Miss-Rina

Vores bryllup 7-9-13 <3 BERETNING FORTSAT <3

1,022 indlæg i dette emne

Så skete det... KJOLEN er fundet :7himmel:

Beklager på forhånd den lidt laaaaange fortælling :fløjt: og så er der ikke engang billeder endnu - sorry! :blush:

Jeg var for første gang i går ude at prøve brudekjoler. Man har vel altid nogle ideer og fantasier om hvordan det er, og må bare sige jeg havde en fantastisk oplevelse. Jeg havde valgt at min mor, svigermor og en veninde skulle med til Skott i Rold (ved Arden), og jeg havde fået en tid lige da de åbnede. Vi kom selvfølgelig lidt før tid, men de åbnede først lige på slaget halv, så vi stod og frøs i den bidende blæst - havde vi vidst at de ikke havde åbent, så var vi blevet i bilen! Brrrr... :pokey:

De åbnede endelig og vi kom indenfor i varmen. Vi hilste på ekspedienten, Malene (som er super super dejlig!!), og vi blev ført ovenpå. Hun spurgte ind til mine tanker og drømme, og mens hun fandt de første kjoler frem, så klædte jeg mig af og ventede med spænding på hvad hun havde fundet. Imens kunne jeg høre følget, som også var noget spændte på at se mig i den første kjole. Malene fik mig først i kjolen, og da jeg kom ud fandt hun nogle sko jeg kunne prøve at have på til. Efter en masse ihh og åhh over den første kjole, kom jeg hurtigt i de næste 4-5 stykker, hvor vi mere og mere fik sporet os ind på hvad jeg godt kunne tænke mig. Den førende favorit var med sten og perler på toppen og i fin glat satin, og jeg havde svært ved at skulle ud af den igen - ihh, det var mere og mere kærlighed ved første blik, men flere skulle prøves. Da jeg var kommet i den næste kjole, som var med organza yderst, satin inden under og perler og sten i sort, var jeg klar over at kjolen i hvert fald skulle være i satin - ingen tvivl tilbage på dét punkt! :biggrin:

Jeg kom pludselig i tanker om den jeg havde set på deres hjemmeside, men kunne pludselig ikke huske mærket (når man har prøvet så mange kjoler, så ryger tankerne sig en tur haha). Frem kom mobilen og den mail jeg kunne huske at have skrevet til dem, netop for at høre om de mon havde modellen hjemme. Atelier Diagonal var mærket, og frem hev Malene deres katalog. Vi bladrede febrilsk for at komme frem til dem (nu skulle det gå stærkt hehe), og ganske rigtigt havde de lige modellen hjemme i str. 38 :cheerleader3: Hun havde ikke tænkt på den før, da den hang inde på deres systue, og bebrejdede for sjov mig at jeg ikke havde nævnt den noget før. Den var lige kommet hjem, og der var ingen der havde haft den på før. Hun havde vist den til en anden, men det havde åbenbart ingen interesse - hvorfor forstår jeg jo ikke haha. Den var bare alt det jeg havde drømt om og mere til. Det smukkeste og dejligste satin, hvide perler (altså ikke perlemor) med små gennemsigtige glasperler rundt om, som danner små blomster-mønstre, draperinger ned foran og hvor det samles i siden og så går bagud, bindebånd i ryggen og perfekt længde slæb.

Da Malene bandt båndet i ryggen var jeg helt stille, og dem udenfor gardinet kunne ikke rigtig forstå det - ved de andre kjoler havde jeg kaglet derud af :huh: Da jeg kom ud sagde de andre heller ikke noget. Malene spurgte hvordan jeg havde det, og jeg kunne ikke andet end smile og knibe en tåre eller 2. Min mor og min veninde sad og hylede, og da jeg spurgte min svigermor sagde hun bare: nej lad være med at spørge mig, så hyler jeg bare endnu mere :boohoo: Den dejlige dame havde fået helt røde øjne af alle de tårer hun fældede over tanken om, at jeg skal giftes med hendes eneste barn i den smukkeste kjole :a1221: Jeg vendte og drejede mig, fik sat slør i håret, og kameraet kom på overarbejde. Da vi alle var mere end enige om det kun kunne være dén kjole, så var der jo kun én ting at spørge om: prisen. Og her er det så at jeg blev lidt øv.. Med 11.000kr ligger den over mit budget, og blev faktisk noget bekymret, da H2B og jeg havde aftalt omkring 8.000kr. Nå, men bestillingsseddel blev lavet, og jeg kunne så tage hjem og snakke med H2B om det, og så ringe derud når vi var blevet enige.

