MariaSchmidt

VIVA LAS VEGAS! :D Så ligger hele bryllupsdel-beretningen der :)

126 indlæg i dette emne

Annonce ♥

Dag 3:

Jamen vi kører lidt videre så .... håber alle kan følge med .... ellers .... BILLEDER :lol:

Da vi vågnede næsten morgen efter at have tilbragt natten på Travellodge Inn, tror jeg nok den hed, der var vejret klaret op igen og det var SUPER lækkert vejr altså.

20fTH.jpg

Lige et billede af stedet :) Var et typisk motel ....

Nå, men det var godt nok incl morgenmad, men for en gang skyld var jeg ikke skide sulten! haha .... så besluttede ,at den sprang vi altså bare over. Det var også kun noget havregryn - ikke engang bagels .... men hey, hvad får man for 450 kr ? :P

Fik læsset bilen igen igen med alle vores kufferter og skulle tilbage til JFK og ha afleveret bilen senest kl 13.30 el sårn. Så vi kørte afsted lidt tidligt og kan egentlig ik rigtig huske, om vi stoppede på vejen og er egentlig også ligegyldigt :lol: .... men lige et billede af landskabet, for var virkelig rigtig flot:

RGL7J.jpg

men vi nærmede os jo NY ... der var ca 300 km el lign fra Albany og derned .... og pludselig kører vi over en bakke og jeg begynder at sidde og RÅBE igen: "TROLLER, TROLLER!! SE DER!! ÅÅÅÅHHHH AAAALLLLTTTSSSSÅÅÅÅÅ" .... og suset gik igennem maven IGEN, for tjek lige horisonten :P (heldigvis havde vi jo sidste uge i NY)

bJfux.jpg

Vi havde altså stadig 50 km ind el lign .... og billeder blev taget HURTIGT af Kenneth, der jo som co-driver måtte stå for det :lol:

Men ellers ja .... vi aftalte, vi tog noget at spise, når vi nåede ind på Penn Station, hvor toget afgik fra til Washington .... handlede lissom bare om at komme af med bilen og på toget til Washington, hvor Kenneth hjemmefra havde købt billet til toget kl 15.

Nå, men vi nåede efterhånden tæt på NY og den fantastiske GPS, som vi havde lejet sammen med bilen, den havde været voldsomt sløv HELE vejen. Gjorde jo ikke så meget på motorvejen, når der var flere km til afkørslerne .... men ift. NY og hvornår vi skulle af og hvor, så vi kunne komme retur til JFK ... det havde den OVERHOVEDET IKKE styr på .... så vi kørte self galt .... MED GPS! Hvordan er det overhovedet muligt altså lol. Den fortalte 500 meter efter vi skulle ha været kørt af, at vi skulle af .... altså flot.

Nå, men det gjorde så, at vi røg ned igennem downtown Manhattan .... og mig bag rettet i Harlem i NY .... SHIIIT, haha. Men heldigvis gik det godt og vi var heldigvis at ramme udenfor decideret rushour. Smider lige en masse billeder også af skyline, da vi kørte over en bro inden vi ramte Manhattan :)

eTx.jpg

5dozI.jpg

4U06q.jpg

9SMl.jpg

nOCxl.jpg

Vi endte heldigvis med at lande sikkert i JFK ved middagstid, haha.

Redigeret af MariaSchmidt
0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Hold nu kæft hvor er det godt det dér :thumbsupsmileyanim: ih jeg husker godt det afsnit af Alletiders Barnepige...uh jeg gad godt prøve den tur selv!

Mere mere mere :cheerleader3:

haha kommer mere hele tiden! :D Og ja .... det var PRÆCIS SÅDAN .... totalt ud af kroppen oplevelse :P Og håber virkelig alle kommer til at prøve det :)

Vidunderlig beretning, den har jeg også set frem til!

taaaaak ;)

Mega spændende beretning... :0) Og kan rigtig godt lide din måde at skrive på.. :0)

ih hvor sødt sagt .... jamen jeg fortsætter imorgen tidlig, haha

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Fedt. Jeg har også været ved niagara falls. Det var på den Canadiske side og i december med masser af is og sne

ved ikke om du nåede ud og sejle ? jeg må tilstå, at jeg syns det var heeelt vildt. og skulle også være mega flot fra den canadiske side, hvor man kan stå oppe foroven .... vi turde bare ik helt køre derover i en udlejningsbil osv .... hvis der nu var nogen prob med det, at vi kun måtte holde os inden for USAs grænser osv.

uuuh skønt at læse en hel USA beretning, er jo selv lige kommet hjem derovre fra i går, så skønt lige at opleve det hele lidt igen ;)

haha ... dejligt at høre, at I også havde en fantastisk tur .... havde vi ihvertfald .... aj, men helt vildt .... skynder lidt på beretningen, så vi kan komme frem til bryllupsdelen, haha

