Sign in to follow this  
Followers 0
Guest mariaER

Hjælp...vores feststed er gået konkurs :(

8 posts in this topic

Den kro hvor det var meningen vi skulle holde vores fest gik konkurs her i onsdags. Meget træls oplevelse, men heldigvis er der stadig 8 måneder til brylluppet så vi har stort set fundet et nyt sted.

Vores problem er at vi har betalt et depositummet på 4500 til kroen, dem prøver vi selvfølgelig at få ud af konkursboet. Men idag fik jeg så en mail, hvor i der stod at de arbejdede på at åbne kroen igen og i så fald ville bookning bare bliver overført.

Jeg har så skrevet at det er vi overhovedet ikke interesseret i, dels fordi at vi jo ikke ved hvilke priser og tilbud de vil køre med og dels fordi vi da ikke tør stole på at de kan få det op at køre.

Men er der nogen af jer der ved hvordan vi er stillet i sådan en sitiuation med hensyn til at få depositummet tilbage?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Jeres depositum ryger sammen med alt det andet, der er udestående ift. stedet ..... og I skal nok ikke liiiiige regne med at få det retur .... sry :( Der er en masse prioriteter i sådan en konkurs-bo .... og I ligger højst sandsynligvis nederst i den pulje.... altså man går jo ikke konkurs for sjov, så chancen for, at der er nogen penge tilbage, når alt er gjort op, er meget lille vil jeg tro.

Hvis der endelig er, så blir I højst sandsynligvis smidt sammen med alle andre der ligger til sidst og I vil måske få en procent-del af jeres depositum, hvis det så endelig er.

Men jeg ville nok ha regnet med, at pengene var tabt ..... og er de ikke det, så bliv glad, hvis I får dele el det hele retur og brug dem på fx. morgengaver (hvis I ellers ikke havde regnet med at købe sådan noget) eller tag en weekend til London (hvis I ikke skal på bryllupsrejse) el lign :)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Det var desværre også det jeg regnede med...vi prøver ikke at ærgre os for meget. Jeg er nok også bare lidt skuffet over feststedet. Dels at vi selv måtte læse os til det i medierne og selv måtte prøve at finde ud af hvem der stod for konkursboet. Og så provokerer det mig at de åbenbart "bare" kan starte op igen...og at de seriøst tror at vi stadig har lyst til at holde festen hos dem.

Men skidt pyt...vi har gjort hvad vi kunne og nu må vi jo så bare videre.

Så nu har vi nyt feststed og ny kirke og starter i bund og grund forfra med planlægningen ;)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Det er fladt at det lige skulle ske. Jeg læste godt om det i avisen. Jeg tror dog også godt at i kan se langt efter jeres depositum...

Hvad for et sted har i så fundet?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Ja vi må nok bare bide det i os og indse at pengene er væk :(

Vi har valgt Hotel Nyborg Strand istedet. De ligger prismæssigt i samme leje og væsentligt tættere på hvor vi bor. Vi har derfor også valgt at blive gift i vores egen sognekirke i stedet for min barndomskirke. Heldigvis var begge steder ledigt så det gik nemt og smertefrit :)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Det var desværre også det jeg regnede med...vi prøver ikke at ærgre os for meget. Jeg er nok også bare lidt skuffet over feststedet. Dels at vi selv måtte læse os til det i medierne og selv måtte prøve at finde ud af hvem der stod for konkursboet.

Det er nu meget normalt, at sådan noget kun bliver bekendtgjort i diverse aviser :)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Det er virkelig surt - og ja pengene er jo nok væk :(

Hvis I trods alt skal se lidt positivt på det, så er det da bedre at det sker nu end en måned før brylluppet :unsure:

Og super fedt at I allerede har fundet et nyt sted :)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Husk altid at anmelde jeres krav i konkursboet, ellers er der ingen chance for at få penge, omend de ganske rigtigt er helt små.

De kan ikke overføre jeres booking til det nye selskab mod jeres vilje :)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0

Annonce ♥