Lene T

♥ Lene & Thomas L.W. ♥ - Beretning igang igen #112 :)

132 indlæg i dette emne

Holy Moly en masse drama forud for brylluppet .... jeg havde godt nok også fået nok til sidst og alt det drama minder mig så meget om alt det lort der gik forud for vores aflysning, så sidder og har helt ondt af dig, for det udmatter og trætter en mere end man overhovedet kan forestille sig .... og det gør een SÅ ked af det og det smerter enormt meget, at folk ikke bare for en gang skyld, kan finde ud af at tænke på een og stoppe med at køre ego-stilen. Fandme utroligt altså.

Men du ser helt fantastisk ud! :) Og glæder mig til at læse mere beretning .... det er jo virkelig det bedste herinde på det forum! :D haha BERETNINGER! :D

Jeg kan kun være enig - ALT for meget drama, men at aflyse var heller ikke et valg, for giftes - det ville vi! Så mål for øje, blev nok lidt et mantra :wink: BTW.. er helt enig i det med beretninger! Jeg er selv totalt sucker for bryllupshistorierne! :happy:

Sikke et drama op til jeres store dag...

Men IHH hvor beretningen af selv dagen er begyndt godt... Er blevet rørt flere gange allerede..

Glæder mig så meget til mange billeder til din beretning... Super billede af din Far og dig på vej ind i kirken...❤

Du skal nok få lov til at se maaaaasser af billeder og ja, det VAR også en dejlig dag og vores forældre opførte sig ordentligt, hvad jeg ved af :wink: Den dag var der slået en streg henover alle de andre dage og det var heldigvis noget, alle stiltiende var enige i

Snøøøøøøøøøøøft Lene, jeg sidder her med en klump i halsen. Hvor skriver du bare vidunderligt, jeg føler næsten jeg er tilstede i kirken..

Årh, hvor er du sød :kiss: En beretning er jo ikke en beretning, hvis man ikke får følelserne med og jeg vil bare så gerne dele med alle, hvor STOR den dag er - for det er den virkelig og selvom man jo godt ved det inden, så går det altså først op for en på dagen, HVOR stor den er

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Lene, sikke noget... Man må gå udfra al den ballade er pga nerver, overspænding mm. Kram herfra... Men det vigtige er at I fik en fantastisk dag og I ser smukke, smukke ud. Et HELT VILD med dit hår. Super fed farve.... Du har simpelthen så meget stil både selv og i de ting du laver.

Fra sådan en gennemført kra-pige som dig, er det virkelig en stor kompliment! TUSIND tak for den, det betyder virkelig meget!!

Som sagt, så var det bare som om vores bryllup voksede alle andre end os over hovedet.. virkelig syret og pænt hårdt! Jeg er faktisk også ret vild med farven og så fik Thomas da lidt sin vilje :happy: (Han er vild med brunetter og jeg er mellemblond :wink: ) At han så blev ved med at fable om glat hår, det havde han fuldstændig glemt alt om på dagen! :lol:

Hvor er det nogle smukke billeder i har fået taget, og hvor skriver du godt.

Jeg er så glad for at læse at i finder trøst og støtte i hinanden i alt dramaet. Det er jo lige det ægteskabet handler om, og det virker til at i klarer det til UG..

Elsker din beretning.. glæder mig til mere :cheerleader3:

Vi er også virkelig tilfredse med vores valg af fotografer - både location-fotografen og semi-amatøren der var til festen! Det var absolut prisen værd! Jeg skal nok skrive videre om lidt, så du kommer ikke til at vente så længe :wink:

Mere mere mere :) jeg sidder helt med tårer i øjnene.. Hvad i, og ikke mindst du, har været igennem her til det sidste, det er jo vildt. Og så klarer du det bare så flot! Hatten af for det :)

Det betyder jo ikke så meget nu og mere beretning er på vej :)

Fantastisk beretning :loveshower: Sidder helt og får tårer i øjnene, det er så smukt det hele :heart:

Glæder mig til mere :cheerleader3:

TAK :kiss:

Mere mere mere datosøster.... Sikke da noget værre noget i dagene op til. Men hold da magle hvor er du bare smuk. Så flot... :respekt:

Tusind tak!