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Glæder mig også til bryllupsdelen, men nyder også den anden del ;). har lidt feriebilleder i min tråd, der kan du måske genkende lidt fra ;). Læste lige i en anden tråd at I næsten ikke har fået reaktioner og tillykker fra folk herhjemme, hvor er det tarveligt altså, især familien kunne da godt sige tillykke og give en gave bare fordi i valgte at gøre det i Vegas :( men jaja, det er jo en længere historie som der ikke er noget at gøre ved, GODT i havde en god tur og et fab bryllup :loveshower: glæder mig til mere!! :loveflag:

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Yes, har lige set dem ..... så dem faktisk også igår aftes, men bare lige hurtigt, da jeg var på vej i seng, hehe. Men fantatiske billeder altså og som jeg også har skrevet, så er du altid så skide god til at huske at få jer selv med på de billeder .... jeg er jo en klaphat til det ... skyder løs og når det er omme, så kommer jeg i tanke om, at jeg måske skulle ha haft et par stykker med os selv på :lol: .... men det går jo nok :)

Og ja .... familien har ik været overdrevet interesseret i det hele her efter vi er kommet hjem (med undtagelse af Kenneths mor faktisk, der blev helt vild, da vi var oppe og vise hende bryllupsbillederne i forgårs, hehe) .... altså fik da en del SMSer med tillykke på selve dagen derovre, en del fra vennerne, min far skrev også og min lillebror og et par af Kenneths søskende .... og så ellers en masse folk, som både Kenneth og jeg har arbejdet for, som havde fået noteret datoen, så det var super sødt :)

Men altså ...det går jo nok det hele :) Kenneth arb jo samme sted, som den gamle (der har været derinde i en menneskealder), så han har vist billederne til en masse på arb og nogen af dem har kendt mig siden barn, så een af kvinderne var begyndt at stå og få tårer i øjnene... åhh det var sødt :) Og alle har sagt, at kjolen var SÅ flot, fordi den var så enkel, så det var dejligt at få at vide :)

Men vi har haft en fantastisk tur og bryllup og har fået nogen fantastiske minder for livet :)

Redigeret af MariaSchmidt
0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Dag 3 (fortsat):

Nå, men vi tar en lille bid mere, hehe. Det gode af det hele er, at jeg faktisk har planer om at bruge beretningen og så laver en hel fotobog med en masse billeder fra vores tur + alt texten .... så man altid kan gå tilbage og læse det ... syns det kunne være ret hyggeligt at ha om mange år :)

Nå, men vi får smidt bilen af i JFK og skal så finde ud af, hvordan vi kommer til Penn Station. Kenneth har læst sig til, at vi bare skal med toget fra Jamaica Station og derind, så vi skal ha købt lidt tog billetter ....

xXhzK.jpg

Her står han igen og prøver at finde ud af, hvor og hvornår vi skal med det hele .... et ægte mandejob, haha. Hvorfor der lige blir rakt tunge, skal jeg IKKE kunne sige .... haha.

Nå, men vi kommer på toget til Penn Station og mellemgangen er MEGET lille.... og vi har jo 4 store kufferter + håndbagage. Der er næsten ingen mennesker med toget, så jeg optager lige en hel række med vores kufferter, for står altså ikke og smider 20 kg pr kuffert op foroven for 20 mins :D Der kommer så en kvindelig kontrollør og jeg fik pænt beskeden, at hvis jeg parkerede de kufferter der igen, så ville jeg få skåret halsen over eller det der var værre :lol: lol .... og det var med disse ord beskeden lød .... whooops ..... altså hvad skal sådan en stakkels turist dog gøre ?!??! :biggrin: Ha lidt medfølelse!! haha.

Nå, men vi ankom til Penn Station og skulle ha lidt at spise. Kommer i tanke om, at vi tog Starbucks til morgenmad, men nevermind, haha. Men jeg var sulten igen ... igen.... igen, haha. Og det var jo latterligt varmt altså. Men vi skulle lige ha tjekket tog-tiderne og ha printet vores billetter ud og desværre kunne vi ikke komme med et tog tidl, for han havde jo købt til kl 15, så vi havde et par timer at slå ihjel derinde. Kæmpe station og fyldt med spisesteder .... men vi tog den nemme ... de havde en lille pizza på PizzaHut og sådan een delte vi og så satte vi os ellers hen og ventede bagefter. Jeg sad og kørte lidt Skype med min gode veninde, så det var super hyggeligt og fik vist hende lidt rundt, selvom der ike var meget at se, haha. Nå, men det er så smart indrettet, at man ikke annoncerer spor før 10-15 minutter før toget kører, hvilket betød, at der var PROPFYLDT med mennesker oppe ved tavlerne .... seriøst mange mennesker og dybt ineffektivt, hehe.

nL10D.jpg

Men det blev vores tur og alt det baggage og så ned til toget og ind.

