Calera

Mad ved ankomst til festsal. HJÆLP :)

8 posts in this topic

Hejsa... Vi står med lidt af et problem, eller i hvert fald er vi lidt i tvivl om hvad vi skal gøre :)

Vi skal giftes kl. 14:30 og skal spise kl. 18:00. Det vil tage gæsterne ca 30 minutter for at komme til festsalen fra kirken, så vi regner med at de er der ca (senest) 16:30. Så er vores problem at hvad skal vi så servere for dem år de ankommer? Vi ankommer selv først ca kl 17:30. Vi har Snakket om at der slf. skal være velkomsdrink, og så måske kaffe og the og øl og sodavand... Men vi er i tvivl om vi også skal servere noget mad af en art til dem, fks sandwich eller noget... Vi skal jo spise kl 18:00, så måske er det lidt dumt at servere mad, men på den anden side skal de jo vente i 1½ time før de får noget... Vi havde også snakket om, om vi skal invitere dem til kirken kl 14:30 og så invitere dem til fest kl 17:30, men der er mange der bor rimelig langt væk fra både kirken og festsalen, så de ville ikke kunne nå hjem og skifte osv før festen alligevel... Vi har også snakket om at dem der bor langt væk evt. bare kunne låne vores lejlighed så de kunne skifte der hvis det er, men så snakker vi ca 10 personer, og det tror jeg egentlig ikke de vil bryde sig så meget om :rolleyes:

Hvad gør I andre? Eller hvad synes I der kan gøres :)

Mange hilsner fra Calera (Som allerede er i panik trods der er 8 måneder endnu haha :a1221:

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Vi serverer snacks når folk kommer, der vil være nogle forskellige tapas ting som folk kan gå og hapse af.

Jeg ved ikke endnu hvad det vil være, feststedet ville lave bruchetta med tomat ost halløj på, men svigermor har været så sød at sige at hun ville have noget ordentligt så hun ville få fat på en der kunne lave noget for os, på hendes regning :)

Det bliver i hvert fald mere madsnacks end chips og saltstænger.

Jeg syntes det er en helt vildt god idé for på det tidspunkt vil gæsterne også være småsultne, da det vil være mange timer siden de har fået frokost, hvis de har fået noget :happy:

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hvad med måske at servere lidt frugt og måske lidt kransekage af en slags og så the, kaffe mm. evt velkomsdrink eller champagne/asti

Skal jo helst ikke være noget som er for tungt eller mætter for meget inden middagen :)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jeg tænker også frugt eller bær. Vindruer, jordbær, hindbær, brombær. Alle lette og sunde alternativer til chips. Og passer også godt hvis til hvis i serverer champagne el. lign. som velkomstdrink.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Her regner vi også med en velkomstdrink, frugt og småkager......og måske bryllupskage, men kun måske......

Vi vil ikke servere for meget andet, da gæsterne skal have appetit til den lækre mad :smiley-eatdrink026:

:bearhug:

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vores gæster fik kaffe/te, sandviches, frugt og små kransekager og en øl/vand hvis der var nogen der ville have dette.

Vi måtte "nøjes" med champagne og chokolade i bryllups-bilen på vej tilbage fra fotografering.

Da vi selv ankom til feststedet fik vi alle serveret velkomstdrink.

Vi blev gift kl. 15 - og der var vist nogen gæster der var kommet afsted hjemmefra uden at få ret meget frokost, vi fik ihvertfald meget ros for at vi havde sørget for at de kunne få lidt at spise efter kirken! :)

Vi gik til bords kort efter kl. 18, og gæsterne gik da flittigt til buffeten selvom de havde fået sandviches :biggrin: Måske giver det lige lidt mere "ro på" når man sætter sig til bords at man ikke er glubende sulten, så har man måske bedre overskud til at hygge sig og nyde festens indslag, uden bare hele tiden at sidde og tænke "kommer de snart med noget mere mad!!??" :lol:

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Det er

og måske bryllupskage, men kun måske......

Det er helt oplagt og også meget brugt at servere bryllupskagen om eftermiddagen når man nu har muligheden for det: Fordi programmet om aftenen er mere presset og det er også begrænset hvor meget kage folk kan spise lige efter middagen. Derudover kan man som det også bliver sagt servere nogle lette sandwich eller tapas som står der når folk kommer (typisk kommer parret først senere på grund af fotografering).

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mange tak :) ...

Tror det bliver noget frugthalløj og måske kransekage... Det er både let, kan gøres meget fint, og stadig give følelsen af at man får noget i maven :)

Jeg synes egentlig også at vi skal vente med velkomstdrink indtil vi er kommet, for ellers risikere vi bare at folk allerede har drukket det hele, og vi vil gerne skåle i velkomstdrink når kæresten byder velkommen :)

Så tror det bliver til Kaffe/The/sodavand/vand og så frugt og evt. kransekage og når vi så kommer, så kommer tjenerne rundt med velkomstdrink, og festen kan begynde :)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

Annonce ♥


Annoncer