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Nååå de damer... Jeg har på fornemmelsen, at min beretning bliver en af de billedfyldte, så jeg vil altså tillade mig at stoppe for i dag :wink: Fortsættelse føler i morgen :biggrin:

Nej, nej, nej, nej - F5 F5 F5 F5 F5 - Du kan da ik stoppe nu :cheerleader3:

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Kirken - fortsat

Vejen op ad kirkegulvet og langsomt komme tættere og tættere på min kommende mand, var en af de ting jeg havde set allermest frem til og det var lige præcis så smukt et øjeblik, som jeg troede det ville være! Jeg kunne godt mærke, at tårerne pressede sig på, på et tidspunkt, men de forsvandt hurtigt igen, for jeg kunne godt mærke at hvis jeg begyndte at græde, så ville Thomas bryde helt sammen og så ville vi ende i en helt stor tudefest :happy:

Her ser jeg rigtigt Thomas første gang og hans lamslåede blik og måtte lige bide mig selv i læben, for ikke at begynde at græde.. Min far ser også lidt betuttet ud :lol: Men tøser, bemærk lige buketten - jeg huskede det! :wink:

post-45329-0-83856900-1346169216.jpg

Her får jeg øje på min gode veninde, der tudbrølede under hele vielsen.. søde pus! :kiss:

post-45329-0-70111900-1346169375.jpg

Under hele min tur op af gulvet, stod Thomas og holdte hans far i hånden, for at finde støtte. Det var simpelthen så sødt og havde han ikke gjort det, tror jeg han var brudt sammen!

post-45329-0-80521200-1346169494.jpg

Privat

Endelig er jeg nået op til min elskede kæreste og jeg vil lade de næste billeder tale for sig selv :heart:

post-45329-0-70838800-1346169710.jpgpost-45329-0-40828900-1346169786.jpg

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Jeg blev simpelthen nødt til at ae ham på kinden, for han så så sårbar og dejlig ud og Thomas svarer igen med hans altid kærlige gestus, når han er tom for ord.. at kysse min hånd - omend han blev ved med at sige: "HVor ER du smuk!" :heart:

post-45329-0-24743600-1346169942.jpgpost-45329-0-44604800-1346169999.jpg

Der var lidt tid, hvor musikken spillede færdig og hvor vi bare sad og lod os opsluge af hinanden og lod tid og rum forsvinde. Nu var vi minutter fra at sige ja til hinanden foran Gud og alle de mennesker vi holder af og vi er begge SÅ klar..

Inden vielsesritualet sang vi salmerne: "Den signede dag med fryd vi ser" og "Du som har tændt millioner af stjerner".. eller jo vi sang da med, men indimellem glemte vi det når vores blikke fandt hinanden :blush:

Inden vi skulle sige ja, holdte præsten sin helt fantastiske og personlige tale som bare ramte helt plet! Det er ufatteligt så god hun er til at læse mennesker og alt det Thomas og jeg sagde til mødet imellem linjerne!

Her sidder vi og lytter imens vi lader ordene synke ind

post-45329-0-52850900-1346170037.jpg

Præstens fantastiske tale! - Ja den er lang, men den hører altså til her :)

Kære brudepar - kære Thomas og Lene – kære familie og venner!

Det i litteraturen nok mest kendte møde mellem to mennesker er mødet mellem Adam og Eva i Paradisets have. Og den historie vil jeg gerne dele med jer i dag.

Historien fortæller, at Gud først skabte Adam. Et pragtfuldt menneske. Men Gud så, at det vist ikke var godt for Adam at være alene. Og derfor ville Gud skabe en hjælper, der svarede til ham. Og så skabte Gud alle dyrene. Løver, elefanter, myrer, sommerfugle osv. osv. Og Gud førte dem hen til Adam. Og Adam gav dem alle navne. Men, men han fandt ikke en hjælper, der svarede til ham.

Så lod Gud Adam falde i en dyb søvn. Tog ét af hans ribben og skabte kvinden. Og han førte hende hen til Adam. Og lad os bare stoppe der. For hvad var det mon så, der skete?