Toget skulle afgå kl 15, men der var et el andet galt, så vi sad og gloede i 1 hel time, før vi kørte nogen steder .... gez altså. Nå, men vi skulle igennem New Jersey, Philadelphia, Baltimore osv før vi ankom til Washington. Super flot togtur faktisk og Kenneth fik da også serviceret hans dejlige kæreste (ja, det er mig!! :lol: ) og fik hentet lidt forfriskninger i spisevognen ... jaja ... DSB har meget at lære ... isterninger og hver en ting :biggrin:

QtSwH.jpg

Nå, men toget blev bare mere og mere forsinket derned af og tror vi var 1 1/2 time forsinket, da vi endelig ankom til Washington.

Q8gyI.jpg

... og så var det ellers en ny togbillet og alle vores kufferter og metro hen til hotellet, hvor vi skulle bo. Kl var vel efterhånden hen ad 20 og vi skulle være ankommet kl 18 med toget. Lidt irri, for jeg havde planlagt sightseeing om aftenen :rolleyes:

Nå, men det var så dødens pølse at skulle igennem den metro ... skulle også skifte undervejs og 4 grande kufferter nede i Metro ... gør det ALDRIG igen altså, haha. Det var godt nok dræberen og mega besværligt ....

Men lige et billede af Union Station i Washington, for den var simpelthen SÅ flot altså ....

Gdtry.jpg

Anyway .... ankom til hotellet og kl var efterhånden mange og vi var faktisk lidt døde i det der ved 20.30-tiden, så vi fik lige slappet af en times tid og skulle også ud og ha noget aftensmad ... Kenneth var egentlig ikke sulten, men det var JEG! Så subway lå næsten ovre på hjørnet og den blev taget og så ellers tilbage og i seng .... :)

Redigeret af MariaSchmidt
0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Jeg kan SÅ godt følge dig i det sug du fik i maven og tårer i øjnene af at se New Yorks skyline for første gang. Jeg havde det nøjagtig ligesådan. Jeg ankom med bus (fra Washington) første gang jeg var der og det var bare et stort syn og en drøm, der virkelig gik i opfyldelse. Anden gang jeg var der, kom jeg med fly og fik set det hele fra oven, dét var også ret vildt! :)

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Dag 4:

Nå, men historien her fortsætter jo, haha …. blir en hel roman, inden jeg er færdig :P

Vi var i Washington nu og snappede lige et billede aftenen før ud af vores vindue …. var super flot altså og vi var indlogeret på 7. sal.

gSpCm.jpg

Havde også fået et super lækkert værelse .... eneste bummer .... der var en dims, der gik ud i siderne og jeg bankede konsekvent og HELE tiden mit ben ind i den .... så endte op med et blåt mærke til sidst ... man skulle tro, at man tog ved lære .... åbenbart ik! haha.

qMiab.jpg

Nå, men vi gjorde os klar og gik ned og spiste morgenmad, som var incl i prisen. Igen continental morgenmad … dog det største udvalg generelt af alle hotellerne (undtagen morgenmadsbuffet i Vegas selvfølgelig). Igen … vi snakker bagels ad libitum. Men morgenmaden bød yderligere på toastbrød, vafler, havregryn, cornflakes og en muffin som "basse" og så ellers mælk, juice og kaffe. Og frugt var der også … det var lidt vildt.

Man kunne dog godt savne lidt ting til ovenpå de bagels der, for det kan altså ikke være rigtigt, at man kun spiser smøreost! hehe.

j8hsU.jpg

Nå, men Kenneth havde hjemmefra booket en guidet rundtur på Capitol Hill / Kongressen (lissom Folketinget herhjemme).

HurTg.jpg

Man skulle også søge om tilladelse til at komme ind og se Senatet samt Repræsentanternes Hus hjemmefra, da man skulle pre-approves - og havde han self også gjort - dejligt :)

Men vi vidste ikke rigtig, hvad vi skulle få tiden til at gå med inden kl 12, da der er lidt langt mellem alt ting og vi kun havde en times tid, så vi tog chancen og mødte lidt tidligere op og kom heldigvis med på en rundtur kl 11 i stedet for. Lige et par skønne billeder af os derfra, haha.

FBtVQ.jpg

5Rtw.jpg

Men var mega interessant altså …. VIRKELIG INTERESSANT, hvis man går lidt op i amerikansk politik og historie :) I øvrigt … prøv at google Eastwooding :lol: haha.

