Majstot

Vis dine sko frem

190 indlæg i dette emne

Winn, hvor har du fundet dem? Super fine :-)

De er fra Dorethy Perkins :)

Overvejer nu godt nok om jeg skal have disse på i stedet - det er mine ultimative ynglingssko. Vi skal holde reception og fest hjemme i haven, så der skifter jeg til et par flade sutter :)

Jeg er helt forelsket i dem fra DP! De passer perfekt til vores farvetema! Hvis du beslutter dig for ikke at bruge dem - Vil du så evt. sælge dem? (hvis de er den rette størrelse self., jeg bruger 40/41)

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Så er der billede med skoene på mine fusser . Åh de er bare SÅ fine, er super glad for jeg bestilte dem, og valgte at skulle have flade sko på. Så slipper jeg for ondt i fusserne efter kort tid, og skal ikke vralte rundt dagen efter, når vi skal rydde op og gøre rent :tunge:

post-56973-0-86641500-1398354300_thumb.j

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Sikke flotte sko I alle har! :)

Her er mine grønne sko :lol: Er stadig ikke sikker på om jeg tør tro på at mine fødder kan holde sig smertefri hele aftenen, men har endnu ikke fundet et alternativ

post-70770-0-26264800-1398780942_thumb.j

Redigeret af Rose90
0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Erj Rose90, hvor er det bare en fantastisk farve!!

Du må bare sørge for at have et arsenal af vabelplastre med, så du kan have de skønheder på hele aftenen! :)

Haha tak :) Jeg elsker elsker elsker dem også :heart:

Vabler er det mindste - er mere bekymret for ømme fødder pga. højden, især i løbet af natten :rolleyes: Årh men jeg skal gøre mit ypperste for træne min fod klar til det :lol:

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Jeg har købt de her sko men jeg er lidt usikker på om de er for høje til mig. Skal selvfølgelig gå dem til og have diverse puder i :) tror også jeg skal have købt et par all stars i mørkerøde eller hvide..

sko.jpg

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Jeg har købt to par på et virkelig skørt grundlag.

Nr. 1 - elsker dem og de er lige mig men de er lidt for store og jeg hader store fødder. Skulle have haft en 37 men er også bange for den bliver for lille. De er fra Irregular Choice og kostede 770 kr. mener jeg.

ireg-choice-hello-ha-e1394718150218-300xireg-choice-hello-ha4.png

Og da vi var inde for at få min kærestes kjole tilrettet hos skrædderen, som var i Vintage Bride hvor hendes kjole er købt, forelskede jeg mig i disse og de koster 3050 kr. og er fra Freya Rose:. De er dog ikke købt til brylluppet men bare fordi jeg synes de er smukke. Og de dur heller ikke helt fordi vi skal feste ude og selvom der er gulv i teltet skal jeg jo på toilettet og derved over græsset. Men jeg tror det ender med dem. Skal først have sko på til middagen og bare fødder hele dagen på græsset.

productimage-picture-aide-14-800x800.jpg

Redigeret af Regnbuebarn
0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

115243.jpg

Jeg har købt disse fantastiske sko fra Bianco :) Det er det eneste officielle jeg har købt til brylluppet, da vi endnu ikke ved om det skal holdes i Danmark eller på Fiji… Er lidt bekymret for om jeg kan holde til at gå i dem hele aftenen, og at min kjole vil blive ALT for lang hvis jeg tager dem af, da de har 9 cm hæle… men der er jo over 1 år til, så jeg øver og øver :D

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Log ind for at besvare

Folk bliver vildt glade for svar!

Ikke medlem endnu?

Opret dig gerne. Det er gratis og tager 10 sekunder.


OPRET NY GRATIS MEDLEMSPROFIL

Allerede medlem?

Du kan med fordel logge ind.


LOG IND HER

Annonce ♥


Annoncer