For hvordan mon det var for Adam, at møde Eva. Husk på, at han ikke vidste, hvad et menneske var - ud over sig selv. Og han vidste da slet ikke, hvad en kvinde var for noget.

Han havde sovet. Og vågnede op. Og hvad så han? Et mærkeligt væsen. Smukt. Men hvad var det? Noget han aldrig havde set før. Noget han ikke havde forventet at finde. Noget han ikke havde forestillet sig. Noget han egentlig ikke vidste, hvad var.

Hvad er dog det?

Så har han kigget på sig selv. Måske har han nogen gange set sit spejlbillede i floden, der udsprang i Paradis have. Og første gang blev han vel også forskrækket over dette. Men hvad var dog det? Dette væsen som stod foran ham.

Da tror jeg Adam har set ligheden og forskellen. Og han udbryder: Denne gang er det ben af mine ben. Kød af mit kød. Hun skal kaldes kvinden - for af manden er hun taget.

Men hvad betyder dette? Det betyder, at Adam i hende, som han senere kaldte for Eva, så det som lignede ham. Men alligevel på forunderlig måde var forskelligt fra ham. Hun var anderledes både på den måde, at hun var anderledes skabt. Men hun var også anderledes på en anden måde: Hun var et andet menneske.

Og hvad var det Adam følte? Jo, han følte, at her var noget, der berørte ham i det dybeste af hans sind. Noget, han måske ikke engang kunne sætte ord på. Det var dette, som også et menneske kan opleve i dag. At efter man har set på alt andet i tilværelsen, står man pludselig over for én, der rører ved dybere strenge i ens sind.

Hvad var det egentlig Adam opdagede?

Jo, han oplevede, at han var i slægt med dette mærkelige men skønne væsen....Kvinden.

Da I mødte hinanden, opdagede I også, at I på en forunderlig måde var i familie med hinanden – I skrev og snakkede sammen som I havde kendt hinanden altid – den første gang: I kunne ikke undvære at være sammen….I skulle ses!

Og så mødtes I – endelig, da du, Thomas luskede frem fra sit skjul – og så snakkede I og snakkede og snakkede og snakkede – glemte maden – glemte at skulle hjem til Herning....glemte jer selv men opdagede den anden....os to! Og I ville de samme ting. Det var som om I allerede var bundet sammen med em usynlig tråd.

Og med denne historie vil jeg gerne fortælle jer noget, som I måske godt ved i forvejen. Nemlig dette, at kærlighed og ægteskab i høj grad har noget at gøre med to modsatte ting. Nemlig identitet og anderledeshed.

Der er ikke nogen af os, der kan komme til at opleve det, Adam oplevede. Og alligevel har I oplevet det. Det oplevede I første gang, I fandt ud af, at der vist var noget ved hende Lene. Eller der er vist noget med ham Thomas.

Dette at opleve, at her er én, der ikke bare er et andet menneske - En totalt fremmed. Men det er et menneske, du allerede er i familie med. Det er bare lige først nu, at det går op for dig.

Derfor er det at gifte sig egentlig at have fundet en nær og længe savnet slægtning i en fuldstændig fremmed. Ja, faktisk én, som man er så meget i familie med, at man vælger, at forlade sin far og mor og holde sig til hende eller ham.

I ægteskabet finder man én, som man bliver mere i familie med, end selv sin far og mor. Og én man kommer til at stå nærmere end selv de allernærmeste. Og du fik oven i købet to, Lene, for Sofie Thomas datter blev en gave oveni kærlighedsgaven. Ben af mit ben - kød af mit kød. Det er egentlig det ægteskabet handler om.

For Thomas du kender Lene;

Du ved at hun er godheden selv – hendes lyse sind kan få enhver sky på himlen til at forsvinde. Hun har en enorm empati for andre mennesker og hendes store hjerte løber af med hende gang på gang!

Så er hun et menneske der står godt plantet i jorden – hun er tålmodig og overbærende!

Og så giver hun mig et ønske om at blive et bedre menneske – hun er brikken der altid har manglet i mit liv for at jeg har følt mig hel – for hun forstår mig og hendes tro på mig gør, at jeg tør være Thomas 100 % sammen med Lene.