Startede med at se en video af USA's historie - var som at se Discovery Channel uden nogen form for selvkritik, hehe. Men guiden efterfølgende var super morsom. Han smed jokes konstant og fortalte en masse om alle skulpturerne/malerierne som viste hele historien og hvordan det havde fungeret før i tiden, det gamle Repræsentanternes Hus, hvor akustikken var helt speciel, så hvis man stod et bestemt sted i rummet og gik over til et andet sted 10 meter væk, så kunne man hviske sammen …. vildt mærkeligt altså! :)

Nå, men efter 45 mins el lign var rundturen færdig og vi havde fået en masse historie om Abraham Lincoln etc. Så var det tid til Repræsentanternes Hus, da Senatet desværre var lukket :( Vi var de eneste på rundturen, der havde booket hjemmefra og selv amerikanere skulle over og spørge deres kongresmedlem om adgang til Repræsentanternes Hus … så dt var lidt fedt og tror mange bare opgav, fordi det var rimelig besværligt at komme derind.

xDVp3.jpg

Een ting der dog er vildt er al den sikkerhed over det hele. Vi måtte ikke tage nogen billeder derinde, så skulle aflevere alle tasker osv …. og security check for overhovedet at komme ind og igen security check for at komme ind i Repræsentanternes Hus … helt vildt altså. Men det var fantastisk bare at sidde deroppe og kigge ned …..

Redigeret af MariaSchmidt
0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Dag 4 (fortsat):

Nå, men vi var færdige lidt over middag og havde ikke fået en skid at drikke, for man skal aflevere ALT, når man skal ind på museer osv. Det er lissom at være i lufthavnen hver gang man skal ind et el andet sted …. samme type security. Så vi var seriøst tørstige! hehe…. og det var ÅNDSVAGT varmt. 35 grader el lign. Nå, men der er bare generelt langt mellem alt ting, så vi gik og gik og fandt endelig nede omkring Union Station et sted at købe noget vand og der var også en bænk! YAY! hehe.

Men hva så nu …. engang imellem, når vi er på storby ferie, så køber vi adgang til een af de der sightseeing busser (dem der ikke er noget tag på kun dog, hehe) og så tager vi med sådan een rundt og ser en masse. Og der kørte forskellige modeller fra Union Station hvor de har forskellige ruter.

Den mest aparte model er vist denne her, haha .... det dog desværre ikke hop on/hop off .... men det var incl. sejltur!! :lol:

iCSU5.jpg

Det smarte er, hvis man ikke har været med sådan nogen før, at man kan stå af og på på hvert stop…. og der kommer en bus hvert 10. minut el lign. Så vi købte et 48 timers pass og så tog vi med på sightseeing med guide.

Wgi9E.jpg

Vi havde kun 3 dage i Washington og det tar evigheder at gå mellem alle tingene og nogen ting kan man altså godt bare køre forbi og se :P Så det var smadder hyggeligt altså og vi sad og blev kølet lidt ned samtidig, haha.

Men kørte self over forbi Kongressen igen, Washinton Monument (den der høje søjle ting) og alle de voldsomt mange mindesmærker, der er … OVERALT.

C4Shx.jpg

Det er næsten lige før, at man er ved at kaste op til sidst lol. Det er jo ikke gravstederne … nej nej … det er mindesmærker alt sammen. Men stod bla. af ved Lincolm Memorial og gik op og så den.

BFJ8x.jpg

... lige et billede fra udvendig

W5LkQ.jpg

... ned mod Washington Monument og Capitol Hill endnu længere ude .... desværre var de igang med at reparere den ... men hvis nogen kan huske Forest Gump, så er det her, han står og taler og løber ned i vandet til Jenny

m7U.jpg

..... billedet af mig er forfærdeligt, så Kenneth blir ofret her, haha

Stod også af et par andre steder og ellers kørte vi igennem forskellige dele af Washington og så både den gamle bydel og FBI osv :)

Nå, men klokken var efterhånden sent på eftermiddagen og vi havde jo været ude siden kl 9 el lign om morgenen, så vi besluttede os for at tage hjem og slappe lidt af på hotellet inden vi skulle ud og spise om aftenen. Kenneth havde været på Yelp og læse restaurant anmeldelser og havde fundet et lidt små-tjekket sted, hvor han havde booket bord. Så hjem og i bad … for lidt svedig er man jo, hehe …. og man går jo altså bare voldsomt meget, når man er på storbyferie …. og så ellers ligge og lige få tjekket mails og fladet lidt og samle energi til om aftenen og så i tøjet igen og ud og spise.

Restauranten hedder Matchbox og lå i Chinatown …. og kan ligeså godt sige det …. Chinatown i Washington er lidt en joke lol. Der ligger 20 kineser restauranter og er stillet en drageport op og så er den skid mere el mindre slået :P

Men fik super lækker mad inde på restauranten. Bestilte det som stedet var specielt kendt for … nemlig nogen små gourmet burgere til forret …. og så bestilte vi en pizza til hovedret.

hCSYM.jpg

... mærker man, at mad lissom er et gennemgående tema her ? lol

Burgerne var fantastiske …. pizzaen bare okay …. ikke noget fancy overhovedet. Igen kom de maden i en box uden at spørge, hvis man ikke havde spist op …. selv på fancy restauranter ….

