet.. skide sød fyr og følgende billeder er taget af ham, medmindre der står privat ved :)

På med brystbuketten :) Af en eller anden mærkelig årsag, så mister de en af de 4 vi havde bestilt og da Thomas's best man ikke skal sidde sammen med ham - men derimod Thomas's far - er han så sød at ofre hans, så min far kan få en.. det havde sgu også været synd, hvis han ikke havde fået en!

post-45329-0-46274600-1346106792.jpg

Best mans blomst, der røg på - og af igen senere

post-45329-0-15101100-1346106943.jpg

Svigerfar skal da også have.. læg lige mærke til, at Thomas ligner ham heeelt vildt! :lol:

post-45329-0-97406000-1346106993.jpg

En stolt far og fars pige

post-45329-0-86211000-1346107057.jpg

Min smukke, dejlige mand, der bare ser ud til at være helt ovenpå, på det her billede.. det var han nu ikke - han var nervøs! Men ser han ikke godt ud??

post-45329-0-59453500-1346163256.jpg

Så er det ved at være tid og Thomas er ved at være RIGTIG nervøs!

post-45329-0-68239100-1346107133.jpg

Musikken skal jo gøres klar og et ellers typisk billede af min skøre, dejlige og fjollede mand :lol:

post-45329-0-23263900-1346107207.jpg

Nu begynder det i den grad at knibe for min skat, at holde nerverne i ro og vores søde præst kommer hen og tager ham i hånden og siger til ham at døren er der, han kan stadig nå at stikke af :tunge: Det samme sagde hun til min storebror præcis 10 år og en dag før :lol: Da han siger, at det vil han nu ikke, kigger den her kloge kvinde på ham og siger: "Jamen Thomas, at du er nervøs er jo godt, for det er jo tegn på, at det BETYDER noget" og det har hun jo så evigt ret i!

Tag en dyb indåndning

post-45329-0-29410700-1346107493.jpg

Nu begynder klokkerne at ringe, for nu er din brud kommet Thomas :heart:

Redigeret af Lene T
0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Min ankomst og vielsen

imellem min smukke mand og jeg

Klokken præcis 14 ankommer min far og jeg standsmæssigt med hvid chauffør og det hele og det er tid til at jeg skal giftes med min elskede kæreste :loveshower: Jeg er lidt nervøs for, hvad han siger til, at jeg har fravalgt sløret, for det har han altid fablet om. Oprindeligt ville jeg ikke have slør, men valgte det da han blev ved med at snakke om det.. Jeg er nu rigtig glad for, at jeg valgte at droppe det!

Ellers har jeg totalt styr på nerverne - der er faktisk ikke en eneste, bare en altoverskyggende glæde, som fylder hele min krop med lys - sådan føltes det i hvertfald :blush:

Det er altså ikke så nemt, at komme ud af en bil med så meget tyl-kjole-gejl! :lol:

post-45329-0-39387300-1346108434.jpgpost-45329-0-71192900-1346108457.jpg

Her er min far og jeg på vej op mod kirken

.. da vi finder ud af, at jeg har glemt buketten i bagagerummet! :lol:

post-45329-0-62540400-1346108642.jpgpost-45329-0-60067500-1346108690.jpg Godt man både har chauffør OG tjener med! -HAHA-

Godt, vi går videre..

post-45329-0-41702200-1346109927.jpg

.. da finder jeg ud af, at jeg har tabt låsen på min ene ørering, som jeg altså synes er ret vigtig, da jeg jo ikke har slør jeg kan skjule en manglende ørering med og da jeg ellers synes jeg bliver lidt bar.. Min søster er selvfølgelig på letten og hun må ofre hendes øreringe for brudens :wink:

post-45329-0-77408400-1346110252.jpg

NÅ, er vi SÅ ved at være klar?? :rolleyes:

Ja, jeg er SÅ klar!!

post-45329-0-52697900-1346110389.jpg

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Kirken - Turen op af gulvet imod min elskede

:heart:

Jeg er totalt overskudsagtig og rolig og har faktisk været det hele dagen, men da min søster og Sofie går op af gulvet spiller organisten et utroligt smukt nummer, som ikke var noget jeg var klar over og der måtte jeg lige trække vejret en ekstra gang, for der var der lige en klump i halsen, der skulle sluges!

