amyfameflame

Gruppe for ++ der ønsker et vægttab over 15 kg

134 indlæg i dette emne

Mig og min bedre halvdel skal først giftes september 2014, men da jeg skal tabe 25kg inden brylluppet har jeg valgt at starte ud nu.

Jeg har et dårligt knæ og så vil jeg høre, om der er nogle af jer der kender nogle gode træningsøvelser? Kan se at i er superseje og allerede er godt igang, så tænkte at i måske havde et par tips?

glæder mig til september 2014 :loveshower:

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Nu følger jeg kun med på sidelinjen (indtil videre) men jeg tænker du måske kan finde ud af nogle øvelser liggende? Noget luftcykling.

Og så cykling generelt er også mildere mod knæene, ens eksempelvis gang og løb.

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Kære alle

Jeg kan virkelig anbefale jer at prøve www.madlog.dk. Jeg havde en veninde, der skulle tage sig 10 kg og min mand også. Jeg bruger den også selv, når jeg lige skal tabe de ekstra kg. jeg har taget på. Ved at bruge den bare 1-2 uger har man fået et rigtig godt bud på, hvad det er man gør galt i sin indtagelse af mad og andet. Ved godt at vi alle godt ved det, men tro mig, hvis man ikke snyder og registrerer alt, så bliver man virkelig meget klogere på sig selv.

Det koster dog lidt at være medlem. Jeg plejer at melde mig til 4 uger og melde mig til stillesiddende arbejde og ikke registrerer ekstra motion. Så taber man sig hurtigere.

Held og lykke derude. Den hjemmeside er efter min mening ingen kur, ingen videnskab, men følger man den, kan man simpelthen ikke undgå at tage sig. Ligningen er jo egentlig meget simpel. Man skal forbrænde mere, end man indtager for at tabe sig.

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Så er det i morgen vi skal giftes, og selvom jeg ikk længere ved hvor meget jeg egentlig mangler at tabe mig er det ligemeget for jeg kan passe kjolen og kan enda for første gang få den ned om numsen! :P
Jeg smider billede ind i tråden engang :)

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

med DDV er man i hvert tilfælde ALDRIG! sulten... næsten tværtimod....Jeg kunne ikke spise kød og kulhydrater når først mængderne af grøntsager var spist.... Jeg synes ærlig talt, at din læge er tarvelig. Det er jo netop når et menneske ønsker hjælpen, at de skal have den... lige en stor bunke motivation og knus til dig :)

jeg tager dit ord for det, og håber at det kan hjælpe mig. starter på onsdag, hvor der er møde i ddv-
Hej.

Jeg vil fraråde ddv. Har prøve det 2 gange. Jeg har godt nok tabt mig hver gang, men har også taget det på igen, da jeg faktisk UDVIDEDE min mavesæk pga. mængden af grøntsager. Det betød at da kuren var slut og jeg spiste sundt, dog med kulhydrater, følte jeg at jeg var ikke var mæt når tallerkenen var tom. Og så tager man jo lige lige par kartofler mere......

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Må jeg anbefale app'en shape up. princippet er det samme som madlog men den er gratis og så er den altid lige ved hånden på mobilen :)

Der skulle så ikke være to besvarelser men jeg kan ikke lige se hvor man sletter....

Redigeret af Angelic89
0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Log ind for at besvare

Folk bliver vildt glade for svar!

Ikke medlem endnu?

Opret dig gerne. Det er gratis og tager 10 sekunder.


OPRET NY GRATIS MEDLEMSPROFIL

Allerede medlem?

Du kan med fordel logge ind.


LOG IND HER

Annonce ♥


Annoncer