PZ1TI.jpg

... lige et billede jeg snappede af ham derinde fra .... var virkelig hyggeligt, selvom der var ok meget larm. Var faktisk et par, der sad ved siden af os. Tror de var ude på første date :lol: Han var den der typiske no-brain sports jerk og hun var cheerleader. Og de havde bare INTET at snakke om .... og hun spiste i øvrigt som en flue .... stort set INGENTING! lol.

Nå, men da vi efter et par timer var færdige med at sidde og hyggesnakke og spise, gik vi en lille times tid rundt i området. Elsker at gå i byen, når det er mørkt med alle lysene :) Men kl var efterhånden 22 og vi var ved at være lidt brugte, så tog hjem på hotellet … lige over i 24/7 supermarkedet overfor og provianterede lidt drikkevarer, da de kostede en bondegård på hotellet, og så ellers hjem og i seng.

Redigeret af MariaSchmidt
0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Ihh det er nu dejligt med sådan en lille fridag her, så man kan skrive en smule beretning, haha. Og vi har oplevet rigtig mange ting ... okke Gud, vi er jo kun startet, haha ....

Dag 5:

Nå, men næste dag i Washington .... vi havde jo købt det 48 timers pass til bussen og eet af stoppene var næsten lige ved siden af, hvor vi boede. Så efter den sædvanlige bagel-morgenmad, så daffede vi over til bussen og hoppede på! :) Kørte ud omkring Arlington og Pentagon, hvor man ikke måtte tage billeder ... men heck ... det sagde de lidt for sent :fløjt: Så har self billeder af Pentagon, haha.

Vi havde et par ting, som vi SKULLE nå den dag .... vi skulle ind og se nogen museer og hen forbi Det Hvide Hus ... det var lissom planen. Ville også enormt gerne ha nået Arlington og JFK-graven, men måtte desværre bare sande, at vi ikke kunne finde tid i programmet til den, øv. Den skulle ha ligget inde i midt i det. Så har kun nogen billeder af det hele fra bussen, og da de ikke er super interessante, vil jeg da spare jer for dem, haha.

Nå, men bussen kørte tilbage ind mod byen og vi hoppede af ved noget National Aquarium el lign. Der var ihvertfald nogen fisk og skildpadder derinde - gik ikke mere op i det, haha. Derfra gik vi så over til Det Hvide Hus .... self IGEN igennem security. Der var åbenbart nogen kendere til stede tidligere på dagen, der havde set White House heliopteren med Obama i, højst sandsynligvis, på vej ud i Reagan Airport .... så han var vist ikke hjemme! :lol: lol.

Men fik de klassiske post-kort billeder derfra. Der var SÅ mange mennesker altså .... så det blev til et par hurtige snaps og så var det tid til FROKOST! Jeg var sulten! IGEN! haha.

zE8jM.jpg

.. altså i tv ser det jo altid ud til, at man står LIIIGE ude foran .... yeah right! Prøv at sige flere 100 meter væk næsten, haha. Der var sådan lidt "been there, done that" over det.

Og ikke ret langt fra Det Hvide Hus, der var der parkeret en masse biler, der solgte souvenir-tøj med "I love Washington" og fastfood trucks, der solgte hot dogs og pretzels .... Og det skulle vi da prøve! Så vi bestilte 2 hot dogs med the works .... ja dvs, man fik brødet og pølsen og skulle så lave den selv ... det er som at være i IKEA og købe en fransk hotdog det her! haha .... og der var en bænk ved siden og der satte vi os ... hyggeligt nok! Og det jeg ikke kunne spise ... det brugte jeg til at fodre fugle ... og åbenbart var jeg ret gavmild med brødet, for til sidst sad der 30 fugle og var klar til at spise af hånden, haha.

ohuKq.jpg

Nå, men vi havde dagen forinden aftalt, at vi skulle ud og se nogen museer. Vi var ikke sådan heeelt enige om, hvor vi gerne ville hen og havde lidt forskellige ønsker, hehe. Så der blev gået lidt på kompromis og jeg fik lov til at vælge 1 og Kenneth fik lov til at vælge 1.

Så efter 20 mins gåtur nåede vi til første stop, som var mit valg .... National Archives:

At08c.jpg

Igen ... masser af security og herinde måtte man ikke tage billeder - desværre. Inde på National Archives er bla. orginalerne af Declaration of Independence (dvs. uafhængighedserklæringen underskrevet af Abraham Lincoln og en masse andre, da de løsrev sig fra England), The Constitution (Grundloven) og Bill of Rights (De rettigheden man bla gav alle amerikanere - bla. at man måtte bære våben).