Efter at have sat svigermor af hjemme ved os så hun kunne komme hjem, vendte jeg lige prisen med H2B. Han flippede hverken ud eller noget som helst, men sendte mig bare et lidt skævt smil og sagde at jeg var dyr i drift haha.. Der kunne jeg ikke gøre andet end at smile til ham, kysse ham på panden og erklære min dybeste kærlighed til ham. Vi snakkede lidt mere om det i aftes, og jeg var noget ked af at det var blevet så dyrt. Han beroligede mig og sagde, at så måtte vi jo bare spare nogle andre steder. Senere da vi lå i sengen og snakkede om det igen, sagde han at han bare glædede sig til at se mig i kjolen, og at selvom han ikke altid synes min tøjstil er den bedste, så havde han ingen bekymringer what so ever om han nu ville kunne li' den kjole jeg har valgt - jeg har jo altid set godt ud i kjoler, så denne her kunne ikke være en undtagelse :heart: gud hvor jeg dog elsker den mand!

Jeg har dog alligevel valgt at tage til kjoleprøvning i Tønder på næste fredag da jeg ved de også har den kjole, for at se/høre og evt. forhandle mig til en bedre pris end jeg kan få ved Skott. Selvom jeg fik en rigtig god service hos Skott, så var Malene hverken til at hugge eller stikke i mht. prisen. :td: også selvom jeg nævnte mit budget, så var der heller ikke noget med at få tilretningen gratis, som koster ca. 6-700kr.

Men det kan slet ikke beskrives hvor lykkelig man kan være over at have fundet et stykke tøj, som man kun skal have på én dag i sit liv :loveshower:

Redigeret af Miss-Rina
0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Invitationer :cheerleader3:

JUBIIIIII!! Nu er jeg endelig ENDELIG blevet færdig med vores invitationer!! Danser lige sejrsdansen haha..

Og i skal da ikke snydes for billeder, så her er de:

post-64413-0-54941100-1362990721.jpg

post-64413-0-23794800-1362993834.jpg

post-64413-0-40753800-1362990807.jpg

post-64413-0-81593800-1362990874.jpg

post-64413-0-06314100-1362990908.jpg

post-64413-0-47876800-1362990937.jpg

Hvad synes i? De er lavet ud fra Lotus' DIY-guide, bortset fra at jeg har flyttet lommen over på den anden side.

Har lige tilføjet et blærerække-billede mere - det viser farven på båndet lidt bedre.. (Mørke lilla hvis nogen er i tvivl..)

Redigeret af Miss-Rina
1

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Rigtig smuk kjole du har fundet :) Bliver spændede om du kan få den lidt billigere i Tønder :) Husk at tage billeder af dig selv iden, hvis du må :wink:

Invitationerne er blevet super flotte :thumbsupsmileyanim:

Tak :biggrin: jeg krydser fingre, om ikke andet om jeg måske kan få et billigere slør - det jeg prøvede til stod til 1800 :blink: jeg fik faktisk taget en masse billeder, men min veninde har dem.. Håber jeg kan uploade en masse i aften :)

Tak, jeg er også rigtig stolt over dem :wink: det første DIY-projekt i hus :cheerleader3:

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Glæder mig til at se billeder. Har også prøvet i Skott og i Tønder, gode steder begge to.

Og synes det er lidt skørt at et stykke tyl med pynt på skal koste så meget.....

/Josephine

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Glæder mig til at se billeder. Har også prøvet i Skott og i Tønder, gode steder begge to.

Og synes det er lidt skørt at et stykke tyl med pynt på skal koste så meget.....

/Josephine

Lige præcis! Utroligt at noget stof til 20kr meteren pludselig kan koste 1800 fordi der er perler i kanten... :blink: Jeg forstår det ikke! :o:lol:

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Super super flotte invitationer :thumbsupsmileyanim: Dem kan du godt være stolte af :wink:

Er vild med din kjole, glæder mig til at se dig i den.

Tak :biggrin: jeg er også ret stolt - H2B var også ret imponeret, og ret så glad for at jeg valgte at lave dem selv. Han havde lidt svært ved at se hvad alt det karton, bånd, specielt laksegl osv. skulle til for, men NU kan han godt se det :lol: har mænd lidt sværere ved at forestille sig sådan nogle ting, eller går vi bare mere op i det ..? :rolleyes:

Knus elsker jeres invitationer!

Ihh hvor er de flotte!

Tak skal du ha' - det gør jeg også :loveshower:

Fantastisk med din kjole, den er bare smuk. Håber du kan få forhandlet dig til en billigere pris :happy:

Og overskønne invitationer, er VILD med dem! :thumbsupsmileyanim::cheerleader3: Hvordan har du lavet det runde mærke/merkat foran på båndet?

Jeg elsker den også helt ind til benet!! :a1221: håber virkelig også jeg kan være heldig at få en bedre pris i Tønder - krydser fingre! :wink:

Tak :biggrin: det er lavet med et seglstempel. Jeg har lavet dem på bagepapir og bagefter sat dem på båndet med dobbeltklæbende tape. Lotus har lavet en fantastisk guide her, og der er flere billeder i hendes tråd her. Hun er en fantastisk inspirationskilde, så :BKSTREET: til hende!!

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Pyhh.. Har fået kirken afklaret nu..