Men hendes gode jordforbindelse gør også at hun kan være lidt svær at trække op i tempo – at hun sommetider ikke har det ”drive” jeg synes skal til – men det er jo netop også det, der gør at jeg ikke mister jordforbindelsen med alle mine ideer og høje tempo!!!!!!!

Kort sagt, sagde du, jeg kan ikke komme i et bedre forhold end det jeg har med Lene – for vi kan snakke om alt – sige til og fra – og vi har altid noget at snakke om - for vi hører sammen og skal altid være sammen!!!!

Lene, du ved også:

at Thomas kan altid få dig til at smile og blive glad. Han er altid i godt humør og han ser kun det bedste i folk for hans hjerte er kæmpe stort.

Hver gang jeres øjne mødes, siger du, så svæver jeg på en lyserød sky sammen med lyserøde elefanter.

Jeg stoler på ham 100 % og jeg ved, at jeg altid kan regne med Thomas, for han er der! Han er meget meget kærlig - han ofrer sig igen og igen. Han giver mig så enorm megen tryghed, at jeg aldrig er bange for noget, bare Thomas er dér! Og det gælder både økonomisk såvel som menneskelig! Og derved tør og kan jeg løfte mit eget niveau og ambitioner – så jeg slipper jordforbindelsen for et øjeblik!

Han er totalt skør og jeg elsker ham for det – han er fuld at fascinerende modpoler, som hele tiden drager mig ind – han er meget følsom samtidig med at han kan være meget kontrollerende!

Men hans ønske om kontrol og have styr på alting gør, at jeg sommetider ikke føler at jeg kan leve op til hans krav....fordi han stiller så høje krav til sig selv.....men så mødes vore øjne.....skyerne blir lyserøde og jeg ved at det nok skal gå......

  • For vi hører sammen og skal være sammen altid!!!

Det er hvad Ben af mit ben - kød af mit kød betyder!

Ja, men det betyder også, at ægteskabet er et bøvlet sted at være. Man er to.

To til at bestemme.

To der skal tage hensyn til hinanden.

Man skal indrette sig.

Nogen gange gøre vold på sin selvtilstrækkelighed.

Måske ændre sit selvbillede. Og man skal finde ud af, at det menneske, man skal dele alt med, har man ikke alt til fælles med. Man er bundet - ikke bare af et fromt ønske - men af blodets bånd.

Men ægteskabet er også et herligt sted.

Netop fordi man er to til at bestemme.

To der skal tage hensyn til hinanden.

Netop fordi man indretter sig på hinanden.

Netop fordi et andet menneske får lov til at rokke ved ens selvtilstrækkelighed.

Og får lov til at ændre ens selvbillede.

Ja, netop fordi det andet menneske er knyttet til én med blodets bånd. Ben af mit ben. Kød af mit kød.

Men - Lene og Thomas. Hvad så med kærligheden? For jer gælder det at kærligheden har inkarneret sig. Og ordet inkarnerer, betyder - som I måske ved - at det bliver kød. Kærlighed bliver kød og blod. Ben af mit ben. Kød af mit kød. Fra at kærlighed er noget, som I måske godt vidste, hvad var - så er kærlighed pludselig et konkret liv sammen af kød og blod.

Der er to steder, hvor vi møder dette, at kærligheden inkarnerer sig. Det ene sted er i parforholdet. Men det andet sted er i dette, at Gud inkarnerede sig - blev menneske som os. I Jesus Kristus. Også han blev ben af vore ben. Og kød af vort kød. Helt til det yderste.

Det gjorde han selvfølgelig for at frelse os mennesker. Men vi må også i dette have et forbillede for ægteskabet. Nemlig dette, at kærlighed altid gør to ting:

  1. For det første at kærlighed altid bliver kød - skal være synlig, mærkbar og følbar.
  2. Og for det andet, at kærlighed altid går til det yderste.


    Eller sagt på en anden måde: at Gud elskede jer - betyder, at I er skabt til at elske og også skylder at elske hinanden.

Og det gør I på trods af jeres forskellighed!

Vi taler bare om tingene, fortalte I, og så siger vi hvad vi hver især har brug for, og så gør vi bare det!

