MariaSchmidt

VIVA LAS VEGAS! :D Så ligger hele bryllupsdel-beretningen der :)

126 indlæg i dette emne

Dag 8 - Bryllupsdagen (fortsat):

NÅ, MEN .... haha ..... vi var jo ankommet til Fashion Show Mall og nu var det tid til at få shoppet nogen vielsesringe .... ELLER ? Altså med over 250.000, der blir gift i Vegas om året, så antog jeg, at Vegas måtte være totalt Mekka for vielsesringe .... og de var billigere i USA fra hvad jeg kunne se på hjemmesider, så derfor kunne vi jo ligeså godt spare nogen penge. Der var flere 1000 at spare på et sæt ift. herhjemme.

Vi starter med at gå ind i Macy's, fordi vi fik at vide af hende på flyet på vej til Vegas, at der havde de helt sikkert nogen og det var nok der, at de også var billigst. Og jo .... de havde vielsesringe i Macy's og der var også minus 20% og yderligere minus 15% og yderligere minus 5% el lign ... de var ihvertfald billige. 14 karat hvidguld til 4000 kr for et sæt el lign. WOW! Eneste lille minus .... de havde ikke nogen i vores størrelse! DANG!

I USA er alle vielsesringe jo sådan nogen overdrevet bling-nogen .... og det er bare SLET IKKE mig .... og de så jo helt forargede ud i hovedet, da jeg sagde, at vi skulle bruge wedding bands .... som om vi var nogen nærigrøve el lign :lol: haha .... måtte så lissom forklare, at sådan brugte man det mest i lille Danmark - der brugte man ikke de store bling ringe til 50.000 kr.

Men ja .. Macy's havde ikke noget, men der var heldigvis masser af guldsmede-butikker inde i det store center der, så jeg var fortrøstningsfuld. Der gik dog ikke længe, før situationen så rimelig anderledes ud, for de havde fandme ikke nogen i vores størrelse .... NOGEN af dem! De havde de små standardstørrelser og da både Kenneth og jeg har pølse-fingre, så havde de altså ikke nogen i vores størrelse. De kunne sagtens udvide een til mig, men der var ingen chance for at finde een til ham. ØV! Ja, vi skulle være kommet meget tidligere. Øøøhhh .... altså vi kom først torsdag aften- lissom begrænset hvor mange uger forinden, man kan komme altså så! Og jeg fattede bare hat .... SÅ mange mennesker blir gift der om året og umuligt at støve en vielsesring op uden det skal være overdrevet bling.

Nå, men måtte jo gå slukøret fra den sidste af de guldsmede og indse, at vi nok ikke fik fat i nogen ringe til vielsen om aftenen. Og kl. var efterhånden 13 og jeg havde booket tid til hår og makeup kl 15 og Kenneth ville også gerne lige hjem på hotellet og slappe lidt af .... for det var jo vores bryllupsdag og han gad ikke rende mere rundt nu, hvilket jo også var fair nok!

Så jeg skulle lige tilbage ind i Macy's på vejen ud og ha købt nogen trusser til under min kjole, da jeg havde glemt dem jeg havde købt herhjemme i DK og fik købt en sandwich på vejen og tog med op på værelset, for jeg var sulten IGEN lol .... og skulle ikke opleve, at jeg blev pirlig IGEN! :lol: og så gik vi ellers tilbage til hotellet og fik slappet lidt af.

MwaG.jpg

... en typisk sandwich .... med KØD .... talte lagene ... der var 16. Men bare rolig ... det blev værre i NY ... men kommer senere! :lol:

Da vi kom hjem .... jeg havde stadig ikke fået den sidste bekræftelse fra det chapel af, så jeg fik ringet derud til dem og fik fat i min wedding planner. Fik spurgt ind til min brudebuket, som hun havde styr på ... det skulle være 12 alm roser .... SAY WHAT ? Jeg har betalt 150 dollars extra og det skulle være HAVEroser, noget lign bonderoser. Nå, men så måtte hun lige dobbelttjekke .... arhh, hun sad bare med en tidligere regning, men garanterede mig for, at det hele blev, som jeg havde mailet tonsvis af billeder af. Vi skulle bare være derude senest 18.45. Samtidig fik jeg også lige ringet til vores fotograf, som jeg ellers kun havde mailet med .... og aftalte med ham, at vi bare mødtes med ham derude ved chapel kl 19.30 og bare brugte ham 1 time mindre end vi havde betalt for, for kunne alligevel ikke nå noget på vej derud og ville også være lige meget altså. Men han var vildt hyggelig at snakke med i tlf og fik et rigtig godt indtryk af ham.

Nå, men kl 15 skulle jeg så ned i spa'en og jeg tog elevatoren ned og da jeg kom derned gik der en brud ud, der lige havde fået sat det vildeste garn altså, haha. Det var americano style! Og jeg var sådan lidt .... puha, jeg skal altså ikke ligne en amerikaner! hehe. Det er sådan lidt overdrevet over the top agtigt oftest. Nå, men blir sat ind i en stol og der kommer en ældre kvinde hen til mig og siger på gebrokkent amerikansk, at det var hende, der skulle sætte mit hår. Okay, tænkte jeg ..... hun var MEGA sød altså. Hun hed Lucille el lign og kom fra Nice i Frankrig, men havde boet i USA i mange år efterhånden .... hendes mand, der var pensioneret nu, var tidligere officer i flyvevåbnet. Og de havde også fået en datter, der havde valgt at bosætte sig i USA og havde fået et barn også .... så de havde ellers planer om at flytte retur til Frankrig, men da barnebarnet kom, så blev de i USA. Men hun arbejde ikke ret meget mere .... hun arbejdede mest, fordi hun ELSKEDE at være frisør og havde været det i over 40 år .... så hun kom ind 2-3 gange om ugen i den spa og ordnede hår på folk.

Men åhh ... hun elskede mit ansigt .... jeg sad jo der med dobbelthager og æblekinder og åååhhh .... jamen jeg havde jo et drømmeansigt, der var fantastisk at arbejde med ... øhh okay .... sådan har jeg måske aldrig set det selv før .... :lol:

Men jeg havde taget min smukke smukke Miss-Lena hårdims med derned og viste hende den og hun syns også den var rigtig flot! :) Fortalte hende lidt om, hvad jeg havde i tankerne og hun begyndte at sætte de i håret og til at starte med, ville hun ha den længere tilbage i håret, så der måske gik lidt Hawaii-blomst i det og jeg tænkte: ÅHH NEJ .... men vi nåede til enighed til sidst, hehe. Og jeg fik komplimenter på mit hår .... åhh, jeg havde jo en rigtig European cut ... åhh, det var klippet SÅ flot mit hår osv osv. Og ja ... det håber jeg også ... havde en frisør regning på 1800 inden vi tog afsted :lol: lol.