De har blot lavet en overordnet planlægning over hvem der står for vielserne de pågældende lørdage, og det er så en kvindelig præst vi får, som er barselsvikar. Har intet tilhørsforhold til præsterne, men har nu mailet frem og tilbage med den mandlige faste præst de har, så havde egentlig lidt håbet på at det blev ham, og også at man selv kunne vælge hvem af dem vi ville have.. :unsure:

Oh well, bare vi bliver gift! :rolleyes:

Kan jo være hun bare er fantastisk... er hun ung eller gammel?

Hmm.. Middelaldrene ser det ud til på hendes billede.. Briller og kort hår. Håber da hun er fantastisk - vi skal møde hende på søndag når vi skal til gudstjeneste derude.

Ok.. spændende :-)

Invitationer :cheerleader3:

JUBIIIIII!! Nu er jeg endelig ENDELIG blevet færdig med vores invitationer!! Danser lige sejrsdansen haha..

Og i skal da ikke snydes for billeder, så her er de:

post-64413-0-54941100-1362990721.jpg

WOOT WOOT... hvor er de flotte... godt gået :cheerleader3:

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Åhh hvor lyder det skønt med kjolen og en rigtig forståelig skøn H2B :) Tillykke med kjolefundet, den ser super smuk ud, glæder mig til at se billeder af dig i den :)

Hold op hvor synes jeg bare dine invitationer er blevet smukke :) Tillykke med at have styr på den post, det er virkelig skønt at være færdig :)

Redigeret af LiseMM
0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Invitationer

JUBIIIIII!! Nu er jeg endelig ENDELIG blevet færdig med vores invitationer!! Danser lige sejrsdansen haha..

Og i skal da ikke snydes for billeder, så her er de:

post-64413-0-54941100-1362990721.jpg

WOOT WOOT... hvor er de flotte... godt gået :cheerleader3:

Tak, jeg er bare så glad for dem, og også ret stolt over dem :wink:

Hold da op. Kjole OG invitationer...sindssygt smuk kjole og ja, man får da lidt præstationsangst med sådan en blærerække. Godt gået :-D

Jeg synes også kjolen er gudesmuk, glæder mig til at se "den" igen på fredag!

Da jeg først kom ind på BK og begyndte at se diverse blærerækker var min første tanke: Kan man leje nogle af de skønne kvinder til at lave invitationer, for det vil aldrig blive så flot hvis jeg selv skal lave dem - og tadadadaaa - BLÆRERÆKKE haha :tunge: det skal nok gå - er sikker på dine også bliver super flotte!

Åhh hvor lyder det skønt med kjolen og en rigtig forståelig skøn H2B :) Tillykke med kjolefundet, den ser super smuk ud, glæder mig til at se billeder af dig i den :)

Hold op hvor synes jeg bare dine invitationer er blevet smukke :) Tillykke med at have styr på den post, det er virkelig skønt at være færdig :)

Ja han overraskede mig lidt på det punkt, og synes det er fedt at han stadig kan det efter 11 år sammen :happy: tak - håber jeg kan få billeder op i aften.

Tak skal du ha' - det er vildt overvældende at være færdig med invitationer og de også er sendt og alting.. Må snart finde et nyt DIY-projekt - ved ikke hvad jeg skal bruge al min tid på haha..

Smuk smuk kjole - og super flotte invitationer :biggrin:

Tak og tak, har delme også brugt lang tid på invitationerne - for det var jo flot jeg gik efter :tunge:

Hvor er du bare sød :kiss: !!! Jeg er meget smigret og de er så smukke dine invitationer :BKSTREET: til dig.. Det er forresten rigtig flot med stemplet på forsiden, er glad for du fandt nogle, der kunne bruges :biggrin:

Tak - jeg gik efter et ligeså højt niveau til invitationerne som dem du har lavet, så når du synes de er smukke, så må målet være nået!! :D da jeg fandt stemplerne vidste jeg bare at det skulle være dem - H2B ville ikke have for mange snørkler på, så tænkte at et stempel i hvert hjørne var passende. Havde du problemer med stemplerne? Når jeg skulle lave det i det nederste hjørne var der tit noget af stemplet der ikke fik afsat tryk, men når det skulle laves i det øverste hjørne, så var der ingen problemer - synes det var lidt mystisk :huh: godt jeg havde skåret nogle ekstra just in case at der var nogle der smuttede (det var der) :biggrin:

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Vi var til gudstjeneste i søndags, og vi fik ganske kort hilst på hende der skal vie os. Hun virker til at være rigtig sød og behagelig, så det er skønt :)

Havde ikke lige tænkt over det, men i Mariager Kirke skal man stå op mens man synger salmerne.. :huh: Har i andre oplevet det i jeres kirke??

H2B syntes det var lidt underligt, men han morede sig vældigt med at sidde og holde øje med om kirketjeneren nu stod op eller sad ned :lol: så tiden gik hurtigt for ham haha..

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Log ind for at besvare

Folk bliver vildt glade for svar!

Ikke medlem endnu?

Opret dig gerne. Det er gratis og tager 10 sekunder.


OPRET NY GRATIS MEDLEMSPROFIL

Allerede medlem?

Du kan med fordel logge ind.


LOG IND HER

Annonce ♥


Annoncer