Dorte Larsen

Erfaringer med at brudeparret skifter plads i løbet af festen ?

6 posts in this topic

Hej Piger

Er der nogle af Jer der har erfaringer med de type bordplaner hvor brudeparret flytter rundt mellem nogle af bordene i løbet af aftenen, dvs. spiser 3 forskellige steder for at møde fleste muligt at gæsterne ???

Værten i forsamlingshuset hvor festen skal holdes fortalte os om det bordplans koncept og nu er vi gået i tænkeboksen. Kan se fordelene ved det. Vi synes nemlig ikke det er SÅ morsomt at sidde sammen med vores forældre hele aftenen (især ikke min svigermor ;) ), men samtidig vil vi da gerne være ved dem noget af tiden. Vi skal sidde ved rundene borde.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Jeg har oplevet det flere gange. Hvis man laver bordopstillingen som en stjerne og hægter et lille bord på indefra kan det faktisk gøres meget nemt men det er også forholdsvis enkelt hvis vi taler om mere traditionelle bordopstilinger. Med runde borde er det straks vanskeligere medmindre man vil operere med "huller". Man skal bare passe på at det ikke tager overhånd sådan at der skiftes mange gange i løbet af middagen for det kommer nemt til at virke forvirrende. Der bør man holde sig til pauserne (dvs. 2 gange når vi taler om 3 retter og derved 3 forskellige steder). har man behov for at skifte en gang mere kan det være under hovedretten i en naturlig pause.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vi havde lange borde med et lille halvcirkel bord med hjul, som vi kunne flytte rundt på. Det virkede rigtig godt og var slet ikke forstyrrende, selvom vi flyttede ca. hvert 20.-30. minut for at nå rundt til alle 7 borde. Vi nåede dog aldrig hen til det sidste bord, da vi var "fanget" i længere tid ved et af bordene under et langt indslag. Men så snakkede vi bare med det bord under desserten (som blev serveret udenfor).

Jeg kan klart anbefale det, man skal bare have et system, så man ved hvad man gør i forvejen.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Det er rigtigt for har du ikke et sådant system som det du nævner og det som jeg så, så bliver det nemt forstyrrende hvis man skal flytte 7-8 gange. Men igen kommer det også an på hvor mange og hvor lange pauser der holdes undervejs og det er næsten omvendt proportionalt med antallet af indslag. Er der mange indslag og køres programmet stramt så er det lidt sværre end hvis der er mange ophold og pauser undervejs.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Vi regner selv med at flytte lidt rundt, men kun lidt.

Først havde vi idéen, at vi ville flytte rundt mellem alle borde, men vi blev frarådet det af en veninde. Hun havde været til et bryllup, hvor parret havde gjort det - og fortrudt det, da de blev aaaaaaaaaaaalt for trætte.

Vi har to hovedborde pga. noget sprogbarriere, og skifter så mellem disse.

Når så middagen er slut / når der er pause, vil vi selvfølgelig prioritere at komme rundt og tale med alle de andre :)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hej,

Vi är i samma tanke om att gästerna ska flytta runt och lära känna hinanden.

Vi har bestämt oss att så blir det oavsett om det är en god ide eller ej.

Men för vår del är det också att bägge familjer ska mötas för första gången og det är Danmark - Sverige så det blir sjov:)!

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

Annonce ♥


Annoncer