Nå, men jeg havde glemt min tlf, da jeg gik derned .... så måtte ha hende til at ringe ud fra receptionen af den spa op til Kenneth på hotelværelset, så han kunne komme ned med den, så jeg kunne få taget nogen billeder af mig selv under forberedelsen. Glemte det faktisk lidt ,fordi det var vildt hyggeligt og jeg bare sad og slappede MAX af og nød at blive nusset om, hehe .... men lidt fik jeg da taget :)

lCOq1.jpg

Før makeup ....

ru9B5.jpg

Ik helt færdig med makeup her .... men det hjælper på det ....

ojEd2.jpg

og så begynder det ar hjælpe på det ..... læbestiften var slet ikke ligeså mørk .... og fik faktisk lavet den lysere, da jeg syns den hun først havde puttet på var for mørk.

Yderligere .... mine arme, der var sorte fra spray-tannen blev ordnet med foundation, fordi airbrush makeup'en som jeg ellers havde fået i hovedet kunne slet ikke dække det. Men var hyggeligt at få lagt makeup og tog LAAAANG tid, haha. Hende makeup stylisten .... hun lignede een i slutningen af 30erne og var næsten 50 ... OMG!!! .... men hun snakkede og snakkede og snakkede, haha .... men hun var VILDT sød altså .... og generelt var hele turen nede i spa'en enormt hyggelig.

Men da jeg var færdig med at få lagt makeup, der blev håret ordnet det sidste og jeg var egentlig ok tilfreds, da jeg gik dernede fra ...... MEN!!!! ....

Så kom jeg op på værelset og Kenneth var totalt i chok over alt det makeup lol .... jeg går jo ikke med voldsomt meget makeup til hverdag, så han kunne næsten ikke kende mig :lol: .... men fik kigget nærmere på det hår og Miss-Lena hårdimsen sad altså ikke, som vi havde aftalt! Åbenbart må jeg ha sovet el lign, da jeg gik dernede fra eller ikke ha fokuseret på det .... aj, men jeg ved det ik. Jeg begyndte at stå og rode med håret selv, og så gik det totalt i fisk! Fik ødelagt frisuren og jeg panikkede TOTALT! SERIØST TOTALT!! Kenneth sagde, at jeg godt kunne hidse mig lidt ned ... kl var 17.45 og vi skulle afsted om 20 minutter .... og jeg var i PANIK .... så jeg spurtede ned i spa'en igen .... de måtte hjælpe mig .... hårdimsen sad alt for langt ude i siden ift. hvad jeg syns den skulle og de måtte altså lige rette det .... og det var NUUUU!! Ligeså lidt, som jeg var zilla over den spraytan, der var gået galt .... ligeså MEGET var jeg MEGA zilla her over det hår!

Hende frisøren havde en ny kunde der, så en anden hjalp mig heldigvis og det blev fixet og jeg var tilbage oppe på værelset igen 10 mins senere.

PHEW!

Imens havde Kenneth så fået ringet efter en bell-boy, der skulle komme og hente vores tøj .... og han var der lidt over seks (18.00) og Kenneth fik pakket min kjole og hans jakkesæt og vi var klar til at tage afsted. Han havde åbenbart i de 2 1/2 time, jeg havde været dernede og blir ordnet fået pudset sko og barberet sig osv, haha. Noget jeg først opdatede, da vi sad i limo'en på vej derud :lol:

Men vi gik nedad mod udgangen og der kommer lige et par billeder her :)

BSyi.jpg

yatIO.jpg

... vors limo vi havde lejet til hele aftenen, der er på vej der :) havde bestilt den til 18.15.

dA6Cx.jpg

G3pN.jpg

miulb.jpg

... og lige et billede af troller, som jeg snappede, da vi sad på vej i limoen derud til chapel :)

Men vi satte os ind og kørte afsted ...... jeg fandt dog ud af, da jeg skulle ha kjolen på derude, at Kenneth IKKE havde fået pakket ALT.... og det kan jeg så takke mig selv for, fordi jeg havde hår-panic-attack ..... se nemlig her, hvad der hang hjemme på badeværelsesdøren ....

OCVcF.jpg

Redigeret af MariaSchmidt
0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Annonce ♥

Åhhh jeg ed det godt, Hahaha .... Og er også virkelig ked af det .... Men midt i det hele ringede min kære mand hjem og sagde, at han syns jeg skulle komme til Kbh, for han ville gerne invitere mig ud og spise og bagefter en tur i drive-in biografen i Lynge .... Så jeg startede bilen op og tøffede afsted :) skal nok komme mere imorgen formiddag ;)

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Åhh er lige kommet hjem og har bare været SÅ hyggeligt altså. Bor man på Sjælland fra Næstved og op, skal man virkelig køre en tur til Lynge (tæt på Farum) og tage en tur i Drive-In biffen .... det er vold hygsomt altså. Og så ellers bare dynen og et par puder med og så sidde der i bilen, mens det er helt mørkt med popcorn/sodavand osv og så sidde og se film, hvor lyden kommer direkte ud af radioen .... :) Virkelig hyggeligt og har man en hund, så bare snup den med også! :lol:

Men der kommer mere beretning imorgen :) Må vist hellere snart se at komme i seng her :P

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Nå, så er det vist tid til at komme lidt videre her, hehe. Havde ellers den sødeste oplevelse igår .... var jo inde og hente Kenneth på arb og tror nok, jeg har skrevet tidligere at een af hans arb. kollegaer som har kendt min siden barn, havde set bryllupsbillederne og var begyndt at tude ? hehe. Well .... hun skulle ned i gården og ryge (ryger pibe ... lidt specielt for en kvinde, I know, hehe) .... men da vi var på vej ud, der mødte jeg hende og fik en kæmpe krammer og åhhh hvor var den kjole bare flot! Den var så enkel og stilfuld og hun syns simpelthen bare det var SÅ flot det hele og stod næsten med tårer i øjnene igen. Bonus info her er, at hun er lesbisk og det de fleste nok ville betegne som "manden" i forholdet, så hun er sådan en 60-årig kvinde, som altid har været meget mandlig i det og meget hård i filten på en måde ... men haha ... det var bare SÅ sødt altså.

Men alle har sagt, at kjolen er så flot og har syns at billederne er SÅ flotte ... så har været rigtig dejligt at få respons på ... :) ... specielt også, når ens far ikke engang gider se billederne, fordi han er ligeglad :( Ved snart ik hvad jeg skal gøre ved det hele altså....

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Dag 8 - Brylluppet (fortsat):

Jamen, vi tar en bid mere, hoho. Nu begynder det jo at blive spændende og VOLDSOMT anderdeles end de "normale" beretninger herinde.

NÅ, MEN .... Inden jeg går videre, må jeg nok hellere præsentere de 2 extra mænd, som jeg havde i mit liv den aften :lol: Nemlig vores limo chauffør Bob og vores fotograf Todd. Jeg har ingen billeder af dem selv, men har googlet lidt ... :fløjt:

226513_10150609941190693_7438455_n.jpg3033216.jpg

Altså hvad der er gået galt ind til nu, vejede de 2 mennesker op for ift. personlighed. Limo chaufføren ... 50 årig gut .... altså okay, han er lidt rå-lækker! lol ....og samtidig var han den sødeste mand, man overhovedet kunne forestille sig. Helt ubeskriveligt, men han var vildt betænksom og han var ikke kun vores limo-driver den aften .... han hjalp med alt, hvad han overhovedet kunne og vi sad og snakkede privat med ham og delte ud af drikkevarerne i bilen, for han måtte jo også være tørstig! haha ... selvom vi havde betalt for det osv. Han var bare helt fantastisk og betænksom ud over alle grænser. Et helt fantastisk menneske.