Nå, men vi kom ind og gik hen mod dem, for det var klart det, der trak mest .... og det var som at komme ind i en kirke om aftenen! Der var nok 10 politi betjente inde i rummet og der var vildt stille! Og så var der ellers glasmontre rundt i rummet, hvor alle dokumenterne lå.... og det var VIIILDT!! Vi er pænt meget interesseret i amerikansk historie herhjemme og Kenneth kan fortælle fra nu og til juleaften, hehe ... så at stå derinde og kigge på de dokumenter, der har formet hele det amerikanske samfund og med underskrifterne af alle de folk .... aj, men jeg fik gåsehud, siger jeg jer! ÅHH ALTSÅ.

Nå, men da vi havde set dem, så gik vi ellers rundt på museet og så en del omkring indkaldelse til krig ... de forskellige tv-spots der har kørt siden 2. verdenskrig og det var altså dybt morsomt, haha. Totalt propaganda det hele og amerikanerne kan jo dårlig nok se det selv ... forfærdeligt :P Men fik set en masse derinde og det var enormt spændende .... men ingen tvivl .... de dokumenter der ... åhh det var altså trækplastret. Kommer man til Washington, så se at komme derind altså :) Og det bedste af det hele .... alle museerne er en del af det, der hedder Smithsonian, verdens største museumskomplex el lign ... og der er gratis adgang på alle sammen !! :biggrin:

Nå, men derefter, så var det tid til Kenneths valg af museum .... og det tog 20 minutters tid at gå derover .... vi kom bla forbi noget, jeg umiddelbart tror må være i konkurrencen om at være verdens mindste McDonalds :lol: Det var sådan en lille grillbar, haha.

0CZme.jpg

Nå, men næste museum .... kan I gætte, hvad vi skulle ind og se ??? :lol:

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

3rsew.jpg

FLYVERE OG RUMRAKETTER!! HAHA. Jaja, National Air and Space Museum. Han var jo som et lille barn :rolleyes: Og det var STORT. Der hang 1:1 størrelse jagerfly, droner og jeg ved ikke hvad .... var faktisk spændende nok .... men var dog nok mest en mande-ting, tror jeg, hehe. Og der var også en hel afdeling med raketter og opsendelse af raketter og de der kapsler (har lige glemt navnet), som man falder tilbage ned i havet i osv .....

Kommer lige et par billeder:

2c5fO.jpg

voeEL.jpg

ht2ig.jpg

Der var også demonstration af et specielt udviklet toilet til ude i universet .... til 30 mio. dollars ..... og der stod jeg og skulle tisse!!

rj386.jpg

Nå, men det var efterhånden ved at være aften og vi valgte at tage hjem på hotellet og tage en slapper, for havde jo været ude HELE dagen i al den varme og var godt nok ved at være lidt møre i det. Hvad vi lavede resten af aftenen, kan jeg simpelthen ikke huske, haha .... men har jo nok været ude på sightseeing :fløjt:

PS: En ting, jeg lige har glemt .... metroen lå næsten lige ved siden af vores hotel .... og det tog ca 2 minutter at komme op og ned med rulletrapper ....

dz1aV.jpg

Det gik bare NED .... og det gik stejlt NED! Og jeg var MEGA bange .... følte jeg faldte ud over hele tiden! Åhhh det var virkelig modbydeligt og jeg troede, jeg skulle dø hver gang, haha ..... så til sidst tog vi altså elevatoren! :lol:

Redigeret af MariaSchmidt
0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

ej hvor er din beretning altså fantastisk. Kan kun sige MERE

1000 tak :) Gør hvad jeg kan for at gøre det "levende" ... betyder så også, at jeg overhovedet ikke kan fatte mig i korthed, haha.

Hvor er det fedt at læse om jeres tur!! Bliver helt fristet til at droppe bryllup herhjemme og lave samme stunt!

Altså jeg er jo fortaler for at bruge pengene på denne her måde nu :fløjt: MEEEEN .... man skal virkelig være klar på en meget anderledes oplevelse uden dem derhjemme ... og ikke mindst være klar til det. Men vi har haft en fantastisk tur og det er slet ikke det rigtige at gøre for majoriteten, tror jeg .... det var bare den rigtige måde at gøre det på for os :) Men når jeg kommer til brylluppet snart, så kan man jo se, om det er noget for een el ej, hehe.