Det er kærlighed i den inderste væsen – bliv ved med det, og I vil forblive i kærligheden – fra og til hinanden – og fra Gud

Hjerteligt tillykke med dagen og kom så herop til mig.

Og så sagt, så gjort - ENDELIG!! :biggrin:

post-45329-0-10123800-1346171110.jpgpost-45329-0-35557500-1346171159.jpgpost-45329-0-53367000-1346171204.jpgpost-45329-0-92692500-1346171248.jpg

Det første kys som ægtefolk og det var smukt, blidt og sommerfugle all over folks! :loveshower: STOOOORT

post-45329-0-22106500-1346171589.jpgpost-45329-0-42222800-1346171313.jpg

Her har præsten lige sagt: "Og så siger vi tak!" :lol: Thomas bukker til stor morskab for både præst, familie og venner.. så kender vi ham igen!

post-45329-0-36446100-1346171512.jpg

Nu kan vi endelig sætte os sammen som ægtefolk og vi kunne ikke lade være med at sidde og hviske-tiske om, hvor fantastisk det føltes :biggrin:

post-45329-0-60419900-1346171718.jpg

Redigeret af Lene T
0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Nååå de damer... Jeg har på fornemmelsen, at min beretning bliver en af de billedfyldte, så jeg vil altså tillade mig at stoppe for i dag :wink: Fortsættelse føler i morgen :biggrin:

Nej, nej, nej, nej - F5 F5 F5 F5 F5 - Du kan da ik stoppe nu :cheerleader3:

Det var i går nat kl. 2 jeg valgte at stoppe :wink: I dag skriver jeg ufortrødent videre :biggrin:

åååååååååhhhhhh det er jo FANTASTISK søde. Hvor er I bare et smukt par, hvor ser I godt ud (iiiihhh jeg ved godt jeg har sagt det før, men det er vel noget du kan tåle at høre igen) :biggrin:

Hvor er du sød! :kiss: Tak.. ja jeg har sgu scoret et stykke mandesnoller, som Thomas selv siger - en rigtig guffelade! -HAHA- Og nej, det bliver man da aldrig træt af at høre :wink: I var altså også vildt smukke!!!! Er du også kommet i gang med beretning, for det er en af dem, jeg har set frem til :cheerleader3:

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Nååå de damer... Jeg har på fornemmelsen, at min beretning bliver en af de billedfyldte, så jeg vil altså tillade mig at stoppe for i dag :wink: Fortsættelse føler i morgen :biggrin:

Nej, nej, nej, nej - F5 F5 F5 F5 F5 - Du kan da ik stoppe nu :cheerleader3:

Det var i går nat kl. 2 jeg valgte at stoppe :wink: I dag skriver jeg ufortrødent videre :biggrin:

åååååååååhhhhhh det er jo FANTASTISK søde. Hvor er I bare et smukt par, hvor ser I godt ud (iiiihhh jeg ved godt jeg har sagt det før, men det er vel noget du kan tåle at høre igen) :biggrin:

Hvor er du sød! :kiss: Tak.. ja jeg har sgu scoret et stykke mandesnoller, som Thomas selv siger - en rigtig guffelade! -HAHA- Og nej, det bliver man da aldrig træt af at høre :wink: I var altså også vildt smukke!!!! Er du også kommet i gang med beretning, for det er en af dem, jeg har set frem til :cheerleader3:

Hvor er du bare sød... ja det er jeg... men jeg er MEGET bagud i forhold til dig :blush:Min beretning

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Så blev vi til Hr. og Fru Leth Winterberg

At jeg ville tage Thomas's efternavn har der aldrig været tvivl om, der er jeg ret traditionel - men da Thomas kom og sagde at han gerne ville tage mit gamle slægtsnavn Leth (Vores gren kan dateres tilbage til midten af 1500-tallet), der troede jeg ikke at det ville betyde så meget for mig, som det rent faktisk gør.. Vi er ligesom en "hel" familie, på en eller andet mærkelig måde og Thomas har det på samme måde. At bære samme navn, binder os bare endnu stærkere sammen :blush:

Yes, så skete det - Efter selve vielsesritualet sang vi salmerne: "Vi har valgt blandt mange" og " Det er så yndigt at følges ad"..

post-45329-0-57354800-1346193525.jpg

Det hele var bare gået så hurtigt og nu var det tid til at tage de første skridt ud i et langt liv som mand og kone :loveshower:

post-45329-0-71425700-1346193878.jpgpost-45329-0-31354800-1346193713.jpg

post-45329-0-46089200-1346193801.jpg

Inden det går løs med lykønskningerne, var der lige et stille øjeblik, hvor vi fik kigget hinanden dybt i øjnene og udvekslet et længe ventet kys

post-45329-0-45861500-1346193931.jpg

Og så går det løs med lykønskninger og ris. Det hele er meget overvældende og går meget hurtigt! Sådan følte vi det i hvertfald :lol:

post-45329-0-45211500-1346194525.jpgpost-45329-0-17281500-1346194574.jpg

Min dejlige tudekiks veninde :lol:

post-45329-0-73251500-1346194621.jpg

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Kirken og afsted til location fotografering

Her ser det ud som om Thomas fortæller, hvor HÅRDT det var! :blink:

post-45329-0-26568500-1346194897.jpg

Det ser da heldigvis ud som om det endte lykkeligt!! :lol:

post-45329-0-28153900-1346194966.jpg

Selvom vi havde sparet transport væk, så havde Thomas valgt at overraske mig med at have bestilt en hestevogn :heart: Kusken og ejeren af hestene er far til nogle legekammerater mine søskende og jeg havde som børn, når vi var på ferie ved min farmor ( på landet ved Grenå) og havde 10 og 1 dag tidligere kørt min storebror og hans kone, så det var da lidt specielt.. Og så hyggeligt at køre langsomt igennem landskabet, hvor der var mulighed for at lade alle indtrykkene fra kirken synke ind.. dette var vores frirum :) Sofie og hendes søde veninde kom med til første location-stop, hvorfra vi fortsatte alene.. Jeg tror de synes det var en lidt vild oplevelse!

Jeg synes ikke at vi havde stået længe foran kirken, før min far gennede os op i hestevognen - jeg tror han kunne se, at tidsplanen begyndte at skride.. allerede :unsure: Så vi nåede slet ikke at få taget billeder i eller udenfor kirken sammen med Sofie, men pyt, det gjorde vi på første location i stedet.

Men først igennem risregnen...

post-45329-0-01195700-1346195348.jpg

Her ser det ud som om jeg siger "ØØØJ, der er meget!" Thomas ser bare ud som om han bliver tortureret!! -HAHA-

post-45329-0-80367000-1346195382.jpg

"Er det ovre nu???"

post-45329-0-67881800-1346195407.jpg

Nope, selvfølgelig står min storebror og nevø lidt væk fra de andre.. vi skulle liiiige føle os sikre og SÅ - en byge mere.. drillepinde!! :tunge:

post-45329-0-61889300-1346195431.jpg

... og så op i hestevognen, hvor der stod en kurv med to glas og en flaske asti :metteholm Jeg fik drukket et par glas, men da Thomas ikke havde fået frokost, turde han ikke at få for meget.. heldigvis kørte min veninde, (tudekiksen :wink: ), hendes kæreste og best man sammen med os på location i vores bil og jeg havde tilfældigvis dagen før købt en proteinbar, som jeg havde ladet ligge i bilen.. den kom lige på rette tid og sted!

På det her billede, råber Thomas af sine lungers fulde kraft "JEG ER BLEVET GIIIIFT!!".. hvorefter hele forsamlingen brød ud i latter! Det var sgu også fedt! Han var bare så glad!

post-45329-0-74456000-1346195916.jpg

Privat

post-45329-0-66416400-1350085332.jpg

Privat

post-45329-0-63553500-1346196005.jpg

Privat

Redigeret af Lene T
0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Location-billeder - 1. stop

Hulvejen.. Dette er en vej på vej ud til Katholm Gods, som har det her fantastisk smukke stykke, som næsten ser ud som om det er fra en anden tid..