Nr 2 .... Todd Wilson vores fotograf. Extremt hyggelig gut .... og fyldt med humor! haha. Altså de 2 tilsammen gjorde, at vi havde en totalt fantastisk aften. De planlagde det hele sammen .... hvor og hvornår og sørgede for at limoen var klar, når vi skulle videre, så vi udnyttede tiden optimalt etc .... var helt vanvittigt altså.

Men begge personer var noget af det hyggeligste og rareste og uden dem ville vores bryllupsaften nok ikke ha været så hylende morsom og helt igennem fantastisk, som den var. Har faktisk her bagefter sendt mails til dem begge og sagt tak for at de gav os en fantastisk aften .... for gjorde de virkelig.

Nå, men vi skal jo videre i romanen her, haha. Vi sidder så på vej derud i limoen og havde beregnet, at det ville tage måske 20 minutter at køre derud. At det så ikke tog ligeså lang tid og at vi ankom lidt for tidligt .... ja, det er jo så bare det, hehe. Da vi steg ind i limoen, der sagde Bob, at vi bare kunne bruge en knap, når vi ville ha fat i ham .... og jeg var sådan lidt: Jamen altså .... vi kan da bare sidde og snakke i stedet for ... så langt er der jo heller ik ? hehe. Og self skulle han da ikke rulle det lort op! Det bruger vi altså ik! hehe. Så sad og fik snakket på turen derop til chapel og var super hyggeligt.

Nå, men da vi så ankommer kigger vi ud af vinduet og aj, men jeg ved ikke, hvad jeg har forestillet mig .... men der er en lille smule byggeplads over det. Kåret som det flotteste chapel i Vegas af "The Knot". Jamen det kan sgu godt være ... men så må vi jo ha forskellige standarder, haha. Men altså. .... de billeder der lå på hjemmesiden, det lignede sgu ikke helt realiteterne, hehe. Men altså .... var der jo ikke noget at gøre ved. Bob parkerede limoen omme bagved og vi gik ind og fik sagt hej. Altså det er MEGET anderledes end i en kirke herhjemme, hehe ..... man er ikke i tvivl om, at det er en forretning :) Ikke at det nødvendigvis er noget dårligt, men de tøser der sad inde på kontoren .... det var som ethvert andet kontor, hvor der var tlf der ringede. Var lidt lissom en lille virksomhed. Men altså ja ... er et jo også sådan et chapel, hehe.

NÅ .... jamen vi gik så ind og sagde hej og en kvinde, der hedder Jennifer sagde hej tilbage og sagde, at vi var lidt tidligt på den - kl var "kun" 6.30 og vi havde booket det chapel fra 19-20. Altså vi var jo kun 15 mins for tidligt på den ift. hvad vi havde fået anvist ... men sad lidt der i det lille grønne rum, hvor der svar 2 bænke over for hinanden op ad væggen. Liiiige der, der syns jeg måske det hele var lidt bizart lol ... men tog det med et smil, for hva fanden skulle vi dog ellers gøre ? hehe. Det der nok var mest bizart var, at det var noget helt andet end jeg havde forestillet mig. Alle de reviews jeg havde læst om stedet, alle de anbefalinger det havde fået for at være SÅ godt og SÅ flot osv ... altså måske jeg skulle ha været ude og købe nogen briller med styrke i, for det så noget anderledes ud UDEN briller på, haha. Ikke at det var grimt .... overhovedet ikke .... det var bare ret småt indendørs og udendørs der kan man altså photoshoppe rigtig meget! Hang bla et billede indendørs af et brudepar, som havde fået taget et billede derude .... af en super romantisk sti med grønt på hver side og træer og alt ting .... altså den sti var den, der var ude foran døren og den så satme ikke sådan ud altså! Og det så ud som, at de 2 på billedet står 5 meter fra hinanden ... hende i forgrunden, ham i baggrunden .... og altså aj ..... det var altså bare ik realiteterne! lol.

NÅ .... jamen der var et andet brudepar igang før os og vi havde taget vores tøj med derud, så vi kunne klæde om. Det var jo rimelig varmt og Kenneth kunne slet ik forestille sig at skulle ha alt det tøj på (skjorte, vest og jakke) i 45 graders varme! haha. Eller jo ... men han ville helst gerne vente med at tage det på .... og passede mig egentlig fint nok, fordi så skulle vi heller ikke igennem hele casinoet iført stor kjole osv, som folk med garanti ville træde på. Og ellers skulle jeg hive den voldsomt op, så den allerede ville blive krøllet.

Men hende Jennifer der siger, at der lige et andet par i gang, så der går lige lidt og så vil hun finde et rum, som vi kan klæde om i. Jamen det er bare fjong. Der går så et lille stykke tid og hun leder os hen til et rum, hvor hun siger, at Kenneth kan klæde om først og så kunne jeg klæde om bagefter... ellers fik jeg et andet rum snart, fordi det ikke var ledigt ... kan ik helt huske det... anyway, så siger jeg, at han alligevel skal hjælpe mig i kjole jo, så vi tar bare samme rum! lol. Og eftersom Kenneth var med inde i Nicolai og købe kjolen, da jeg prøvede den 2. gang ... altså hallå.... han havde jo lissom set den. Og jeg stod jo også der og var dullet helt op alligevel, haha.

Jahhh .... men det var jo snyd .... ja, ved du hvad ... det her er dybt utraditionelt for os alligevel, så det kommer nok ud på eet :lol:

Nå, men vi fik så "Hawaii rummet" :lol: .... hvis nogen bed mærke i den brochure vi fik nede ved Clark County .... yes, sådan et rum havde de da også!! :lol: Hvorfor tage til Hawaii, når man bare kan male en strand med en palme på en væg altså!! DOH! :lol:

Vi står derinde og får pakket tøjet ud og jeg kommer i tøjet til at starte med. Havde bare taget en alm sort kjole på derud, så det var jo bare at smide den + BH og så hoppe i kjole og var overraskende nemt. Lige i øjeblikket hvor jeg skulle ha kjolen på, siger jeg til Kenneth: ÅHH SKAT ? Du har ikke pakket mit skørt der hang hjemme på badeværelset ?!?! Nej, det havde han da ikke ... han havde bare taget kjolen med ... altså jeg kunne jo ikke forvente, at han kunne huske det hele! haha. Jamen var også fair nok ... det var mest bare for syns skyld, at det skulle være der og der var allerede flere lag tyl indbygget som skørt inde under kjolen. Godt nok blev den en lille smule for lang, men var så lidt, at det var lige meget i øjeblikket.