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Uuuh hvor er det sjovt at se alle de ting igen Hehe, vi brugte også et par timer på fly museet haha. Smart at tage bus rundt, vi gik ca 20-25 km den dag, nåede også meget langt omkring og fik set alt, men lidt ømme fusser da vi kom hjem om aftenen ;)

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Dag 6:

Nå, næste dag, der var det afgang igen. Jeg havde hele tiden troet, at vores fly først gik sidst på eftermiddagen, så vi havde masser af tid til at komme ud og se det sidste .... men ak nej .... åbenbart havde vi i sidste øjeblik booket et tidligere fly til Vegas, så vi ankom noget tidligere i Vegas .... også fair nok. Altså kunne jo ha taget på yderligere 10 museer i Washington og der var også nogen andre ting, som jeg gerne ville ha været ude og se .... men man kan jo blive ved, så det må blive en anden god gang :)

Nå, men vi gik ned og spiste den sædvanlige bagel til morgenmad :lol: ... og så havde Kenneth ellers fået bestilt en shuttle-taxa ud til Dulles Lufthavn, som ligger ca 50-60 km udenfor Washington. Og det var altså en helt fantastisk investering. Flyet gik ved 13-tiden og vi havde bestilt den shuttle til omkring kl 10 .... nåede lige at få set lidt tv imens vi pakkede kufferter også .... Jerry Springer (ååhh, man savner jo det show på dansk tv :lol:) og alle deres vanvittige reklamer med hvordan man kan sagsøge alle i hoved og røv ... og låne penge, hvis man ikke har nogen til at reparere taget på ens hus ... og HVIS man ender ud med ikke at kunne betale, så får man lov til at beholde ens bil! SAY WHAT ? :lol: ... jaja, vi tar ALT andet .... men din bil ... den tar vi ik! :rolleyes::blink:

Nå, men vi var klar og satte os ned i foyeen på hotellet og ventede og så gik der ved 10 mins, så kom vores shuttle. Hvis jeg lige skal forklare hvad en shuttle er, så er det en lille minibus-taxa, der kører rundt på de forskellige hoteller og samler folk op og så kører dem til lufthavnen. Super smart ... er ca 1/2 pris af en taxa ... self tar det også lidt længere tid, men man blir hentet direkte på hotellet og også kørt derhen. Og efter vores skrækkelige tur i Washington metro med alt vores baggage, så gad vi bare SLET IKKE det een gang til, hehe. Og når alt kom til alt, så var der måske 50 kr at spare på at tage toget selv .... screw it!

WFa2J.jpg

Nå, men der var kun 1 med udover os i den shuttle til lufthavnen, så det var bare fjong og vi var derude næsten en hel time tidligere ift. hvad vi havde beregnet. Men gjorde ikke så meget igen egentlig :)

Vi fik tjekket vores bagage ind og jeg havde een af vores de største kufferter dedikeret KUN til min brudekjole, sko osv ... og nu var jeg altså ved at være lidt nervøs for, at kufferten måske skulle blive væk, da vi skulle mellemlande i Charlotte, så jeg fik gjort hende damen, der tjekkede kufferterne ind pænt opmærksom på, at alle de andre kufferter kunne rende mig et vis sted, men den med kjolen i ... den havde bare IKKE at blive væk! Og sød som hun var røg der nogen KÆMPE orange mærkater på den med Priority og at den ikke måtte blive væk! haha. Åhh sødt altså.

Nå, men jeg havde taget hovedpuder med hjemme fra til flyveren i håndbagagen ... min skoletaske og det fyldte jo voldsomt ... så dem havde jeg altså pakket ned i een af kufferterne på vej mod Vegas, tasken også så vi kun havde 1 stk håndbagage med pas osv i ... så vi gik ind i een af kioskerne i Dulles og fik købt 2 nakkepude-dimser ... det er mest sådan nogen små kugler i.... åhh de var goe altså :P Og ellers fik jeg lige kørt lidt icecoffee ned og en donut fra Dunkin' Donuts og der var heldigvis gratis internet i lufthavnen, så fik Skypet hjem til svigermor og hørt hvordan vores lille hundi havde det :) Fik sat en Skype-konto op een af de første dage, så vi kunne ringe hjem uden det kostede en formue og det var altså bare en god ting. Så lige en reminder til andre end anden gang, der måske ikke har tænkt på det, hehe. Endvidere ...iMessage på iPhones ... Wifi og SMSer er gratis :P

Nå, men da jeg var færdig med hende, så var vi klar til at skulle boarde flyet, som var sådan en lille pis-flyver ned til Charlotte. Jeg fik mine kvalme-piller, så der ikke kunne ske samme stunt, som på turen til Island (ja, tror det blev mere noget psykologisk med de piller end at de hjalp til sidst, men nevermind .... jeg fik det ihvertfald ikke mere dårligt! haha) .... og så var det ellers 1 1/2 time i rutsjebanen. Vejret var fantastisk, men niøj der var mange lufthuller og Kenneth HADER alt, hvad der hedder rutsjebane og forlystelser i Tivoli, så han sad og holdte mig i hånden hele tiden, for han kunne altså ik lige det... nååååhhh :loveboard: hehe.