Jeg vil lade billederne tale for sig selv :)

post-45329-0-60305500-1346196348.jpg

post-45329-0-82696200-1346196376.jpg

Vores smukke smukke pige.. det her billede har virkelig indfanget hendes meget specielle øjenfarve, som er en blanding imellem sandbrun og lysegrøn

post-45329-0-29857300-1346196407.jpg

post-45329-0-06267600-1346196484.jpg

Redigeret af Lene T
0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Annonce ♥

Åh suk... Skønne billeder.. Og din beretning fra kirken trækker tåre.. ❤

Tak søde Naja :hug: Det var bare så STORT i kirken! Det kommer jeg altså aldrig til at glemme.. GLÆD DIG! :biggrin:

Hold da op en dejlig tale fra præsten. Og vidunderlige billeder! MEEEEEEEEEERRRRRRRRRRREEEEEEEEEEEE

Jaaa præstens tale ramte bare så meget i plet! Mere beretning er på vej :)

Hold da helt op for en omgang I har været igennem...Tror jeg var stukket af allerede med forældrebøvlet :wink: Eller havde u-inviteret dem...Men jeg har normalt også et hidsigt temperament..Men hvor var du bare smuk- simpelthen WAUUW...

Kæmpe tillykke til jer begge.

Tro mig, da vi stod midt i det, havde vi også bare mest lyst til bare at stikke af.. men heldigvis var der INTET på dagen.. Tusind tak for din kompliment og lykønskning - det er sgu fedt at være gift - og mærkeligt ikke at skulle have kjolen på igen.. det er faktisk lidt vemodigt :)

Smukke smukke billeder søde Lene...... :loveshower:

Tusind tak søde Karina :kiss: More to come :wink:

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Location 2

Hessel Gods

Nu ved jeg jo godt, at jeg har været stoppet med at ryge i 5 måneder, men oven på alt det drama og alle de sommerfugle i maven, så blev jeg altså lige nødt til at få et hiv fra min veninde! -HAHA- Tjek lige Thomas's ansigtsudtryk!! :lol:

post-45329-0-71191100-1346758538.jpg

Nå, men så er det afsted til næste location.. Det var altså hyggeligt at køre der igennem det danske landskab med markerne omkring os og der var et sted, hvor vi lige pludselig kan høre en prustende lyd ved siden af os og kigger ud til siden.. så var det Jacob, vores fotograf, der kommer halsende ved siden af os igennem en kornmark, for at tage et billede af os! Det var altså ret grineren! :lol:

post-45329-0-11068500-1346758839.jpg

post-45329-0-52318900-1346758801.jpg

Så er vi fremme ved Hessel Gods. Jeg har altid haft et ret specielt forhold til Hessel gods, for når man kører til Grenå og kommer over Ålsø bakke, så ligger Hessel Gods nede for bunden, lige på bygrænsen til Grenå.. Så når man ser Hessel Gods, så er man hjemme.. udover det, så har den bare en utrolig smuk kampestensbygning!

post-45329-0-61552000-1346758884.jpg

post-45329-0-94630000-1346759045.jpg

post-45329-0-42757300-1346759089.jpg

Redigeret af Lene T
1

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Location 2 - fortsat

post-45329-0-58473100-1346759338.jpgpost-45329-0-76955500-1346759404.jpgpost-45329-0-16559100-1346759430.jpgpost-45329-0-01703900-1346759454.jpgpost-45329-0-51124600-1346759485.jpgpost-45329-0-83450700-1346759541.jpgpost-45329-0-19187900-1346759600.jpg

Lidt royal har man vel lov til at være.. ned på alle fire, husbond! :lol:

post-45329-0-74101100-1346759736.jpg

Og så afsted til sidste location - stranden... Jeg blev ved med at finde ris og det synes Thomas åbenbart at han skulle se nærmere på! :rolleyes: Han ligner en glad julegris!!!! :lol:

post-45329-0-59641100-1346759822.jpg

1

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Log ind for at besvare

Folk bliver vildt glade for svar!

Ikke medlem endnu?

Opret dig gerne. Det er gratis og tager 10 sekunder.


OPRET NY GRATIS MEDLEMSPROFIL

Allerede medlem?

Du kan med fordel logge ind.


LOG IND HER

Annonce ♥


Annoncer