Nå, men jeg kom i kjole og Kenneth fik knappet de ca 277 knapper der var i ryggen og jeg var good to go! Så blev det hans tur .... ikke at han behøvede ret meget hjælp, hehe .... men fik lige rettet på hans slips osv .... han skulle jo se ordentlig ud :wink:

Til vores held var der en ventilator inde i det rum der .... sådan een tårn-een .... gjorde, at vi ikke var ved at omkomme, haha. Og jeg fik da også brugt den til at lufte lidt under kjolen :fløjt:

Da vi var ved at være klar, bankede hende Jennifer på døren og spurgte hvordan det gik og kunne lissom se, at vi var ved at være der og sagde, at min brudebuket stod der. Der var en stol og et lille bord inde i lokalet og på det bord i en isspand af en art, der stod min brudebuket. Jeg havde overhovedet ikke skænket en tanke, at det skulle være min brudebuket, må jeg tilstå .... jeg troede det var nogen tacky fake blomster, de havde sat derind som pynt :lol:

Jeg kigger på den og på hende .... og tilbage på buketten .... og på hende igen og siger: "Øhm, nu er det ikke for at være en bridezilla eller noget som helst .... men den buket der står der ..... den ligner overhovedet ikke det, som jeg har bestilt!". Hun ser lidt underlig ud i hovedet og siger "Okay ?". Og må lissom forklare hende, at jeg har sendt billeder af hvordan den skulle se ud og har jo også betalt 150 dollars extra!

Nå, men hun tar buketten og siger, at hun lige finder ud af noget. Og jeg fatte jo ikke en skid af det, for ringede jo netop derud omkring middag for at høre, om alt var i orden .... OGSÅ buketten ..... og fik jo lovning på, at ALT var i den skønneste orden. Desværre var min wedding planner gået hjem der ... GRRR ..... så hende Jennifer måtte lige selv finde ud af, hvad det hele gik ud på.

Nå, men Kenneth får besked på, at han skal gå ud i kontoret og vente og så vil præsten komme og snakke med os individuelt. Fair nok ... og jeg står derinde i Hawaii-rummet selv, hehe. Kenneth fortæller mig så senere, at hun var gået hen til computeren og havde printet billederne ud, jeg havde sendt og stået og sammenlignet buketten med det, jeg havde bestilt og kunne godt se, at det overhovedet ikke lignede!

Jeg havde bestilt store haveroser, der ligner bonderoser i hvide ...... hvad havde jeg fået? Alm roser, hvoraf nogen af dem var sprayet lyserøde og så var der kommet noget sølvglimmer over det hele ....!! :blink: Buketten var TUDEGRIM!

Nå, men hende Jennifer kommer tilbage ind i rummet til mig og siger, at hende blomsterhandleren ikke kunne få det, som jeg havde bestilt og derfor får jeg self de 150 dollars retur, som jeg har betalt extra. Jamen altså. ... fair nok .... men hvad så med buketten ?!?! Ja, jeg måtte jo bruge den, de havde lavet, desværre. Ja, det måtte jeg jo så .... ff da også altså. Men der var jo ikke noget at gøre ved det.

Nå, men får at vide, at der vil komme en el anden kvinde ind og snakke med mig og bagefter vil ham præsten komme ind og snakke med mig. Fair nok, så jeg venter lidt mere og går og beundrer min egen skønhed i spejlet, der hænger på væggen :lol:

Så kommer der en kvinde ind og nævner de ting, vi har bestilt og siger, at de har en fotograf, så hvis vi vil gi ham lov til at prøve, så vil han gerne tage nogen flere billeder, som vi så kan tilkøbe bagefter. Får så sagt, at det er vi ikke interesseret i, da vi har booket vores egen fotograf til bagefter. Jaaa, men han var altså god, ham de havde .... så hun syns vi skulle gi den en chance. Måtte så lissom være lidt bestemt og sige, at vi havde altså vores egen, som vi skulle afsted med bagefter og havde ham kun til 22.30, hvor vi skulle ud og spise, så ellers tak :) Ham havde vi lissom også betalt for. Hun accepterer og går igen.

Som bonus info skal lige nævnes, at Todd ikke måtte tage billeder på det chapels grund ... måtte vi heller ik selv med mobil tlf el noget ... ALT skulle tilkøbes, hvis det var. De skulle self score kassen på hele lortet selv.

Nå, men næste punkt er præsten. Han banker på døren og kommer ind og han er super sød. Han spørger ind til vielsesringe og jeg må lissom sige, at vi desværre ikke har nået at få fat i nogen. Har gjort en voldsom indsats, men desværre - de havde ikke nogen, så vi måtte lissom finde på noget andet.

Nå, sagde han så .... jamen så må vi lave det om til noget med at "jeg gir dig mit hjerte osv" .... og det var fino til mig! hehe. Altså det havde han jo nok styr på! :)

Men han forklarer procedurerne og fortæller, at han tar Kenneth med ud først og at jeg så kommer bagefter og skal stoppe lidt før jeg kommer helt ned til enden, for så kommer Kenneth og tar min hånd osv. Fino ... jeg er klar ! :biggrin:

Han går så bagefter ud til Kenneth (fortæller han mig senere) og forklarer også til ham, hvordan det kommer til at foregå og fortæller også ham, at ham og jeg er blevet enige om noget hjerte noget, hehe.

Dunno hvad kl er, men vi har lige lidt tid at køre på .... så Kenneth kommer ind i rummet til mig (døren åben dog) og siger, at ham præsten lige har snakket med ham og at det blev noget med "I give you my heart ...." .... og så begynder han at synge denne her sang:

Og jeg begynder at MEGA grine!!! Og han siger: "Nååhhh det troede du ikke hva'!?!?" Jeg formåede at få noget eurodance ind i vores bryllup! Og alle dem, der kender mig personligt ved, at jeg er den største 90er eurodance slut, der findes! lol. Så det var simpelthen bare SÅ morsomt altså!

Nå, men der er ikke så lang tid til vi kan starte og kommer lidt mere i næste afdeling, haha.

Redigeret af MariaSchmidt
0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Dag 8 - Brylluppet (fortsat):

Kommer billeder nuuuuuu, haha. Har desværre ikke nogen inde fra chapel både før og efter, da man jo ikke må det :(

On we go ....

Jamen det var efterhånden ved at være tid, men pludselig så kommer hende Jennifer løbende ..... ja, det så altså ud til at blive regn! SAY WHAT ? Vores vielse skulle jo være udendørs. Da vi besluttede os for Vegas, der var det lissom Kenneths "drøm", at det blev mens det var mørkt, fordi han syns det var så flot med alle lysene osv. Kunne jo godt ha valgt noget tidligere på dagen - så bryllupsdagen også bare varede i længere tid - men han var helt vild med det der, så den tog vi :) At det så kun var tus-mørke, da vi blev viet er noget andet, hehe. Selvom det ser lyst ud på billederne, så var solen gået ned og mørket var på vej.

Nå, men det så ud til regn og det var blæst VOLDSOMT op .... så alle de rosenblade vi havde betalt extra for skulle ligge på løberen el hvad det nu var op + alle de lys, der skulle være tændt på vej op .... bladende var blæst væk og lysene gik ud konstant. Om vi ikke hellere ville ha det indendørs ? (Man "lejede" nemlig både udendørs og indendørs lokation, når man bookede hele den time).

Og Kenneth og jeg stod og kiggede på hinanden og jeg spurgte, om der var nogen halvtag, så vi ikke blev skide våde, hvis det begyndte at regne. Og fik beskeden, at joohhh .... der var da noget, men de kunne altså ikke garantere, at vi forblev helt tørre. Hmmm....