Nå, men ankom til Charlotte lufthavn og jeg var .... yes! SULTEN! :lol: .... skulle dog over i en anden gate og nå flyveren videre til Vegas 1 1/2 time senere, så vi brugte de første 30 minutter på at gå fra den ene gate til den anden ... NØØØJ der var lagt og lufthavnen var stor. Åbenbart US Airways hub. Men fandt et spisested umiddelbart før gaten .... noget wok box mad af en art ... og mit smagte egentlig okay, men Kenneth syns det var røv dårligt. Men altså. ... han spiste også friture forårsruller og jeg havde valgt grøntsager .... så han fik at vide, at det var karma for ikke at spise grøntsager! :lol:

Nå, men det var tid til flyveren til Vegas .... tog ca. 4-5 timer at flyve til Vegas, så var en små lang flyvetur, der var i vente. Kom dog til at sidde ved siden af en dame i flyveren .... tror hun har været i midten af 50erne el lign .... snakkede ikke med hende til at starte med ... hun bestilte bare noget at spise og kiggede i hendes blade og jeg faldt sådan lidt hen og efter et par timer, så vågnede jeg op og hun kiggede på mig. Jeg blev self sådan lidt ..... "SHIT, har jeg snorket vildt meget el hvad ?!?!" haha .... så jeg sagde pænt (på engelsk self! doh! haha): "Jeg håber ikke, at jeg har snorket - du må altså undskylde, hvis jeg har". Men nej nej, det havde jeg ikke .... hun sagde til gengæld: "... your guy next to you is a keeper ..... The way he looks at you .... He loves you so much" :a1221: Åbenbart havde Kenneth siddet og nusset mig lidt og kigget MEGET sødt på mig, mens jeg sov og den havde hun så opfanget, haha. Åhh det var da sødt altså. :loveshower:

Men hun var overdrevet sød! Fik masser af fif omkring hvor vi skulle gå hen op shoppe ... hun boede ca 30 mins nord for Las Vegas og blev selv gift der 19 år tidligere med hendes nuværende mand og de havde bosat sig der og hun sagde, der var helt fantastisk UNDTAGEN i august, hvor de havde 50 grader .... NO SHIT SHERLOCK! :lol: lol ... det fik vi godt nok at mærke ... puha altså. Men vi sad og fortalte en del omkring Danmark og hun sad jo og rystede på hovedet af alle vores skatter og afgifter, heh .... og var også benovet over hele den måde læger og hospitaler virker osv. Men nåede vist hele vejen rundt og da vi så nåede ca 30 mins før Vegas ... måske også længere tid, så begyndte flyveren at ryste .... seriøst ryste og Kenneth var stiv af skræk. Hun var åbenbart vant til at flyve, så sagde, at det var meget normalt med sidevinden fra bjergene, der gik op osv .... nånå. MEN .... da vi så skulle gøre klar til landing, der rystede flyveren stadig og vi landede i Vegas ... SIDELÆNS! Puha .... der var vi klar til at dø igen, haha .... og selv hun var altså lidt bange og sagde, at det var meget værre end normalt! Men ned på jorden kom vi da og sagde pænt farvel til hende og tak for snakken og så gik vi ud af gaten ... og blev mødt af et syn, som kommer i næste afdeling, haha.

Redigeret af MariaSchmidt
0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

hahah ... jamen vi nåede også at gå MEGET, selvom vi tog bussen rundt .... men var meget smart, for det er jo ikke ALT man behøver at stå og klappe helt tæt på, hehe. Og det er godt nok lidt pebret .... tror vi betalte 600 kr for 2 dage ... men altså .... havde jo stadig 2 uger igen af turen og kunne jo ikke nytte noget heller, at vi blev totalt smadret efter nogen meget intensive dage i Washington, hehe.

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

hahah ... jamen vi nåede også at gå MEGET, selvom vi tog bussen rundt .... men var meget smart, for det er jo ikke ALT man behøver at stå og klappe helt tæt på, hehe. Og det er godt nok lidt pebret .... tror vi betalte 600 kr for 2 dage ... men altså .... havde jo stadig 2 uger igen af turen og kunne jo ikke nytte noget heller, at vi blev totalt smadret efter nogen meget intensive dage i Washington, hehe.

Haha nej, tror vi gik 20 km i gennemsnit om dagen 17 dage i træk. Elsker at gå rundt men er spændt på hvornår mine fødder blir helt normale igen haha.

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Log ind for at besvare

Folk bliver vildt glade for svar!

Ikke medlem endnu?

Opret dig gerne. Det er gratis og tager 10 sekunder.


OPRET NY GRATIS MEDLEMSPROFIL

Allerede medlem?

Du kan med fordel logge ind.


LOG IND HER

Annonce ♥


Annoncer