Det her billede er taget i præcis det øjeblik og derfor kigger jeg væk.. jeg skulle liiige samle mig

post-45329-0-73695800-1346110717.jpg

Pigerne på vej op af gulvet

post-45329-0-96417900-1346110984.jpg

Og en stolt far

post-45329-0-79103000-1346111039.jpg

Dørene bliver åbnet og musikken går lige så stille i gang. Far spørger mig om det er nu og jeg kigger på ham og siger "Lad os lige vente lidt"..

post-45329-0-48469200-1346110839.jpg

Vi står et par sekunder og jeg lader musikken og stemningen fylde mig.. vi kigger på hinanden og smiler.. "Så.. Nu.. " Og så går vi..

post-45329-0-20333300-1346111149.jpg

Vi runder hjørnet og står stille et par sekunder og jeg blev helt overvældet af al den kærlighed der var i rummet.. det var så STORT!

Jeg ænsede slet ikke alle gæsterne, jeg mærkede kun en masse varme strømme imod mig, for det her var det syn der mødte mig ved alteret - min skønne kæreste fuldstændig slået omkuld! Det var SÅ tydeligt, at jeg i den grad havde banket benene væk under ham og hans ansigt sagde bare mere end tusind ord :heart: Jeg kunne se, at han blev ved med at stå og sige "Hvor er hun smuk!, hvor er hun smuk, hvor er hun smuk" :kiss:

Som jeg senere har drillet ham lidt med, så lignede han et dådyr fanget af to lyskegler :lol: Han var helt lost og det samme var jeg, for for POKKER, hvor så han godt ud!!

post-45329-0-32661500-1346111713.jpg

Redigeret af Lene T
0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Holy Moly en masse drama forud for brylluppet .... jeg havde godt nok også fået nok til sidst og alt det drama minder mig så meget om alt det lort der gik forud for vores aflysning, så sidder og har helt ondt af dig, for det udmatter og trætter en mere end man overhovedet kan forestille sig .... og det gør een SÅ ked af det og det smerter enormt meget, at folk ikke bare for en gang skyld, kan finde ud af at tænke på een og stoppe med at køre ego-stilen. Fandme utroligt altså.

Men du ser helt fantastisk ud! :) Og glæder mig til at læse mere beretning .... det er jo virkelig det bedste herinde på det forum! :D haha BERETNINGER! :D

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Sikke et drama op til jeres store dag...

Men IHH hvor beretningen af selv dagen er begyndt godt... Er blevet rørt flere gange allerede..

Glæder mig så meget til mange billeder til din beretning... Super billede af din Far og dig på vej ind i kirken...❤

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Lene, sikke noget... Man må gå udfra al den ballade er pga nerver, overspænding mm. Kram herfra... Men det vigtige er at I fik en fantastisk dag og I ser smukke, smukke ud. Et HELT VILD med dit hår. Super fed farve.... Du har simpelthen så meget stil både selv og i de ting du laver.

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Hvor er det nogle smukke billeder i har fået taget, og hvor skriver du godt.

Jeg er så glad for at læse at i finder trøst og støtte i hinanden i alt dramaet. Det er jo lige det ægteskabet handler om, og det virker til at i klarer det til UG..

Elsker din beretning.. glæder mig til mere :cheerleader3:

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Log ind for at besvare

Folk bliver vildt glade for svar!

Ikke medlem endnu?

Opret dig gerne. Det er gratis og tager 10 sekunder.


OPRET NY GRATIS MEDLEMSPROFIL

Allerede medlem?

Du kan med fordel logge ind.


LOG IND HER

Annonce ♥


Annoncer