Jamen vi kiggede på hinanden igen og kunne jo godt se, hvor den bar henad. Vi skulle altså ikke giftes inde i det chapel der! Vi havde jo glædet os til at blive gift udendørs .... så vi sagde samstemmende: Udendørs, tak! Vi må tage det, som det kommer så.

Nå, men hun sagde fair nok og Kenneth gik udenfor sammen med præsten.

Og så var det ellers min tur ..... blev taget med udenfor af hende og blev bedt om at vente et øjeblik - nåede lige at få vinket til Bob og Todd var ankommet og stod og kiggede og jeg stod og MEGA smilede .... og så begynde Canon i D ellers at strømme ud af højtalerne og jeg susede op til ham! lol. Heller ikke at der var ret langt, men altså .... jeg var meget meget hurtig! lol. Måske også for jeg lissom bare var mig selv og der var jo kun Kenneth, præsten, fotografen (der fulgte jo nogen billeder med i den pakke-løsning, vi havde købt) og så hende nede i enden. Og stod måske een til .... kan ærlig talt ikke huske det, haha. Jeg havde kun fokus på Kenneth.

WnZIM.jpg

35wyG.jpg

... ved ik lige, hvad jeg laver der, haha .... men der kan man se brudebuketten, som heller ik ser helt rund ud, haha. Den var en skændsel.

... og ja, normalt ville døren bagved blive lukket .. blev den slet ikke .... tror måske det var fordi, jeg/vi havde fravalgt alle deres andre services, som de ellers tjener penge på lol .... og havde også booket vores egen limo osv. Så tror måske de var lidt fornærmede, men jeg var sgu da ligeglad altså. Men var sikkert straffen, men screw that ...

Nå, men det er jo tid til vielsen og han præsten/ministeren står og snakker lidt om kærlighed og om at man nu skal være 2 og hvad det hele betyder og er faktisk meget sødt alt det, han siger. Han var faktisk helt vildt god og jeg stod egentlig og blev lidt bevæget af det hele :)

zQMPI.jpg

... ja, mit hår er blæst omkuld og billederne er overhovedet ikke redigerede el noget, haha .... åhh, jeg syns de er ækle, me et el andet skal I jo ha lov til at se herinde :rolleyes:

Så blev vi så tilspurgt om vi ville gifte os med hinanden og joooo, det ville vi da gerne!! haha. "I do" blev sagt 2 gange hver og så var det tid til "lys-show". Ja, det kalder jeg det, haha.

Der stod nemlig en lysestage med 3 lys og det var meningen, at de 2 lys på hver side skulle symbolisere os hver og så skulle vi sammen tænde det i midten. Vi fik en lighter .... og Kenneth prøvede at tænde hans lys .... det var et totalt no-go ... for det BLÆSTE virkelig meget!! Ligeså snart han havde fået det tændt, blev det blæst ud. :lol: Og ham præsten stod lidt der og vidste ik rigtig, hvad han skulle gøre ved det og Kenneth og jeg begyndte at stå og grine ... lol .... og Kenneth prøvede igen og igen .... og til sidste sagde han ..... jeg tror bare vi nøjes med at tænde det i midten, så det blev tændt i et split sekund og så var det ude igen.... og Kenneth sagde: "jeg, tror altså bare vi blir nødt til at droppe det".... og droppet blev det! lol.

Nå, men vi gik tilbage til hvor vi hele tiden havde stået .... og så sagde ham præsten noget mere .... og jeg kan slet ikke huske en skid af det. Har I andre også haft det sådan ? Man huske ikke en prutskid af det, selvom man havde sagt til sig selv hjemmefra, at det var ihvertfald den del, man SKULLE huske ??

Nå, men så nåede vi til vows .... det er i USA nogen man siger højt. Vi havde ikke skrevet nogen hjemmefra, for vidste ikke rigtig hvordan og hvorledes. De "normale" wedding vows derovre er bla. incl. "with this ring i thee wed" ... og vi havde jo ingen ringe! haha .... og det var så her, at den specielt skulle skræddersyes til os, da vi ikke havde nogen. Men først var det Kenneths tur til at gentage og der var sgu meget ... phew altså ... haha .... måske 10 linjer han skulle gentage efter ham, men det var VIIILDT sødt. Men den var lavet om til noget lign. "I give you my heart. I promise always to love you" etc .... jeg kan jo ikke huske det altså .... pisse irriterende. Irriterer mig virkelig grusomt her bagefter, men er der jo ikke noget at gøre ved, hehe.

Men så var det Maria Schmidts tur og midt i gentagelsen af de vows, der knækkede jeg sammen og begyndte at tude. Altså ikke sådan stortude, men tårerne trillede voldsomt ned ad kinderne på mig :blush:. Ligeså meget, som det var lidt en joke det hele med al den blæst og min frisure der var totalt i uorden, fordi der var kommet sådan nogen voldsomme vindstød .... ligeså intimt og fint var denne her del af det og jeg blev virkelig rørt. Men jeg kom igennem med tårene ned ad kinderne og så sagde han: "By the state of Nevada, I now pronounce you husband and wife. You may kiss the bride". Og så var vi altså gift! :lol: Det er altså en mærkeligt øjeblik .... nu er man GIFT! Og der var jo ikke nogen forskel ? :lol: Jeg elskede ham jo hverken mere el mindre .... kan faktisk ikke huske, hvad jeg decideret tænkte på og nåede slet heller ikke at tænke, for der gik noget musik igang - har INGEN ide om hvad her bagefter - og så var det tid til vores "first dance". Kenneth syns det var totalt cheasy, men jeg sagde, at nu havde han fandme bare at gøre det! haha. Og vi stod faktisk bare og holdte lidt om hinanden og kiggede på hinanden og dansen bestod faktisk bare af, at vi stod og grinede og grinede måske lidt dumt til tider! :lol: Det var sgu lidt uvirkeligt det hele altså. Tror det var vores reaktion på, at vi nu var gift og at det måske er så stor en ting.

Men vi dansede og ja .... vi grinede:

OqzJ3.jpg

Var faktisk rigtig glad for, at vi gjorde det, selvom vi bare "dansede" for os selv. For det var rigtig hyggeligt at stå der lige efter vi var blevet viet og bare være tæt og snakke sammen. Men kan ikke huske det præcis, men tror nok at vi snakkede om, hvor uvirkelig det hele var og hvor meget vi ikke ville ha været foruden den oplevelse, vi havde gang i :loveflag:

Nå, men det havde jo blæst VOLDSOMT imens vi var blevet viet og nu begyndte regnen altså!! Det skal siges, at det regner 4 dage om året i Vegas i ca. 30 mins. Og det ramte NETOP OS! Af alle mennesker OS .... men hey .... regn betyder, at man blir lykkelig IK ? haha. Derovre må det, for der er 0,02 % chance for regn el lign .... lol. (2 timer på et helt år regner det .... gez mand, haha)

Nå, men da vi er midt i dansen, siger ham fotografen, at vi nok hellere må til at runde af, for nu begynder det altså at regne! Og hvis han lige skulle nå at ha et par shots af os, mens vi gik sammen som mand og kone. Så vi går ned til indgangen og så skynder vi os ellers indenfor, for så begynder det at VÆLTE ned!!

Nå, men vi blir smidt ind i chapel og vente. Ham præsten skulle lige snakke med os bagefter og i sin tid, da vi bestilte det, der skulle vi efterfølgende ha udpeget de billeder, vi gerne ville ha. Jeg lavede dog en aftalt med dem om, at vi kom tilbage og gjorde det den efterfølgende dag, fordi vi jo lissom skulle ud med vores egen fotograf. Havde også betalt for 2 glas champagne til at fejre det med efterfølgende og der røg 2 glas ind i plastic champagne glas .... det var altså lidt cheasy, hehe. Men anyway .... Kenneth og jeg stod derinde og grinede voldsomt og havde en fest.

Nå, men der ham præsten kom ind og snakkede kort med os .... og vi fik nogen kuverter .... penge til ham og til fotografen - det var nemlig ikke inkluderet i prisen. Samtidig kom Todd ind i det chapel og sagde hej og jeg gik hen og gav ham hånden og sagde hej og at det var mig, han havde snakket i tlf med og mailet med og det var Kenneth og jeg sagde, at der ikke gik ret lang tid, så var vi færdige. Kan huske at jeg også havde lidt følelsen af, at nu var det overstået og nu ville vi altså gerne videre på photoshoot, for det kunne kun blive VILDT sjovt.

Nå, men Kenneth står og skal ha betalt de mennesker der og det første han siger til Todd er: "I know this is odd, but can you break a 100 ?" .... og så begyndte vi alle 3 at grine højt, haha. Men det kunne han umiddelbart godt, så vidt jeg huske og vi fik puttet penge i kuverterne til hhv. fotografen og præsten.

Så var der ikke så meget tilbage .... fotografen kom ind med billederne - åbenbart skulle vi ikke komme ud og udvælge dem dagen efter ... men hey .... da vi så billederne om natten da vi kom hjem, forstår man hvorfor vi bare fik alle sammen, for de var RØV dårlige. Og jeg ville ha kunnet udvælge 2, jeg syns var pæne. Dunno om han lissom godt vidste det .... men vi fik bare alle billederne. Havde betalt for 14, fik 24 el lign, tror jeg nok. Også grunden til, at der ikke ryger flere på ift. vielsen, for de er simpelthen SÅ grimme, så I må tænke her til resten ... gi den til gengæld gas her bagefter :biggrin:

Og hende Jennifer kom ind med en kuvert til os ..... der lå bla det fælles lys, som vi havde prøvet at tænde omviklet noget baby-lyserødt satinbånd .... og der lå også et marriage certificate.

MzjY0.jpg

Og så var vi faktisk færdige derude. Så sagde pænt farvel .... åbnede døren - det VÆLTEDE ned med regn .... men ind i limoen skulle vi, haha. Bob havde prøvet at parkere så tæt på, han kunne og stod og holdte døren for mig, så min kjole ikke blev alt for våd .... han havde faktisk været rigtig sød under hele vielsen. Han havde jo været ude ved bilen for at holde den kørende ift. aircondition - var jo stadig 45 grader, selvom det regnede! - men han havde været inde hvert kvarter el lign under forberedelserne osv, for at se hvordan vi havde det ... og var også ham, der bar min kjole ind osv :)

Men jeg kom ind i bilen, det samme gjorde Kenneth .... og Todd, som var stødt til derude havde jo hans egen bil .... og da vi skulle ud og ha taget billeder ved Las Vegas skiltet til at starte med, så mødtes vi bare med ham derude. Det lå umiddelbart også i den anden ende af byen, så de sagde, at det sikkert ik regnede derude .... (tog ca 20 min at køre derud el lign vist ... havde sgu ik en skid styr på tiden, haha). Og hvis det endelig regnede, så var det stoppet når, vi nåede derud. Det var altså meget unormalt, at det regnede mere end 20-30 min ad gangen de 4 gange om året, de fik vand. Men jeg /vi fulgte bare med .... havde overladt alt til Todd ift. locations osv .... og var VILDT fedt .... for gjorde, at jeg/vi bare slappede 120% af og nød hvert øjeblik af det hele :)

Redigeret af MariaSchmidt
0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Dag 8 - Brylluppet (fortsat):

Åhhh .... så er det tid til billeder fra Todd :D Alle billederne, der kommer nu er taget af ham .... nogle er redigerede en smule, andre ikke :)

Og inden jeg går videre, vil jeg faktisk lige smide et link til hans hjemmeside og Facebook, for vil klart anbefale andre, der evt. læser med og skal giftes i Vegas til at bruge ham. 4 timers photoshoot + 50 redigerede billeder og 250 billeder i alt ... vi har givet 3000,- for det. Man skal IKKE nøjes med de billeder, der hører med i ens chapel-pakke! Og han er een af de billigste fotografer i Vegas og een af de bedre også, efter hvad folk siger ... er ihvertfald VILDT glad for vores billeder :) Self kan man få nogen til 20.000 kr ... men altså ... det skal også være realistisk, hehe. De fleste fotografer i Vegas er sådan nogen, der tar 80er billeder :( Tror jeg må ha kigget 50 igennem, før fandt og valgte ham. Var virkelig inde og kigge på amerikanske Vegas bryllupssider en masse.

Link til hjemmeside: http://wilson702.com/index2.php#/home/

Link til Facebook: https://www.facebook...200593056618816

Har ikke selv været inde og pille ved dem endnu - aka Kenneth har, hehe .... han er okay til det, så tror han går igang på et tidspunkt, er bare ik rigtig nået til det endnu :rolleyes:

Åbenbart et par billeder han fik taget ved chapel, som vi ikke kendte til, før her efter, hehe

uAWHP.jpg

bA2Jp.jpg

9yvu.jpg

... som man kan se, ser det altså lidt "sølle" ud rundt omkring, hehe .... men sådan er det derovre. Vores chapel var slet slet ikke det grimmeste, selvom det ikke helt faldt i min smag ift. hvad jeg havde forventet fra billederne af :P

Nå, men .... vi sad jo i limoen på vej og det var vildt hyggeligt. Sad og hyggesnakkede med Bob og var MEGA spændte på, hvad der skulle ske. Og det REGNEDE. Jeg må tilstå, at jeg en overgang ikke rigtig kunne overskue hvad det præcis ville gøre, hvis det bare blev ved med at regne løs derudaf. Men så måtte vi jo finde ud af noget indendørs og var sikker på, at Todd havde noget i ærmet så. Hallå ... manden er fotograf i Vegas - han kender jo ALLE stederne altså, hehe. Og der er MASSER af muligheder for rå-fede billeder indendørs i Vegas, fordi alle hotellerne jo er udsmykket fuldstændig vanvittigt, fx med Eiffeltårn-ben, der er bygget ind i hotellet, Venedig look-a-like under tag osv. Heck, det skulle nok gå. Og helt ærligt .... vi havde haft udfordringer med tøj til Kenneth, vielsesringe, min spraytan var gået galt ... og nu regnvejr ... INTET skulle ødelægge vores aften og intet kunne seriøst ødelægge den, hehe.

Efter en 20 minutters tid vel, der ankommer vi til Las Vegas skiltet. Todd som kørte i hans egen bil der, ankom sammen med og der var bare VILDT mange mennesker derude!

jXg2b.jpg

Det små-regnede stadig en smule, men det var vildt mærkeligt altså. Med det samme regnen ramte huden, tørrede det, fordi det var så varmt. Så det føltes mest som at få nogen små kolde prik på huden, der kølede een lidt ned ... og så var det væk med det samme. Kan huske, at jeg da vi kommer derud siger til Todd, at hvis det går helt galt med vejret, så kan vi altid ændre photoshootet til Trash The Dress, haha.

Åbenbart før i tiden, der stod skiltet bare i midten af vejen og folk parkede i siden og tog billeder. Men med årene er det blevet en MEGA attraktion, så man har måtte lave parkeringsfaciliteter osv. Og da vi kom stod Elvis derude og der gik en sort ældre mand med en handske på hans højre hånd og Todd udbryder på ægte Eddie Murphy amerikansk, mens vi lissom står i kø og venter på, at vi kan komme til: "What the fuck ? You think you Michael Jackson or somethin' ?" Og Kenneth og jeg begyndte at SKRALD grine .... det var simpelthen SÅ morsomt. Den måde han fik smidt svineren afsted på var priceless altså. Og han manden kigger på ham: "No, Im his dad - I aint got any money either" ... og så grinede vi alle 4, haha. Super sjovt altså.

Men mens vi var derude var der også et andet brudepar, der var ude og fået taget billeder og alle råbte tillykke til os og alt det spotlight ... vi HADER det, haha ... og jeg syns det var sådan lidt pinligt, men altså ... det blev værre og prøvede at nyde det hele i starten og til sidst syns jeg bare det var fedt, haha .... og tog bare det hele ind! :) Men fik SÅ mange komplimenter for kjolen ... åhh den var så flot og jeg så godt ud og folk var bare VILDT søde altså. Må ha været mindst 150-200 forskellige mennesker, der har sagt tillykke aftenen igennem, hehe.

Og der kom self også lidt billeder ud af det. Der skulle jo være modlys på alle billederne, så een af de måske 50-60 mennesker, der var derude, hjalp Todd med det, mens han råbte alt muligt lort om hvordan vi skulle smile etc og vi stod bare og MEGA grinte hele tiden, hehe.

KJsT2.jpg

KgZG.jpg

pLS6W.jpg

YTN0n.jpg

... de fleste af vores billeder ser sådan her ud, fordi vi griner hele tiden, hehe.

aemE5.jpg

... og eet i ægte Vegas stil. Det er ikke så meget Kenneth ... han syns hurtigt det blir for amerikaniseret og for cheasy ... men prøver dog alligevel lol ... og jeg går simpelthen bare ALL IN med skrig og hele pisset :lol: lol

Redigeret af MariaSchmidt
0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Bummelum ..... aftenen var jo slet ikke slut endnu!! :biggrin:

Nå, men efter vi er færdige ude ved Las Vegas skiltet, så går turen til Bellagio, inde ved springvandet. Todd kendte det perfekte sted, hvor der ikke var så mange mennesker. Ham og Bob havde hinanden i tlf hele aftenen, så de vidste hvor og hvornår, så som tidligere skrevet .... vi havde ikke kontrol over en skid og var mega lækkert, haha. Bare give totalt slip og lade andre planlægge tingene for een. Og yes ... det var stoppet med at regne. Nu var vi tilbage til lækkert vejr :P

Todd sagde, at han ville parkere sin bil inde ved Bellagio og så hoppe med i limoen derfra og vi skulle bare mødes med ham derinde.

Anyway vi blev kørt derind og snakkede self med Bob på vejen, hvor vi også kom ind på en del personlige ting, bla. omkring hans kæreste og at hun gerne ville ha et barn og han måske ikke så gerne ville, hans alder taget i betragtning osv ... jow jow ... nåede hele vejen rundt, haha. Jeg kom også ind på min brudebuket, som jeg måske ikke helt syns var voldsomt fantastisk og sagde, at jeg havde overvejet at line en masse ukendte tøser op og så blev den ellers kastet ! :lol: Aj, det syns han altså var synd .... han ville altså meget gerne ha den, hvis han måtte ... så ville han tage den med hjem til hans kæreste. Okay ?!? Og han snakkede lidt videre om det og jeg sagde, at self måtte han da gerne få den. Kunne mærke at det på en el anden måde betød noget for ham, hvis han gerne måtte få den. Og syns jo han var så sød og han havde jo været der hele tiden for os siden vi havde mødt ham første gang for efterhånden 3 timer siden .... så selvfølgelig måtte han da gerne få den! Og ville da også hellere gi den til ham end en tilfældig på gaden, selvom det kunne være blevet nogen fab billeder :lol:

Nå, men vi kommer ind på Bellagio og blir kørt til indgangen og får at vide, at Todd vil møde os indenfor .... og der er FYLDT med mennesker. Og alle skriger jo tillykke og et par siger, at de er blevet viet tidligere idag (har alm tøj på nu) og alle komplimenterer mig kjole og jeg er begyndt at æde alt det der råt lol. Vi bryder os dog ikke så meget om at stå smack in the middle, så trækker lidt ud til siden ... og nogen minutter efterfølgende, så kommer Todd vadende med alt hans fotoudstyr, hehe. Ja, vi skulle ind og ha taget billeder ved slotmaskinerne! Kenneth og jeg tænker vores der, haha .... havde skrevet til ham, at vi gerne ville ha nogen af de traditionelle billeder, men også gerne ville ha nogen romantiske ikke så Vegas-agtige. Men åbenbart skal vi igennem HELE Vegas-møllen ift. billeder, haha .... og her bagefter, så er vi faktisk MEGA glade for, at vi røg igennem hele skidtet, for det var VILDT sjovt og det gjorde, at aftenen på alle måder blev fantastisk fremfor, at vi måske havde været, hvor der ingen mennesker var overhovedet og det bare mere havde været et "alm" photoshoot. Ligenu vadede vi altså mellem flere 1000 mennesker konstant og min kjole blev også trådt på HELE tiden! Men ja ... jeg var RØv ligeglad altså, haha. Passede overhovedet ikke på den på aftenen .... var ligeglad .... den skulle jo kun bruges denne ene gang og skulle alligevel ikke sælges, så pyt altså :)

Nå, men jeg smider skoene (nu er de altså ved at være for små, haha) og vi går ind på casinoet, som er GRANDE. Todd leder og leder efter nogen slotmaskiner, hvor der ikke kommer andre med på billedet og til sidst finder han nogen, hvor vi får taget et par billeder. Jeg vil forskåne jer for de fleste, for de er altså ik blevet ret goe .... jeg har de vildeste vinger og har flæsk UBER ALLES! haha. Desværre .... men tror min kjole må være faldet lidt ned el noget, da jeg satte mig i den stol der .... åh .... aj, men yirkes ..... flæsk incoming, hehe ...

OebFK.jpg

... har opgivet at tælle flæsket .... kan kun den lille tabel :lol:

Nå, men da vi er færdige herinde, så daffer vi udenfor. Som sagt .... Todd kender et sted! haha .... og så går der ellers fotomodellus i den :P

WEr6M.jpg

... er ik blevet så goe dem med Eiffeltårnet osv i baggrunden her, fordi jeg står på en mærkelig måde og læner mig ind til Kenneth, der gør at min kjole falder underligt og generelt bare ikke ser voldsomt flatterende ud, hehe. Men I får da lige eet :) Springvandsshowet havde liiiige været der, så det missede vi desværre .... men MON IKKE det går :P haha.

Og videre .....

J6FR3.jpg

AyHRn.jpg

getvw.jpg

Redigeret af MariaSchmidt
0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Dag 8 - Bryllupsdagen (fortsat):

Klokken er efterhånden ved at være 21.30 - tror jeg - og Todd snakker om, at vi tager over på Paris-hotellet og snapper en masse billeder der ... har jo stadig 1 time til vi havde reservation på restauranten. Vi er dog lidt i et dilemma .... fordi vi har taget tøjet på ude ved chapel, betyder det, at vi har vores andet tøj liggende i limoen og det kan vi jo ikke gå på restaurant med! hehe. Så vi må tilbage på vores hotel med det. Og trafikken er pænt skidt og den står stille på The Strip og den vej skal vi jo. Men vi snakker lidt med Todd og han siger, at det sagtens burde kunne nås, at vi kører tilbage med tøjet og så følger han med helt til 22.30 til Paris-hotellet, hvor vores restaurant ligger. Vi maximerer tiden lidt her, så det var super.

Men vi kører tilbage til vores hotel og Todd er hoppet på limoen og vi sidder alle 4 og hyggesnakker. Jeg er efterhånden blevet pænt tørstig og der er fyldt med vand i limoen, så der blir delt ud til alle - også langet vand igennem til Bob foran, hehe. Det virkede lidt som om, at det var lidt unormalt .... at man normalt ikke servicerede chauffør osv med vand .... men altså ... hey .... det var jo varmt og manden var overdrevet hyggelig.

Nå, men vi ankommer til Treasure Island, hvor vi bor og Kenneth daffer op med tøjet, men jeg står nede i casinoet sammen med Todd og står og snakker lidt. Kenneth kommer dog hurtigt ned og Todd syns vi skal ha et billede ved eet af de der lange grønne borde, hvor man spiller 7/11. Har kun et par billeder, hvor min bryster er ved at hoppe totalt ud af kjolen lol .... så vi springer dem over i denne her sammenhæng :lol:

Nå, men vi skal jo tilbage til Paris-hotellet og går udenfor igen, hvor Bob venter med limoen .... men der er en fin bænk ved siden af indgangen til hotellet og jeg spør, om vi ikke kan få taget et billede der.

oayE1.jpg

... billede jeg selv har taget et par dage senere :P Det var jo lissom "vores" bænk

Men jo .... det kunne vi da godt! Så vi sætter og derhen og jeg er ved at være lidt mindre stiv som fotomodellus nu, så prøver lidt forskellige ting af og ligger mig bla op ad Kenneth og Todd råber: STAY THERE! haha...

V7kEl.jpg

h14Ug.jpg

Ærgerer mig over, at jeg har parkeret skoene der, men heck .... haha.

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites
Hvor har I fået mange flotte billeder :loveshower:

taaaak :) syns også selv vi har været ok heldige, haha .... har stadig dobbelt så mange endnu, som der er blevet vist :fløjt: men var også ude og få taget billeder i 2 1/2 time jo, haha ... men altså .... man tror jo aldrig selv, at man kan se så fin ud .... og efter de billeder vi havde fået fra det chapel af, der sked jeg grønne grise om de billeder fra Todd måske var ligeså dårlige og at jeg så voldsomt tyk ud osv .... puha altså .... men da de kom, der havde vi den vildeste optur herhjemme og var SÅ glade :) Self er der en del, der ikke er blevet så goe ... sådan har de fleste det jo nok :) haha .... men er overrasket over, at vi har fået så mange goe, som vi har faktisk.

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Dag 8 - Bryllupsdagen (fortsat):

Nå, men vi kører lidt videre her igen.

Vi får taget billederne på Treasure Island og limoen kører mod Paris hotellet og ankommer

1h4Lm.jpg

... et billede af alle folk, der råber tillykke ud af vinduer osv .... det er helt vildt altså, haha.

K7xny.jpg

Klokken er 22.10 el lign og kun 20 minutter tilbage. Og da vi vores restaurant ligger på Paris hotellet, så er det farvel til Bob. Kenneth står og betaler ham og gir ham også nogen extra tips, selvom vi prisen på limoen faktisk er incl tips. Men han er smadder sød ... han skriver kun 4 timer på i stedet for 5, som vi faktisk skulle ha betalt. Den kostede 70 dollars i timen el lign, så er trods alt en slat penge. Men vi gir ham en god slat tips og min brudebuket ligger inde i bilen og så får jeg ellers en krammer og så kører han afsted.

Nå, men Todd kører jo på til sidste sekund, haha .... og en kopi af Triumfbuen fra Paris er bygget inde midten af cirklen rundt, hvor der holder limoer, taxaer osv. Og det ser ikke specielt store ud ... men tro igen ... det er stort! haha. Men vi får taget lidt billeder der og også et par billeder med Eiffeltårnet i baggrunden :biggrin:

VUPge.jpg

.... skulle lige ha skoene på igen, så vi var klar til flere billeder :lol:

lbPsr.jpg

bUeBp.jpg

X0eZd.jpg

HC04y.jpg

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Dag 8 - Bryllupsdagen (fortsat):

Og så fortsatte vi ellers ind på hotellet, som er VILDT flot. Altså kommer man til Vegas, skal man altså ind og se alle de hoteller der. Det er vanvittigt, hvordan der er malet 3D loft med skyer, som om man går udenfor, selvom man er indendørs .... og kæmpe krystal lysekroner osv....

M6day.jpg

... og vi tog lige en dans under krystal lysekronen .... haha

P0rTk.jpg

Og så skulle vi hen mod restauranten, for kl. slog efterhånden 22.30.

Z8Boh.jpg

OlZ2Q.jpg

FZxLf.jpg

.... og så var aftenen vores herfra :) Todd sagde pænt farvel og fik lige dobbelttjekket vores adresse og fik at vide, hvornår billederne ville komme osv. Og fik en krammer af ham også og et tillykke igen og så daffede han af. Det var på een og samme tid både sørgeligt, at det var ovre med at få taget billeder, for det havde været MEGA sjovt .... men samtidig var vi altså også blevet liiidt trætte, haha ... og nu ville vi bare gerne ind og sidde og slappe lidt af og ha noget god mad. Men ... nu var det ellers tid til at komme ind og få noget at SPISE! haha. Sjovt nok havde madøret her overhovedet ikke været sulten hele aftenen :lol:

Redigeret af MariaSchmidt
0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Log ind for at besvare

Folk bliver vildt glade for svar!

Ikke medlem endnu?

Opret dig gerne. Det er gratis og tager 10 sekunder.


OPRET NY GRATIS MEDLEMSPROFIL

Allerede medlem?

Du kan med fordel logge ind.


LOG IND HER

Annonce ♥


Annoncer